3567
digi
  • BaliBoy
    Eleinte nekem is jó volt mindegyikkel. Egy idő után viszont teljesen sz@r lett a speedtest. Azóta nem is foglalkozom vele. Lényeg, hogy olyan helyeken megvan ahol számít. :))
  • zuio
    Ma szétkapcsolt a net egy időre, és amikor újra lett már a régi 20/10-es sebesség jött vissza a 12/10-es helyett. Torrentnél is visszament a 2,3-2,4Mbyte/sec.
  • cSuwwi
    a pesti.
    ezt írtam régebben is. amikor bekötötték néztem a miskolcival/nyíregyházival sokszor egymás után, és azonos értékek jöttek ki (normálisak, elméleti max)
    most meg ennyi. de amúgy letöltés közben is látom, 2 mega fölé nem megy a letöltés még ftp-n se.
  • mila69en
    majdnem megvan:)
  • bertino

• tommygear
    speedtesten nem is fogja
  • Máté94
    Jó de más fórumon írták,hogy voltak szórólapok csak mi nem kaptunk így valaki olyantól akartam kérdezni aki tud valamit:)
  • BaliBoy
    GYIK 2. és 3. pont!
  • Máté94
    Sziasztok!

Azt nem tudja valaki,hogy mikor lesz DIGI Szegeden?:D
  • BaliBoy
    Speedtest nem mér rendesen.
  • cSuwwi
    nálam ilyen a 30/20-as, itt se hozza a maxot egy ideje
  • Stefling
    Nállam semmi gond, akinek nem megy használjon frissebb klienst, bár szerintem a jelenlegivel is mennie kellene csutkán, ha eddig is ment. fejlesztések is vannak msot sok helyen olvastam és lehet ez is benne vana dologban, mert nállam a felöltési sebesség 1 hete tartósan 40Mbit volt 25 helyett torrentnél is :D a letöltés meg még gyorsabb lett és azóta sem változott.
  • Gabostro
    Torrentnél a seed számít. Nem mindig jön le maximális sebességgel.
  • TranceFreak
    1-2 hete nekem is sajna lassabb lett. 10-14 megás a 20 helyett De nálam csak a letöltés lassult a feltöltés ugyanúgy megvan 10 mega körül
  • zuio
    Torrentnél is kb 60% csökkent a sebesség 1,3-1,4 Mbyte-ra 2,4-ről
  • Gabostro
    A speedtest az nem tökéletes.
  • zuio
    Csak nehogy tovább csökkenjen
  • zuio
    Végülis igazad van. 2500-ért még 10 mega is nagyon megéri. :D
  • bertino
    pontosan.
    nem lehet tenni semmit.

de mire nem elég 10 mega ?
  • zuio
    Hali! Nekem most a 20 megás net pár napja 10-12 megás körül mozog. Valakinek van valami hasonló tapasztalata? Gondolom nem lehet semmit tenni mert ez is bőven a garantált sebesség fölött van.
  • Grifidos
    Én 2 hét +1-2 napot számolnék a telefonos egyeztetésig.
  • bertino
    megallapithatatlan.
  • Omega888
    Sziasztok

nem tudjátok mennyi idő mire a megrendeléstől a kiszállásig megcsinálják?

konkrétan külföldön vagyok és szeretném otthon bekötni és hogy mennyi idővel elötte szóljak hogy mire hazaérek már legyen.
  • KiNTAR
    Így legyen, ahogy mondjátok.
    Nálam e héten kötik be TopNET. :)

Róbert XIX.
  • Grifidos
    Szintén zenész!
    Minden tökéletesen megy még szakadás sem volt a bekötés óta.
  • Stefling
    Nállam semmi gond sincs a sebességgel, még többet is ad mint ami a csomag :D (TopNet)
  • pimptastic
    Nekem is régóta Digi van, és tényleg mintha csak idén lenne vele gond.... eddig a sebesség jó volt de soxor bontott. Most meg lehet inkább levették a sebességet hogy bírja net.....
    Remélem azért visszaáll a rend előbb-utóbb....
  • Gabostro
    pimptastic: Fórumozók szerint nincs ilyen probléma, csak a XV. kerületben. Osztálytársam itt lakik közel és neki is ilyen problémája van. Én is felhívtam őket és csak szerelőt tudnak hívni semmi mást. Új csomagok helyett inkább bővíteni kéne a szervert szerintem... Most is 200 kb/s-el tölti. Mikor megjelent a diginet azóta diginetem volt, azelőtt hdsnet volt. Nem volt semmi probléma, de 2009 óta már rosszalkodik... :D
  • pimptastic
    Nekem 2 napja a 30/20-as net csak 20/20-al jön...... Felhívtam őket és az volt a válasz hogy 6/3-as határba belefér és nem tudnak mit csinálni... biztos sokan neteznek... ja persze vasárnap reggel 6 kor tuti mindenki rajta van.... XV. ker. Esetleg máshol is van ilyen probléma?
  • Gabostro
    Sziasztok! Újra itt vagyok. Ma délután valamiért nem volt internet 1-2 óráig. Aztán később már visszajött és jó lett újra. Most este gondoltam töltök valamit. Egyszer csak észrevettem, hogy a letöltés lassú lett. 200 kb/s-el tölt. Megkérdeztem az ismerősömtől msn-en, hogy neki milyen gyorsan jött le most, és erre válaszolt, hogy 1,5 mb/s-el lejött gyorsan. Na ilyenkor mi van? 6 Mbit/s a garantált letöltés. Ez kb. olyan, mint múltkor, hogy megáll egy picit a net, de nehezen lehet észrevenni. Youtube is van mikor megáll a videó, mert nem töltötte le a vidit teljesen. Kezdem már unni. Csak jelentem, hogy rosszalkodik a net. :D
  • tommygear
    thx
  • BaliBoy
    Igen.
  • tommygear
    de minden újracsatlakozásnál új? mint az adsl-nél?
  • DjPremier
    A legelsönél igen,ha elöször kapsz töllük.Nálam is igy volt.
  • DjPremier
    Dinamikus IP van,a Fix IP-ért fizetni kell ha jol tudom.
  • tommygear
    diginetnél minden újracsatlakozásnál új ip-t kapok? vagy fix ip van?
  • cSuwwi
    és aktív vagy vagy passzív a torrentoldal szerint?
    ha passzív, akkor nyiss portot, bár az utorrent alapbeállításban ezt megoldja ha nem tiltottad le (windows tűzfalon), vagy ha van szoftveres tűzfalad akkor ott intézd el.
    ha aktív vagy akkor kicsi a boly, vagy éppen a digi gyengélkedik (ma nekem is kb. 1 órát tetűlassan ment fel/le, 5-6kb/s, aztán megjavult)
    nekem 1.9beta utorrentem van, az meg alapból utp-n próbál kapcsolatot létesíteni, ez is segíthet, bár ez inkább csellósoknak jó.
  • Frank27
    Ja ! Nincs routerem.
  • Frank27
    Sziasztok

A feltöltéssel lenne nekem is problémám. Lassú a seed. Irta az egy felhasználó olvassak vissza de nem találom a megoldást. Ha valaki megírná azt megköszönném.
    Előre is köszi
  • mila69en
    jaaaa, akkor okés!