DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jelenleg ár/érték arányban a legjobb a piacon!
nincs hûség, 3500 huf a 30/20Mbit, a tabasztalatok azt mutatják tartja a maximum sebességet, nem szakad, kevés a leállás.
elég régóta vagyok digis, eddig kétszer volt panaszom vele, egyszer volt nagy kiesés önhibájukon kívûl, és csak pár óráról volt szó, egyszer pedig a lépcsõházban lévõ switch szart be nálunk, ami szintén nem róható fel a diginek. meghibásodott az eszköz, bármelyik szolgáltatónál elõfordul.
az egyetlen hátránya, az ügyfélszolgálat, elég nemtörõdöm emberek adnak telefon ügyeletet és szeretik néha hülyének nézni az ügyfeleket. de ennyi belefér, ezért az árért. fõleg, hogy nem sokat fogsz az ügyfélszolg.-al beszélni.
Hi.Szerintetek akkor megéri a Digis net? nálunk a legmagasabb az 30/20megabites.Most nekem 5mb/512kb-es vanXD Ennél csak jobb lehet gondolom:dÉs árban is ugyanott van...Remélem jó lesz!😄
Szerdán jönnek bekötni a netet.<#smile>
Köszi! Akkor lesz holnap egy utam a hollandusokhoz.😄
Stefling
Ha feljebb váltasz és mittomén3 nap múlva lemondod akkor nem kell kifizetned a teljes havi drágább csomagokat, csak azt, amennyit használtad, azt a 3-4 napot, legalábbis a netnél meg a tv-nél így van, de a telót nemtom biztosra. Aztán megszûnik a hûséged igen, én is így játszottam ki õket! 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Szeretnék átváltani én is a DIGI-re, de még fél év van hátra a UPC-s Silver csomagomból. Ha mondjuk egy erõsebb netre váltok, akkor ki kell fizetni külön a drágább netet, TV-t és telefont is, de a hûségnyilatkozat megszûnik igaz? Akkor még kifizetném a drágább UPC-t a hó hátralévõ részében és áprilistól már DIGI-s lennék. Van valami hiba az elméletemben?
Helyes!
bertino
sohaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hülye kérdés jön: 10/100-as hálókártya elég a 20/10-es digihez? 😄
StephenKing
Ne félj tõle, kellemesen fogsz csalódni. Egyrészt nincs hûség igy bármikor lemondhatod ha nem tetszik. Másrészt meg nagyon jó áron szolgáltatnak. A megbizhatóságról meg annyit hogy nekem az upc-vel elég sok gondom volt a digivel meg szinte semmi.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Most tették ki a lépcsõházba a szórólapot.Ennyi negatívum amit itt leírtatok eddig,elgondolkozom beköttessem e a netet.Vagy csak sok a júpíszís ezen a fórumon.<#help>
Voltak itt a Digisek, laptoppal 18/13-at mértek (20/10-es neten hogyan 13 a feltöltés? Érdekes 😄), valszeg az alaplapi hálócsatoló nem bírja. Nem gáz, venni kell egy újat.
Ja és a felkiáltójeles helyi kapcsolat akar lenni... WLAN-ozásnál ezt mindig letiltottam.
Igen, wlan kártya eltávolítva, törölve, netkapcsolat is törölve...
gz8
Jogos, bár az én kb. másfél éves xp-men hál' istennek nem keveredett össze a digis és a tréonlányos kapcsolat. <#buck>

Persze az is igaz, hogy ahány xp, annyi szopás <#nyes>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

BaliBoy
Ez igaz. Azért kérdeztem, mert írta, hogy a digi mellett megjelenik még egy kapcsolat ami korlátozott vagy nem elérhetõ. Ki tudja a windows fejében mi keveredik össze.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

gz8
ha nem azt tárcsázza be, akkor majdhogynem tökmindegy 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

BaliBoy
Az elõzõ net kapcsolat törölve van?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Érdekes, meg az is hogy DIGI oldalán ilyen beállításokról semmi nincs...

steam, origin: ACE_hun

gz8
ha nincs becsekkolva a hálókártya tulajdonságainál, akkor jószerivel nem is megy, hidd el, én is eljátszottam vele...

Fingom nincs egy haveromnál néztem, én alapban a QoS-t uninstallálni szoktam...

gz8
QoS be van pipálva a hálókártya tulajdonságaiban?

Szerintem egy router megoldja. Nem tudom milyen elven mûködik a DIGI, mert valóban ha a LAN eszközrõl kiveszed a TCP/IP-bõl a pipát, akkor nem megy a net, viszont a PPPoE-n ott van, tehát mennie kéne, de mégsem megy...

bertino
hidd el, hogy a kutyát nem érdekli mire használod.

legfõképp nem a szolgáltatót 😊

Ne mérõtesztet csinálj, hanem kezdj el letölteni, vagy feltölteni valahova, és nézd meg a sebességet.

Szerintem nem, de meglátjuk. 😄
(Bár én kurvára nem játékra használom a netet)
bertino
majd õk megmondják.

Sziasztok!
Nekem csütörtökön kötötték be a 20/10-es Digikábelt (Pécs), úgy, hogy hétfõn este rendeltem. Szuper! Negyedóra alatt megvoltak vele.

Hétfõn volt egy ilyen megmozdulása a netnek, hogy megszakadt. Oké, gondoltam reconnect. Csatlakozás gomb... 691-es hiba. Reboot után jó csak. Érdekes, hogy két hálózati csatlakozást ír ki a Windows, az egyik "nincs kapcsolat vagy korlátozott", a másik meg a DigiNET. Na most, ha az elsõt letiltom akkor nincsen net egyáltalán.
Cod4-5 multiban laggol a játék a bátyám szerint (mondjuk ez nem az én dolgom; konfig: AsRock K8NF4G, AMD Sempron 3000+ @ 2.2 GHz, 2GB DDR RAM @ 400 MHz, ASUS GeForce 8600GT GDDR3)

Holnap jönnek ki a Digisek... szerintetek mi lehet a gond...?
Igen hasonló a bajom nekem is.. erre van valami megoldás?😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Hali!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy ha elkezdek több ablakba netezni,elõfordul hogy elszáll a net.. ez mitõl lehet?
Meg amúgyis 1 idõ után néha ledobál.. valaki tudna segíteni?

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

A szolgáltatási területe fog még bõvülni, mondjuk Tapolca környékére?

Stefling
30/47-es netem még nemvolt, most tesztelem, tölt is e felfelé ennyivel, de több mérõtesztet is csináltam és valóban..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Digi rulz! 😄😄😄

Sikerült ismerõst eligazítani w98 témában, most már õ is csatlakozott a digisek táborához. Köszi a segítséget. Tegnap este végre valahára tudtam a data.hu-ról tölteni, 14-18 Mbittel.
Kellemes ünnepeket minden fórumozónak.<#integet2>
Aramir
Parabola tuti nem kell a nethez.

Aramir
Höh, tényleg, most, hogy mondod 😄 Régen használtam már 98-at.

Alien
Sziasztok, végre a mi kerületünkbe is "eljött" a digi, be is mentem az ügyfélszolgálatra és megkérdeztem, hogy a mi utcánk tervben van-e véve. Azt a választ kaptam, hogy igen, DE addig nem csinálnak semmit amíg a közös képviselõ alá nem írja a papírt. (ott volt a lista az ügyfélszolgálatos kezében és rajta volt a mi utcánk is, csak nem volt aláírva) (4 emeletes házak, 6 lépcsõház tartozik ide). Na most ma a közös képviselõ azt mondta, hogy minden gond nélkül aláírja elvileg, kivéve ha parabolát kell felszerelni a háztetõre. Utána néztem és ha jól értelmezem a parabola csak akkor kell ha egy panelprogram keretében a tv elõfizetéseket intéznénk úgy, hogy X számú ember igényli a szolgáltatást a házban.
Viszont jelen esetben nem errõl lenne szó, hanem kábelen jönne a net/tv/telefon nem? Ahogy most is a T-kábel (mostmár T-Home ugyebár) bekábelezte anno a lépcsõházat és elhelyezett egy dobozt. Gondolom ez ugyanígy mûködik a diginél is és a bele egyezés emiatt kell nem, hogy dobozt meg kábeleket elhelyezzenek? Viszont azt nem tudom, hogy kell-e egy bizonyos számú többség hozzá. Írok e-mailt mindjárt a Diginek, mert ma már nincs ügyfélszolgálat, de gondoltam felteszem itt is a kérdéseket hátha addig írtok valamit ezzel kapcsolatban.
Csak egy aláíráson múlik, hogy bekössék a netet 😄 Tehát még egyszer a kérdések, jól értelmezem és nem kerülne parabola az épület tetejére ugye? Illetve kell-e egy bizonyos számú ember akik már most jelzik, hogy igényelnek valamilyen szolgáltatást vagy sem? Köszi szépen elõre is a válaszokat.

http://www.raspppoe.com/

Stefling
Nem éprilisi tréfa. 😄

gz8
áprilisi tréfa...?

Stefling
Nem tudni róla, hogy erre a Digi is lép-e, de sávszélemelést sztem elfog követni valamikor 😄

gz8
XP alatt ugye nincs szükség már a pppoe felrakására 😊

bertino
nnnnnem egészen.
win98hoz telepíteni kell az átkozott pppoe-t.

lap alja.

Sziasztok!

Úgy hallottam, olvastam, hogy április 1.-tõl sávszélesség emelés lesz a CHELLO-náL... (LOL)
A DIGI-nél lesz valami ilyesfajta akció?😊
Már csak 2 hét és DIGI-s leszek én is. Hahahahahahah<#bohoc>
Aramir
Szerintem ugyanúgy, mint xp alatt:
http://www.contactnet.hu/pppoe/lap/PPPoE.htm

Valaki meg tudná mondani, hogy win98 alá hogyan kell létrehozni a diginet-hez való bejelentkezést?
bertino
na, hát örülj neki, vagy küldj be panaszlevelet.

Ja és szerencsére még nem sok ilyennel találkoztam e hosszú idõ alatt, mint Te...

bertino
ez hihetetlen amugy, hogy azt hiszed más ISP modemje kell a netkapcsolathoz.

nem kell hozzá modem ember, egy szál UTP-t huznak be a helységbe azt jóvan, ez hihetetlen, hogy még mindig nem következtetted ki 😄DD