3567
digi
-
#920 Most nekem melózni kell mennem. Este leszek újra gép közelben. Addig gondolkodom. -
Octopus21 #919 Sehogyan sem. Se vezetékkel se wirelessen. -
#918 És csak wireless-en nem tudod elérni? -
Octopus21 #917 Persze próbáltam többször is.
Vezetékek is jól vannak kötve. -
#916 Próbáltad a routert resetelni? -
Octopus21 #915 Sziasztok.
Tegnap bekötötték a diginetet hozzánk panelba. A sebesség a maximális. Ezen meg is lepődtem:) Viszont nagy gondom van:S A vezeték nélküli d-link routeremet probálom beiktatni tegnap óta de sehogyan nem tudom elérni a router menüjét. Csináltam már ilyet százszor, szal be tudok állítani egy routert, de most a menüig sem jutok el, akármit csinálok. HA bemegyek a Vistában a hálózati beállításokba ott látja is a routert, csak valahogy csatlakozni nem tudok. Ebben kérném a segítségeteket. Van valakinek ötlete mit csináljak? Ja és a router jó. Eddig működött a másik nettel.
Köszi előre i. -
krisz073 #914 Most már mindegy,megrendeltem mindent ez a lényeg :) -
ACE #913 Ezt mind meg tudod tenni neten is... -
krisz073 #912 Telefon számhordozás + tv + net, és azért volt pár kérdés is :D
De megrendeltem tegnap,most már csak a szerelőket kell várni.
Azért kíváncsi leszek erre az 50/30-s netre. -
ACE #911 Nem lett volna egyszerű neten megrendelni? -
devilk #910 Próbáltam, de nem megy. Valami nem oké:S -
#909 portforward.com -
devilk #908 Akinek ASUS routerje van, és segítene portforwardolni, azt nagyon megköszönném!!! Ha van ilyen valaki, írjon már légyszives privit. Köszönöm! -
krisz073 #907 Na eljött a nagy nap, ma délután jön kapcsolattáró Digi-től és csináljuk a megrendelést. -
#906 Csupán ezt kéne berakni:
-
#905 Ja vágom :S -
#904 Hát ha lenne házigazda. De mivel egyáltalán semmilyen válasz nem jött az emailemre... :S -
#903 Nem gondolt még rá, a házigazda, hogy egy banner kellene felülre? : ) -
#902 Igen, azt is portforwardolni kell. -
devilk #901 Sziasztok!
Router mögül vagyok és a torrent rendkívül lassú (függetlenül, hogy hányan seedelnek), ezt is portforward-ni kell? -
#900 jááá.
zsír.
pesten albérletbe csak adsl van, de miskolcon a panelban van már digi is meg UPC is most emelt :D
szoval jesssz. -
#899 Az szabályzatukban nincs külön véve a kettő (más szolgáltató, ingyenes szolgáltató), csak az, hogy az smtp csak a sajátjuk lehet, másé nem. Mindegy, nekem tökéletessen működik a digis smtp, csak furcsálottam, hogy a gmailé is működik. -
#898 ÚÚÚÚÚÚÚ :D:D basszus az cool de nem váltok, jó ez is nekem :D de csábító :S:D -
#897 Május 1-től új csomag kerül bevezetésre. Top net (zárójelben a garantált)
DL: 50 (8) Mbit/sec
UL: 25 (4) Mbit/sec
4500 HUF -
#896 gmail más.
más ISP-é pedig megint más... -
#895 #879 -
devilk #894 Nem tudom, hogy mi hogy merre.
De a lényeg az, hogy a freemail-es címem szeretném használni outlook expressen keresztül! (chelloval ment az üznenet küldés) üzentetet tudok fogadni csak küldeni nem tudok!
Help! -
krisz073 #893 Kapcsolattartót hívtam a szerződés miatt és ő mondta, hogy igaz, hogy kijött tegnap az új szórólapjuk de holnaptól lesz elérhető náluk az 50mb-s net.
Így péntekig eldöntetlenem, hogy majd milyet szeretnék :) -
#892 Jah.... hogy más internet szolgáltatók smpt szerverére gondolsz? Azon nem csodálkozom. De egy nonprofit szervezet smtp-jét nyugodtan lehet használni szerintem. -
#891 Tudomásom szerint nem kell külön fizetni a mail-ért. Szóval üzletpolitikának nincs értelme. Most ugyan a koleszban vagyok, de múlt héten még lehetett használni gmail-es smtp-t. -
#890 Nemtudom miért, biztonsági okokra hivatkoznak, de az üzletpolitika valószinübb :D Ha kérsz fix ip-t, akkor engedik másét is használni.
Nekem az inviteles nem működött digivel. -
#889 Portforvardolni kell a routered.
http://www.portforward.com/routers.htm
Keresd meg a routered tipusát, majd a programot, amit használni akarsz, pl DC++, és ott leírják. Ha nincs meg a routered tipusa, akkor keress valami hasonlót, nayából ugyanúgy kell beállítani mindnél, max az opciók máshol vannak a menüjében. -
#888 miért, más szolgáltató vajon miért blokkolja ?
üzletpolitika...
ték. -
#887 Hát nekem eddig működött. Meg mi az, hogy blokkolja más smtp szerverét? Miért? -
#886 Amúgy lehet használni digis neten a gmail smtp szerverét? Csak azért kérdezem, mert más szolgáltató smtp szervetér blokkolja a digi biztonsági okokból, csak a sajátjukat engedik. -
devilk #885 Lenne még egy olyan kérdésem:
Asus router mögül vagyok és szeretnék dc++ ni de sajnos nem keres meg semmi:( (router nélkül minden működött)
nem tudja valaki, hogy kell beállítani véletlenül?
köszike -
#884 Tudtommal nem. Csak az ügyfélszolgálatnál. -
#883 Holnaptól? Ez valami új csomag lesz, vagy csak te igényled külön ? -
#882 50 ? -
devilk #881 Az interneten meg lehet valahol a digis mailt rendelni?