DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Köszi a választ, de sajna nem találtam ilyen funkciót a routernél. Õszintén megmondom, hogy a Windows újratelepítését szeretném hagyni legutolsó megoldásnak... Merre keressem még ezt a beállítást?
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
A DIGI az új elõfizetõ kedvéért kihúzza a régi kábelét. <#vigyor>#vigyor>
A minap kötötték be a digi netet nálam is. Nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont van egy "apró" probléma.
Routerrel (TP-LINK R460v3, legújabb frimware-el) két gép osztozik a neten. A letöltési sebességem valóban 20 M, de a feltöltésem csak 2-3 M. Ha az UTP kábelt közvetlen csatlakoztatom a gép hálókártyájába, akkor minden ok, megvan a 10 M feltöltés is. Ez mitõl lehet?? Légyszi adjatok tippeket!
Elõre is köszi!
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Az online videó lenyomja a P2P-t
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Vagy szerintem kijavították, kicserélték nem tom. De a lényeg, hogy most már jó. 😊
Köszi! ^^
fizetni a szerelésért 99%, hogy csak akkor kell, ha bizonyítottan nálad a hiba.
vagy köttess be más netet, diginél ugysincs hûség.
Ilyenkor kihez, vagy hova kéne fordulnom? Szerintem nem fognak csinálni semmit, mivel az a lényeg, hogy lehessen netezni... Ha akadozik akkor az már olyan, mintha 1 mb/s-el töltök. Este szokott nagyon akadozni, akkor már olyan 300 kb/s is lehet.
Semmi kedvem így netezni. Játszani meg nem tudok normálisan, mert lagol és kidob.
Lehet az lenne a legjobb, hogy abbahagyom a netezést? Nah azért köszi, hogy írtatok. Axem nem írok többet, mert nincs több kérdésem. Bye!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy mostanában nálunk a digi valami csillagpontos rendszert akar bekötni (panel) és nem nagyon vágom hogy mit takar.
Annyit halottam hogy ezzel koax helyett valami jobb lesz, tehát hogy elérhetõ vele
HD adás.
És hogy van-e köze az internethez?
Elõre is kössz
Persze kihozza a maxot és folyamatosan megy reggel. Csak délelõttõl éjszakáig nagyon lelassul az internet úgy, hogy még akadozik is.
Aztán ezt is tudtam, hogy 3,6 mb/s-el tölt maximum. Reggel annyi is szokott.
rendes letöltéssel kell kitesztelni.
10mbit az 1.2MB/s, tehát a 3.6 az 30mbit, gondolom a feltöltésed meg max. 2.4MB/s. ez egy sima basenet csomag, ha ezért fizettél az teljesen korrekt, hozza az elérhetõ maxot
shit happens
Köszi szépen, hogy válaszoltatok nekem. 😊
Gabostro
Én a 17 kerben lakom 1 hete van digi topnet de nem tapasztaltam ilyet.
Speedtestnél 10x megnéztem és átlagosan mindig ezt írja: le:92.00 Mb/s fel: 82.00 Mb/s. Ping 1ms.
Ha letöltök valamit akkor pontosan 3,6 mb/s-el tölti le legtöbb oldalon. Nem volt még olyan, amikor frissíteni kellett az oldalt, mert megállt, vagy idõtúllépés miatt.
Akkor lehet, hogy ebben a lakásban van baj? Délután kiderül mit fognak mondani. 😄
Mondjuk az furcsa, hogy reggel jól megy az internet. 😄
Jó lenne ha júniusban kijavítják, vagy valamit csinálnának, mert nem szeretnék ha nyáron ráérek és erre játszani lenne kedvem, aztán ügye ha akadozik akkor nincs értelme, mert lagol. Csak egy onlinevel szoktam játszani, többit már nagyon meguntam és egyszemélyesen meg nem játszok. 😄
shit happens
Igaz én debreceni vagyok, de nállam eddig nincs lassulás, és sztem nem is lesz 😄 de egyébként még a garantált megvan, így szólni is hiába szólsz nekik. Érdekes a probléma, lehet csutkán torrentezik minden ott lakó elõfizetõ 😄 vagy csak valami más szoftver probléma.. Ha nem változik sokáig, sztem lökd újra a rencert. Egyébként a sebességnek folyamatosnak kell lennie igen: ha 30megaBIT-el tölt, akkor 3,6MB/sec.
Letöltöttem egy internetes gamét (amit már régen is játszottam: Lunia), aztán elkezdtem újra játszani, akkor észrevettem, hogy lagol néha. Azt hittem a játék szerver lagol. (lag=akadozik) Késõbb megkérdeztem ismerõsömtõl, hogy neki is lagol-e erre válaszolt nem. Meg is hívtam próbára, hogy mikor lagol és erre írta, hogy nem lagolt egyet se. Nekem meg olyan 10~50 másodpercenként lagol 1~5 másodpercet. Na aztán ilyenkor gondolkodtam mi lehet a hiba.
Megnéztem a letöltést, hogy hogy megy. Erre tölt 3 mb/s aztán lassan 400 kb/s és utána újra 3 mb/s. Olyan 5~20 másodpercenként változik a sebesség és gondolom 1~5 másodpercet nem is ment az internet 5 és 20 másodperc között.
Amikor megnézek egy oldalt van amikor nem jön be az oldal azt írja firefoxnál: "A kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt". Ilyenkor frissítésre kellett kattintanom olyan 1-2x aztán bejött, csak nem teljesen töltötte le az oldalt, de legtöbbször bejön az egész kép, szöveg (nem ilyen volt eddig. simán bejött és folyamatosan mûködött a letöltés).
Megnéztem a sebességmérõket:
- Datanet Sebességmérõ
Nem tudom itt hogy kéne mennie a golyónak balra felé, de 1~5 mp-t megy aztán 1 mp-t megáll. Ismerõsöm meg azt írta folyamatosan megy balra felé letöltéskor.
- Speedtest.net
Mindig változó, de itt is úgy megy, hogy megáll aztán majd gyorsan megy.
Ha már reggel gyorsan megy az internet úgy ahogy kéne, akkor szerintem nem nálam van a hiba. Reggel az internetes játék meg nem lagolt, akkor szerintem nem lehet, hogy a játék szerver lagol.
Este legrosszabb netezni, mert akkor van úgy, hogy 60, vagy 200 kb/s-el töltök, ilyenkor lassan jönnek be az oldalak és még játszani se tudok, mert nehezen enged belépni. XD
Annyira nem zavar ha akadozik, vagy lelassult, csak nem tudok így játszani, mert gáz.
Én úgy gondolom, hogy az új internet csomagok miatt már rengetegen olyat választották ami nagyon gyorsan tölt le és fel és így már belassult központnál.
Nálatok mi a helyzet? Én XV. kerületnél lakok és már elég rég óta diginetem volt, azelõtt még hdsnet volt. 😛
Remélem ezért majd bõvíteni fogják a szervert, vagy nem is tudom mi kell ahhoz, hogy újra gyors legyen a net.
Ja és annyit még elfelejtettem írni, hogy BaseNET-em van, ami 30/20 Mbit/s.
Aztán még kérdeznék valamit, hogy internetnek nem folyamatosan kéne töltenie? pl: ha 3mb/s-el tölt akkor úgy 2,8~3,2 mb/s-el kéne töltenie nem? eddig 1 hónappal ezelõtt szépen ment.
Bocs, hogy sokat írtam.
nem arról van szó, hogy lassabb, én azt leszarom.
azért mondtam hogy a speedtest nem ad valós értéket a digire, de nem csak nálam.
shit happens