3567
digi
-
Én ma megkötöttem a tv-re a szerződést, és egyúttal 1-én megyek bemutatok a júpíszínek :D remélem jópár évre..... addigra meg ha megint szükség lesz rá, remélhetőleg jobb lesz :D -
Laceee #1320 
UPCvel csak a baj van
-
áááááááááá ezt nem hiszem el és működik is :DSAD:AS
-
Laceee #1318 Nem maradt meg a router beállításnál az UPChez szükséges MAC Adress clone ?
Reseteld a routert, mert a MAC Adress clone bekavar a DIGIs beállításnak. -
inkább megvárom míg erre jön egy okos, és megmondja mi a bánat van:) -
Telepítsd újra a rencert :P -
firefoxot arra rájöttem, hogy nem routernél van a hiba hanem valahol itt windows-on belül csak nem merre keressem:) -
Ha a torrent megy akkor ne a routeren keresd a hibát. Ha csak valahogy le nem tiltottad a 80-as portot. Explorert használsz? -
upc-nél a hálokártyán tcp/ipv4 beállításoknál beállítottam a router átjárot nálam 192.168.1.1 kiosztottam egy ipt pl: 192.168.1.2 dhcp-t a router settingsnél kikapcsoltam már ment is itt a diginél viszont sehogy sem akar feléledni vagyis a böngészés nem működik:( a portokat megnyitottam, pl: torrent megy szal nem vágom hol a hiba
-
Ez jó kérdés hallod. Elvileg a routernek meg kell adni a géped ip címét, neekm legalábbis így volt, de sztem automatikusan is látnia kellene.. -
Persze, de ilyen esetben nem árt automatikus csatlakozásra tenni, akkor nem kell mindig bejelenkezni! :) -
igen mert dinamikus ip van a diginél újra csatlakozásnál új ip-t kapsz -
Amióta ez a Lanos cucc van, minden kapcsolódásnál be kell jelentkezni az SG-re, nektek is így van? -
routert hogyan kell belőni? pppoE-t beállítom user pass-t megadom router beállításoknál ok csatlakozik a windows azt mondja van net elérés de nincs is:( egyszerűen nem akar életre kelni a net router mögül
-
nah ennyit a fénysebességről:=) -
ne merészeljék!
-
Nofene :D holnapra beállítják sztem :) még így az elején, durva, nekem is volt már ilyen! -
hát lehet lecsekkolják mi ez a durva sebesség nálam:( -
:(
-
Laceee #1302 Lehet holnap már neked sem lesz extrem gyors, lehet még nem állították be a sávszéledet, de lehet tévedek, várom a fejleményeket. -
Ne aggódj, be fogják állítani. -
1.9-est használsz? -
Nekem így sem gyorsabb :/ -
beállítások/további beállítások/bittorrent protokoll titkosítás kimenő és átkapcsolod arra hogy erőltetve:) a UPC-nél is ezzel lehetett trükközni a korlátjuk miatt
-
Apocalipto #1297 Eh....
-
aza durva mire lementettem a képet le is töltötteD:SAD:ASD:AS:D:ASD
jóó eza digi
-
Az hol van? -
nekem sem ment feljebb 3-3,5 megánál amíg be nem kapcsoltam a protokol titkosítást:D -
Nekem is Base net, de nekem max 3.6 MB volt, úgy látszik változó. -
Apocalipto #1292 Nekem is az van, de 30 Mbitnél a legnagyobb letöltési sebesség 3,1 MB/s, nem 11... o_O -
base net:) -
Apocalipto #1290 WTF? ilyen csomag nincs is o_O -
na volt ma a digis bekötötte:) hamar nyomtam is egy torrent tesztet háááát:D
-
üdv mindenkinek csatlakozom a digisek táborához:) holnap jönnek bekötni!:) ennyit a upc-ről le is mondtam ma! eddig csak szívtam upc-vel remélem digivel nem lesz ennyi gond
-
ACE #1287 Csak betelefonálsz és másnap már a nagyobb sebességet kapod. -
Na megtörtént :)
Basenetet kötöttek be a kért Topnet helyett, remélem egyszerűen lehet átlépni a nagyobb csomagba. Torrenten stabilan 3.6 megabájttal jön a cucc, azért ez nem semmi :D -
Apocalipto #1285 Akkor reméljük te is hamarosan a Digi userek közé fogsz tartozni
-
AZ X kerben is kezdik kiépíteni a cuccost, ide elvileg 12 és 16 óra között jönnek. -
Hatalmas tévedés! Én úgy is tapasztaltam ezt a 'hibát', hogy egyetlen 1 torrent volt betöltve és az ment fel olyan 20-30 kbyte/s-al. -
A lényeg nem a külföldi dolgokban rejlik, hanem abban, hogyha 10/100-as a routerred, vagy ha 54Mbites, és ha csutkán megy akkor a weboldalak azért töltődnek be lassan, mert a router nem képes több sebességet adni, ilyen esetben a ping is megnő kb 60-ra, de ha bírná a router a folytonos 75Mbit/sec-ot, akkor a ping is csak 10 vagy az alatt lenne meg a webodlalak betöltése is sokkal rugalmasabb lenne.