3567
digi
  • limperatore
    de ha rámegyek h digitális keresés akkor 0 csatornát talál, kézikönyv meg azt írja h DTV üzemmódban működik ez. De azt nem írja h mi az meg én sem tudom :\
  • limperatore
    de van benne DVB-T MPEG 4 digitális tuner
    ez az a tv
  • cSuwwi
    khm, a sima digikábelen is van digitális adás. nekem is ez a 3000ft-os akciós csomag van. de a digitális adásokat csak akkor fogod látni, ha a tv-d is úgy akarja (mpeg4-es dekóder van benne). abból a 64 adóból kb. 50-et adnak digitálisan is. Ha settopboxot kell használnod, akkor mpeg2-es tvt vettél. Én is pár hónapja vettem tv-t, valamilyen szinten számított hogy mpeg4 dekóder legyen benne.

A végén a D betű jelöli a digitálisakat.
  • limperatore
    1 évet csak
  • Sil3nt
    azert te is utananezhettel volna...plane, hamar lcd tv-et veszel...megnyugtatas kepp, minden szolgaltatonal ronda lesz a kepminoseg (analog). gondolom, ha 3000ft-ot fizetsz akkor 2 evet alairtal. allitolag (a belso madarak csiripelik), hogy jovore megprobalkozik digitalis adassal a digi, de ez sok mindentol fugg.
  • Apocalipto
    Este még rondább.
  • limperatore
    akk b*szhatom a tv-t is, rendes ronda az adás
  • BaliBoy
    Ez a logo jelöli a digitális kábeles adást.
  • bertino
    fail.
  • limperatore
    a rohadt életbe, nő meg itt magyarázott nekem h digitális meg minden, gondolom sokat érett hozzá :\

1713: kábeles
  • BaliBoy
    A digi még hagyományos analóg módon sugároz. (tudomásom szerint)
    Kábeles tv vagy műholdas?
  • tommygear
    mivel a digi kábelt köttetted be, nem lesz digitális adásod
  • limperatore
    Sziasztok! Mivel a tv-s topic be lett zárva, ezért itt kérdezek. Be lett kötve az internet, tv, telefon ebben az akciós keretben ami havi 3.000 FT.

Vettem egy Samungs LCD tv-t, de digitális adásokat nem fogja csak az analóg adásokat. Most kell hozzá ez a kis doboz 12.000 ft-ért és azon keresztül jön a digitális adás vagy én vagyok hülye :D . Mert így kimondottan csúnya az adás.
  • BaliBoy
    Amíg a T-online-nál voltunk addig nekem sem volt vele gondom. De hát ott volt egy max 4Mbit/s-os forgalom. A diginél meg 30-40 Mbit néha. 10x-es különbség.
  • Aramir
    Most nézem a linken nem olvasható a tipus, szóval egy TP-Link TL-R402 lenne.
  • Aramir
    Nekem a kistestvére van, nemrég vettem, külön-külön viszi a 30/20-at, egyszerre még nem volt alkalmam fel és letölteni teljes sávszélességgel:
    http://www.szegedlive.hu/pc_bolt/halozat-vezetekes-28/router-52/tp-link-tl-r-port-router-1944
    Ez még olcsóbb is, mint amit linkeltél.
  • tommygear
    jólvan szétnézek még
    de legjobb lenne ha nem kéne venni, rengetegen elátkozták már ezt az smc routert kisebb netkapcsolattal is, h állandóan lefagy meg minden, de nekem 4 év alatt max 2x fagyott le, 25/3at is simán bírja
  • bertino
    jaja.
  • BaliBoy
    A router egy olyan dolog amit nem kell évente, két évente cserélni. Ezért én azt tanácsolom, hogy inkább egy márkásabbra, jobbra érdemes beruházni mégha drágább is.
  • tommygear
    többi tp-link azért 8-10E mert wifis, de nekem nincs rá szükségem
  • Garfield
    Nekem egyébként TP-Link wireless routerem van és durván jó
  • Garfield
    Fogyasztói ár: 4.490 Ft (16.58 €)
  • tommygear
    azt írják nincs vele gond, na mind1 majd szétnézek még :)
  • bertino
    ööö.
    erről nem tudok nyilatkozni egyáltalán.
  • Kandurex
    Kis pénz kis foci :)
  • tommygear
    erről vmi tapasztalat? nem nagyon akarok kidobni most 20ezret egy rúterre, mivel nincs is...
  • flugos0012
    Mondjatok már egy jó routert ami birja az 50/25-öt. Lehetőleg ne legyen túl drága
  • LegendTommy
    köszI a válaszokat, akkor az 524-es kavar be, érdekes, hogy az első hónapot bírta
    bye
  • cSuwwi
    ugyanilyen tp-linkem van, teljesen korrekt, 30/20-al tuti jó
  • bertino
    nem feltétlen.
    nálam ez szakít otthon május óta, mióta bekötötték a diginetet.
    innen külföldről látszólag semmi baja

talán 8 ezerbe került.
    vagy 7be.
    vagy valahogy így.
  • BaliBoy

Az albiban Asus van nekünk is. Bár itt meg Digi nincs, de nagyon jól működik. :))
  • tommygear
    ja ign
  • Kandurex
  • tommygear
    mit ajánlassz?
  • BaliBoy
    Van. Nálam a 30/20-as netet sem bírja. Torrent mellett 1 nap tuti, hogy legalább 1x lefagy az a szutyok.
  • tommygear
    smc 7004vbr routerrel van valakinek tapasztalata? bírja az 50/30at?
  • gz8
    A D-Linket használóknak: nem tudja, nem bírja ezt a sebességet. Ismerősi körömben az Asus routerek örvendenek nagy népszerűségnek, azok az 50/30-as sebességet is abszolválják; igaz, inkább a 20 ezer forintos kategóriába tartoznak.
  • flugos0012
    Nekem is DI-524-es routerem van , csak nekem 50/25-net és csak 30/20-at mér :D

http://www.speedtest.net/result/575429282.png
  • ACE
    Nekem szintén DI-524-es router, szintén 30/20-as net, és ugyanígy csak 26/15 van meg, direktbe kötve viszont jó. Újraindulás után nálam is jó egy ideig, majd elromlik, sajna valószínű a modem nem erre a sebességre van kitalálva, és nem nagyon bírja a csomagok szétosztogatását. Ha full sávval töltök le, akkor a routerre nem is lehet kapcsolódni WLAN-on keresztül... próbáld ki.
  • Stefling
    Köszi az infot! :)