DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
VIP-k is ugyanugy kapnak büntetést, mint a nem VIP.
elég régóta vagy már itt, észrevehetted volna.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VIP júzer nem kaphat büntetõpontot? Vagy legalább a VIP jogát elvehetnék az efféle hozzászólások miatt...
Hydro: A modem biztos nem jó hozzá, mivel a DIGI LAN hálózaton mûködik, ami digitális, a modem meg egy analóg-digitális jelátalakító tulképp, ami nem jó ilyenre. Azért jó ha van egy router, mert az esetleges szakadások észrevétlenek maradnak és mellesleg kapsz egy tûzfalat is, ha meg több gép van, akkor egyenesen kötelezõ, bár megoldható másképp is...

steam, origin: ACE_hun

bertino
minek fejteném ki azt, amihez hülye vagy ? 😄

többi jöhet priviben nyugodtan.

Stefling
Nincs mit.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Neked meg köszönöm.

Te nagyonfasz. Azt irta, hogy "Ja és modem nincs hozzá, ajánlott router hozzá·

És én azt kérdeztem, hogy az a gecis UPCs modem jo e hozzá.
És ha Te már olyan kibaszottul okos vagy, fejtsd ki nekem, hogy a modem miért nem lehet jo hozzá. Meg légyszives azt is, hogy a #748as HSZben hol hangzik az el, hogy nem kell hozzá.
Köszcsá, azt meg gondolom elnézed nekem, hogy abbol, hogy NINCS HOZZÁ, nem következtettem egybõl arra, hogy nem is kell. Kotrodhatsz a jo kurva anyadba.

ÉS ha megkérhetlek ezekutan ne pofazz nekem hogy olvassam el, ha Te egy olyan kérdésre, hogy jo e hozzá, azt válaszoltad, hogy nincs. büdösgyökér.

Stefling
A upc-s modem, nemhiszem hogy jó, de nem tudom, prószáld ki, de fillérekért lehet már kapni jó minõségû 10/100-as routert.
A tv-t nem tudom, sokan panaszkodnak rá hogy szemcsés, haveromnál voltam, neki digije van, hát nem volt olyan tiszta képe mint a upc-nek, azért tv terén még mindíg a upc viszi a pálmát, fõleg HD csomag terén 😄
A telefonról végképp semmit sem tudok.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

bertino
te tényleg ilyen gecibuta vagy ?
olvasd már el b@zdmeg az utolso hozzászólásod(segítek annak a vaksi szemednek: #750) utolsó sorát te vakegér <#lama>

#748-ból pedig kitalálhattad volna, hogy azért nincs, mert nem kell hozzá, de ez neked szerintem már túl magas...

ÉS kérdezte valaki?:C

bertino
nincs hozzá modem, leírták.

Faja. Váltok is!
TVje is barátságosabbnak tûnik.
Telefonjukrol nemsokat tudok, huszadrangu.
routerem nincs, egy gép van. az a 2 modem, amit anno upc adott. eddig total jo volt. (azért 2, mert közben költöztünk, lemondtuk, mégis vissza, de modemet basztuk visszaadni, bekaphatjak, 1ft er adtaka kecik xD)

szal megfeel neki ez a modem?

Hát azért hallottam már ennek ellenkezõjét, egyik haveromnál 3 napog nem volt, mire kijöttek megnézni, és akkor már jó volt. Másnál 10 percenként megszakadozott, mert ugye PPPoE-vel kapcsolódik, és azt néha eldobja. Mondjuk lehet ha routered van észre sem veszed, csak max. pl. online játéknál. De még az is lehet hogy ott sem, ha ugyanazt az IP-t kapod újrakapcsolódás után...

steam, origin: ACE_hun

Stefling
100x megbízhatóbb mint a upc. Nincs P2P korlát, annyit töltesz amennyit nem szégyelsz, annyi gépre kötöd, amennyid van. Nagyon ritkán (legalábbis nállam) megszakad, de eddig a leghosszabb szakadási idõ 5 perc volt 😄 de nagyon ritka! Ezek mellett a szolgáltatások mellett, igazán elnézhetõ nekik! 😄
Ha kérdésed van még, csak kérdezz. 😊
Ja és modem nincs hozzá, ajánlott router hozzá!

Hali

Megbizhatobb mint UPC?
Véleményeket légyszi.

Aramir
Nemtudom, kerestem egy oldalt, ahol ilyen linkek vannak.
http://www.download-portal.eoldal.hu/oldal/data_hu-filmek
A 28 héttel késõbb elsõ darabja az istennek sem akar elindulni, de pl a Barlang elsõ darabja simán lejönne, ha hagynám.
Szóval nálam sem tökéletes.

DATA nekem sem megy DigiNet-el...
Akkor ezek szerint nem bírja feldolgozni az óriási sebességet. <#vigyor4>
Hát részemrõl ez legyen a legnagyobb baj.Persze elhiszem hogy bosszantó ha pont onnan kell valami.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az itcafén találtam olyan hozzászólást, hogy a data ügyfélszolgálat szerint a digilannettel nem megy tõlük a letöltés a nagy sebesség miatt. Persze kivételek mindig vannak csak sajna én nem tartozom bele. Publikus proxy szerverrel lehetne onnan töltenem jóval kisebb sebességgel csak ahhoz annyira nem értek.
Hát jó neked. Nálam sajna semmi sem változott, a data.hu letöltés nem akar nálam mûködni.
bertino
:|
azok közül is inkább upc.

StephenKing
Már csak 1 hónap és költözünk el a panelból az új helyen csak t-com-os adsl és upc net van a digi után de jó is lesz! <#szomoru1>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Aramir
Marhaság, külön kábelen jön amúgyis a digi meg a upc. Nálunk digi lan-net van, de upc kábeltv van mellette. Fél éve az albérletben 1-2 hónapig párhuzamossan volt upc és digi netem, aztán lejárt a chello elõfizetésem... 😄

ChaosTeam
Az igaz, hogy, ha beköttetem a Lan-net-et, akkor fel kell mondani az UPC-s dolgokat?

Vagy jelenlegi UPC TV és net mellé is beköttethetem a Digi netet?
Aramir
Nekem nem 100%-os, nappal csak olyan 25-27, éjjel viszont megvan a 30 megabit. Mondjuk különösebben nem zavar, így csak a fél internetet töltöm majd le 😄

Stefling
A net az 100%-os, de ha még se lenne 100%-os, akkor tudnod kell, mikor mehetsz panaszolni hozzájuk 😄 mertha a 2/2 megvan akkor nem reklamálhatsz.
De biztosíthatlak, hogy mindíg 100%-os, legalábbis az elõfizetõk 98%-tól ezt hallom, persze én is tapasztalom. 😊
Itt tudod megnézni, hogy nállad elérhetõ-e: Címlista
Ha itt nincs, akkor hívd fel õket, mert elég ritkán frissül a címlista.

FaCtor014
Üdv.2 dolgot szeretnék kérdezni.Az elsõ az honnan lehet tudni hogy a lakhelyemen be lehet-e kötni a digi netet?A második pedig az hogy néztem a honlapjukat és ott apró betûs résznél volt olyan hogy idézem:"A garantált le- és feltöltési sávszélesség változatlanul esetében és 2/2 Mbit/s BaseNET csomag esetében." Ez most mi? Nem biztos hogy mindig 100%-os lesz a net?

Segítségetek elõre is köszi😊

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991

Köszi, tudtam, hogy valahol olvastam ehhez hozzászólást csak nem kerestem rá eléggé. Mindenesetre leszedem a cfost hátha van köze a datás gondomhoz. Igazából én sem hiszem de már nem igen tudok mire gondolni.
gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Nálam sajna nem de még nem jöttem rá az okára. A Cfosspeed-et érdemes telepíteni ehhez a nethez?
Aramir
Nálam simán megy onnan a letöltés.

Hali!
Két hete kötötték be a 20/10-es digi lan netet. Mûködik minden de a data.hu-ról egyszerûen nem tudok letölteni. Fönt van egy sorozat két évadja, kb 20GB, de hiába próbálom akár direkten megnyitni a linkeket illetve akár a DataGet letöltõvel, nem indul el a letöltés, idõtúllépés válasz jön. A linkek élnek, egy munkahelyi egyéb nettel próbálva. A routert is kiiktattam a körbõl de semmi sem változott. Elõtte t-online-os nettel ment simán a datás letöltés. Találkozott már valaki hasonlóval?
Sziasztok,

Ma húzták be a LAN-t. 😊 Aki Mozillát használ, annak hogy sikerült azt megoldania, hoby ne kézzel, ikonra kattintva induljon a net, hanem akkor, amikor a Mozilla elindul (mint az Explorernél)? Egyszer valahogy megoldottam, de már nem emlékszem, hogy hogyan.

nem értem mért írtad ezt. 😞
Lehet hogy csak én vagyok a tudatlan😞
Mighty
A héten kaptak szüleim szórólapt, amin már volt üzletkötõ neve, telefonszáma. Beszéltek vele és azt mondta, megrendelés után kb 1 hónap mire bekötik. Gondolom rendesen el vannak havazva vagy lehet hogy alkatrészhiány van.
Az érdekes, hogy én kb 500 méterre lakom szüleimtõl, ott is már volt árokásás, betemetés, de szórólapnak még semmi nyoma 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bertino
gyakorolj még, de ne itt.

Remélem így meglehet nézni. 😊
http://www.speedtest.net/results.php
Csáttok!Figyu van itt fent most valaki gyorsba?
Olyat linkelnék ha tudnám hogy kell,hogy ihaj.<#wow1><#wow1><#nevetes2><#nezze>
qtab986
Majd tesznek a lépcsõházba plakátot meg dobnak a postaládába értesítõt, ha már lehet szerzõdést kötni.

Bugz
Hali!
Novemberben kezdtek el ásni itt Csepelen. Akkor érdeklõdtem hogy mikortól lehet majd beköttetni netet. Azt mondták 1-2 hónap. Okés. Felhívom decemberben azt mondják majd január elején meg tudják pontosan mondani hogy mikortól is. Felhívom januárban azt mondják hogy majd februárban. Felhívom februárban azt mondják hogy nem tudják pontosan mikor...Felhívom tegnap azt mondják május környékén érdeklõdjek..hát nem kurva jó??!

Dirty South

Stefling
CooL.

Köszönöm atipeket! 😊)
Újrarakta a XP-t service pack 3 és mükszik!! 😊))
Semmi kapcsolatbontás,semmi vírus! 😊)
Hali!
Sajna laptop nincs de amúgy is ráfér a gépre egy winist,aztán ha megvagyok jelzek mi lett.

üdv.:chabee
bertino
hát figy, ha mindkettõ ispnél ugyanaz a hiba, akkor kicsi a valószínûsége, hogy a nettel lesz valami.
ha van laptop, csatlakoztasd közvetlenül, nézd meg vele.

nagy a valoszínûsége, hogy valami program miatt fos, vagy valami más gáz van, de télleg kicsi az esélye, hogy a nettel van baj.
persze ha más gépen is fos(router nélkül) akkor friss win és proba azzal
ha azzal is fos, akkor csörgesd az ügyfélszolgálatot.

Hali!
Esetleg tûzfal,Pc?
Viszont le-fel töltés seb:kiváló😊
bertino
más probléma lesz az, nem szolgáltatói...

Hali!
Elmegyek aztán rákérdezek,csak ma voltam leadni az UPC-modemet és nem volt idõm még rájuk.
Amúgy chello-m volt 2/1MB-os és az oldalak ugyanolyan lassan jönnek:20/10MB
kicsit többet vártam az optikától/lakás ajtóig/
esetleg ha újrainst.a win xp-t akkor változhat?/közvetlen jön be a lan/
Kerio tûzfal aktív ,számít a sávszélesség csökkenésben?

kicsit sok a kérdés,de amatõr vagyok😊

üdv.:chabee
Stefling
Jaja, chellonal képtelenség volt le/fel-töltésnél böngészni :S kész katasztrófa volt, számomra a digi a megváltó! 😄

Aramir
Szerintem diginél nincs haszna, töltögetés mellett simán lehet böngészni, nem érzem, hogy lassabb lenne (max pl youtube-os videók lassabban töltõdnek be, mert kisebb sávszél marad neki a torrent mellett).

qtab986
Semmi haszna a cFosSpeednek? Akkor se ha torrent meg emule mellett böngészel?

Stefling
Szerintem szólj be, nekem amikor újonnan bekötötték, azonnal ment rendesen, tehát vagy szólj/menj-be, vagy próbálkozz egy router újraindítással, de ha közvetlen megy a gépedbe a Lankábél, akkor winreinst.