DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis tanácsot szeretnék kérni tõletek DIGI/UPC választásba.
Jelenleg UPC van bekötve ( Internet,tv,telefon)erõteljesen gondolkodom, hogy mindhárom szolgáltatást a Digihez viszem át.
Van itt olyan Digi használó akinek elõtte UPC-s volt és tudna 1-2 infót nyomni (Internet,tv,telefon)-rol ?
Elõre is THX a segítséget.
én 20/10 Mb-el netezek, és ha azon töltök 2MB-vel már nem sír a szám.. miért is kéne? <#circling>#circling> 40 perc egy dvd-nyi adatér nem sok, azt hiszem.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Tom, hogy csak pillanatnyi a speedtest, meg nem mérvadó, de nem értem miért ennyi(és akárhányszor próbáltam ilyesmi adat jött ki!)..amúgy töltöttem már 3.6MB/sec-mal folyamatosan, az meg full speed esetembe, ha nem tévedek..
a szakadás nem tudom mitõl lehet, tegnap nekem is szakadt egyszer, elõtte hónapokig nem emlékszem, hogy lett volna.
viszont a tûzfalat érdemes ilyenkor átnézni, találkoztam már olyannal is, hogy a tûzfal megfogta az egész netet, hiába engedtünk ki/be minden forgalmat, betárcsázott, de minden oldalra azt dobta ki a böngészõ, hogy nem megjeleníthetõ.
ha viszont kikapcsoltuk a tûzfalat akkor ment rendesen a net, max sebességgel. érdekes, és nem is ilyen freeware, vagy crackelt védelem volt. (viszont nem emlékszem már melyik firewallal volt ez).
igazából ha szakadás csak ilyen pillanatnyi, viszont egybõl újra csatlakozik, akkor nem érdemes szerelõt hívni, mert nem fog/tud semmit csinálni, vagy épp akkor nem jelentkezik a hiba.. viszont a kiszállási díj ketyeg.
de sajnos megoldást nem tudok, esetleg routerrel ki lehet próbálni.
Ha kijön a szerelõ úr nézelõdik a fejét vakargatja, majd kitalálja hogy biztos a géped szar / vírus stb. / persze Te tudod hogy nem az hiszen ezeken az alap dolgokon már túl vagy. Megoldást nem látok max. szolgáltató váltás és mondom ezt ugy hogy nekem idén febrárban kötötték be.<#szomoru1>#szomoru1><#levele>#levele>
3 napja kötötték be a digi-s netet(30/20Mb) elõtte chello silverem volt.
Jön fullon a téma akár 3.6-al is, fel meg akár 2.3-al is, ezzel nincs is gond.Brutál..amúgy!:-) Viszont nekem is van néha szakadásom - 3*volt a 3nap alatt - ez vajon mitõl van? Meg csináltam sebesség tesztet(leállítottam teszt közbe mindent!) nekem ezt írja:

hát várjuk meg míg elterjed, aztán majd kiderül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
steam, origin: ACE_hun
de azért változnak majd az árak, ez tuti.
Most kötötték be a start netet,de az outlook-ot nem tudom beállitani hogy müködjön,freemailhez kellene.tud valaki segiteni?
az oldalukon már megnéztem,hogy mit kell beirni de nem müködik.
pop.hdsnet.hu(persze freemail-nél freemail.hu
smtp.hdsnet.hu
A leveleket letölti,de elküldeni nem tudom õket.
Van valakinke valami ötlete?
Elõre is köszönöm!
Roland
Igen, megy rendessen, én is levelezõprogramot használok a digi smtp szerverével.
6 egész hozzászólás.
<#wilting>#wilting>
Mert jelenleg UPC-s vagyok és baromira idegesít, hogy állandóan visszadobja a leveleimet - azaz nem engedi elküldeni mindenféle hülye hibaüzenettel, így nem tudok 1-nél több emailt küldeni 1 órán belül....
Diginél is tapasztaltatok ilyesmit, vagy megy rendesen az SMTP-s levélküldés - esetleg nem is mûködik az smtp?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
felhívod a központi ügyfélszolgálatot, bemondod az álatalad választott felhasználó nevet, õk arra megcsinálják a mail címet, adnak egy jelszót, amit elsõ belépéskor (a digi webes felületén) meg kell változtatnod. ha jól emlékszem.
ezzek aktiválod a fiókod, utánna bármilyen levelezõbe be tudod lõni, gond nélkül.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
különben sem értem miért lenne fontos bontani, nem percdíjat fizetsz, a letöltõ programok szintén inaktívak, ha a gép ki van kapcsolva. szóval ha a net 0-24 online lenne sem lenne semmi következménye.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
szóval Net:
Nincs hûség!
Nem szakad!
90%-ban biztos megvan a maximum sebesség! (viszont a maximum sávszélesség semiképp nem összekeverendõ a garantált sávszélességgel, a garantált kb. 2-4 Mbit körül van, nem tudom pontosan, a honlapon utánna lehet nézni)
Lehet routerrel osztani a netet (lakáson belül)!
Ha csak nem volt ászf módosítás, akkor Nincs korlátozás (maximum letöltött adatmennyiség), mint egyes szolgáltatóknál!
Ha kiváncsi vagy rá, megrendeled, bekötik (DÍJTALAN a bekötés), egy-két hónapig teszteled (mert ha másnap lemondod az elsõ hónapot akkor is ki kell fizetni), ha nem tetszik lemondod és visszamész a régi szolgáltatóhoz! de ha csak tesztre érdekel ki sem kell köttetned a régi netet, a DIGIs szerelõt nem fogja érdekelni, ha egy upc-s, inviteles modembe botlik bekötés közben.
Nincs modem, CAT5E UTP kábel, RJ45-s csatlakozóval a hálókártyába, lépcsõházban található switchbõl, általában egy kombi aljzaton keresztül!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End