3567
digi
-
krisz073 #1281 Szia,
Köszi a segítséget, erre az életbe nem gondoltam volna!
Leállítottam minden olyan torrentet amibe külföldi perr volt és egyből más lett a helyzet :D -
Sajnos az okát én sem tudom csak a miértjét. A torrent listában van 1 vagy több olyan torrent ami lelassítja a netedet. Ezek általában külföldi torrentek szoktak lenni. Szóval vagy ki lövöd az összes olyan torrentet ami külföldi trackerre és/vagy külföldi peerjei vannak, vagy az egész listát törlöd és tiszta lappal indulsz. -
krisz073 #1279 A gépem kábellel van összekötve a routerrel, tegnap feltettem a CfosSpedet de eddig ez se segített a dolgon -
krisz073 #1278 Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2 hónapja van digi netem 50/25-s. Bekötéskor tökéletesen jött most már csak 25/20-s ként jön d nem is ez a problémám.
Ha torrenten felfelé töltök bármennyivel ( ez lehet 1k-is ) akkor a weboldalak kb. 40-50mp alatt töltődnek be.Ha lekapcsolom torrentet akkor a böngésző újra indítása után tökéletes sebességel tölti az oldalakat. Ezt kb. 2- 2 1/2 hete csinálja.
Többször újraraktam már az xp-t. Egy TP-Link WR841ND router van bekötve a hálózatba.
Valakinek esetleg hasonló problémája volt e már, vagy megoldást tud e valaki erre? -
:D -
Mondtam én hogy jau :D -
hát Srákok nekem nagyon bejöna a Digi, kb. egy hónapja van, ezalatt 2* ment el a net, ami simán belefér:D -
Nedudki #1274 Amikor lassú a neted akkor a helyi hálózatnál nem fedeztél még fel senkit a gépeden? -
filing #1273 Szia!!Nekem is vistám van 30/20 netem és tökéletesen megy torrentnél,meg bárminél és nem szakad!!!Nem a Vistával lesz gond!!! -
Laceee #1272 Meg kapcsold be a router tüzfalát. -
geforceatti #1271 Köszi a választ!
-
A router beállításainál lesz egy olyan hogy "PPPoE User (ADSL)" és azon belül is: "PPPoE Account
PPPoE Password" a DIGI-től kapsz felhasznevet és jelszót, ezeket beírod, bepipálod (ha kell) hogy automatikus bejelentkezés, és kész. :) Egyéb kérdés? :D -
ACE #1269 A router, ha megfelelően beállítod, bekapcsolás és boot-olás után automatikusan csatlakozni fog a netre. -
geforceatti #1268 Nekem egy TL-WR642G v3. routerem van. Nemsokára hozzánk is elér a DIGI kábel net, és minden netezés előtt be kell lépni, h online legyen a gép. A kérdésem az lenne, hogy ha routert használok, hogy lehetne azt megoldani hogy ha netezni akararok automatikusan csatlakozzon a netre? -
Nekem soha :P -
Laceee #1266 Azért nem kértek elnézést, mert azt neked kell kérni
-
A speedtest nem mérvadó :) Egyébként meg köcsög upc.. tegnap délután óta nem volt adás, jó nem voltunk itthon nem is arról van szó, hogy néztük volna, nade kikapcsolták a mocskok, és mit kaptunk? Félreértés történt, de egy elnézést sem.. pff mondom kösz, egész este nem volt adás.. szal júliustól igencsak a tv is digi lesz. -
letöltéssel teszteld, a speedtest nem jelent semmit -
Csaba42 #1263 Valaki digi előfizetőnél volt sebességnövelés? Mert ma 102 Mb/sec-cel töltök le, és 56 Mb/sec-cel fel. :\
-
Gabostro #1262 Hali! Nálam is volt ilyen probléma. Én a firefox bétát töröltem ki és azóta jó lett, de nem hiszem, hogy emiatt lassult a net. Windows 7 RC-n Internet Explorert használok. Ha nem változott akkor nem tudom miért. -
ACE #1261 Az a baj hogy megint megnéztem, és csak június 30-ig van hűségem... rohattul megemelik a hűség lejárta után, de akkoris lemondom, és addig előfizetek a legkisebb csomagra, kibírom addig... de nem gazdagítom őket, az tuti... -
hidd el augusztusig nem lesz/lehet digineted. nalunk is az elso szerelesi naptol (hazon belul) kb. 2 honap telt el, mire jott az uzletkoto es meg csak utana 1het mulva jottek a szerelok. ne kapkodd el, varj. -
akkor várj
...majd egyszerűen lemondod
-
ACE #1258 augusztus-ban jár le -
Lejárt már a hűségnyilatkozatod...ha eggyáltalán volt?! -
kicsit erőszakosan, nyomatékosan kell rájuk hatni és minden oké lesz. -
ACE #1255 Nem mondanak azok semmit, hülyék mint a föld. -
ügyfélszolgálatot felhívod és megmondják. -
ACE #1253 Na, ma kezdték el szerelni a kábeleket a lépcsőházban, innen még vajon mennyi idő, mire rendelni lehet? UPC kötelék megszüntetésére van valami ötletetek? Működik hogy magasabb csomagba váltás, majd másnap lemondás? -
Nekem win7 alatt semmi probléma a nettel. -
Neoncsoves #1251 Win7em van, manapság szarakszik a sebesség... 3.6Mb-ről lemegy 56kb-ra meg ilyenek :| -
timoboy #1250 Köszi a válaszokat!! Lényeg, hogy sikerült így Windows telepítés nélkül megoldani a problémát! -
Ha nincs elég leech akkor nem megy maxal az up. :) -
ACE #1248 Nem biztos hogy egy torrentnél van aki töltsön tőled full sebességgel, ftp szerveren nézz sebességet a feltöltésnél, de ha speedtest-en is jó a sebesség, akkor tényleg az a gond, hogy nincs aki töltsön tőled olyan sebességgel. Nincs mindenkinek egyelőre 20-30 Mbit-es netje, sokak még mindig 1-2-3 Mbit-el szaladgálnak a hálón. Arról nem is beszélve ha van más nagy sebességű seeder, akkor azok is lefogják a Te feltöltési sebességed, mert bedugulnak a letöltők. -
ja. -
timoboy #1246 Na megtaláltam, csak nem a Router beállításainál, hanem a hálózati kártya tulajdonságainál. Speedtest így már mutatja is a sebességet, de a torrenteknél még mindig nem tudnak tőlem 10 M-val tölteni. Ez normális? -
A router beállításainál, olyat keress hogy WAN, ha ez megvan, akkor azon belül kellene lennie, ha viszont nincs, akkor sajnos nem támogatja a routered, ami azért is érdekes, mert nemrég én is vettem egy ilyen routert, és abban volt, persze én visszavittem mert a jelenleginél nem volt erősebb de ez más történet :D -
timoboy #1244 Szia!
Köszi a választ, de sajna nem találtam ilyen funkciót a routernél. Őszintén megmondom, hogy a Windows újratelepítését szeretném hagyni legutolsó megoldásnak... Merre keressem még ezt a beállítást? -
Nálunk se.Nagyon kevés elöfizetö van ebben a panelban,ugy tudom... -
atyagatya, nálunk hálleluja ilyen gond nem volt