FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg 1 ledhez az utángyártott is jó, az utángyártott egyszerre max 2 fényforrást tud követni, míg az eredeti 4-et ... ennyi a különbség.
Lehet le is tesztelni neked ... kérdezz rá.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez a wii gondolom az utángyártott. Amúgy 1 ledet használok, persze lehet hogy késõbb csinálnék 3asat is. Szóval mit vegyek, ezt vagy inkább maradjak a vx1000nél? Ez 1 ledet vinne amúgy 100 FPS körül?
5 nél többet nem szánok erre a mókára. Ha túl sok procit enne a vx1000 eeegyefene veszek egy új procit 50 ezerért 😄😄 Így mulat a magyar alapon 😄
Dübörög a 965ös x4
Olvasd el a leírást, van egy program amivel lehet buherálni az autoexposure-t (Kikapcsolni asszem ...) ezzel fel lehet gyorsítani a kamera felvételést ... Valamint érdemes a legkisebbre venni a felbontást is ...
Ha az FT-ben már menni fog a 25-30 FPS, akkor nem lesz ilyen gond ...
Ennyobõl jobb a wiimote 😊
Õszintén megmondom, FSX-el én nem repülök, de FSX alá olvastam, hogy kellhet valami extra ... nem tudom... ebben lehet nem tudok segíteni, lehet hogy kicsit nagyobb priotitást kell a feladatkezelõben adni a FreeTrack-nek ...
A kamera képénél normálisan látszik mindhárom led? Nem villognak?
(Remélem nem írtam nagy baromságot, de a Wiimote erre van kitalálva 😊 )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De jó volt 😊
Szerintem 8k-t megér ... Fõleg hogy így max 10k-ból (És abban már a sapi ára is benne van ...) meglesz az egész ... ez még mindig 4-ede, 5-öde egy TIR árának ...
Ha meg rákapsz, és veszel egy TIR-t, akkor jó lesz másra 😊 Vagy eladod 😊
Sajnos az utángyártott nem jó. Használt esetében ha van lehetõség kipróbálni, akkor egyszerû a dolog ... Kell egy laptop, BT-on keresztül csatlakoztatni kell a Wiimote-ot, majd meg kell elõtte gyújtani 3 szál gyufát vagy gyertyát ... Ha csak 2-t lát, akkor nem eredeti ...
Egy komolyabb webcam 5-6k, szóval azt a 2k különbséget megéri az új Wiimote is ...
De ha még ez is sok, akkor meg kell próbálni egyeztetni az eladóval, hogy ha nem jó neked, akkor visszavegye ...
Régebben jó volt, az utángyártottakon nem volt felirat ...
D9
Szeretnék egy egyszerû 1 ledes valamit összehozni,sima piros leddel.Nem akarom szétszedni a kamerát (VX-3000).USB-rõl szeretném üzemeltetni, ha lenne pár tippetek, megköszönném!
D9
Ha nem akkor ajánlom 😊
A 3 és 4 LED-es verzió között az a különbség, hogy a régebbi FreeTrack-ek 4 LED-et használtak a pontosabb 6DOF számításhoz, de ezt megoldották, ezért elég a 3 LED, sõt, ezt ajánlják inkább mint a 4-eset.
Olvasgasd el amit linkeltem, aztán ha van kérdés akkor jöhet!
Például rögtön ott a #715 hsz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kamerából el kell távolítani az infraszûrõt, erre találsz megoldásokat a FreeTrack honlapján.
Webcam IR Filter Removal
Azt érdemes tudni, hogy ha az IR szûrõ nem egy külön lapon van, akkor valszeg nem fogod tudni visszacsinálni.
Összerakni? Kell egy forrasztópáka, pár kábel, 1 ellenállás (Led-ektõl és kapcsolástól függ mekkora ...) 3 LED és vagy elemtartó, vagy USB kábel, attól függõen, hogy elemeset vagy USB-set akarsz csinálni ...
Amit viszont érdemes tudni ... nem állt le az FT fejlesztés, csak nem sok idejük van az arcoknak ... Szóval készülget egy új verzió!
Tegyük fel hogy infrás led-eket akarok hozzá akkor pontosan mit is kell megbütykölni a webcamerán? Meg lényegében azt sem tudom ,hogy honnan vegyek, hozzávalókat, valaki tudna egy jó kis "receptet", leírást adni mit honnan vegyek, és hoyg rakjam össze?
Én is ki szeretném próbálni ezt a cuccost.Melyik jobb?A kamerás,vagy a wii-s módszer?A többi alkatrészt már beszereztem.Kamerában a VX1000-est néztem.Arma2,Lfs,Gtr2-t zúznám vele.
A Logitech nemrég mutatta be az új HD-s webkameráit. Jelenleg még nem kapható mind, de az alsó kategóriásak már igen. Van valakinek tapasztalata? Kompatibilitás? Gyorsaság? FPS?
Köszi,
Üdv.
HS C510, C310, C270
HD C910
Ha sima pirosat akarsz akkor, mindenképpen EZT ajánlom.
Nekem ebbõl van 3 db. 2db ceruza akkuról megy párhuzamosan kötve 1db 35ohm-os ellenállással. 110fokos látószöge van ami igen jó. 15mA-el hajtom õket és így a freetrack is nagyon jól látja +nem tükrözõdik a monitoron sem.
Szerintem felesleges usbrõl hajtani a +kábel miatt. Nekem a sapka hátuljára van felfogatva az elem tartó, ami egyáltalán nem zavaró. Nem foglal +helyet, és nem gabajodok bele. Nem utolsó sorban még fejlámpának is jó 😊
Remélem tudtam segíteni.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Most szeretnénk haverral építeni egy 3ledes megoldást. Nos a ledek:
3db zöld matt led 2,4V-os 20mA-es 5mm
3db zöld matt led 2,4v-os 20mA-es 3mm
3db piros matt led 2v-os 20mA-es 5mm
USB-rõl szeretnénk üzemeltetni. Számoltunk ellenállást is, de soros kapcsolást egyszerûbb megépíteni mint a párhuzamosat. Szeretném kérni a véleményeteket és tippeteket. THX
Mikor pár napja elkezdtem ezzel az egésszel foglalkozni, úgy rémlik, hogy nem csinált ilyesmit, de aztán ez lett a "standard", fogalmam nincs mi történt, mi zavarhatott be (és hol)... :-S
(Ha nem lenne az FT-ben beállítva, hogy rákérdezzen kilépésnél, frankón ki is lép, a marhája...)
Én állítottam minden iránynak egy kis deadzone-t is az érzékenyéggörbéknél, és úgy jó lett ...
Azt hiszem most már kellõképpen kitapasztaltam, hogy melyik csúszka mit-hogy-merre, de ezt az enyhe "recegést" (pl. DCSBS vagy FC-ben ha semmit nem mozdulok, akkor is "remeg" kicsit, nem áll totál stabilan a kép, fõleg a Z(oom) tengely mozog, ami elég zavaró) nem sikerült megszüntetnem, csak ha az Average-et legalább 20-30%-ra emelem, így viszont ugye érezhetõen késik a mozgás (persze még mindig jobb, mint hogy 3 perc után már fáj a fej...).
Ez a rendszer tökéletlenségébõl adódó hiba vagy nálam nem jó még mindig valami?
Ami még teljesen egyértelmû lett, hogy full sötét szoba kell, legjobb lenne egy nagy matt fekete panelt az ember mögé tenni a kamera látószögét kitelítve... :-)
De az infrát "kevésbé" befolyásolják a helyi fényviszonyok.
Köszi, igen, ezt (is) olvasgatom többek között.
Egyébként miért jobb IR ledeket használni?
Ha a ledek "villognak" az FT-ben, akkor pedig az érzékenységgel (Treshold) kell játszani!
Ezt nézd át esetleg:
FT leírás