DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Hogy, hogy minek az a nagy sebesség? Nem is értem. Sebességbõl soha nem elég. 😊) Egyébként kezdetben 20/20-as volt, de megemelték. Lehet maradni a T-nél, ott garantálják neked a lassû netet. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

qtab986
Minek az a nagy sebesség?

qtab986
Most az asztalt harapdálom.<#gun>

Ezzel az irdatlan sebességgel igazából vigyázni kell torrenten.Mert rendbe ha leszedek valami 1-2 cd-s anyagot,annyit nyomjunk is vissza ha már lehet.Na de hát itt kicsit nem figyel az ember máris feltölt 10-20 gigát... <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aramir
Nálunk ugyanez volt, amikor bevezették a panelba a digit, az elsõk között rendeltem meg. kb 1 hónapig rendszeressen szakadt a net, de fõleg inkább késõ este felé meg délelöttönként. Aztán ez megszünt. Gondolom a hálozat kiépítése miatt volt, dolgoztak még a környéken, vagy nemtudom.

BaliBoy
Hát csak akkor ha olyan seedere van akitõl vagy akiktõl tudom annyival tölteni. (egyébként nekem 30/20-as van így a max le kb. 3,4 MB/s) De a 1,5 kB/s amúgy is annyira kicsi, hogy az egész biztos azért annyi mert nincs seedere.

Sziasztok.

No megvan végre a lannetem 😊
többször megszakadt a kapcsolat és újra csatlakozásra kellett várnom.
egyenlõre csak annyit csináltam hogy az újracsati várakozási idejét 1mp-re állítottam.
lehet ezzel valamit kezdeni? miért lehet ez?
qtab986
Most 1.5 kB/s-al töltöm a Stargate SG-1-et torrenten. Nálad ez jönne 20Mbit/s-al? Az ugye 2.5MB/s.

BaliBoy
Meghirdetett sebességgel. 😄 Mást nem nagyon tudok mesélni. 😊)

qtab986
Mesélj valamit? Milyen sebességgel jönnek le torrenten és emule-n a cuccok? A környéken mindent feltúrtak a digisek de jó ideje semmit se csinálnak. A piros kábelek vagy a védõborulataik a gödrök mellett hevernek. Most nem tudom a hideg miatt vagy a vidanet tette keresztbe. Utóbbi pletyka. De már annyira várom lerágom a körmöm mikor indítják a szolgáltatást.

bertino
06 1 707 0 707

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

5c0rp330n
illetve bármilyen nagysebességû net jó lenne, t-home nem tud 25-öset ide kötni, ha van valami más szolgáltató, ahol van hasonló csomag, és van esély, hogy ide be tudják kötni, az érdekelne..

5c0rp330n
Budaörs-ön, a Bp.XI. kerhez ~100 méterre be lehet kötni ilyesmit?

gps4everyone
Tuzfal kilove, az nem problema.

StephenKing
Tûzfal esetleg nem blokkolja az utorrentet??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

gps4everyone
Udv!

Valaki tudna nekem segiteni abban hogy utorrentnel piros felkialtojel van es valami port gondja. Nincs routerem, ilyenkor mit kell tenni hogy zold pipa legyen ott? Probaltam portokat valtoztatni de semmi valtozas. Uj vagyok a diginetnel, van valami trukk erre? Koszonom!

Végre válaszolt az Újpalotai iroda.
Aszongyák ebben az évben valamikor Rákospalotán is lesz, folyamatban van.
Akkor majd végre agyõ T-Kábel, T-Com, T-Online !

Stefling
lol

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

poppe
szerintem ez botrányos... igényelni fogok tõlük egy nagyobb vinyót, ha nem veszik vissza a sebességet 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Amúgy ezek 3-4 hónapja nem árat emeltek hanem árat csökkentettek és sávszélt emeltek 😄 Ilyet mikor látsz te a upctõl vagy t-onlinetól XD
Nekem 30/20ból 30/30 van meg folyamat. Torrent kliens megy folyamat, nem panaszkodok.
geri777
Nem panel ilyen társasház szerû

de velünk szemben van a rendõrség azért gondolom hátha van 😊?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Voltál a Fehérvári úti irodában is, ott mondták, hogy nincs? A neten lévõ címlista állítólag már nem up-to-date, sokkal több helyen elérhetõ a dolog.

Careful what you look for. You just might find it.

BaliBoy
Panel?

geri777
Szerintetek valamikor a XI ker. Bocskai út ra bekötik valamikor ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

BaliBoy
A tóci oldalában biztos. A bérházakban. A másik oldalon biztos, hogy nem.

Hali!

Debrecen, István út- Elérhetõ a 30/20-as net?
somdav95
Sziasztok, valaki nem tudja hogy nyíregyházán hogy áll a diginet bekötése?? Mert ez a chello-s net itt elég gyér...

BaliBoy
Hát a mostani cél (amikor majd megtörténik a digitális átállás) az, hogy 1 kábelen jöjjön minden, tv, internet, telefon. A kiszolgálásra ez a sávszélesség még egy kicsit szûkös a HD adások miatt, de mire oda érünk a DVB-C elõtt nem lesznek akadályok. Ugyan IP tv már most is létezik nem olyan jó minõségû. Az igazi majd a PON hálózatok lesznek.

qtab986
Ezzel az irdatlan sebességgel lehet mást is kezdeni, mint a böngészés meg fájlcserélés? Nem értek hozzá ezért csak tippelek, mondjuk ezen jönne a tv mûsor amit valami kügyüvel olyan jellé lehet alakítani, hogy a tv-n lehessen nézni mintha az antennáról jönne a jel, vagy a telefont lehet rákötni?

Stefling
29/49-el jól jártál 😄 de majd beállítgatják, nekm is 30/29 volt az elején, és aztán beállították gondolom a központban, a normálra, bár még így is 30/24-25
😄 szal cool 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

bertino
ügyfélszolgálat kevés helyen van rendjén, meg kell hagyni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen,ott van egy kisebb káosz.Elõfizettünk a nagyobb,30/20-as csomagra,erre sikerült bekötni a kisebbet (az is volt rajta a szerelõ papirján,de már csak akkor néztem mikor elment).Persze a szerzõdésben a nagyobb volt beikszelve.Másnap hivtuk õket hogy bár ez se rossz,de azért mi a nagyobbra fizettünk majd állitsák már át valamikor ha lehet.Na akkor az egyik ügyfél szolgálattól hívjuk a másikat,onnan az embert aki a szerzõdés kötésért jött,mert valami papir csak annál van.Az közölte hogy mégis mást kell hivni... Na akkor azért már csak rábeszéltük hogy intézzen már õ valamit mert 2 órája csak telefonálgatunk...
De aztán 2 nap múlva már át is állították,kicsit túl jól is mert per pillanat olyan 29/49 a speedtest szerint a sebesség.Egyelõre a torrentõl kezdve minden megy rajta mint a villám,úghogy én már csak a szinvonal tartásában bizok,akkor nagyon rendben van ez a Digi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BaliBoy
Az egész Diginek talán az ügyfélszolgálatuk a sarkalatos pont. Magyarul elég sz@r. Ráadásul sztem. nincs is most ügyfélfogadás, ügyintézés januárig.

qtab986
Írtam nekik emailt a [email protected] címre december 17.-én de még nem kaptam választ. Hószünet van? A diginetesek hogyan tartják velük a kapcsolatot?

BaliBoy
Nincs korlátozás.

Megkérnék egy modit, vagy nevezzünk ki egy házigazdát, hogy a bannerba kerüljön már be néhány dolog mert egyre több kérdés fog egyre többször ismétlõdni.

RedDevilsza
Sziasztok! Most tervezem hogy UPCrõl DIGInetre váltok, de meg szeretném kérdezni hogy van-e p2p korlátozás, vagy jönnek a torrentek rendesen? Igazából ez lenne a váltás legnagyobb és egyetlen oka szal fontos 😄

Üdv

Ismer valaki Dunaújvárosi technikust aki ha szépen kérem megnézné nálunk netet mivel tegnap este óta nincs és az ügyfélszolgálat 29.-e elött nem fog küldeni senkit.
precision
Mo.Organ: szoktál még erre járni? 😊 van esetleg vmi infód arról hogy a 8. kerületbe egyáltalán szándékozik e terjeszkedni a digi és ha igen kb melyik évszázadban? 😊

Bazinga!

BaliBoy
Elég ha csak ezt az oldalt végig olvasod és mindenre választ kapsz. <#wink>

Sziasztok!

Jelenleg upc-s netem van és úgy gondoltam itt az ideje megszabadulni ettõl az átoktól 😊
Ez a DIGI szimpatikus dolog nekem 😊 (és pont van is a házunkba LAN netük)
De azért gondoltam informálódok kicsit mennyire megbízható sebességben?
van e olyan hogy nincs netelérés?
stb

elõre is köszi az infókat
üdv
tud valaki olyasmirol h. XVIII. kerben mikor lesz diginet? irtam nekik aszonták h. 2008 évvége... most már mintha azlenne... egy kicsit ^^,
dante3
Hát igen, de még a városban is lassan haladnak, gondolom sok a megrendelõ! Legalábbis itt Székesfehérváron, még a nyáron mondták, hogy novemberben lesz a házban net. December van, de még a földet sem túrták felénk, kb. 1 km-re dolgoznak tõlünk, szal sztem jövõ nyár lesz mire ideérnek! <#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ppk
szvsz egy egész falu beköttetné havi 2500ft-ért a 10ezer helyett 10xeres sebességért :-)

Powerball!!!

Aramir
Szerintem ne 😞 Még a városokban is csak a panelokba kötik csak be (legalábbis nálunk Dunaújvárosban), a caládiházakba szerintem nem éri meg a diginek behúzni a kábelt egy elõfizetõért.

ppk
vas megyében eldugott faluban lakom, ne is álmodjak róla mi? :-) pedig jó lenne a jelenlegi 4megás adsl-t lecserélni, mivel 7200ft+a matáv vonali 3200ft kicsit sok így :-(

Powerball!!!

Aramir
"Milyen ilyenen torrentezni?"
<#ravasz1> Szar, én visszasírom az ADSL-t <#nyes>

BaliBoy
Igen elég stabilan tartják.

qtab986
A megadott maximális sebességeket tudják tartani? Papíron 1280/128kbit/s a mostani kapcsolatom de a speedtest.net szerint a tényleges sebesség 875/84kbit/s.

20/10Mbit/s az durva. Akárhogy számolom 10Mbit/s az 80x nagyobb mint 128kbit/s. Sokkoló. Milyen ilyenen torrentezni? Mindent leránt 1 óra alatt?

BaliBoy
A gépedig elviszik ha úgy kéred.