DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi most köttetnénk be a 15Mbit/s-es netet és azt szeretném megkérdezni hogy akkor ezzel hány kb/s-el tok majd majd letölteni?
A mostani net az átlagban 128kb/s-el szedi a cuccokat szal ez a max letöltési sebessége.(a kb/s-et lehet nemjól írtam Kb/s vagy nemtom hogy kell kis-nagy betû...)
Nekem sem volt gondom vele, kb 3X szakadt meg a kapcsolat, de csak 1 órára max...
üdv:junior1972
azért ennyire nem általánosítanék, mert sehol sincs Magyarországon ennyire gyors, és olcsó, és hûségnyilatkozat nélküli net... (3500ft 30/20 mbit..)
Én pl UPC goldért 9500 at fizetek 20/3mbit, és kb 2 hete akkora fos, trágya, megszakadós okádék, hogy amint lehet térek át DIGI.net LAN-internetre..
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Modemes netük van csak itt, de az egy hulladék...
Köbö 2 hete van meg, de már vagy 10x volt kimaradás és nem 5 percekre ám...Szombaton pölö este 6-tól olyan 9-ig nem volt net.
Jahh és sokszor csak úgy áll vissza, ha resetelem a modemet...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
nekem nem számláztak félre... <#help>#help>
a tévé adás nektek is sokat csíkozódik? elég tré...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ha van bármi ötletetek, hogy hol lehet utánanézni, sokat segítene😊
elõre is köszi
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
zsír, én is csak lestem a sebességem...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És akkor 1000ft-al kevesebbet kell majd a netért fizetni, akinek topnete van?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
érdekes...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Information:
Node: ISZT BIX Node
Switch: C6509-2
Switch-port: Port-channel5
Bandwidth: 20Gbit/sec
bix.hu

MSI GX600PX-214 Hu
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Kíváncsi lennék mennyire stabil? thx
Meg ha van valakinek infója arról, hogy a Mancz János utcában mikor lesz elérhetõ, megköszönném?!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!