DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2009. márc. 10. 13:06 | válasz erre | #744
Az itcafén találtam olyan hozzászólást, hogy a data ügyfélszolgálat szerint a digilannettel nem megy tõlük a letöltés a nagy sebesség miatt. Persze kivételek mindig vannak csak sajna én nem tartozom bele. Publikus proxy szerverrel lehetne onnan töltenem jóval kisebb sebességgel csak ahhoz annyira nem értek.
A data.hu sajnos le lett korlátozva Kb. fél éve, de az elõtt nekem is 2 megával jöttek róla a cuccok diginettel.....
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Tisztelt Elõfizetõink!
Munkatársaink 2009.07.16. 00:00 és 06:00 között debreceni területi központunk fejlesztési és karbantartási munkálatait végzik. Emiatt az említett idõben internet és telefon kimaradások fordulhatnak elõ debreceni szolgáltatási területeinken.
Türelmüket és megértésüket elõre is köszönjük!
Tisztelettel:
Digi Kft.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
1. Upc/Chello a megbízhatatlan! Modemjük hulladék amióta nem a motorola van.
2. Minek több? oké pistike nem tudja rá verni de jelenleg nekem bõven elég a 30/20 és semmivel sem lennék elõrébb ha gyorsabb lenne viszont nem igazán emlékszem hogy UPC-nél lenne normális upload továbbra sem .. ja és nem 3500ft-ért
3. Digi nem akart átverni nem módosítgatta a szerzõdést hátrányomra nem szívatott hazugságokkal az ügyfélszolgálat egybõl kapcsol általában de mindig hamar nem úgy mint a upc.
4. Tényleg nincs mindenhol és lassan haladnak az új területeken ez az egyetlen negatívum
F
Egyébként meg a digi adhatna lassan routert a csomagjaihoz, mert az enyém lassan leég ettõl az 50-es nettõl 😄😄😄
steam, origin: ACE_hun

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nesze nekem, grammarnáci 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Úúúúú, csak az én szememet bétja ez a hadja szó?
Hagyja, legagyja.
Nem bántásként, csak hátha nem tudod hogy kell írni <#vigyor3>#vigyor3>
on
Ezzel csak mi, elõfizetõk nyerünk. Nagyobb sávszél, kisebb elõfizetési díj. Hadd (ezt így kell írni <#vigyor3>#vigyor3>) versenyezzenek csak.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
nekem ettõl függetlenül naponta biztos bont, látom hogy más az ip, és az sg is kiléptet
lehet hogy nem egységes mindenhol, nálunk bont, nálatok nem
shit happens
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
lehet, hogy mégse humbuk ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van most vmi akció, régi/új ügyfeleknek: digi tv + basenet + telefon = 3k (1 év hûséggel fél évig, 2 év hûséggel 1 évig).
Mivel nálunk más lehetõség nem nagyon van (t-home vagy cselló, mindkettõt utálom) a telefon meg nem kerül semmibe, belementem. Most fél évig 3k lesz a csekken, utána meg annyi mint most (tv+basenet = 6400). Ha közben lesz másik akció, akkor arra is lehet hûséget módosítani... (Ez kb. egy huszas, havonta 3400-al kevesebb a számla). Telefonálni meg nem fogok (de abból is ingyenes a helyi hívásokból valamennyi). Meg adnak valami ajándék telefon is 😊
Felvilágosított még, hogy 24 órás bontás van a neten, szal humbuk hogy addig van ip-d amíg nem szakítod meg. Ki venne akkor fixip-t 2800-ért (vagy mennyi)?
Jaés nem lesz drágább az áfaemelés miatt, az õ jutalékukból vonják le, ösztönzõen, hogy még több ügyfelet keressenek... Vasárnap délben...
shit happens
a honositomuhely.hu-nál lehet a hiba vagyis akik üzemeltetik és nem a diginél.
az ar15.com-nak menni kell. Nem tudnak mit tenni ha nem megy.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://www.proxy4free.com/page1.html
Mintha a digi valamiért tiltaná, vagy nemtudom...
A honosító oldal még így sem jön be.
shit happens
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Itt láthatod a tegnap esti esetet, ahogy leteszteltem agy dvd-t..ebben az esetben még nem is jött full sávval, de a szakadás még 10% elõtt megvolt..(mobilos kép, sorry)
Ma délelõtt már jönnek a szerelõ srácok, majd leírom mi volt! THX a segítségért!
(amúgy ebbõl a vizsgálatból most kiderülne, hogy nálam vagy náluk van-e hiba? Úgy értem esetleg következtetni lehetne a szakadás okára??)
http://download.cnet.com/MultiPing-Grapher/3000-2651_4-84502.html
Jóval fapadosabb, de menti log fájlba, korlát nélkül. Kissé macerás kibogarászni a lényeget a logból, mert a sor végén van a idõpont, de hát ez van. Ha rákeresel a "timeout" vagy "unavailable" szavakra, akkor az valami bibit fog jelenteni, nagy eséllyel a kiesést találod meg. (Digikabel.hu nem válaszol a pingre, ezt ne állítsd be.)
Annyit kell csinálni, hogy kicsomagolod a ZIP-et egy konyvtárba, és mondjuk módosítod vele érkezõ hosts1.txt tartalmát értelemszerûen valahogy így, amilyen URL-t szeretnél bele (URL;címke;grafikon_száma):
www.index.hu;Index;1
www.google.com;Google;2
www.digikabel.hu;Digi;3
127.0.0.1;Your's truly;10
Aztán elindítod a progit, file -> Open host file-lal betöltöd a TXT-t, beálllítod az interval-t (mennyi idõközönként pingeljen), Options -> Write log legyen bepipálva, aztán start.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2. Az a gáz a programban, hogy alapbeállításokkal 2 órányi logot ment el, szóval próbáld meg az Options-ben a "Delay between pings"-et 1500 millisecundumról felemelni mondjuk 5000-re, ami bõ hat órányi logot jelent, ha belefutsz leállásba, akkor már lesz idõpontod, amit tudsz mutogatni. Elvileg emelheted 5000 ms fölé is, csak valami olyasmi rémlik, hogy 12 másodpercekre szakad meg, szóval érdemes olyan értéket megválasztani, ami nagy valószínûséggel beleesik a kimaradás. (Azt viszont nem tudom, hogy minden URL-enként van ekkora kapacitás, vagy összesen, mert utóbbi esetben természetesen szívás.)
3. Ha megvan, akkor akkor a jobb alsó ablakban, ahol a válaszidõ van, jelöld ki összes látható tételt és kopizd be oda, ahova akarod: TXT file, Excel, akármi.