DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs hûség, 3500 huf a 30/20Mbit, a tabasztalatok azt mutatják tartja a maximum sebességet, nem szakad, kevés a leállás.
elég régóta vagyok digis, eddig kétszer volt panaszom vele, egyszer volt nagy kiesés önhibájukon kívûl, és csak pár óráról volt szó, egyszer pedig a lépcsõházban lévõ switch szart be nálunk, ami szintén nem róható fel a diginek. meghibásodott az eszköz, bármelyik szolgáltatónál elõfordul.
az egyetlen hátránya, az ügyfélszolgálat, elég nemtörõdöm emberek adnak telefon ügyeletet és szeretik néha hülyének nézni az ügyfeleket. de ennyi belefér, ezért az árért. fõleg, hogy nem sokat fogsz az ügyfélszolg.-al beszélni.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Persze az is igaz, hogy ahány xp, annyi szopás <#nyes>#nyes>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
steam, origin: ACE_hun
legfõképp nem a szolgáltatót 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(Bár én kurvára nem játékra használom a netet)
Nekem csütörtökön kötötték be a 20/10-es Digikábelt (Pécs), úgy, hogy hétfõn este rendeltem. Szuper! Negyedóra alatt megvoltak vele.
Hétfõn volt egy ilyen megmozdulása a netnek, hogy megszakadt. Oké, gondoltam reconnect. Csatlakozás gomb... 691-es hiba. Reboot után jó csak. Érdekes, hogy két hálózati csatlakozást ír ki a Windows, az egyik "nincs kapcsolat vagy korlátozott", a másik meg a DigiNET. Na most, ha az elsõt letiltom akkor nincsen net egyáltalán.
Cod4-5 multiban laggol a játék a bátyám szerint (mondjuk ez nem az én dolgom; konfig: AsRock K8NF4G, AMD Sempron 3000+ @ 2.2 GHz, 2GB DDR RAM @ 400 MHz, ASUS GeForce 8600GT GDDR3)
Holnap jönnek ki a Digisek... szerintetek mi lehet a gond...?
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
Nekem az lenne a kérdésem,hogy ha elkezdek több ablakba netezni,elõfordul hogy elszáll a net.. ez mitõl lehet?
Meg amúgyis 1 idõ után néha ledobál.. valaki tudna segíteni?
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Viszont jelen esetben nem errõl lenne szó, hanem kábelen jönne a net/tv/telefon nem? Ahogy most is a T-kábel (mostmár T-Home ugyebár) bekábelezte anno a lépcsõházat és elhelyezett egy dobozt. Gondolom ez ugyanígy mûködik a diginél is és a bele egyezés emiatt kell nem, hogy dobozt meg kábeleket elhelyezzenek? Viszont azt nem tudom, hogy kell-e egy bizonyos számú többség hozzá. Írok e-mailt mindjárt a Diginek, mert ma már nincs ügyfélszolgálat, de gondoltam felteszem itt is a kérdéseket hátha addig írtok valamit ezzel kapcsolatban.
Csak egy aláíráson múlik, hogy bekössék a netet 😄 Tehát még egyszer a kérdések, jól értelmezem és nem kerülne parabola az épület tetejére ugye? Illetve kell-e egy bizonyos számú ember akik már most jelzik, hogy igényelnek valamilyen szolgáltatást vagy sem? Köszi szépen elõre is a válaszokat.
Úgy hallottam, olvastam, hogy április 1.-tõl sávszélesség emelés lesz a CHELLO-náL... (LOL)
A DIGI-nél lesz valami ilyesfajta akció?😊
Már csak 2 hét és DIGI-s leszek én is. Hahahahahahah<#bohoc>#bohoc>
http://www.contactnet.hu/pppoe/lap/PPPoE.htm