3567
digi
  • flugos0012
    Tisztelt elõfizetõink!

A központi rendszerek hálózatkarbantartása miatt 2009.09.26. 21:00-tól, 2009.09.27 06:00-ig az internet- TV és telefonszolgáltatásban kiesések várhatók.

Türelmüket és megértésüket elõre is köszönjük!

Tisztelettel:

Digi Kft.
  • LegendTommy
    ugyanaz
  • tommygear

én hétfőn megyek köttetni megmondom h nehogy rossz csomagba tegyenek :D
  • Pyro82
    Beszéltem velük mondták, hogy felhív majd egy szerelő a jövő héten. Illetve kijön azt beméri a cuccost. :D Remélhetőleg utána valóban 50/25 értékeim lesznek:)
  • BaliBoy
    És letöltéseknél, hogy muzsikál. FTP, torrent... stb.?
  • LegendTommy
    Sziasztok,
    boldog digi 30/20 tulaj vagyok kb.1 hónapja és tökéletesen műkködött a netem speedtest szerint 32/21 el di-524 router mögött. Viszont pár napja leesett a sebesség, kb. 27/13-ra. Tudom, hogy a garantált felett van bőven,és ez is tök jó, csak nem értem mi a gond.
    Direktbe hozza a 32/21-et, de a routerel mögül nem.
    A routeren a legfrisebb hivatalos firmware van. Érdekes, hogy ha rebootolom a routert akkor kb. 10 percig tudja a 30/20-at(32/21) de utánna leesik és csak router mögül.
    Első blikkre azt hinném, hogy elromlott a router, de akkor miért tudja a megfelelő sebit 10 percig (nem melegszik)
    akinek van hasonló tapasztalat, ötlete kérem jelezze.
    thx, bye
  • tommygear
    szerintem is menj be személyesen úgy a biztos, olyan meg nincs hogy nem mennek ki ha valami problémád van... fenyegetőzz szerződés felbontással vagy vmi
  • Pyro82
    Mondtam nekik már a szakadásos problémát felhívtak és mondták semmi központi hiba nincs megnézték. Kérdeztem és a sebesség mi a helyzet arra azt mondta nincs a bejelentő papíromra írva az ezzel kapcsolatos hiba. Mondtam neki pedig azt is felírta akivel a telefonon beszéltem. Erre azt mondta nincs a papírján nem tud vele így mit csinálni. Most felhívtam őket és kérdőre vontam a történtek miatt őket azt mondták felírják ezt a problémát is. Kíváncsian várom a végeredményt. Ja és küldtem neki levelet is és csatoltam az általuk adott mérőprogram eredményét. Vajon mit lépnek erre nagyon várom.
  • cSuwwi
    esetleg menj be személyesen...
    én a nyáron írtam alá 1 év hűséget (6400 helyett 3000 havonta fél évig), de még az októberi számlám is 6400-as volt. telefonon nekem se mondtak semmi jót, bementem erre ott: hát benne van a gépben, de mégse az alapján megy. de sikerült elintézni, csak személyesen.
    a sebességgel kapcsolatban személyesen se tudsz nagyon mit tenni. esetleg mondd azt pár nap múlva, hogy nem megy (szakad, órákra elmegy), erre kérj egy szerelőt. ha meg már ott van, akkor mondd neki hogy legyen már olyan kedves ránézni hogy jól lett-e bekötve (ha nem akaródzik egy kis dellával rábírható mindenki) :)
  • Pyro82
    Felhívtam őket, de azt mondták a garantált 8/6 és örüljek, hogy 20/10-el jön, de mondom nem ingadozik az eredmény. ha ingadozna akkor elfogadnám. Kérdeztem ez miért van, de normális választ nem kaptam. Erre nem tudtak válaszolni. Mindenesetre nem hagyom annyiban a dolgot az tuti. Mert elképzelhető, hogy rossza csomagot a start netet aktiválták nálam nem pedig a top netet. És a haverod mit mondott nekik?
  • tommygear
    egyik haveromnak is rosszat kötöttek be, felhívta őket és kész
  • BaliBoy
    HA jól emlékszem fordult már ilyen elő.
    A mérési eredményt meg feleslegesen linkeled újra meg újra. Már elmondtuk, hogy mi a véleményünk az esetről.
  • Pyro82
    A mérépsi eredményemről mi a véleményetek?
    DIGI Kft. - Mérési adatok

Százalék: 100%
    Feltöltve: 409600 / 409600 Kbytes
    Eltelt idő: 00:05:12
    Sebesség: 1309 Kbytes/Sec.
    Hátra van: 00:00:00
  • Pyro82
    Valószínű tényleg rossz csomagba raktak. felhíom őket délután azt intézem a dolgot. Köszönöm válaszod. Valakivel fordult már elő ilyen vagy hasonlóról tudtok?
  • cSuwwi
    hivatkozhatsz erre a digis mérésre is, meg hogy napok óta pontosan 20/10-es sebességet mértél. ha ingadozna a hálózat akkor mindig más lenne, nem ennyire egyenletes
  • cSuwwi
    Ahogy már írtuk...
    Nagyon egyenletesek az eredmények, félre lettél kötve, 20/10-et kötöttek be hozzád.
    Itt az ügyfélszolg-al nem sokra mész, hívd fel őket újra, és kérj szerelőt, mondd hogy erős a gyanúd hogy rossz csomagot kötöttek be. A szerelőnek munkadíja van, bár ha ők baszták el azt nem tudom kiszámlázzák-e. Én mindenesetre megpróbálnám.
  • Pyro82
    elfelejtettem 50/25-ös netre van szerződésem. DIGI Kft. - Mérési adatok

• Pyro82
    DIGI Kft. - Mérési adatok

Most mértem mi a véleményetek az eredményről? Váaszokat várok köszönöm előre is.

Most ezt az eredmény kaptam http://www.speedtest.net/result/573028560.png szánalmas.
  • mycso
    Ez kb a 30/20-as net sebessége.
  • junior1972
    Köszönöm!
    Nem olvastam el figyelmesen a digis leírást.
    Szintén a 50/25-ös van,de messze elmaradtam az általad írt eredménytől /sajnos/
    3,5/2,5
  • mycso
    Ja bocsi összekevertelek, az előző alján leírt sebességek az 50/25-ös netre vonatkoznak.
  • mycso
    Ott van leírva, először le kell tölteni, akkor megnézheted a letöltési sebességet, majd ha lentvan betallózod és elkezdi feltölteni, akkor pedig értelemszerűen a feltöltési sebességet nézheted meg.

"PPPoE kapcsolattal rendelkező ügyfelek részére generált file (400 Mbyte)" --> ezt kell letöltened.

(a Te esetedben kb.: 6.2 MB/s-el kell lefele jönnie és 3.1 MB/s-el felfele)
  • junior1972
    mycso !
    Ilyet nem tudsz letöltési sebességben?
  • tommygear
    nem jön be
  • bertino
    ezaz, bontsd fel.
    legalább több sávszél jut a többi előfizetőnek
  • mycso
    Szia, mérjél EZZEL. A speedtest hülyeségeket mér általában.

Egyébként valóban benne van a szerződésben a garantált sebesség is, tehát ha az megvan akkor hiába reklamálsz... (természetesen ha nincsen hűségszerződés akkor bármikor felmondhatod)
  • Pyro82
    Beszéltem velük a garantált 8/6 megvan ennyi volt a válaszuk. Ezek után már csak mele beszéltek bármit is kérdeztem. asszem szerződést bontok, ha nem váéltozik ahelyzet.
  • cSuwwi
    a digi kábeltv-n nem tekergetsz, állítod meg, így ha ezt is használnád maradj a csellónál. deha akarsz pl. bl meccseket nézni (digisport) akkor válts arra.
  • Mighty
    Persze, hogy lehet. Nincs árukapcsolás. Azt rendelsz, ami tetszik.
  • Apocalipto
    Úgy hogy digitől megrendelted a netet meg a telefont, a upc-től meg a tv-t?
  • hexcode
    Sziasztok!
    Egy gyors kérdés, szerintetek ha a Digi kiépül egy olyan utcában (XIII.) ahol már van UPC, akkor lehet olyat hogy a telefon meg a Net az DIGI-s, a tv meg megmarad a UPC visszatekerhetős, megállíthatós digitális verziójánál?
    Vagy érdemes azt is Digi kábelTV-re váltani, mert egyszer úgyis lesz nekik is ilyen:D
  • Mighty
    A semmitől biztos nem javul meg :)
    Jelentsd be.
  • Pyro82
    Ma reggel is 20/10-et mért. :(
  • Pyro82
    Várok pár napot ha nem változik felhívom az ügyfélszolgálatot.
  • tommygear
    hát ha a letöltés se nagyon megy fel 20 fölé lehet tényleg rossz csomagba tettek
  • Pyro82
    A letöltés sem megy feljebb 20/10 a mérési eredmény mindig. Legfeljebb 21/10 volt a legjobb amit mértem, de az esetek 90%-ban 20/10 a mérési eredményem. Nem tudom most mivan talán tényleg ahogy írták nekem itt lehet satrnet csomagban vagy.

Tapasztalt már valaki hasonlót!
  • tommygear
    letöltésnél se megy feljebb??
  • Pyro82
    Pontosan 21/10 mért most sőt egésznap ennyit mér. Pulisz mínusz egy szokott lenni az eltérés.
  • BaliBoy
    Na ok. De nézd meg a mért eredményét. Kereken 20/10. Lehet csak véletlen, de nagyon sanszos, hogy csak alacsonyabb csomagba rakták.

Pyro82: De azért tényleg próbáld ki más oldalakon is. Meg FTP-n vagy torrenten. A speedtest az esetek nagy %-ban nem mér pontosan.
  • tommygear
    annyira ne legyél, rokonomnál se tudja normálisan lemérni a 30/20-at, de torrenten meg megvan