DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Great!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kitettek a digisek egy papírt a házba VI. ker Teréz krt, hogy kiépitik a rendszert. jan 21.-tõl kábé 10 munkanap. Na az kábé 3 napja járt le és azóta nem voltak itt szerelõk. Gondolom befejezték. Ügyféles srác azt mondja, hogy a rendszerben még nem jelent meg a ház, hogy lenne lanos net.
Gondolom még bekell kötni a fõrendszerbe vagy micsoda. De a ti tapasztalaitok szerint még mennyi idõ mire tényleg kijön ide egy ürge és bedugja az ajtó fölötti zsinort a gépbe? Az igényt már decemberben benyujtottam amikor még nem is volt kiépitve a rendszer. Azt hallottam, hogy náluk hónapokig eltart az ilyen. ez igaz? Mer már nem nagyon szeretnék 8 rongyot fizetni a trécomnak 8/4-es netért.
elõre is köszi.
Csá!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
lehet lekapni a 200 gigás pakkokat 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Valami 5let?
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Amúgy mindegy, másnap kb öt perc volt az egész megrendelési mûvelet.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Albérletnél meg a fõbérlõvel kellett kitöltetnem egy papírt, õ besem ment az irodába, én rohangáltam a papírral.
Kíváncsi vagyok milyen papírokra van szükség ha szerzõdést kötök a Digi-vel. A Drávanettel úgy kötöttem szerzõdést, hogy nem is találkoztam velük. Nem kellett Ingatlan adás-vételi szerzõdés meg személyi igazolvány fénymásolás.
Nekem is volt olyan anno az UPC-nél, hogy az akkor 1 megás netem 30-40 megás sebességgel ment, töltöttem mindent mint atom, másnapra helyreállt minden :S Akkor is hálózati hibát javíottak és utána nem aktiválták a korlátozó cuccot 😄
Azért, mert a hálózatot rajtad kívül még sokan használják, és a szolgáltatónak érdekében áll még több felhasználót bekötni, mivel ebbõl lesz neki pénze (ebbõl tudnak további fejlesztéseket eszközölni).
Másrészt ezt az extra sebességet valószínûleg nem a szolgáltató hálózata adta, hanem az általad használt szoftver számolta (ami beleszámolhatott tömörített adatátvitelt, stb...).
Viszont ha bírja ezt a sebességet, nemértem miért nem csinálnak ilyen csomagot?! ._.
esetleg hol lesz nemsokára elérhetõ??? énmég mindig nemkaptam választa a xviii. keruletes kérdésemre😛 de gndolom azért mert fingotok sincs 😊
esetleg feltom ajánlani azt az 5letet h. egy bp, ill egy mo térképet kiválasztunk s elkezdjuk bejelölgetni rajta hol van eddig ill. hol lesz informácioink szerint nemsoká s közeljövõben.
jó lenne megszabadulni végre az inviteltõl.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Video On Demand. Vagyis a neten keresztül nézhetõ filmeket hívják így.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Jah meg felhívtam ügyfélszolgálatot még tavaly amikor itt fúrtak..azt mondták január elején simán lesz net. Aztán felhívtam január elején h na mégis mikortól lesz? Aztán azt mondták 1-1,5 hónap😞 Nem baj február elején megint felhívom õket hogy mi a helyzet
Dirty South
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Egyébként Bugatti. 😄
Ennyit a hülyének is megér az eddigihez képest,plusz igy hogy nincs hûségnyilatkozat,gyakorlatilag kockázat sincs.Ha bármi katasztrófa beüt náluk,bármikor visszaválthatok egy ADSL-re,vagy bármire.