FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jovohetre terveztem osszerakni a wiimote os cuccot. igen a jatek support nyilvan jobb trackir re illetve a szoftverre is az hallottam hogy jo.
szerencsere nekem csak fs2004 re kell 😊
Valamelyik topikban láttam ezt az arcfelismerõs izét de hogy mennyire életképes azt nemtudom.Ha tényleg tudja a szoftver majd kipróbálom.
A két trekk között itt látható a különbség ( +50 $ "kicsit" sok érte.. )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem is nemrég jöttek meg az új gép alkatrészei ... Már csak be kell lõnöm mindent és mehet a repkedés megint 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szóval.A cucc nagyon-nagyon jó.Ez tuti.De!
Mintha kicsit érzékenyebb lenne a környezeti fényhatásokra mint a Wiimote.
Amivel kipróbáltam ( ezen nincs mit csodálkozni ugye ) mindennel pöpecül ment ( ArmA2,DCS,Lonci,WoI,WoE,FF5,First Eagles ).Viszont az is 100%, hogy qrva drágán adják ugyanis nem sokkal jobb mint egy jól beállított Wiimoteos freetrack.Annyi hátránya van esetleg a freenek, hogy néhány játéknál gányolni kell, hogy mûködjön.
Meg nem bántam, hogy megvettem és tök örülök is neki de aki nem tervezi a megvásárlását annak nyugodt szívvel tudom ajánlani a wiimoteot!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én is azzal teszteltem a wiimote-omat, amíg meg nem jöttek az IR ledjeim ...
Elindítom az FSX-et és mintha nem is lenne track...
Viszont van amivel nem megy együtt ( maga a szoftver ) meg most volt rá lehetõségem és ezért beszereztem egyet.
ennyire nemjott be? azt mondtad jol mukodik es sztem sokan vannak akik inkabb ezt valasztanak mert nincs 40-50k folos penzuk 😊 varjuk a beszamolot hogy mennyivel masabb mint a wiimote os verzio...
Mondjuk én meguntam a gányolást meg a trükközést.Ma rendeltem egy TrackIR5-GamerSet-et.
wiimote+gyertya
es a gyertya az nem infra 😊
Szóval csak az infrát látja és ezért például nem kell a szobát sötétínei sem.
Ha csinálsz akkor bõven elég három led, nem kell a négy ledes verzió.
wiimote os verzio jol mukodik? mert arrol nem sokat irtok csak a webkamerasrol. ha valaki megcsinalta irjon mar rola pls par sort hogy mikodik-e.. olvastam forumokat de nem teljesen vilagos hogy erdemes e belevagni.
koszi!
Köszköszkösz.
azt hiszem belebújok a témába kicsit jobban, mert abszolút nem vagyok képben, és itt nagyon "hozzáértõ"-k a hozzászólások, kevés az amit laikusként érteni lehet.
Köszönöm
A többi pont ban talán.
Csak 1 webkamera kell hozzá, még nem hallottam hogy több is kellene hozzá.
Igen van letölthetö szoftver, sot anélkül nem is fog müködni a rendszer.
itt minden fontosat megtalálsz
A legyártás meg nem annyira bonyolult mint ahogy elképszeled, ha tanultál az iskolában elektronikát akkor tudod melyik a + és - innentöl nyert ugyed van.Ha van biciklilámpád akkor csak annyi a tehendöd, hogy az eletronika és a ledek közé beiktatsz megfelelö hosszu vezetéket, hogy a sapin el tud helyezni
Az hogy mindent tudj használni ahhoz minimum 3 ledes sapiravalot kell készitened.
A webkamerádnak meg tudni kellene a 30fps képfrissitést hogy ne akadjon a fejkövetés.
Annyi kérdésem van, még ezek után is, hogy rendben végigolvastam az összes kommentet.
Ami megmaradt:
Freetrack használható egy webkamerával is, amennyiben a fejeden van három, (kettõ, vagy amennyi) led, aminek a mozgását a kamera látja, és a Freetrack intézi az éppen aktuális játékban, fejmozgásként.
Eddig jó vagyok? 😉
Ami a kérdésem, hogy - én abszolút analfabéta vagyok, ennek a ledes (fejrevaló) szitunak a legyártásához - ki az, aki legyártaná ezt nekem?
...ha jól gondolom, van letölthetõ Freetrack szoftver - láttam ilyen hozzászólást is -
Újabb kérdést szül: van-e olyan verziója ennek a szoftvernek, amiben minden engedélyezett? - forgatás, elõre hátra bólintás, és oldalra bólinrás is?
egyszómintszáz - webkamerám van, (igaz egy Trust) a szoftvert majd megtárgyaljuk, csak a "fejes" hiányzik. - valamelyikõtök meg tudja ezt csinálni nekem?
Köszi elõre is.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Igazából az a legnagyobb probléma vele, hogy csak teljes sötétségbe lehet használni.

1db 240 ohm-os ellenállat (referencia-ellenállás)
1db 330 ohm (beállító ellenállás)
1db 100n kerámiakondi (hidegítõ kondi)
1db 1u elko (szûrõkondi)
1db USB madzag
~ 2.97v-ot ad le a cucc ( +/- 0.01 ).

HA érdekel valakit akkor majd teszek fel képet és ha kell valakinek akkor az alkatrészekrõl is ilyen izét.
Lehet-e alternativa a freetracknek, pontosabb csorsabb-e a kovetése?Mert akkor nem kéne épitgetni semmilyen kütyüt.
vagy ez
A gépem sem egy erõmû, a 30 FPS-nél alig megy többel pl. az FSX :-D
Ami szimeket használok, azokkal jól megy nagyon.
Dübörög a 965ös x4
kamerát használtam.Még a 29fps-t is alig-alig tudta.
Akadás az nulla.
De a múltkor beleszaladtam, hogy ki szerettem volna próbálni egy GlovePie scriptet és az levette a WiiMote sebességét 100-ról 24-re ...
Ég és föld a különbség ... Most hogy mi a különbség a 30 meg a 100 között azt nemtom, de nekem nem szokott akadozni ... (pontosabban nem emléxem rá ... egy ideje nincs összekötve a cucc, mert gép reinstall volt, meg be kellene fejeznem a pedálomat, szóval most pihennek a játékok, így a Freetrack se megy 😊 )
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"