FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sima 20 Ft os távirányító ledek 20-25 fokban sugároznak fényt, a Pointer kolléga által belinkelt oldalon található általa megnevezett infra led pedig 100 fokban sugároz. Ezt gondolom nem kell elemezni mekkora jelentõséggel bír, mikro nézgelõdsz a monitor elõtt. Én a távirányító ledes kínlódás után azok helyére beforrasztottam ezt a percepteset és el talála hagyni a számat egy "király" szócska 😄 Hozzáteszem semmiféle kapcsolatban nem állok a percept kft vel 😊
Tehát álmodd meg, hogy mivel hajtod és milyen ledet, utána kiszámoljuk neked az ellenállást. Vagy kiszámolod te magadnak. Mert az sem mindegy, ha pld betervezed a cuccot 2 ceruzaelemre, és késõbb 1,2 V os ceruza akksi helyett bepattintasz 2db 1,5 V os alkáli elemet. 2,4 V helyett rázörgetsz 3V ot. Ha pontosan volt számolva az ellenállás, megsülhet a led.
Dübörög a 965ös x4
Itthon hol lehet venni TIR4-et? Bolt vagy WebShop?
Köszi...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha nem találod a listában, akkor érezd magad úttörõnek a témában 😊
Sajnos a puging próbája az evés, nem lehet tudni próba nélkül hogy lehet-e az általad nevezett cucc driverében lockolni, meg rendesen állítgatni az exposuret, xp meg vista alatt is pl.
ilyen szinten
Ventura: sorba, ledenként.
De fejhallgatóra 2 féleképp is lehet, azt kell mgé eldöntenem, melyik lenne célszerûbb, a lentebb linkelt "egysíkos" vagy a sima sapkás (3Point Cap vagy 3Point Clip a software-ben ...)
Ez jól mûxik?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ehhez a ledhez legalább is: GV-IRPB8-4G HIGH POWER INFRA LED 0,5W 2 AA aksinál.
Igen, én is jobbnak látom inkább infra leddel szerelni, mert az tényleg nem olyan zavaró. Ez a karácsonyfadísz csak kóbor ötlet volt. Akkor hát, körbejárok a családban, hátha van fölös 3 db távirányító 😊
Azért használnak infra ledet, hogy ne látszódjanak a világító testek a monitor képernyõjén tükrözõdve, zavarhat. Arról nem is beszélve, hogy akkor világos szobában nem is menne nagyon.
4 nem kell, három bõven elég.
Pakter, ezt véletlenül a TrackIRhez toltam föl: 😄
Nem tudom még kinek ígértem ezt a képet, felteszem ide:
2 oldalas nyák, vékonyka szeletek vágva belõle. (az ón összetartja)
Mondjuk ez nem az enyém. Nem kell õket síkban eltolni, meg az egyik szár jobb ha rövidebb, de alapötletnek jó.
de természetesen normális átalakításra gondolok. Mondjuk úgy, hogy az adapter maradthat, vezeték lerövidít 4 led megy a sapira szépen rendben.
Ja egyébként tegnap felbuzdultam és az asszony baseballsapijára rászigszallagoztam egy ledes öngyújtót és láss csodát, mûködött 😊 😊
Kb akkor lehetne golyóstollból is átalakítani 😄
Nekem nem volt itthon semmi hozzá, csak a BT dongle 😊
Dübörög a 965ös x4
A 8900-as cucc az nem eredeti hanem utángyártott cucc, én is néztem, erre figyeljetek oda, az utángyártott az max 2 pontot képes követni, ergo 6DOF-ra nem jó!!! Ki kell próbálni max!!!
@Gyöszi: Ha 500 HUF-ból megvetted a kamerát meg mindent akkor jól jártál ...
De ha azt nézed hogy egy VX1000-es vebkamera 5-6k, akkor ugyanott vagyunk ...
És a lényeg ... a 40-50k-s Trackirhez képet (Oké, nem olyan pontos ergo Tuti az a legjobb ...) még Free 😊
És a wiimote az mégiscsak gyorsabb frissitést biztosit a folyamatos követéshez.Ha a feltételezésem igaz akkor meg nem is kell megépiteni hozzá a ledes szerkezetet elég csak egy IR lámpa és valami fényvisszaverö anyag a sapira mint az eredeti TrackIR-nél és mehet a moka
Dübörög a 965ös x4
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Amugy találtam én is a vaterán 8900ft-ért wiimote-t gondolkodok rajta hogy kéne venni,de egy kicsit olcsobban,mert ehhez adnak valami szilikon boritást is ami külön 2k igy anélkül ha alkudok egy 5k-ért jobb vétel lenne.
Wiimote + 3 ledes bézbólsapka + Freetrack.
Úgy néz ki a jitter nem sokat zavar be, nem is törõdök vele, Freetrack fórumon is írták, hogy Wiimote-al magas a jitter, de nem számít semmit.
Az érzékelés jó, finoman követi a cucc a fejmozgást, már csak finomhangolni kell ...
Szóval majd csinálok fotókat rólla holnap ...
Elvileg a világosabbszürke feliratos Wiimote-ok a jók ...
BlurTooth cucc kell még hozzá, telefonok miatt van itthon USB-s bluetooth dongle, meg leszedtem a legutolsó BlueSoleil drivert a netrõl ...
Aztán rákerestem a guglin, és itt egy leírás:
Wiiporjects.org
Miután ez megvolt, Freetarck elindít, Wii kiválasz, örül ... (3 távirányítóval lepróbáltam tud-e 3 jelet követni .. tud ... mégjobbanörül ...)
Wiimote + Blusoleil driver + Freetrack 2.2 + gyertya (Itt a környéken bármit megkaphatsz ... infra led az nincs sajna sehol ...)
Párom kicsit hülyén nézett rám ahogy gyertyával a kezemben csápolok a gép elõtt 😊
96 FPS, jitter 40 és 60 között, még majd finomítani kell, kicsit kényelmetlen, mert a viaszt állandóan az ölembe borítottam, ettõl függetlenül ment mint a kisangyal ...
Amint lesznek LED-jeim is, kipróbálom a DCS-t vele 😊
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Érdekelne a dolog és azt szeretném megkérdezni hogy milyen ledet tudtok ajánlani? Pl. távirányítóbol vagy lámpábol...stb. És még vmi leszedtem a 2.1 progit de amikor elindítom vmi hibaüzivel kilép! Ezt csinálja másnál is vagy csak nálam? És van értelme a led fényerejének változtatása potméterre gondolok?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Olvasgattam ezt a fórumot id és a freetrack sajátját is ... a Speedlinken gonolkodom vagy a VX1000-esen ...
Ahogy itt olvasom a VX1000 az bevált ... érdemes azt megvenni?
Elõre is köszi!
DummyBoy
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nekem volt Genius 321, írták hogy az is milyen jó. Persze nem volt az igazi, azután kipróbáltam VX1000-et, az nekem most a top. Vista alatt is megy jól. Széleslátószögéról annyit, hogy jobbra-balra van 30-40cm helyem még hogy kiessek a látószögbõl. De én 1,1m-re vagyok a monitortól, amin a kamera van. Napfénynél is jól megy, kikell venni IR szûrõ, és elé egy floppy lemez darabja.
Dübörög a 965ös x4