FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Videó mûködés közben (FSX)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Új "kontoller" ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kell még azért egy BlueSoleil nevü szoftver amit leesett a teherautóról 😉
A többi stimmel.
A családban nem akarja használni senki 😊 mert nekünk itthon nincs ilyen szar ( Wii ).Az unokámnak van de a võmtõl elkértem az egyiket õ meg vett egyet osztrákiában.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ráteszed a monitor tetejére, bluetoothon a PC felismeri, Trackir Progiban is a kamera helyén látja és kész is...Hát ez nagyon jó tényleg.
Akkor mi van, ha más is használni akarja a családban, pl rendeltetés szerûen? :-)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez egy tökéletes infra kamera, és bluetoothon keresztül kommunikál a géppel.
Ilyen 100 körüli fps-t produkál ezért nagyon finom a mozgás.
Akarok csinálni egyet füleshez is. Télen jó a sapi, nyáron meg a füles :-) Kell az is, bár az az igazság, hogy legtöbbször egy leddel használom. Néha idegesít, hogy elmászok mindenfelé a kabinban, meg elfordulok. ( Lehet csak szokni kéne. )
Még jó, hogy van "középre" konfig.
mihez van neked ez a kütyü? Most hogy is van ez?
Most a sógorom csinál egy ilyen bizbaszt a wiimotehoz amivel USB-n keresztül fogja kapni a naftalint.Ha az kész akkor megoldjuk a háromledes, fejhallgatós mutatványt mert most bézból sapis megoldás van de nyáron egy kicsinyt meleg.Emlékszem tavaly nyáron csorgott az izzadtság a szemembe 😊
Terveztem, hogy veszek egy gyári trekkir-t de ez a kütyü feleslegessé teszi.
Hihetetlenül jól mûködik!
Én egy régi bicajlámpából szedtem ki a ledeket. Elemtartónak használom a lámpa alsó részét. A ledjeim eredetileg átlátszóak voltak és legjobban csak szembõl látszódott a max fényerejük.
Ezt orvosoltam azzal, hogy nagyon finomszemcsés csiszolópapírral ( vízpapír ) bemattítottam. Olyn, minha tejüveg lenne. Így már teljesen egynemû fénye van és a led oldalát is tökéletesen látja a kamera. még a legszélsõségesebb helyzetekben is.
láttam videót,ahol a battlefield 2-õben használták a trackirt.próbáltam a freetracket is,de nem sok sikerrel.meg lehet valahogy oldani,hogy mûködjön ott is?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Töltöttem az elemeken és kicseréltem a floppydarabot,a hátulján látszottak az ujjlenyomataim,ahogy összefogdostam.Most még be kell állítgatnom,egyelõre 20 fps-t tud+az auto expurse-t nem tudom kikapcsolni.
Dübörög a 965ös x4
Én amikor VX1000 rõl leszedtem a szûrõt, akkor 1 floppy lemez kevés volt, kettõ meg sok. Úgyhogy még beraktam egy fotós fényerõszökkentõ szûrõt, úgy lett jó.
Én is ki fogom próbálni, mert 3 led van felrakva a sapira ilyen kicsibõl, de mivel nem váltak be biggyesztettem egy drágát középre.
Épp most játszottam vele egy rohadt jót, mert kijött az EECH legújabb modja
Dübörög a 965ös x4
Le kell reszelni a végüket 😊 Sima körömreszelõvel, nagyjából 1mm maradjon "kiszászló" és a led vége között 😊
Ha ez sem válik be akkor jöhetnek a drága ledek 😊
Valamivel visszább linkeltem is be képet rólla ...
SzKrisztian: drágább megoldás, de én nem vettem ki az infra szûrõt, mert kellett a cam másra is. Viszont találtam 100 fokos szögben sugárzó infra ledeket mert én is pont ezzel a problémával közdöttem a sima 20 forintos ledekkel mint te. Jelentem Tökéletes lett. Pointer kolléga szerintem ugyan ezt tudja elmondani róla, de ha Chazz-nak is ilyen van és megkérdezzük, szerintem õ nem is fog tudni semmiféle problémáról oldalra nézés közben.. 😊
Dübörög a 965ös x4
De figyelem! Ha eltávolítod az IR szûrõt akkor azt nem lehet visszatenni, ergo már csak Freetrack-re lesz jó a kamerád!
300-350mA-hez tökéletes az 1 ohm ... de kérdés kell-e annyi ...
Ha van ilyen ellenállásod akkor próbáld ki max 😊
350mA/led,a 418.hsz.-ben lévõ infraledekrõl van szó,párhuzamosan akarom kötni õket,akkor mekkora legyen az ellenállás?
Dübörög a 965ös x4
Az átlag ledek max munkaponti árama olyan 100 - 150mA körül szokott lenni, a sapihoz olyan 50 és 30mA körül szoktak számolni ... Ezért számoltam én is ennyivel ...
Nekem is 10 ohm-os ellenállás van a sapimon, és tökéletesen mûködik ...
30mA munkaponti áramhoz olyan 10 ohm-os ellenállás kell a LED-ek párhuzamos kapcsolása elé sorosan ... és kész 😊
Mellesleg nem lesz sokkal több a fesz mint 2,4v ... de akkor keress 15 ohm körülit és kész 😊 Robbanni nem fog attól a különbségtõl 😊
Azt viszont nem tudom,jó e 2.4-el számolni,mert töltés után lehet nagyobb a fesz,így lehet valamivel erõsebb ellenállást kell beraknom,ha jól gondolom.
Dübörög a 965ös x4
De nem gyõzött meg a technológia, ahogy elnéztem egy kicsit a középtõl, már nem tudtam felfogni, hogy most éppen hol is van az autóm. 😄 És így elég kockásan vettem a kanyarokat. Persze repcsizéshez tuti jó a dolod. 😊
Elolvasva a fórumot,elhatároztam én is megépítem a saját rendszeremet.3 db infra leddel tervezem a 6dof miatt,a ledek munkaponti feszültsége 1,55V/db.Ez összesen 4,65V,tehát az lenne a kérdésem,hogy ehhez akkor kell 4 db 1,2V-os tölthetõ akksi+ellenállás?
Ezt a Free Track progit honnan tudom leszedni?
A free-track.net-rõl nem tudom, mert hibát ír ki.
Ha fut a Freetrack tedd le Te tálcára, és nézd meg akkor is csinálja-e ...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Inkább direkt fényvisszaverõ matrica lenne jó szerintem, meg megvilágításhoz több led ...
Mellesleg a Baseballsapin a 2 LED nem zavaró súlyú, ráadásul 1 LED-el is megoldható a móka ...