DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
azthittem auto létrehozzák a postafiókot
Bazinga!
ott a link, menj rajta végig, mutatja hogy kell beállítani az smtp serverhez a usert és a jelszót
Bazinga!
ezen menj végig lépésrõl lépésre és jó lesz 100%
Bazinga!
ötlet?
Egy olyan problémám lenne, hogy szeretném beállítani a freemailes postafiókomat, az Outlook expressre!Eddig vivanetem volt arra sikerült, annyi volt a lényeg, hogy POP3 fióknak megadtam a freemail.hu-t, smtp-net pedig a mail.vivanet.hu-t.na most én találtam egy olyat a digi netnél, hogy smtp kiszolgáló: mail.hdsnet.hu, de ezzel valamiért nem küldi el az e-maileket, viszont a bejövõket meg tudom nézni!valakinek valami ötlet?
10Mbs/10Mbs Digi netem van.Mostanában viszont a feltöltési sebességem nagyon megcsappant!
Ahogyan az a mellékelt képen is látszik!A feltöltési sebességem az jó,álltalában mindig ugyan annyi!Konzultáltam már az ügyfélszolgálatosokkal de õk azt mondták h központilag hibát nem észleltek!Nézzem meg a gépet h nem e vírusos vagy nincs e rajta kémprogram!Mindegyiket elvégeztem de az eredmény negatív lett!Töbször végesztem méréseket a Speedtesten de azt kell mondjam nem valami fényes!A letöltés az optimális,a feltöltés valamikor megsem akar mozduli vagy nagyon ingadozik és meg sem közelíti a 10 Mbs-t!Sokat szoktam feltölteni egy torrent oldalra és mindíg dícsérték milyen jól tudják tõlem szedni.Ha valakinek volt már esetleg ilyen tapasztalata vagy tudna tanácsot adni a dolog orvoslására nagyon megköszönném!
The Matrix has you...
Jah és a fel/letöltés külön van egymástól tehát egyszerre tölthetsz le 2,4mib/s-el le és 2,4mib/s-el fel is 😄
- aktuális forgalom a házad környékén (a központ leterheltsége)
- forgalmi prioritások (ha vannak), ezalatt az értendõ, hogy a p2p forgalom a sor végén kullog (ez a torrent például). tudtommal digi-nél ilyen még nincsen, de lehet, hogy mégis beépítettek már hasonlót😊
ha 10 Mbit-et veszünk alapul akkor ott 1280 Kbyte/secundum-os (kb 1,2-3 MByte/s) letöltés/feltöltés várható, de ez mind elv, valóságban nagyon ritkán fogod elérni ezeket az értékeket, de 1 Mbyte-ra átlagosan számíthatsz, ami nagyon jó ennyi pénzért. Természetesen ezen túl is léphetsz, de csak pillanatnyi intervallumokra.
Igazából csak tapasztalat útján fogod megtudni, hogy mennyire jó, ár/érték arányban mindenesetre kiemelkedõ más szolgáltatókhoz képest.
The Matrix has you...
Nekem a legmagasabb netem van (Digi TOP)és ingadozik a feltöltés,tehát valamikor 400kib/s valamikor 2mib/s.
a szolgáltatótól függ szerintem.a letöltés az stabilan általában 2,4mib/s.
én úgy tudom hogy le/feltöltésnél 8-al kell osztani a megadott sebességet.
de szerintem rendeld meg inkább a DIGI TOP-ot az nagyon jó,de a te dolgod hogy melyiket választod.
Digi TV-tõl megrendeltem az alap netcsomagot, ahol 10Mbit/s a max feltöltési sávszélesség!arra lennék kiváncsi hogy mitõl függ, hogy ki tudomm használni a teljes sávszélességet?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Melyik szolgáltató ??
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egybõl kereste a hibát, nyújtotta a megoldást, segítõkész és gyors volt.
Eszem megáll,
Most megkeresem az állam, mert leesett.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Sztem inkább hálózat bõvítésre gondoltak, hogy a 10Gigát felbõvítik 20Gigára. De ez számunkra nem sokat fog jelenteni.
50/50mbitre készülnek ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Különben valami olyasmirõl beszéltek a szerelõk, hogy valami sávszélemelésre készül a Digi!
És ugye próba képp, csináltak egy SpeedTest-t, és a feltöltés majdnem 16Mbit volt, és erre mondta a szerelõ, hogy már valami bõvítés van tesztképp, azért ilyen magas! De mondjuk ez lehet csak itt pécsen van így, vagy nem tom!
"Igyál vizet, Digi fizet!" :-D
stb...
A net jól megy, stabil (eddig), torrent mellett is villámgyors a net, a feltöltés olykor közel 12Mbit-re is felkapaszkodik! Szóval f***a minden! ;-)
Köszi mindenkinek a segítséget!