DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Milyen szerver?
Amúgy mutassatok nekem képet valami fájlcserélõrõl, ami 20 Mbit fölött tölt fel, akkor elhiszem <#vigyor> Ne ilyen speedtest.net-es képet.

Torenten lehet h nincs rá igény, v eleve a szerver nem bírja 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nekem se
én torrentezek deluge-vel akkor max 1-2 ezer kb-val megy fel :S

Aramir
Én nálam is ilyen szépeket mér ám, mégsem ment még ~2400-2500 KByte fölé a feltöltésem:

torrentnél?<#idiota>

BaliBoy
Ha nem köcsögöket fogsz ki, akkor sztem biztos.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zaki
Akkor ne hidd el...<#mf1>

Köszi srácok a gyors válaszokat, sokat segítettetek, elvileg holnap intézzük a papírokat, remélem jõvõ 7re lesz már netünk! Akkor majd meglátom, hogy fog mûködni a D-LINK 524-es Router-el!
(Szerintetek rádobnak a Digi-sek két dugót az otthoni 20m UTP-mre, ha szépen megkérem õket?!?!? :-) ) Úgy olvastam, írkál ide valaki aki, ott dolgozik, voltak már hasonló kérések?
Üdv! Köszi! <#wave>
BaliBoy
huhuuu.. Ebben nagyon tévedsz. Nálam nagyon sokszor 20Mbit fölött szokott lenne a feltöltés. 😉

Aramir
Szerintem nem lehet, az enyém legalábbis magától osztogatja a sávszélességet. Ha az egyik gépen böngészel, a másikon töltesz max sávszéllel, ha meg mindkettõn töltesz, akkor eloszlik a két gép között a sávszélesség.
Viszont mindkét gépre tehetsz szerintem valami kis limitáló programot, pl Netlimiter vagy valami hasonlót, ha ilyen igényeid vannak.

Az a 28 meg 24 Mbitet nem kell ám elhinni felfelé 😄 20 Mbit fölé úgysem fog menni.

lol thx 😄D

bertino
jolvan elhisszük srácok köszi -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem is 😄

zaki
Nekem most kötötték be a 20/20-ast. Minden szép és jó... 😄

Köszönöm szépen a linket! Nem is tudtam errõl az oldalukról!
Egy kérdésem lenne még! Be lehet állítani a Routereken, hogy a 10Mbit-s Digi netet egységesen 5-5 Mbit-re ossza szét két gép között!?!?! Vagy ez fõleg Router típustól függ! Ha valaki tud valami okosat errõl, megköszönném, sajnos eddig még nem volt nagy gyakorlatom, az ilyen Routeres beállításokban! Thanks!
Jólvan akkor na,nem adnak hozzá modemet és kész jobb is igy legalább nem villog

bertino
eszed tokját lehet, hogy lassítaná... 😊
megfelelõ modemmel semmi nem lassul.

nyilván nem akarnak külön költeni ilyen eszközökre, te meg megetted ezt a "lassítaná" dumát.

Ok,de megjegyezte hogy kicsit lassitaná is.

BaliBoy
"ja és nem adnak hozzá modemet hanem közvetlenül jön kábelen,mert a modem lassitja azt mondták"

Jájj. Nem, nem azért nem adnak modemet. Hanem azért nem mert a kapcsolat típusa nem igényel felhasználói olalon.

Mértékegységekhez nem nagyon értek,de ahogy most töltök fel deluge-vel azt irja hogy: 480 KiB/s

mrzed001
Hmm ... ugye nem tévesztesz véletlenül mértékegységet.
A legtöbb program KB és nem Kb-ben mér (1 KByte = 8 Kbit), a 2,5 felszorozva 8-al meg pont 20-at ad.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok!
nekem top netem van és egy gépen haszánlom mivel nincs is másik és nagyon jó.
igaz hogy 20 mb-es-et ir de 2,5 mb volt lefelé idáig a max felfelé pedig 900kb/s tehát nekem nagyon bejött.
És ha töltök fel 600-al le pedig 2,4mb-al akkoris a multis játékoknál csak 30-40 a pingem,tehát megéri nagyon,
ja és nem adnak hozzá modemet hanem közvetlenül jön kábelen,mert a modem lassitja azt mondták
DIGI TOPNET 4EVER XD

BaliBoy
http://digizrt.hu/net.html

Üdv!
Végigolvastam a topic-t, és többször emlegetettek egy listát a Digi honlapján, ahol az van feltüntetve, hogy melyik Router ajánlott a DigiNet-hez! Nem tudnátok egy linket adni, vagy valamit, mert lehet én vagyok nagyon vak, de vagy 5x megnéztem az oldalt (digikabel.hu)és nem találok ilyet! Ha valaki tud segítsen please, mert most akarjuk beköttetni a 10/10-st, és két gép van a kéróban azt osztani kéne valamivel! Köszi! ;-)
/
Amúgy volt szerencsém részt venni tavaly a Pécs Kertvárosi Digi hálózat kiépítésében, volt pár érdekes dolog, nekem tetszett, szerencsére Kertváros nagy része alatt van egy föld alatti alagút rendszer (KAF) itt húztuk végig az optikát, így nem volt szükség ásóra meg lapátra! :-)
/
Köszönöm elõre is a segítséget!<#wave>
PíszLávJuniti
port tiltást nem tapasztaltam

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

BaliBoy
A speedtest.net irányában olyan 10ms szokott lenni. Ha egy félnappal hamarabb kérdezed akkor megnéztem volna máshol is, de már koliban vagyok.

úgy olvastam vhol hogy 30

hali

végignyálaztam a fórumot, igazából az egyetlen, amire nem kaptam választ, az az hogy milyen a ping...
A le / feltöltési sebességek jónak tûnnek, de nekem nem csak ez a szempont 😊 A házunk már be van kábelezve, most már csak a "fõ" kábelt várjuk.

Szóval... pls, valaki mondjon ilyen infót nekem. Külföldre és országon belülre is érdekelne ( külföldön belül is ezek inkább: angol szerverek, svéd, francia)

köszi
zaki
Ez bíztató, én is most akarom beköttetni a 20/20-ast (XV. ker)... <#eljen>

Dietrich
és miután az smtp 25-ös portot tíltják freemail pl. nem megy el smtp-n..de a gmail simán mert az nem a 25-öst használja smtp-nél 😊

nekem november óta van Bp-n 20/20 2x szakadt..1x központi hiba miatt 2 órára 1x a lépcsõházba telepitett hardver hiba miatt 2 napra (adapter halt le)
nincs korlátozás, nincs hûség..már biztosan jön a szõke kapitány 2.0 verzió 😉

de a bixen már a 8G-t verdesi a torrentezõk miatt..hamarosan vehetnek egy újabb 10G-s portot..novemberben még a 3-at alig érte el.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

én a BaseNet-et köttetném be

BaliBoy
Igen? Na errõl nem szólt senki sem. :S
Mind1 egyébként. Mindenkinek van 2-3 email címe, szóval annyira nem hiányzik.

Mo.Organ
Postafiókot csak akkor kapsz ha igényelsz. Fel kell hívnod a Pesti számot ott jelezni igényedet, és megcsinálják neked az e-mail címedet.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

BaliBoy
Egy picit olvasgass a topikban. 1x-2x már le lett írva.

korlátlan
nem szakad (még 1x sem vetem észre szakadást)
a sebessége is elég stabil
routert az oldalukon meg tudod nézni
van postafiókja, elvileg de mi még mindíg nem kaptuk kézhez õket pedig már vagy 4 hónapja be van köttetve.

engem is érdekelne,mondjuk én a 15mb-os netet rendelném meg.

Hali!
Mi most költözünk és ott van digi, de egy kicsit félek tõle, hogy most az korlátlan-e, szakad-e a net néha, vagy sûrûn megszakad, stabil-e a sebessége nempedig 20Mega helyett 5Megával nyomja a cuccost.., avagy routerre tudom-e kötni, mint a chellot.. ha esetleg ezekre a válaszokra valaki tudja a választ, pls válaszoljon, elõre is köszi! 😊

Ja és mellesleg van-e postafiókja a diginek is?

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

banok
kábeles is digitális.

Tányér vagy kábel hát ez sok mindentõl függ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

egyébként jobb nekünk a mûhold mint a kábel? szerintetek?

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

DIGITV ponotosabban

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

a Diginet tányéros biznisze szerintem már digitális sugárzást nyomat....a kábeles persze nem.....

bertino
az teljesen igaz.

BaliBoy
Most elsõsorban piacilag gondoltam, hogy tarthatnak tõle. Látszik, hogy hónapról-hónapra mennyi új elõfizetõje van.

bertino
UPC végülis ilyen sznten be van biztosítva, 2x 20G van nekik bent.

T sztem sokkal szarabb helyzetben van, persze nekik van sztem a legtöbb elõfizetõjük.

BaliBoy
Jah. Pont ezen agyaltam én is. Ilyen ütemben nyárra elejére/közepére simán elérik a 10G korlátot. Kíváncsi vagyok mi lesz. Most már tényleg tarthat a T meg a UPC a Digitõl. YEAAH!!! 😊)

bertino
sztem lassan beköthetik a következõ 10G-t BIXbe, ha így haladnak 😄

BaliBoy
Ez sztem többet mond. December közepén köttettem be, azóta megduplázódott a forgalom. Egy évvel ezelõzhöz viszonyítva meg...

bertino

van használat rendesen

BaliBoy
Azért mert még nem sugároznak digitálisan!
Ha már ennyire érdekel a digitális mûsorszórás akkor itt egy link, még friss, eheti: http://index.hu/kultur/media/hdtv2741/

Balumann
Például errõl a set top box-ról miért nem lehet a honlapon semmit se olvasni -.-