FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem egy síkban vannak, hanem kicsit eltolva, akkor kevésbé egyszerõ ezt kivitelezni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Dübörög a 965ös x4
összegeztem a költségeket, 3000 HUF-ért rakom össze a free track clip-et, csiptetõs lesz, akku elemrõl mûködtetve, akit érdekel írjon 😊
Az elõzõleg linkelt headtrack vázat 900 Ft/db áron tudom adni. Az összeszerelt kész változatra hétvégén csinálok egy költségkalkulációt, és hétfõre tudok árat mondani. Akit érdekel, az írjon!
Mi lehet a baj ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha pl: egy síkban vannak, de az egész cuccost elforgatjuk 5 fokkal már az is jó, szóval nem túl nagy gond 😊
A mozgás nem gond, ha készen lesz az egész és elindítod a programot, akkor látni fogod, hogy meddig látja a pöttyöket a kamera, és akkor majd azt is meg tudod nézni, hogy mekkora mozgásteret enged majd a gép ...
De 10cm az nem oszt, nem szoroz ...
Egyik oldalt hátrébb legyen vagy hogy...?
THX
Igazából ma vettem a cuccot, este összeforrasztgatom majd, szóval még nem láttam hogy mûködik ez a program, csak kíváncsi vagyok ....
De a led tetejét egyenesre lehet reszelni, akár körömreszelõvel is, nagyjából 1mm-re a "zászlóktól".
Ezt a leírást nézd meg, itt benne van ...
@lac coo: Elvileg mindegy, csak lásson rá a LED-ekre ... Emiatt is jó ha minél nagyobb nyílásszögûek a ledek!
A reszelést hogy érted? a tetejét egyenesre?
És még egy kérdés, a led átmérõje mindegy? a 10mm ugyanaz mint az 5 mm?
Már csak a Design-on kell csiszolni 😊
Mellesleg a LED-ek látószögét reszeléssel meg lehet növelni!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem teljesen ilyent de valami hasonló igen kelendõ lehetne szerintem

üdv
A:What are the advantages of using the 4 point model?
Q:None, it was the first tracking method in FreeTrack and remains for compatibility reasons.
http://forum.free-track.net/index.php?showtopic=413
Másik kérdés: jól gondolom, hogy illene megcsinálni az adót, hogy a ledek ne tudjanak elmozdulni egymás viszonylatában? Tehát mondjuk ha szívó szál elhajlik akkor már mások a méretek ...
Egy láma kérdésem lenne: miben jobb a négypontos konstrukció a 3 pontosnál ? Illetve hogy a fej közelítés mindegyiknél mûködik-e ?
THX !
A Mediamarkt-ban találkoztam ilyennel!