DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
nem tudjátok mennyi idõ mire a megrendeléstõl a kiszállásig megcsinálják?
konkrétan külföldön vagyok és szeretném otthon bekötni és hogy mennyi idõvel elötte szóljak hogy mire hazaérek már legyen.
Nálam e héten kötik be TopNET. 😊
Róbert XIX.
Minden tökéletesen megy még szakadás sem volt a bekötés óta.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Remélem azért visszaáll a rend elõbb-utóbb....
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
ha passzív, akkor nyiss portot, bár az utorrent alapbeállításban ezt megoldja ha nem tiltottad le (windows tûzfalon), vagy ha van szoftveres tûzfalad akkor ott intézd el.
ha aktív vagy akkor kicsi a boly, vagy éppen a digi gyengélkedik (ma nekem is kb. 1 órát tetûlassan ment fel/le, 5-6kb/s, aztán megjavult)
nekem 1.9beta utorrentem van, az meg alapból utp-n próbál kapcsolatot létesíteni, ez is segíthet, bár ez inkább csellósoknak jó.
shit happens
A feltöltéssel lenne nekem is problémám. Lassú a seed. Irta az egy felhasználó olvassak vissza de nem találom a megoldást. Ha valaki megírná azt megköszönném.
Elõre is köszi
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szóval érdekes történet.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Minõ véletlen, két hét + 1,5 nap múlva, egész pontosan szombaton (éppen a vihar miatt gubbasztok a Szent György-hegy oldalában levõ kulcsosházban) csörög a telefon, hogy jónapotkívánok digikábel, idõpontot egyeztetnék.
Szóval csókoltatom a nénit a Váci úton, elsõ feketepont bevésve a Diginek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Mostanában elég sokszor szakadozik a net, (naponta 5x is akár) és minden újratárcsázáskor felugrik egy kis ablak. Azt nem lehetne eltüntetni? 1 mp-re tettem a tárcsázási várakozást, de zavaró, mert játszás közben leteszi kisméretre a gamet, és felugrik az az ablak, 1 mp-re is.
A másik, hogy minden csatlakozásnál be kell jelentkeznem az SG-re, erre nincs valami ellen mód?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
2007. dec. 27. 22:05 | galéria | válasz erre | #45
Nem igazán tudom, hogy hova rakják be az átalakítót. Nálunk az 5. emeleten van dobozuk, de azt viszont kétlem, hogy odáig felhúzták volna az optikát. A lakásokba már UTP kábelen megy a cucc.
Az Internet részére az elosztó dobozig üveg kábel jön, mely egy SWTCH dobozhoz csatlakozik, és innen
jön be a lakásba egy kis eloszoba, melybõl ágazik el a számitógéphez a LAN.
steam, origin: ACE_hun
a cselló 120mbites netje lesz érdekes, mert ha több gép között osztod, akkor gigabites router kell, ami már nem 5 ft
shit happens
Egy kérdés: hol lehet beállítani, hogy legyen magától net kapcsolat gép indulása esetén? <#help>#help>
Lehet van róla szó visszaolvasva, de egyszerûbb kérdezni(meg már kicsit felforrt az agyvizem!)tegnap volt egy áramszünet, utána se net, se tv, szóltam is a Digiéknek, azt mondták már tudnak róla..
Na ma kapcsolom be a gépet, és nem csatlakozik magától, nem tom mi lett..az hagyján, de dobok fel egy iso-t, és újraindul a gép!<#falbav>#falbav> az agyam eldobom, még jó hogy nem egy duált véstem! <#wow3>#wow3> Lehet ez vmi win frissíréstõl, mert tegnap jött vmi, dehát akkor is!<#conf>#conf>
Amúgy szakadás terén: vettem egy új Dlink hálókártyát, az eddigi letöltésenkénti min.2szakadásom megszünt! A kártyacsere óta -1hete cseréltem- 2 szakadásom volt, az is jelentéktelen 1mpercre! Most az op.rendszert akarom újratenni, szerintem az sem árt! Szerintem sokan ugranak neki a Digi net-nek ezer éves géppel, ezer éves hálókártyával, ezer éves op.rendszerrel és ebbõl adódhatnak a szakadások! Pl. és ez saját tapasztalat! Persze hogy a chellós 500-600KB/sec-om letöltéshez elzakatolt az én jó öreg hálókártyám is, de assze a Digi más világ!
<#wave>#wave>
steam, origin: ACE_hun
Ha a Digi elér arra a szintre, ahonnan már nincs hova fejlõdni (avagy aránytalanul drága lenne a fejlesztés), akkor ott is lesz korlátozás (szerintem már van is). Ez természetes dolog.
Persze lesznek majd újabb és újabb feltörekvõ szolgáltatók, akikhez majd át lehet menni a “nótoriusoknak” :-)
Még nincs korlátozás, és reméljük hogy nem is lesz!
Digi, a jót nem kell reklámozni...gg
Budapesten ahol még nincs ott szinte mindenhol folynak a munkálatok.
Tudod miért nem volt a mi kerületünkben nagyon a digi?
Hiába csinálták meg a földmunkákat és a bekábelezést, a upc-nek kizárólagos joga volt ez év júniusáig. Én is csak ebben a hónapban vagyok még upc elõfizetõ, a szerzõdésem már meg van a digivel.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Fõleg hogy a UPC Fiber Powere kapcsán annyira nem kap hangsúlyt az, hogy a 120 mbithez azért nem árt:
a) gigabites csatlakozó a számítógépen,
b) minimum Cat5e-es kábel,
c) ha van router, akkor gigabites LAN-WAN(!!!) csatoló.
Az elsõ kettõ még csak-csak, de a full gigabites (azaz gigabit a WAN-on is) router finoman szólva ritka manapság.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerintem mindenre elég az 50/25-ös de már a 30/20-as is.
Hogy a Diginek válaszlépéseken kelljen törni a fejét, ahhoz szerintem két feltétel kellene:
- UPC eltörli a forgalmi korlátot
- UPC közelíti a szolgáltatásai ár/érték arányát a Digihez (a társasházi kedvezmény szükséges, de nem elégséges).