DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap még az este folyamán kûldtem nekik egy mailt.Leírtam nekik,mindent,és a szomszédot is h nála se optimális a feltöltés!Megírtam nekik ezt a 20%-os dolgot is,ha esetleg bemérek 3Mbs-t akkor ne mondják rá h az jó,mert eddig tényleg szépen szolt fel-le,egy hete kezdte el a mutatványt!Megkértem õket szépen h amit ígérnek a hírdetésekben és a reklámokban legalább azt a sebességet biztosítsák mert ezért szerzõdtem velük!Válasz még eddig nem érkezett...

BaliBoy
Szerintem semmiképp nincs meg nálad a 20%. Amikor beszéltünk msn-en akkor is csak fél megabit volt 2 Mbit helyett. Ráadásul nem csak nálad van így.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Sztem egyszerübb ha pl regisztrálsz a gmail-en. Õk ugyanis biztosítanak smtp hozzáférést. Én is azt használom pl. a freemail-hez is.

precision
ja ok, ezt nem tudtam... én nem vagyok digi elõfizetõ 😊
azthittem auto létrehozzák a postafiókot

Bazinga!

Spaw
lent a képen azért az nem a harmada.

Beszéltem az ügyfélszolgálatosokkal.Azt mondta a hölgy ha az elõfizetett adatsebességnek tehát az én esetemben 10Mbs-nak a 20%-val megy fel akkor az jónak számít,mert papíron ezt vállalták.Most ugyebár ha nekem az ember bemér mondjuk 3Mbs-t akkor azt fogja mondani h ez jó,holott nem jó,5 ezerért!K.rvára nem értem másnál csak úgy církálnak a sebességek nálam meg a harmadával megy fel!

Aramir
Ez még szerintem kevés lesz, alöbb meg kell kérni telefonon a digit, hogy hozzanak létre egy postafiókot névvel és egy általános jelszóval, amit késõbb átlehet írni a digi honlapján. Nekem legalábbis így volt, a nethez használt név/jelszót nem fogadta el a pop3/smtp kiszolgáló.

Sikerült átmenni a szomszédhoz és megnézni nála h muzsikál a net!Hát kiderült nála is gyenge a feltöltés!Tisztázódni látszik a helyzet,központilag korlátozzák!Úgy látszik hadakoznom kell velük és meg is teszem!

Spaw
ha délután már nincs feltöltés akkor szerintem nincs félnivalód megbeszélsz egy délutáni idõpontot és szinte biztos hogy a laptopon sem lesz jó.ez egyértelmûen hálózati probléma.de ez a te döntésed én nem akarom más f@szával verni a csalánt.

Az az igazság h reggel teljesíti a kívánt feltöltési sebességet de olyan 11-12 óra körül kezd belassulni és akkor a nap így tellik el!Egyszerûen már nem tudom mit csináljak,már a vírusírtástól kezdve majdnem mindent próbáltam!Akkor csak a hálózattal lehet valami gond ha reggel jó utánna már nem?!Egyébként felkínálták h kijön tõlük egy laptopos fickó és bejelentkezik az én loginommal de ha nála minden rendben akkor 5 ezer ha tényleg rossz nem fizetek semmit!Nadehát ez zsákbamacska,és ha pont akkor jó,legombolja az 5 ezret lelép,félóra után meg megint rosssz!

precision
az mindegy milyen pop címrõl szedsz le leveleket (akár freemail.hu) de a kimenõ leveleid akkor is a hdsnet -en fognak menni amihez kell a usernév és jelszó

ott a link, menj rajta végig, mutatja hogy kell beállítani az smtp serverhez a usert és a jelszót

Bazinga!

ööö nem a sima diginetes e-mail pistafiókot akarom beállítani.a freemaileset akarom outlokra megcsinálni, vivanettel már megcsináltam, egyedül az smtp kiszolgáló volt vivanetes.
precision
akkor valszeg usernév és jelszó kell az smtp -zéshez
ezen menj végig lépésrõl lépésre és jó lesz 100%

Bazinga!

bocsi, elírtam, smtp.hdsnet.hu-t írtam én is a programban, de valamiért nem küldi el. a kiszolgáló válasza: 550 relay not permitted.

ötlet?
precision
smtp.hdsnet.hu az smtp szerver címe meglepõ módon

Bazinga!

hello!

Egy olyan problémám lenne, hogy szeretném beállítani a freemailes postafiókomat, az Outlook expressre!Eddig vivanetem volt arra sikerült, annyi volt a lényeg, hogy POP3 fióknak megadtam a freemail.hu-t, smtp-net pedig a mail.vivanet.hu-t.na most én találtam egy olyat a digi netnél, hogy smtp kiszolgáló: mail.hdsnet.hu, de ezzel valamiért nem küldi el az e-maileket, viszont a bejövõket meg tudom nézni!valakinek valami ötlet?
Spaw
nem akarlak elkeseríteni,de nekem ugyanez a problémám volt szintén 10/10-el.4 hétig telefonálgattam és ugyan megvolt a rendszerükben hogy hibát jelentettem mégsem jöttek ki.végül az mentett meg,hogy szétfagyott valami központi doboz a pincében(ez mét télen volt)és egyáltalán nem volt net.na akkor kijöttek és azóta minden klappol.

A #290-es hozzászólásomban elírtam!Tehát a letöltésem az jó de a feltöltésem az valami igen karcsú!És úgy mértem h nem futott semmi a háttérben!

Éppen ez az h nem úgy megy felfele ahogy szokott fullra be van lassulva!Nem vágom mitõl lehet!

BaliBoy
Ha a torrent jó sebességgel megy fel, akkor nincs probléma. Nálam sincs meg a speed-en a sebesség, viszont régebben a data.hu-s tárhelyre több mint 20Mbit/s-al töltöttem fel. Sajna azóta nagyon ismert lett az oldaluk és ma már nem lehet rajta így tesztelgetni.

Sziasztok!
10Mbs/10Mbs Digi netem van.Mostanában viszont a feltöltési sebességem nagyon megcsappant!
Ahogyan az a mellékelt képen is látszik!A feltöltési sebességem az jó,álltalában mindig ugyan annyi!Konzultáltam már az ügyfélszolgálatosokkal de õk azt mondták h központilag hibát nem észleltek!Nézzem meg a gépet h nem e vírusos vagy nincs e rajta kémprogram!Mindegyiket elvégeztem de az eredmény negatív lett!Töbször végesztem méréseket a Speedtesten de azt kell mondjam nem valami fényes!A letöltés az optimális,a feltöltés valamikor megsem akar mozduli vagy nagyon ingadozik és meg sem közelíti a 10 Mbs-t!Sokat szoktam feltölteni egy torrent oldalra és mindíg dícsérték milyen jól tudják tõlem szedni.Ha valakinek volt már esetleg ilyen tapasztalata vagy tudna tanácsot adni a dolog orvoslására nagyon megköszönném!

Igen, a mértékegységeket nem nagyon értem ezért nem használom jól.

bigapó
csak a mértékegységeket nem használod jól még mindig, egyébként szerintem is jó, csak nálunk még nincsen😊) 😞

The Matrix has you...

Amúgy én sokkal szarabbra számítottam,azt gondoltam hogy a UPC-Chellója a király és hiába drága de megbizható,de most már úgy érzem hogy kibaszott jó a Digi net-je és idáig csak 1x nem volt net kb 2 óráig mert vihar volt

precision
én nem, mert itt még nincs ilyen
gyanítom nem is nagyon lesz

Bazinga!

énis 😄

zaki
Szintén. Meg vagyok elégedve 😄

ja nekem 20/20-as netem van és max letöltés 2.4mib/s és a feltöltés is ennyi maximum.
Jah és a fel/letöltés külön van egymástól tehát egyszerre tölthetsz le 2,4mib/s-el le és 2,4mib/s-el fel is 😄

bigapó
több mindentõl, ahogy elõttem szóló kollega is mondta:

- aktuális forgalom a házad környékén (a központ leterheltsége)
- forgalmi prioritások (ha vannak), ezalatt az értendõ, hogy a p2p forgalom a sor végén kullog (ez a torrent például). tudtommal digi-nél ilyen még nincsen, de lehet, hogy mégis beépítettek már hasonlót😊

ha 10 Mbit-et veszünk alapul akkor ott 1280 Kbyte/secundum-os (kb 1,2-3 MByte/s) letöltés/feltöltés várható, de ez mind elv, valóságban nagyon ritkán fogod elérni ezeket az értékeket, de 1 Mbyte-ra átlagosan számíthatsz, ami nagyon jó ennyi pénzért. Természetesen ezen túl is léphetsz, de csak pillanatnyi intervallumokra.
Igazából csak tapasztalat útján fogod megtudni, hogy mennyire jó, ár/érték arányban mindenesetre kiemelkedõ más szolgáltatókhoz képest.

The Matrix has you...

Szia!
Nekem a legmagasabb netem van (Digi TOP)és ingadozik a feltöltés,tehát valamikor 400kib/s valamikor 2mib/s.
a szolgáltatótól függ szerintem.a letöltés az stabilan általában 2,4mib/s.
én úgy tudom hogy le/feltöltésnél 8-al kell osztani a megadott sebességet.
de szerintem rendeld meg inkább a DIGI TOP-ot az nagyon jó,de a te dolgod hogy melyiket választod.

hello!

Digi TV-tõl megrendeltem az alap netcsomagot, ahol 10Mbit/s a max feltöltési sávszélesség!arra lennék kiváncsi hogy mitõl függ, hogy ki tudomm használni a teljes sávszélességet?
PíszLávJuniti
Ha kiásod, akkor biztos megvan néhány százezerért 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mo.Organ plz mondj valamit. Annyit biztos tudsz, hogy tervbe van -e véve a közeljövõben itt a dolog, vagy nem.
BaliBoy
Mo.Organ! Tudnál mondani egy közelítõleges adatott, hogy mennyibe kerül ma lefektetni mindennek együtt 1 km optikát? Elõre is thx. 😊

WTF!?
Melyik szolgáltató ??

BaliBoy
Azta Qrva mindenit? 16500??? Az iszonyatosan sok!

zaki
16500-at? Jézusom, melyik szolgáltató?

Vogel
Irigyellek titeket digisek! 16500at fizetek az 5500/400as netért ;( Most keresünk olcsóbbat mert ez már pofátlanság.

mrzed001
Biztos, meg fehér holló is állítólag, de eddig én még nem találkoztam vele.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

precision
van myvip topik

Bazinga!

nandorb
nem ide valo

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Én nem kétlem, hogy igazad van! Én csak azt mondom amit õk nekem! :-) Hogy most konkrétan mire értették, azt nem tom!
bertino
máshol is vannak segítõkész ügyfélszolgálatosok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mrzed001
Eszméletlen. Betelefonáltam egy hibával a digikábelhez, és egy értelmes, kedves, szakembernek tûnõ srác vette fel.
Egybõl kereste a hibát, nyújtotta a megoldást, segítõkész és gyors volt.
Eszem megáll, ilyennel én még ebben az országban nem találkoztam.
Most megkeresem az állam, mert leesett.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

BaliBoy
Azt azért erõsen kétlem, hogy sávszél emelésre készülnének mert már így is verdesik a 10G lassan. Elõbb bõvíteniük kell, legalább 20G-re. Na meg nem is látom nagyon értelmét mert szvsz még a 20Mbit-et sem lehet igazán kihasználni.
Sztem inkább hálózat bõvítésre gondoltak, hogy a 10Gigát felbõvítik 20Gigára. De ez számunkra nem sokat fog jelenteni.

bertino
sávszél emelés ?
50/50mbitre készülnek ? 😄

Köszi BaliBoy! ;-)
Különben valami olyasmirõl beszéltek a szerelõk, hogy valami sávszélemelésre készül a Digi!
És ugye próba képp, csináltak egy SpeedTest-t, és a feltöltés majdnem 16Mbit volt, és erre mondta a szerelõ, hogy már valami bõvítés van tesztképp, azért ilyen magas! De mondjuk ez lehet csak itt pécsen van így, vagy nem tom!
bertino
<#wilting>

BaliBoy
Üdv a táborban. 😊

Na szombaton bekötötték a netet! Jó fejek voltak a szerelõk, raktad dugót is a kábelünkre! ;-) Egy fél óra alatt megvoltak, hála fúrniuk se kellett! Szóval minden klaffolt, közben szálóigéget hangoztattak:
"Igyál vizet, Digi fizet!" :-D
stb...
A net jól megy, stabil (eddig), torrent mellett is villámgyors a net, a feltöltés olykor közel 12Mbit-re is felkapaszkodik! Szóval f***a minden! ;-)
Köszi mindenkinek a segítséget!