DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mutassatok nekem képet valami fájlcserélõrõl, ami 20 Mbit fölött tölt fel, akkor elhiszem <#vigyor>#vigyor> Ne ilyen speedtest.net-es képet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én torrentezek deluge-vel akkor max 1-2 ezer kb-val megy fel :S
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(Szerintetek rádobnak a Digi-sek két dugót az otthoni 20m UTP-mre, ha szépen megkérem õket?!?!? :-) ) Úgy olvastam, írkál ide valaki aki, ott dolgozik, voltak már hasonló kérések?
Üdv! Köszi! <#wave>#wave>
Viszont mindkét gépre tehetsz szerintem valami kis limitáló programot, pl Netlimiter vagy valami hasonlót, ha ilyen igényeid vannak.
Az a 28 meg 24 Mbitet nem kell ám elhinni felfelé 😄 20 Mbit fölé úgysem fog menni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy kérdésem lenne még! Be lehet állítani a Routereken, hogy a 10Mbit-s Digi netet egységesen 5-5 Mbit-re ossza szét két gép között!?!?! Vagy ez fõleg Router típustól függ! Ha valaki tud valami okosat errõl, megköszönném, sajnos eddig még nem volt nagy gyakorlatom, az ilyen Routeres beállításokban! Thanks!
megfelelõ modemmel semmi nem lassul.
nyilván nem akarnak külön költeni ilyen eszközökre, te meg megetted ezt a "lassítaná" dumát.
Jájj. Nem, nem azért nem adnak modemet. Hanem azért nem mert a kapcsolat típusa nem igényel felhasználói olalon.
A legtöbb program KB és nem Kb-ben mér (1 KByte = 8 Kbit), a 2,5 felszorozva 8-al meg pont 20-at ad.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
nekem top netem van és egy gépen haszánlom mivel nincs is másik és nagyon jó.
igaz hogy 20 mb-es-et ir de 2,5 mb volt lefelé idáig a max felfelé pedig 900kb/s tehát nekem nagyon bejött.
És ha töltök fel 600-al le pedig 2,4mb-al akkoris a multis játékoknál csak 30-40 a pingem,tehát megéri nagyon,
ja és nem adnak hozzá modemet hanem közvetlenül jön kábelen,mert a modem lassitja azt mondták
DIGI TOPNET 4EVER XD
Végigolvastam a topic-t, és többször emlegetettek egy listát a Digi honlapján, ahol az van feltüntetve, hogy melyik Router ajánlott a DigiNet-hez! Nem tudnátok egy linket adni, vagy valamit, mert lehet én vagyok nagyon vak, de vagy 5x megnéztem az oldalt (digikabel.hu)és nem találok ilyet! Ha valaki tud segítsen please, mert most akarjuk beköttetni a 10/10-st, és két gép van a kéróban azt osztani kéne valamivel! Köszi! ;-)
/
Amúgy volt szerencsém részt venni tavaly a Pécs Kertvárosi Digi hálózat kiépítésében, volt pár érdekes dolog, nekem tetszett, szerencsére Kertváros nagy része alatt van egy föld alatti alagút rendszer (KAF) itt húztuk végig az optikát, így nem volt szükség ásóra meg lapátra! :-)
/
Köszönöm elõre is a segítséget!<#wave>#wave>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
végignyálaztam a fórumot, igazából az egyetlen, amire nem kaptam választ, az az hogy milyen a ping...
A le / feltöltési sebességek jónak tûnnek, de nekem nem csak ez a szempont 😊 A házunk már be van kábelezve, most már csak a "fõ" kábelt várjuk.
Szóval... pls, valaki mondjon ilyen infót nekem. Külföldre és országon belülre is érdekelne ( külföldön belül is ezek inkább: angol szerverek, svéd, francia)
köszi
nekem november óta van Bp-n 20/20 2x szakadt..1x központi hiba miatt 2 órára 1x a lépcsõházba telepitett hardver hiba miatt 2 napra (adapter halt le)
nincs korlátozás, nincs hûség..már biztosan jön a szõke kapitány 2.0 verzió 😉
de a bixen már a 8G-t verdesi a torrentezõk miatt..hamarosan vehetnek egy újabb 10G-s portot..novemberben még a 3-at alig érte el.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mind1 egyébként. Mindenkinek van 2-3 email címe, szóval annyira nem hiányzik.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
korlátlan
nem szakad (még 1x sem vetem észre szakadást)
a sebessége is elég stabil
routert az oldalukon meg tudod nézni
van postafiókja, elvileg de mi még mindíg nem kaptuk kézhez õket pedig már vagy 4 hónapja be van köttetve.
Mi most költözünk és ott van digi, de egy kicsit félek tõle, hogy most az korlátlan-e, szakad-e a net néha, vagy sûrûn megszakad, stabil-e a sebessége nempedig 20Mega helyett 5Megával nyomja a cuccost.., avagy routerre tudom-e kötni, mint a chellot.. ha esetleg ezekre a válaszokra valaki tudja a választ, pls válaszoljon, elõre is köszi! 😊
Ja és mellesleg van-e postafiókja a diginek is?
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
Tányér vagy kábel hát ez sok mindentõl függ.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
T sztem sokkal szarabb helyzetben van, persze nekik van sztem a legtöbb elõfizetõjük.
Ha már ennyire érdekel a digitális mûsorszórás akkor itt egy link, még friss, eheti: http://index.hu/kultur/media/hdtv2741/