DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
No megvan végre a lannetem 😊
többször megszakadt a kapcsolat és újra csatlakozásra kellett várnom.
egyenlõre csak annyit csináltam hogy az újracsati várakozási idejét 1mp-re állítottam.
lehet ezzel valamit kezdeni? miért lehet ez?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Valaki tudna nekem segiteni abban hogy utorrentnel piros felkialtojel van es valami port gondja. Nincs routerem, ilyenkor mit kell tenni hogy zold pipa legyen ott? Probaltam portokat valtoztatni de semmi valtozas. Uj vagyok a diginetnel, van valami trukk erre? Koszonom!
Aszongyák ebben az évben valamikor Rákospalotán is lesz, folyamatban van.
Akkor majd végre agyõ T-Kábel, T-Com, T-Online !
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
de velünk szemben van a rendõrség azért gondolom hátha van 😊?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Careful what you look for. You just might find it.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Debrecen, István út- Elérhetõ a 30/20-as net?
😄 szal cool 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De aztán 2 nap múlva már át is állították,kicsit túl jól is mert per pillanat olyan 29/49 a speedtest szerint a sebesség.Egyelõre a torrentõl kezdve minden megy rajta mint a villám,úghogy én már csak a szinvonal tartásában bizok,akkor nagyon rendben van ez a Digi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megkérnék egy modit, vagy nevezzünk ki egy házigazdát, hogy a bannerba kerüljön már be néhány dolog mert egyre több kérdés fog egyre többször ismétlõdni.
Ismer valaki Dunaújvárosi technikust aki ha szépen kérem megnézné nálunk netet mivel tegnap este óta nincs és az ügyfélszolgálat 29.-e elött nem fog küldeni senkit.
Bazinga!
Jelenleg upc-s netem van és úgy gondoltam itt az ideje megszabadulni ettõl az átoktól 😊
Ez a DIGI szimpatikus dolog nekem 😊 (és pont van is a házunkba LAN netük)
De azért gondoltam informálódok kicsit mennyire megbízható sebességben?
van e olyan hogy nincs netelérés?
stb
elõre is köszi az infókat
üdv
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Powerball!!!
Powerball!!!
20/10Mbit/s az durva. Akárhogy számolom 10Mbit/s az 80x nagyobb mint 128kbit/s. Sokkoló. Milyen ilyenen torrentezni? Mindent leránt 1 óra alatt?