DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kábeles tv vagy mûholdas?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Vettem egy Samungs LCD tv-t, de digitális adásokat nem fogja csak az analóg adásokat. Most kell hozzá ez a kis doboz 12.000 ft-ért és azon keresztül jön a digitális adás vagy én vagyok hülye 😄 . Mert így kimondottan csúnya az adás.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://www.szegedlive.hu/pc_bolt/halozat-vezetekes-28/router-52/tp-link-tl-r-port-router-1944
Ez még olcsóbb is, mint amit linkeltél.
de legjobb lenne ha nem kéne venni, rengetegen elátkozták már ezt az smc routert kisebb netkapcsolattal is, h állandóan lefagy meg minden, de nekem 4 év alatt max 2x fagyott le, 25/3at is simán bírja
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
errõl nem tudok nyilatkozni egyáltalán.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bye
nálam ez szakít otthon május óta, mióta bekötötték a diginetet.
innen külföldrõl látszólag semmi baja <#idiota>#idiota>
talán 8 ezerbe került.
vagy 7be.
vagy valahogy így.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az albiban Asus van nekünk is. Bár itt meg Digi nincs, de nagyon jól mûködik. 😊)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
http://www.speedtest.net/result/575429282.png
steam, origin: ACE_hun
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A központi rendszerek hálózatkarbantartása miatt 2009.09.26. 21:00-tól, 2009.09.27 06:00-ig az internet- TV és telefonszolgáltatásban kiesések várhatók.
Türelmüket és megértésüket elõre is köszönjük!
Tisztelettel:
Digi Kft.
boldog digi 30/20 tulaj vagyok kb.1 hónapja és tökéletesen mûkködött a netem speedtest szerint 32/21 el di-524 router mögött. Viszont pár napja leesett a sebesség, kb. 27/13-ra. Tudom, hogy a garantált felett van bõven,és ez is tök jó, csak nem értem mi a gond.
Direktbe hozza a 32/21-et, de a routerel mögül nem.
A routeren a legfrisebb hivatalos firmware van. Érdekes, hogy ha rebootolom a routert akkor kb. 10 percig tudja a 30/20-at(32/21) de utánna leesik és csak router mögül.
Elsõ blikkre azt hinném, hogy elromlott a router, de akkor miért tudja a megfelelõ sebit 10 percig (nem melegszik)
akinek van hasonló tapasztalat, ötlete kérem jelezze.
thx, bye
én a nyáron írtam alá 1 év hûséget (6400 helyett 3000 havonta fél évig), de még az októberi számlám is 6400-as volt. telefonon nekem se mondtak semmi jót, bementem erre ott: hát benne van a gépben, de mégse az alapján megy. de sikerült elintézni, csak személyesen.
a sebességgel kapcsolatban személyesen se tudsz nagyon mit tenni. esetleg mondd azt pár nap múlva, hogy nem megy (szakad, órákra elmegy), erre kérj egy szerelõt. ha meg már ott van, akkor mondd neki hogy legyen már olyan kedves ránézni hogy jól lett-e bekötve (ha nem akaródzik egy kis dellával rábírható mindenki) 😊
shit happens
A mérési eredményt meg feleslegesen linkeled újra meg újra. Már elmondtuk, hogy mi a véleményünk az esetrõl.
DIGI Kft. - Mérési adatok
Százalék: 100%
Feltöltve: 409600 / 409600 Kbytes
Eltelt idõ: 00:05:12
Sebesség: 1309 Kbytes/Sec.
Hátra van: 00:00:00
shit happens
Nagyon egyenletesek az eredmények, félre lettél kötve, 20/10-et kötöttek be hozzád.
Itt az ügyfélszolg-al nem sokra mész, hívd fel õket újra, és kérj szerelõt, mondd hogy erõs a gyanúd hogy rossz csomagot kötöttek be. A szerelõnek munkadíja van, bár ha õk baszták el azt nem tudom kiszámlázzák-e. Én mindenesetre megpróbálnám.
shit happens
Most mértem mi a véleményetek az eredményrõl? Váaszokat várok köszönöm elõre is.
Most ezt az eredmény kaptam http://www.speedtest.net/result/573028560.png szánalmas.
Nem olvastam el figyelmesen a digis leírást.
Szintén a 50/25-ös van,de messze elmaradtam az általad írt eredménytõl /sajnos/
3,5/2,5
üdv:junior1972