DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltam, de nem megy. Valami nem oké:S
bertino
portforward.com

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akinek ASUS routerje van, és segítene portforwardolni, azt nagyon megköszönném!!! Ha van ilyen valaki, írjon már légyszives privit. Köszönöm!
Na eljött a nagy nap, ma délután jön kapcsolattáró Digi-tõl és csináljuk a megrendelést.

Stefling
Csupán ezt kéne berakni:

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Ja vágom :S

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

BaliBoy
Hát ha lenne házigazda. De mivel egyáltalán semmilyen válasz nem jött az emailemre... :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Stefling
Nem gondolt még rá, a házigazda, hogy egy banner kellene felülre? : )

BaliBoy
Igen, azt is portforwardolni kell.

Sziasztok!
Router mögül vagyok és a torrent rendkívül lassú (függetlenül, hogy hányan seedelnek), ezt is portforward-ni kell?
bertino
jááá.
zsír.

pesten albérletbe csak adsl van, de miskolcon a panelban van már digi is meg UPC is most emelt 😄
szoval jesssz.

Aramir
Az szabályzatukban nincs külön véve a kettõ (más szolgáltató, ingyenes szolgáltató), csak az, hogy az smtp csak a sajátjuk lehet, másé nem. Mindegy, nekem tökéletessen mûködik a digis smtp, csak furcsálottam, hogy a gmailé is mûködik.

Stefling
ÚÚÚÚÚÚÚ 😄😄 basszus az cool de nem váltok, jó ez is nekem 😄 de csábító :S😄

Mighty
Május 1-tõl új csomag kerül bevezetésre. Top net (zárójelben a garantált)
DL: 50 (8) Mbit/sec
UL: 25 (4) Mbit/sec
4500 HUF

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bertino
gmail más.
más ISP-é pedig megint más...

BaliBoy

Nem tudom, hogy mi hogy merre.
De a lényeg az, hogy a freemail-es címem szeretném használni outlook expressen keresztül! (chelloval ment az üznenet küldés) üzentetet tudok fogadni csak küldeni nem tudok!
Help!
Kapcsolattartót hívtam a szerzõdés miatt és õ mondta, hogy igaz, hogy kijött tegnap az új szórólapjuk de holnaptól lesz elérhetõ náluk az 50mb-s net.
Így péntekig eldöntetlenem, hogy majd milyet szeretnék 😊

BaliBoy
Jah.... hogy más internet szolgáltatók smpt szerverére gondolsz? Azon nem csodálkozom. De egy nonprofit szervezet smtp-jét nyugodtan lehet használni szerintem.

BaliBoy
Tudomásom szerint nem kell külön fizetni a mail-ért. Szóval üzletpolitikának nincs értelme. Most ugyan a koleszban vagyok, de múlt héten még lehetett használni gmail-es smtp-t.

Aramir
Nemtudom miért, biztonsági okokra hivatkoznak, de az üzletpolitika valószinübb 😄 Ha kérsz fix ip-t, akkor engedik másét is használni.
Nekem az inviteles nem mûködött digivel.

Aramir
Portforvardolni kell a routered.
http://www.portforward.com/routers.htm
Keresd meg a routered tipusát, majd a programot, amit használni akarsz, pl DC++, és ott leírják. Ha nincs meg a routered tipusa, akkor keress valami hasonlót, nayából ugyanúgy kell beállítani mindnél, max az opciók máshol vannak a menüjében.

bertino
miért, más szolgáltató vajon miért blokkolja ?
üzletpolitika...

ték.

BaliBoy
Hát nekem eddig mûködött. Meg mi az, hogy blokkolja más smtp szerverét? Miért?

Aramir
Amúgy lehet használni digis neten a gmail smtp szerverét? Csak azért kérdezem, mert más szolgáltató smtp szervetér blokkolja a digi biztonsági okokból, csak a sajátjukat engedik.

Lenne még egy olyan kérdésem:
Asus router mögül vagyok és szeretnék dc++ ni de sajnos nem keres meg semmi😞 (router nélkül minden mûködött)
nem tudja valaki, hogy kell beállítani véletlenül?
köszike
BaliBoy
Tudtommal nem. Csak az ügyfélszolgálatnál.

Stefling
Holnaptól? Ez valami új csomag lesz, vagy csak te igényled külön ?

bertino
50 ?

Az interneten meg lehet valahol a digis mailt rendelni?
Na pénteken jön hozzám is a kapcsolattartó szerzõdéskötésre.Belevágok egy 50MB-s internetbe ami holnaptól lesz a Diginél 4500ft-t 😊

BaliBoy
Még ezen az oldalon megtaláltad volna a választ...

Ahhoz, hogy tudd használni a digis mailt külön kérned kell a diginél. Addig nem fog menni az smtp. Egyszerübb, ha reggelsz a gmail-nél és az p smtp szerverüket használod.

Sziasztok!
A következõ lenne a kérdésem:
Én eddig UPC-s voltam, s nekem van 1 freemail postafiókom amit az Outlook Expressen keresztül használtam. A bejövõ POP3 cím mail.freemail.hu a kimenõ SMTP chello.smtp.hu volt. És ez mûködött és tudtam használni rendesen a freemail címemet az Outlookon keresztül.
Ma lettem DIGI-s és szeretném ha itt is ugyanúgy mûködne a dolog. Bár az oldalon megnéztem, az smtp beállítást, beírtam de levelet nem tudok küldeni, csak a bejövõ leveleimet tudom lekérni (mail.freemail.hu). Ha valaki tudna segíteni, hogy továbbra is az Outlookon keresztül használjam a freemailem az írjon már nekem! Nagyon megköszönnöm!
BaliBoy
Most sajna nem vagyok otthon így nem tudom megnézni, de a BIX szerint igencsak nem így van.

Lehet,hogy nem hiszitek el de én reggel már ennyit mértem a speedtesten.
Nem hittem el és lemértem egy másikon ott is 50Mb/s mért.
Jelenleg 30/20 digim van Debrecenben.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Stefling
ui. és én is rádszavazok Bali :: )

Stefling
Ezzel egyetértek, úgy mint a csellós topicban 😄

BaliBoy
Így van, ugyanis már sokszor le lettek ezek a dolgok írva. Csak vissza kellene olvasni, ami ugyebár nem megy. Sok UPC-s írta már le a véleményét. Csak a lustaság.... Az meg mondani sem kell, hogy a DIGI NET topikban hány hozzászólás véleményezi a diginetet.

Egyébként a telefonjuk nem egy fõnyeremény. Nekünk van. Annyira nem jó a minõsége mint a T-nek, de minden tisztán hallható így is. Viszont nincs havidíj és percdíjai is jobbak.

kb 1 éve használom a digi telefont, eddig még nem volt kiesés.
persze ez csak egy felhasználó.
és igen valóban voltak kisebb problémák néhány helyen, még a legelején, de ezeket azóta folyamatosan javítják, igazából már új módszerrel szerelik a lépcsõházi dobozokat is.
az új elõfizetõknek szerintem már nincs ilyen gondjuk.
zdlr köszi a választ, isten igazából a telefonról hallottam rosszakat(nincs vonal, szar minõség), ennek kellene utánajárnom valahogy.
Digit nem akarom felhívni,mert tuti agyon dicsérnék a telefonszolgáltatásukat.

nem tudom sajnos mi lehet az oka 😞
lehet, hogy rosszul lett megfejelve az utp, és épphogy érintkezik valamelyik érpár. megnézheted, ha felülrõl látod a végeket elvileg oké. a zöld-zöld fehér és a sárga-sárga fehér színek számítanak netnél.

@krisz073
értem mit kérdeztél, csak nagyon értelmes választ nem lehet rá adni, olcsóbban kapsz gyorsabb netet. tv-ben sok különbség nincs csak, hogy lesznek olyan magyar csatornáid ami a másiknál nem biztos, hogy volt, meg nem lesz egy-két külföldi.

telefonnál nincs havidíj ezen kívûl a percdíjakat kell összehasonlítani.
Te aztán nagyon segítõ kész vagy, és így akarsz házigazda lenni?

Köszi, de ezt én magam is meg tudtam nézni a 2 szolgáltató weboldalán.
Úgy látszik vagy én szenvedek fogalmazás zavarba, vagy más nem tud értelmezni!
Én olyantól kértem segítséget akinek volt/van mind a 2 szolgáltatóval szerzõdése és megosztaná tapasztalatát.

Solid Snake
Rendszer újra telepítés, vírus mentesítés, tûzfal ki ill. be kapcsolásától függetlenül ugyanúgy kapcsolatot bont. Elõtte T-o.... voltam és ilyen egyszersem volt. Ugyhogy nincs ötletem de ahogy olvasgatom a fórumokat másnak sincs.
BaliBoy
Köszönöm.

gz8
Egy szavazatod már van 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

BaliBoy
Szeretném megkérdezni, hogy ha jelentkeznék házigazdának támogatnátok-e? Úgy gondolom csinálni kellene egy bannert amiben le lennének írva a legtriviálisabb dolgok. Remélhetõleg tovább fog nõni a Digisek tábora és vannak olyan kérdések amik túlságosan gyakran ismétlõdnek mostmár. Ezeket kellene összefoglalni egy bannerban.

bertino
😄

BaliBoy
<#falbav>

upc oldala szerint:
legkedvezõbb megoldás, az ha csomagba kötteted most (ha mondjuk nincs semmid):

bronze ajánlat

* Azoknak, akik gyakran interneteznek, és nem érik be annyival, hogy megnézik az e-mailjeiket, és csevegnek az ismerõsökkel
* A tv csomagban nélkülözhetetlen közszolgálati, kereskedelmi és szórakoztató csatornákat érhet el
* A telefon csomag elõnye, hogy minden belföldi vezetékes szám, minden idõben 9 Ft-os percdíjjal hívható

upc kábeltv bronze 2500 Ft/hó
chello bronze 3700 Ft/hó
upc telefon bronze 1000 Ft/hó

össz: 7200 huf + telefon számla

digi:
tv (69 csatorna): 2700 huf
net 20/10 Mb: 2500 huf
telefon: nincs havidíj, se bekötési díj, percdíjakat a honlapon megtalálod, kedvezõek!

5200 + telefonszámla

szerinted?