DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
A digi még hagyományos analóg módon sugároz. (tudomásom szerint)
Kábeles tv vagy mûholdas?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tommygear
mivel a digi kábelt köttetted be, nem lesz digitális adásod
limperatore
Sziasztok! Mivel a tv-s topic be lett zárva, ezért itt kérdezek. Be lett kötve az internet, tv, telefon ebben az akciós keretben ami havi 3.000 FT.

Vettem egy Samungs LCD tv-t, de digitális adásokat nem fogja csak az analóg adásokat. Most kell hozzá ez a kis doboz 12.000 ft-ért és azon keresztül jön a digitális adás vagy én vagyok hülye 😄 . Mert így kimondottan csúnya az adás.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

BaliBoy
Amíg a T-online-nál voltunk addig nekem sem volt vele gondom. De hát ott volt egy max 4Mbit/s-os forgalom. A diginél meg 30-40 Mbit néha. 10x-es különbség.

Aramir
Most nézem a linken nem olvasható a tipus, szóval egy TP-Link TL-R402 lenne.

Aramir
Nekem a kistestvére van, nemrég vettem, külön-külön viszi a 30/20-at, egyszerre még nem volt alkalmam fel és letölteni teljes sávszélességgel:
http://www.szegedlive.hu/pc_bolt/halozat-vezetekes-28/router-52/tp-link-tl-r-port-router-1944
Ez még olcsóbb is, mint amit linkeltél.

tommygear
jólvan szétnézek még
de legjobb lenne ha nem kéne venni, rengetegen elátkozták már ezt az smc routert kisebb netkapcsolattal is, h állandóan lefagy meg minden, de nekem 4 év alatt max 2x fagyott le, 25/3at is simán bírja
bertino
jaja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BaliBoy
A router egy olyan dolog amit nem kell évente, két évente cserélni. Ezért én azt tanácsolom, hogy inkább egy márkásabbra, jobbra érdemes beruházni mégha drágább is.

tommygear
többi tp-link azért 8-10E mert wifis, de nekem nincs rá szükségem
Nekem egyébként TP-Link wireless routerem van és durván jó

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Fogyasztói ár: 4.490 Ft (16.58 €😉

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

tommygear
azt írják nincs vele gond, na mind1 majd szétnézek még 😊
bertino
ööö.
errõl nem tudok nyilatkozni egyáltalán.

Kandurex
Kis pénz kis foci 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tommygear
errõl vmi tapasztalat? nem nagyon akarok kidobni most 20ezret egy rúterre, mivel nincs is...
Mondjatok már egy jó routert ami birja az 50/25-öt. Lehetõleg ne legyen túl drága

köszI a válaszokat, akkor az 524-es kavar be, érdekes, hogy az elsõ hónapot bírta
bye
cSuwwi
ugyanilyen tp-linkem van, teljesen korrekt, 30/20-al tuti jó

shit happens

bertino
nem feltétlen.
nálam ez szakít otthon május óta, mióta bekötötték a diginetet.
innen külföldrõl látszólag semmi baja <#idiota>

talán 8 ezerbe került.
vagy 7be.
vagy valahogy így.

BaliBoy
<#eljen>
Az albiban Asus van nekünk is. Bár itt meg Digi nincs, de nagyon jól mûködik. 😊)

tommygear
ja ign
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tommygear
mit ajánlassz?
BaliBoy
Van. Nálam a 30/20-as netet sem bírja. Torrent mellett 1 nap tuti, hogy legalább 1x lefagy az a szutyok.

tommygear
smc 7004vbr routerrel van valakinek tapasztalata? bírja az 50/30at?
gz8
A D-Linket használóknak: nem tudja, nem bírja ezt a sebességet. Ismerõsi körömben az Asus routerek örvendenek nagy népszerûségnek, azok az 50/30-as sebességet is abszolválják; igaz, inkább a 20 ezer forintos kategóriába tartoznak.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Nekem is DI-524-es routerem van , csak nekem 50/25-net és csak 30/20-at mér 😄

http://www.speedtest.net/result/575429282.png

Nekem szintén DI-524-es router, szintén 30/20-as net, és ugyanígy csak 26/15 van meg, direktbe kötve viszont jó. Újraindulás után nálam is jó egy ideig, majd elromlik, sajna valószínû a modem nem erre a sebességre van kitalálva, és nem nagyon bírja a csomagok szétosztogatását. Ha full sávval töltök le, akkor a routerre nem is lehet kapcsolódni WLAN-on keresztül... próbáld ki.

steam, origin: ACE_hun

Stefling
Köszi az infot! 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Tisztelt elõfizetõink!

A központi rendszerek hálózatkarbantartása miatt 2009.09.26. 21:00-tól, 2009.09.27 06:00-ig az internet- TV és telefonszolgáltatásban kiesések várhatók.

Türelmüket és megértésüket elõre is köszönjük!

Tisztelettel:

Digi Kft.

ugyanaz
tommygear
<#wink>
én hétfõn megyek köttetni megmondom h nehogy rossz csomagba tegyenek 😄
Beszéltem velük mondták, hogy felhív majd egy szerelõ a jövõ héten. Illetve kijön azt beméri a cuccost. 😄 Remélhetõleg utána valóban 50/25 értékeim lesznek😊
BaliBoy
És letöltéseknél, hogy muzsikál. FTP, torrent... stb.?

Sziasztok,
boldog digi 30/20 tulaj vagyok kb.1 hónapja és tökéletesen mûkködött a netem speedtest szerint 32/21 el di-524 router mögött. Viszont pár napja leesett a sebesség, kb. 27/13-ra. Tudom, hogy a garantált felett van bõven,és ez is tök jó, csak nem értem mi a gond.
Direktbe hozza a 32/21-et, de a routerel mögül nem.
A routeren a legfrisebb hivatalos firmware van. Érdekes, hogy ha rebootolom a routert akkor kb. 10 percig tudja a 30/20-at(32/21) de utánna leesik és csak router mögül.
Elsõ blikkre azt hinném, hogy elromlott a router, de akkor miért tudja a megfelelõ sebit 10 percig (nem melegszik)
akinek van hasonló tapasztalat, ötlete kérem jelezze.
thx, bye
tommygear
szerintem is menj be személyesen úgy a biztos, olyan meg nincs hogy nem mennek ki ha valami problémád van... fenyegetõzz szerzõdés felbontással vagy vmi
Mondtam nekik már a szakadásos problémát felhívtak és mondták semmi központi hiba nincs megnézték. Kérdeztem és a sebesség mi a helyzet arra azt mondta nincs a bejelentõ papíromra írva az ezzel kapcsolatos hiba. Mondtam neki pedig azt is felírta akivel a telefonon beszéltem. Erre azt mondta nincs a papírján nem tud vele így mit csinálni. Most felhívtam õket és kérdõre vontam a történtek miatt õket azt mondták felírják ezt a problémát is. Kíváncsian várom a végeredményt. Ja és küldtem neki levelet is és csatoltam az általuk adott mérõprogram eredményét. Vajon mit lépnek erre nagyon várom.
cSuwwi
esetleg menj be személyesen...
én a nyáron írtam alá 1 év hûséget (6400 helyett 3000 havonta fél évig), de még az októberi számlám is 6400-as volt. telefonon nekem se mondtak semmi jót, bementem erre ott: hát benne van a gépben, de mégse az alapján megy. de sikerült elintézni, csak személyesen.
a sebességgel kapcsolatban személyesen se tudsz nagyon mit tenni. esetleg mondd azt pár nap múlva, hogy nem megy (szakad, órákra elmegy), erre kérj egy szerelõt. ha meg már ott van, akkor mondd neki hogy legyen már olyan kedves ránézni hogy jól lett-e bekötve (ha nem akaródzik egy kis dellával rábírható mindenki) 😊

shit happens

Felhívtam õket, de azt mondták a garantált 8/6 és örüljek, hogy 20/10-el jön, de mondom nem ingadozik az eredmény. ha ingadozna akkor elfogadnám. Kérdeztem ez miért van, de normális választ nem kaptam. Erre nem tudtak válaszolni. Mindenesetre nem hagyom annyiban a dolgot az tuti. Mert elképzelhetõ, hogy rossza csomagot a start netet aktiválták nálam nem pedig a top netet. És a haverod mit mondott nekik?
tommygear
egyik haveromnak is rosszat kötöttek be, felhívta õket és kész
BaliBoy
HA jól emlékszem fordult már ilyen elõ.
A mérési eredményt meg feleslegesen linkeled újra meg újra. Már elmondtuk, hogy mi a véleményünk az esetrõl.

A mérépsi eredményemrõl mi a véleményetek?
DIGI Kft. - Mérési adatok

Százalék: 100%
Feltöltve: 409600 / 409600 Kbytes
Eltelt idõ: 00:05:12
Sebesség: 1309 Kbytes/Sec.
Hátra van: 00:00:00
Valószínû tényleg rossz csomagba raktak. felhíom õket délután azt intézem a dolgot. Köszönöm válaszod. Valakivel fordult már elõ ilyen vagy hasonlóról tudtok?
cSuwwi
hivatkozhatsz erre a digis mérésre is, meg hogy napok óta pontosan 20/10-es sebességet mértél. ha ingadozna a hálózat akkor mindig más lenne, nem ennyire egyenletes

shit happens

cSuwwi
Ahogy már írtuk...
Nagyon egyenletesek az eredmények, félre lettél kötve, 20/10-et kötöttek be hozzád.
Itt az ügyfélszolg-al nem sokra mész, hívd fel õket újra, és kérj szerelõt, mondd hogy erõs a gyanúd hogy rossz csomagot kötöttek be. A szerelõnek munkadíja van, bár ha õk baszták el azt nem tudom kiszámlázzák-e. Én mindenesetre megpróbálnám.

shit happens

elfelejtettem 50/25-ös netre van szerzõdésem. DIGI Kft. - Mérési adatok

DIGI Kft. - Mérési adatok

Most mértem mi a véleményetek az eredményrõl? Váaszokat várok köszönöm elõre is.

Most ezt az eredmény kaptam http://www.speedtest.net/result/573028560.png szánalmas.
mycso
Ez kb a 30/20-as net sebessége.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Köszönöm!
Nem olvastam el figyelmesen a digis leírást.
Szintén a 50/25-ös van,de messze elmaradtam az általad írt eredménytõl /sajnos/
3,5/2,5

üdv:junior1972