FreeTrack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, 3.500 Ft-ért.
Használj Wii remote-ot infra ledekkel! Az tökéletesen mûködik. A Vaterán 3000ft-ért jutottam hozzá! Egyre figyelj oda, hogy eredeti Nintendo legyen ne utángyártott, mert az csak X,Y tengelyt érzékel, de Z-t, a mélységet nem.
viszont a semmire meg mozog, tiszta idióta lifecam hd 5000-em van

egy kérdés: amikor elindítom a free track progit van hogy magától mozog...olyankor mit érzékel? még floppy lemez is van szûrõnek, a világító single point ledre nem is reagál...

DummyBoy
Mert ha egy síkban vannak és mondjuk lefelé fordítod a fejed, akkor a felsõ led könnyen kitakarhatja a középsõt, és azt a Freetrack nehezen viseli 😊

Ha nem egy síkban vannak, hanem kicsit eltolva, akkor kevésbé egyszerõ ezt kivitelezni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hõre lágyuló pvc-bõl van a váz, tehát lehet hajlítani, bizonyos mértékig, viszont van benne feszültség ugyhogy nem garantálom hogy 1 év után nem húzza egy kicsit vissza magát....de amúgy sztem könnyen állítható. ez viszont érdekel hogy mért is jó ha nincsenek egy síkban?

Az igazság az, hogy engem is akkor érdekelne (nagyon komolyan), ha nem egy síkban vannak a ledek.
megérdeklõdöm 😉

Gyöször
Engem max a váz érdekelne. Hõlégfúvóval ha megmelegítem meg lehet hajtani, hogy ne egy síkban legyenek függõlegesen?

Dübörög a 965ös x4

Boconadi
várjuk <#eljen>
1 hét és beszerzem a cuccokat + összerakom, egybõl rakom majd fela képet

Engem érdekelne Tudsz majd képet küldeni a végleges változatról?
Üdv Mindenkinek!
összegeztem a költségeket, 3000 HUF-ért rakom össze a free track clip-et, csiptetõs lesz, akku elemrõl mûködtetve, akit érdekel írjon 😊

üdv mindenkinek!
Az elõzõleg linkelt headtrack vázat 900 Ft/db áron tudom adni. Az összeszerelt kész változatra hétvégén csinálok egy költségkalkulációt, és hétfõre tudok árat mondani. Akit érdekel, az írjon!

lac coo
Olyan problémám van, hogy ha feltelepítem a Freetrac-et , bizonyos játékaim egyszerûen nem indulnak ... Ha uninstallálom akkor újból jó minden, tehát a FT-nek van köze hozzá ...
Mi lehet a baj ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DummyBoy
Hopp ... ez tényleg kimaradt, hogy függõlegesen ne legyenek egy síkban ... Nem nagy gond, de ha kicsit el vannak tolva akkor kevésbé takarják ki egymást ...

De ha pl: egy síkban vannak, de az egész cuccost elforgatjuk 5 fokkal már az is jó, szóval nem túl nagy gond 😊

A mozgás nem gond, ha készen lesz az egész és elindítod a programot, akkor látni fogod, hogy meddig látja a pöttyöket a kamera, és akkor majd azt is meg tudod nézni, hogy mekkora mozgásteret enged majd a gép ...

De 10cm az nem oszt, nem szoroz ...

lac coo
OK, világos, köszönöm !

Boconadi
Úgy, hogy a függõleges síkon ne legyen egy vonalban, hanem a két oldalsó és a felsõ vmivel hátrébb helyezkedik el a sapka elején találhatótól. Úgy ahogyan itt a banner alján is látod.
lac coo
Jah, meg még annyi, hogy az mit jelent a leírásban, hogy a ledek ne legyenek egy síkban a sapin ?
Egyik oldalt hátrébb legyen vagy hogy...?

THX

lac coo
Úgy értem, hogy az nem gond, ha egyszer leülök a székre, másnap meg arrébb van tolva 10 centit?
Igazából ma vettem a cuccot, este összeforrasztgatom majd, szóval még nem láttam hogy mûködik ez a program, csak kíváncsi vagyok ....

DummyBoy
Azért nem teljesen lényegtelen a külsõ, nem baj az ha könnyû és jobban néz ki 😊

De a led tetejét egyenesre lehet reszelni, akár körömreszelõvel is, nagyjából 1mm-re a "zászlóktól".

Ezt a leírást nézd meg, itt benne van ...

@lac coo: Elvileg mindegy, csak lásson rá a LED-ekre ... Emiatt is jó ha minél nagyobb nyílásszögûek a ledek!

lac coo
A WII kontrollernek pontosan a monitor közepe fölé kell kerülnie, illetve nekem is pontosan szemben kell ülnöm vele, vagy az mindegy? ( Nyilván addig a határig még látszik mind három led ...)

Lehet szebben is ez csak egy próbadarab, de sztem a külsõ lényegtelen, hacsak nem dísznek veszed.... a pontos méretekkel tudnánk készíteni ez is teljesen pontos
A reszelést hogy érted? a tetejét egyenesre?
És még egy kérdés, a led átmérõje mindegy? a 10mm ugyanaz mint az 5 mm?

DummyBoy
Ha a megfelelõ méretben le tudnátok gyártani, akkor az TrackIR tulajoknak is jól jönne, mert ahhoz is jó ...

Már csak a Design-on kell csiszolni 😊

Mellesleg a LED-ek látószögét reszeléssel meg lehet növelni!

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/09/p6230006.jpg

holnapra kapok árat is, én most éppen ott akadtam el hogy 20°-os nál nagyobb látószögû infreledet nem találtam neten

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/09/p6230002.jpg

LeonSilver
Töltsd fel ide --> http://iaro.3dmax.hu/ és linkeld be azt a részt ami úgy kezdõdik, hogy

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gyöször
tedd fel akárhová, és írd be ide a linket.

Dübörög a 965ös x4

adna egy tippet vki hogy tudom lekicsinyíteni 20kbra? paintben próbálom de 54kb ig tudom

Gyöször
feltehetnéd ide is, engem is érdekelne!

Dübörög a 965ös x4

akkor az jó mert ami nekem van az sztem tök jó megoldás privibe elküldöm a képeket

LeonSilver
Elsõsorban a rögzítés ami gázos, de annak nem is fontos pont ilyennek lenni. A lényeg a ledeket befoglaló rész volna.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

én vmi egyszerûbbel kezdeném, de késõbb akár komplett cucc is lehetne belõle, kérdés hogy ki az akinek készen kell, ki az akinek elég ha megvan a váz és utána összerakja. Ez ami a képen van elég bonyolult és drága kialakítani.

LeonSilver
Meg kellene néznek a Naturalpoint TrackClip pro szerkezetét, ha van esetleg ismerõsnek akkor IRL és olyasmit kellene gyártani.
Nem teljesen ilyent de valami hasonló igen kelendõ lehetne szerintem

Sziasztok, unokatestvéremnek mûanyaghegesztõ cége van, multkor megkértem ahogy csináljon egy szerkezetet a közismert méretekkel, géppel van kivágva, és tökéletesen tartja a méreteket,akár otthon is kivágható egy 5 milli vastag mûanyag táblából oda is adta és sztem nagyon tuti, ha valakit érdekelnek képek, msnen megtalál, [email protected], ha igény van rá, akár tudok is csináltatni vele többet, ez ugye csak a váz, magyarul, pár száz forint lenne, de ha valaki úgy kéri akár kompletten összerakatom és készen beállítva megveheti

üdv

LeonSilver
Lófüttyöt.

A:What are the advantages of using the 4 point model?

Q:None, it was the first tracking method in FreeTrack and remains for compatibility reasons.

http://forum.free-track.net/index.php?showtopic=413

lac coo
Elvileg vagy gyakorlatban is 😊

Másik kérdés: jól gondolom, hogy illene megcsinálni az adót, hogy a ledek ne tudjanak elmozdulni egymás viszonylatában? Tehát mondjuk ha szívó szál elhajlik akkor már mások a méretek ...

A 3 ledesnél is tökéletesen mûködik a közelítés, bólintás és a "roll" funkció is.
Elvileg a 4 ledes pontosabb.
lac coo
OK, köszi !

kifli
4 pontos annyiban jobb, hogy már nem használják 😄

3 pontosnál mûködik minden...
lac coo
Most leltem rá erre az okosságra, és rádöbbentem srácaimnak van itthon WII ...😊

Egy láma kérdésem lenne: miben jobb a négypontos konstrukció a 3 pontosnál ? Illetve hogy a fej közelítés mindegyiknél mûködik-e ?

THX !

Ingyen kaptam egy régi "pendrive" kinézetût (X-MICRO),de bizonyos BT adapterekhez gyárilag adnak régebbi verziójú BlueSoleil programot.
A Mediamarkt-ban találkoztam ilyennel!
milyet vettél, mert nekem delock van ami nem igazán megy...
szeva a kérdésem hogy ledeket hol tudok venni újpesten vagy dunakeszin? tud vki pontos szaki bolt címet? elõre is köszi

A bt adaptert cseréltem.
kifli
én azt veszem ki belõle, hogy a bt adaptert cserélte le.
vettél helyette egy másikat? vagy másik programmal csináltad?
Köszönöm már tökéletesen mûködik!Lecseréltem a bluetooth-omat azt nem szerette a régebbi Bluesoleil!