DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég régóta vagy már itt, észrevehetted volna.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hydro: A modem biztos nem jó hozzá, mivel a DIGI LAN hálózaton mûködik, ami digitális, a modem meg egy analóg-digitális jelátalakító tulképp, ami nem jó ilyenre. Azért jó ha van egy router, mert az esetleges szakadások észrevétlenek maradnak és mellesleg kapsz egy tûzfalat is, ha meg több gép van, akkor egyenesen kötelezõ, bár megoldható másképp is...
steam, origin: ACE_hun
többi jöhet priviben nyugodtan.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
És én azt kérdeztem, hogy az a gecis UPCs modem jo e hozzá.
És ha Te már olyan kibaszottul okos vagy, fejtsd ki nekem, hogy a modem miért nem lehet jo hozzá. Meg légyszives azt is, hogy a #748as HSZben hol hangzik az el, hogy nem kell hozzá.
Köszcsá, azt meg gondolom elnézed nekem, hogy abbol, hogy NINCS HOZZÁ, nem következtettem egybõl arra, hogy nem is kell. Kotrodhatsz a jo kurva anyadba.
ÉS ha megkérhetlek ezekutan ne pofazz nekem hogy olvassam el, ha Te egy olyan kérdésre, hogy jo e hozzá, azt válaszoltad, hogy nincs. büdösgyökér.
A tv-t nem tudom, sokan panaszkodnak rá hogy szemcsés, haveromnál voltam, neki digije van, hát nem volt olyan tiszta képe mint a upc-nek, azért tv terén még mindíg a upc viszi a pálmát, fõleg HD csomag terén 😄
A telefonról végképp semmit sem tudok.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
olvasd már el b@zdmeg az utolso hozzászólásod(segítek annak a vaksi szemednek: #750) utolsó sorát te vakegér <#lama>#lama>
#748-ból pedig kitalálhattad volna, hogy azért nincs, mert nem kell hozzá, de ez neked szerintem már túl magas...
TVje is barátságosabbnak tûnik.
Telefonjukrol nemsokat tudok, huszadrangu.
routerem nincs, egy gép van. az a 2 modem, amit anno upc adott. eddig total jo volt. (azért 2, mert közben költöztünk, lemondtuk, mégis vissza, de modemet basztuk visszaadni, bekaphatjak, 1ft er adtaka kecik xD)
szal megfeel neki ez a modem?
steam, origin: ACE_hun
Ha kérdésed van még, csak kérdezz. 😊
Ja és modem nincs hozzá, ajánlott router hozzá!
Megbizhatobb mint UPC?
Véleményeket légyszi.
http://www.download-portal.eoldal.hu/oldal/data_hu-filmek
A 28 héttel késõbb elsõ darabja az istennek sem akar elindulni, de pl a Barlang elsõ darabja simán lejönne, ha hagynám.
Szóval nálam sem tökéletes.
Akkor ezek szerint nem bírja feldolgozni az óriási sebességet. <#vigyor4>#vigyor4>
Hát részemrõl ez legyen a legnagyobb baj.Persze elhiszem hogy bosszantó ha pont onnan kell valami.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Vagy jelenlegi UPC TV és net mellé is beköttethetem a Digi netet?
De biztosíthatlak, hogy mindíg 100%-os, legalábbis az elõfizetõk 98%-tól ezt hallom, persze én is tapasztalom. 😊
Itt tudod megnézni, hogy nállad elérhetõ-e: Címlista
Ha itt nincs, akkor hívd fel õket, mert elég ritkán frissül a címlista.
Segítségetek elõre is köszi😊
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Két hete kötötték be a 20/10-es digi lan netet. Mûködik minden de a data.hu-ról egyszerûen nem tudok letölteni. Fönt van egy sorozat két évadja, kb 20GB, de hiába próbálom akár direkten megnyitni a linkeket illetve akár a DataGet letöltõvel, nem indul el a letöltés, idõtúllépés válasz jön. A linkek élnek, egy munkahelyi egyéb nettel próbálva. A routert is kiiktattam a körbõl de semmi sem változott. Elõtte t-online-os nettel ment simán a datás letöltés. Találkozott már valaki hasonlóval?
Ma húzták be a LAN-t. 😊 Aki Mozillát használ, annak hogy sikerült azt megoldania, hoby ne kézzel, ikonra kattintva induljon a net, hanem akkor, amikor a Mozilla elindul (mint az Explorernél)? Egyszer valahogy megoldottam, de már nem emlékszem, hogy hogyan.
Lehet hogy csak én vagyok a tudatlan😞
Az érdekes, hogy én kb 500 méterre lakom szüleimtõl, ott is már volt árokásás, betemetés, de szórólapnak még semmi nyoma 😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://www.speedtest.net/results.php
Olyat linkelnék ha tudnám hogy kell,hogy ihaj.<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#nevetes2>#nevetes2><#nezze>#nezze>
Novemberben kezdtek el ásni itt Csepelen. Akkor érdeklõdtem hogy mikortól lehet majd beköttetni netet. Azt mondták 1-2 hónap. Okés. Felhívom decemberben azt mondják majd január elején meg tudják pontosan mondani hogy mikortól is. Felhívom januárban azt mondják hogy majd februárban. Felhívom februárban azt mondják hogy nem tudják pontosan mikor...Felhívom tegnap azt mondják május környékén érdeklõdjek..hát nem kurva jó??!
Dirty South
Újrarakta a XP-t service pack 3 és mükszik!! 😊))
Semmi kapcsolatbontás,semmi vírus! 😊)
Sajna laptop nincs de amúgy is ráfér a gépre egy winist,aztán ha megvagyok jelzek mi lett.
üdv.:chabee
ha van laptop, csatlakoztasd közvetlenül, nézd meg vele.
nagy a valoszínûsége, hogy valami program miatt fos, vagy valami más gáz van, de télleg kicsi az esélye, hogy a nettel van baj.
persze ha más gépen is fos(router nélkül) akkor friss win és proba azzal
ha azzal is fos, akkor csörgesd az ügyfélszolgálatot.
Esetleg tûzfal,Pc?
Elmegyek aztán rákérdezek,csak ma voltam leadni az UPC-modemet és nem volt idõm még rájuk.
Amúgy chello-m volt 2/1MB-os és az oldalak ugyanolyan lassan jönnek:20/10MB
kicsit többet vártam az optikától/lakás ajtóig/
esetleg ha újrainst.a win xp-t akkor változhat?/közvetlen jön be a lan/
Kerio tûzfal aktív ,számít a sávszélesség csökkenésben?
kicsit sok a kérdés,de amatõr vagyok😊
üdv.:chabee