FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link lemaradt :
http://www.hestore.hu/prod_10028437.html
én ezt a ledet használom,100 fokos,1.2-es feszültséggel számolj
nagyon kicsike led,de fel lehet forrasztani,nekem wiimottal tökéletesen mûködik
A BLUETOOTH driverbe segítsen már valaki,honnan tudnám "beszerezni"...
ti milyet használtok?
Két fontos kérdést nemsikerült letisztáznom, az egyik, hogy USB-rõl mennyi áramot tudok kiszedni, valahol azt mondják, hogy 400mA -t simán kiad, mások meg azt, hogy alapból csak 100mA -t ad ki, többhöz az oprendszert kell "kérnie".
A másik, hogy a LED-eknél a "reversed voltage" paramétert bele kell-e számítani (mert akkor viszont gond van, mert nem találtam olyan ledet, aminek ez nem 5V lenne, tehát ha még plusszba annyit esik, akkor ~7V kellene, amihez meg kevés az USB fesz? Én sehol sem találtam, hogy ezt bele kellene számítani, de 2-3 ismerõsöm azt mondja, hogy biztosan bele kell. :-/
Esetleg konkrét ledet tudnátok ajánlani azt megköszönném (pl. hestore-ról, vagy hutira.hu -ról, de máshonnan is jó).
összeállítottam a fretrackamat wiimotetal,nagyon baba
csak nem tudnátok mondani egy progit ami ingyenes,mert ez a bluesoleil 20 euró,a demo meg csak 2 megát visz át,már kipróbéltam vagy huszat,nem tudnátook segíteni
köszönöm
Keress újabb vagy régebbi Bluesoleil-t és azzal próbáld ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Akinek van ötlete légyszi írja le!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iojHjRuSghQ
Van egy laptopom, ugyan ezzel a rendszerrel (WIN7 64bit), ott is kipróbáltam, és ugyan az. elsõnek kékhalál, utána meg nem ismeri fel a free track...
Ezt olvastad? Ez alapján csináltad?
http://www.pcpilot.hu/hardware/freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Windows 7 (64 bit) alatt próbálom ezt a wiimote-os cuccot. Fel is ismeri a gép a wiimote-ot, ki is írja hogy Nintendo RVL-CNT-01. Kapcsolódik is rendesen, viszont ha benyomom a freetrack-et ott a source-nél csak a demo video van, nem ismeri fel a wii-t... whiteboard softvernél sem ismeri fel a wii-t a program, pedig a windows igen... bluesoleil-t használok.
freetrack V2.2-t használom
Dübörög a 965ös x4
Ha sok embert érdekelne akkor lehetne olcsóbb, de sztem így sem drága mert nem olyan dologról van szó amit leugrassz a sarki boltba és megveszel.
Akkor még egyszer.
Akit érdekel írjon nekem privátba hogy mikorra szeretné, hol lakik, hol tudná átvenni, mennyit kér, mibõl (vázat simán vagy nem tud összerakni egy trackert és készen venné), egyéb óhaj stb...összeírom szépen.
Gyõr, Kõszeg, Budapest IV. és XV. ker-ben tudom személyesen átadni.
Gyöszi: Ha rendelsz 20at - bár kétlem hogy kellene ennyi - akkor alkudhatunk is 😊 de mivel nem lopom ezért nem engedhetek belõle akármennyit 😊
Egy kérdésem lenne! 64 bites Win7 alatt nem megy a freetrackem. A bluesoleil rendesen elzi, hogy kapcsolatban van a wii kontrollerrel, de a freetrackben nem jelenik meg a wii a kamera választásnál.
Tudjátok mi lehet a hiba?
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Dübörög a 965ös x4
Én úgy szoktam, hogy ezt rákenem a hideg vezetékre aztán a tiszta forrasztót hozzáértetem a vezetékhez, akkor ez a kence végigsercen rajta, majd veszek cint a forrasztóra és odanyomom a vezetékhez, megvárom amíg átmelegíti és onnantól magától végigszalad a cin a dróton, nagyjából egyenletesen szépen eloszlik. Ezzel kezelet drótokat csak egymás mellé kell érintetni, cin rá és gyönyörûen összefut rajtuk a cin, meghûlik, tökéletes, persze gázkemence vezetékelését nem így csinálnám, de hideg helyekre jó.
Ízlés szerint mehet rá zsugorcsõ, vagy ami jól esik.
A forrasztó "állomás"-om a lidiben vettem, elég tré valami, mert a hõfokszabályzó nem hõfokot állít be, hanem az ampert tekeri neki lineárisan. A hõfokot sztem 100% nem is figyeli. Meg a nagy baja, hogy a forrasztó hegyén a hõtõl mindig rengeteg fekete reve vagy minek hívják képzõdik és folyton takarítani kell. Mondjuk ha trahány vagyok rajtahagyom, attól hogy kicsit retekebb lesz a forrasztás még jól tart. Persze csak nem igényes helyeken 😊
Nyákokat biztos nem ezzel forrasztanék be, de autóvillamossághoz egész jó, egész nagy hõt termel és vastag vezetékeket is pillanatok alatt felmelegít. Van egy kézi forrasztó pisztolyom is, azt teljesen letettem mióta ez a lidis megvan, pedig az komolyabbnak tûnik. Csak a régi az kis teljesítményû és alig fût.
Na ez a helyzet 100%amatõr 'sosem tanultam' szemmel.
Dübörög a 965ös x4
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/09/p6230002.jpg
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Hogymondjam, tehát ha nem melegszik az a szobahõmérséklet ami itt kb per-pill 28 fok... Nyár van. xD Na ettõl kicsivel melegebb.
Épp éítek egy új cap-et. Már rég írtam a fórumba, hát eljött az ideje.
A segítségeteket szeretném kérni!
Az lenne a problémám, hogy van 3db 3 szimpla extra fényerejû fehér ledem. Nem tudom, hogy hány voltos (biciklilámpából szedtem ki), de 3V-ról alig ad valami életjelet. 5V az sok neki, mert melegszik. 9V-os elem is kevésnek bizonyult. Kicsit utánanéztem és én véleményem szerint 3,4-6 V-osak valamint 10mA-esek. Kalkuláltam egy kicsit, párhuzamos kapcsolással, 5V-ról 3,4V-al és 10mA-errel 56 ohm jött ki. 3,6V-al meg 47 ohm. Nos nekem van 3db 68 ohmosom. Be is kötöttem és azthittem, hogy valamivel gyengébb fényereje lesz, de nem ha belenézek belekáprázi ka szemem és elvileg több az ellenállás neki mint amennyi kéne és még így is melegszik. Szerintetek?
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/23/p7220006.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/23/p7220007.jpg
pár kép még róla...
😊
Készen van igény szerint oldom meg a rögzítést én egy vastagabb madzaggal tettem fel de ha valakinek úgy jó akkor szerelek rá csipeszt, a ledek próbaledek természetesen egyszínûeket rakok fel, ha kell infrát ha úgy akarja valaki akkor simát, nekem még ezekkel is teljesen jól mûködik, két elemmel mûködik lehet 1.2V-os tölthetõ de két 1,5V-os sima elem is jó bele kb 30-40 órát kibír vele
tökéletesen, sima leddel, infrással még próbálgatom, de teljesen jó a szerkezet