3567
digi
  • Stefling
    Én ma megkötöttem a tv-re a szerződést, és egyúttal 1-én megyek bemutatok a júpíszínek :D remélem jópár évre..... addigra meg ha megint szükség lesz rá, remélhetőleg jobb lesz :D
  • Laceee

UPCvel csak a baj van
  • mila69en
    áááááááááá ezt nem hiszem el és működik is :DSAD:AS
  • Laceee
    Nem maradt meg a router beállításnál az UPChez szükséges MAC Adress clone ?
    Reseteld a routert, mert a MAC Adress clone bekavar a DIGIs beállításnak.
  • mila69en
    inkább megvárom míg erre jön egy okos, és megmondja mi a bánat van:)
  • Stefling
    Telepítsd újra a rencert :P
  • mila69en
    firefoxot arra rájöttem, hogy nem routernél van a hiba hanem valahol itt windows-on belül csak nem merre keressem:)
  • BaliBoy
    Ha a torrent megy akkor ne a routeren keresd a hibát. Ha csak valahogy le nem tiltottad a 80-as portot. Explorert használsz?
  • mila69en
    upc-nél a hálokártyán tcp/ipv4 beállításoknál beállítottam a router átjárot nálam 192.168.1.1 kiosztottam egy ipt pl: 192.168.1.2 dhcp-t a router settingsnél kikapcsoltam már ment is itt a diginél viszont sehogy sem akar feléledni vagyis a böngészés nem működik:( a portokat megnyitottam, pl: torrent megy szal nem vágom hol a hiba
  • Stefling
    Ez jó kérdés hallod. Elvileg a routernek meg kell adni a géped ip címét, neekm legalábbis így volt, de sztem automatikusan is látnia kellene..
  • Stefling
    Persze, de ilyen esetben nem árt automatikus csatlakozásra tenni, akkor nem kell mindig bejelenkezni! :)
  • mila69en
    igen mert dinamikus ip van a diginél újra csatlakozásnál új ip-t kapsz
  • Prince of Máté
    Amióta ez a Lanos cucc van, minden kapcsolódásnál be kell jelentkezni az SG-re, nektek is így van?
  • mila69en
    routert hogyan kell belőni? pppoE-t beállítom user pass-t megadom router beállításoknál ok csatlakozik a windows azt mondja van net elérés de nincs is:( egyszerűen nem akar életre kelni a net router mögül
  • mila69en
    nah ennyit a fénysebességről:=)
  • mila69en
    ne merészeljék!
  • Stefling
    Nofene :D holnapra beállítják sztem :) még így az elején, durva, nekem is volt már ilyen!
  • mila69en
    hát lehet lecsekkolják mi ez a durva sebesség nálam:(
  • mila69en
    :(
  • Laceee
    Lehet holnap már neked sem lesz extrem gyors, lehet még nem állították be a sávszéledet, de lehet tévedek, várom a fejleményeket.
  • BaliBoy
    Ne aggódj, be fogják állítani.
  • mila69en
    1.9-est használsz?
  • Prince of Máté
    Nekem így sem gyorsabb :/
  • mila69en
    beállítások/további beállítások/bittorrent protokoll titkosítás kimenő és átkapcsolod arra hogy erőltetve:) a UPC-nél is ezzel lehetett trükközni a korlátjuk miatt
  • Apocalipto
    Eh....
  • mila69en

aza durva mire lementettem a képet le is töltötteD:SAD:ASD:AS:D:ASD

jóó eza digi
  • Prince of Máté
    Az hol van?
  • mila69en
    nekem sem ment feljebb 3-3,5 megánál amíg be nem kapcsoltam a protokol titkosítást:D
  • Prince of Máté
    Nekem is Base net, de nekem max 3.6 MB volt, úgy látszik változó.
  • Apocalipto
    Nekem is az van, de 30 Mbitnél a legnagyobb letöltési sebesség 3,1 MB/s, nem 11... o_O
  • mila69en
    base net:)
  • Apocalipto
    WTF? ilyen csomag nincs is o_O
  • mila69en
    na volt ma a digis bekötötte:) hamar nyomtam is egy torrent tesztet háááát:D

• mila69en
    üdv mindenkinek csatlakozom a digisek táborához:) holnap jönnek bekötni!:) ennyit a upc-ről le is mondtam ma! eddig csak szívtam upc-vel remélem digivel nem lesz ennyi gond
  • ACE
    Csak betelefonálsz és másnap már a nagyobb sebességet kapod.
  • Prince of Máté
    Na megtörtént :)
    Basenetet kötöttek be a kért Topnet helyett, remélem egyszerűen lehet átlépni a nagyobb csomagba. Torrenten stabilan 3.6 megabájttal jön a cucc, azért ez nem semmi :D
  • Apocalipto
    Akkor reméljük te is hamarosan a Digi userek közé fogsz tartozni
  • Prince of Máté
    AZ X kerben is kezdik kiépíteni a cuccost, ide elvileg 12 és 16 óra között jönnek.
  • BaliBoy
    Hatalmas tévedés! Én úgy is tapasztaltam ezt a 'hibát', hogy egyetlen 1 torrent volt betöltve és az ment fel olyan 20-30 kbyte/s-al.
  • Stefling
    A lényeg nem a külföldi dolgokban rejlik, hanem abban, hogyha 10/100-as a routerred, vagy ha 54Mbites, és ha csutkán megy akkor a weboldalak azért töltődnek be lassan, mert a router nem képes több sebességet adni, ilyen esetben a ping is megnő kb 60-ra, de ha bírná a router a folytonos 75Mbit/sec-ot, akkor a ping is csak 10 vagy az alatt lenne meg a webodlalak betöltése is sokkal rugalmasabb lenne.