DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kábelen, wifin még kevesebb, bár gondolom azért mert nem n-es
bertino
"igazából csak azért nem értem mert nálam a di-524-es nek is tudnia kéne a 30/20-at, de mégse ezért vagyok már óvatos"

kábelen vagy wifi-n ?
naugye...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akkor nem értem minek a 300m wlan ha a wan-on csak 100-at tud
igazából csak azért nem értem mert nálam a di-524-es nek is tudnia kéne a 30/20-at, de mégse ezért vagyok már óvatos
s te mit tanácsolsz, milyen routeret vegyek ami tuti hozza a kívánt sebit?
Dj faustus által javasolt routerek nagyon drágák, van olcsóbb alternatíva?
thx
BaliBoy
Jól írták. TL-WR841N
Ránézésre nem rossz. De a TP-linket nem nagyon ismerem, így kissé fenntartással kezelem. De tudásban jónak tûnik.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ezt irják
Portok: 4x 10/100 LAN, 1x 300Mbps WLAN
szerintem a wlan helyett wan akartak, de lehet tévedek
kisebb pénztárcával bíróaknak tudnál válaszolni a 1754-es kérdésemre?
mint topic házigazda adnék a véleményedre
thx
Dj Faustus
LegendTommy: Minek a max. 300 Mbps-os Wi-Fi, ha az Ethernet port csak max. 100 Mbps-os? 😉

Omega888: Ahogy látom a D-Link drágább, a tesztek meg hasonlóakat mondanak... Szóval nemtom', de biztos jó munkásember mind a kettõ.

BaliBoy
Talán az ASUS jobb. 3 belsõ antennája van. De egyébként ahogy nézem ugyanazokat tudja a kettõ. Márka szempontjából is az Asus-t választanám. De a D-Link sem lenne rossz választás.

Egyébként történelmi fordulóponthoz érkezett a topik. Ennyi post egy nap alatt még soha nem érkezett. 😊)

Omega888
Akkor ezen felbuzdulva szerintetek melyik?

D-link DIR 825 vagy Asus RT-N15

Úgy kb ezekre jutottam mint eshetõség. 😊

Hali,
mivel sajnos nem bírja a 30/20-at a di-524-em,
mit szóltok ehhez, elég jó az ára
tp-link wr-841n
Stefling
Ja értem 😛 ha bekötteted a netet is, a 80-ast kapod természetesen, minden topnetesnek emelkedik. Az érdekes az, hogy 2-3 héttel ezelõtt amikor írtam nekik, hogy lesz-e sávszélemelés, azt mondták nem tudnak róla, most meg már lesz, mostmár tudni fognak róla 😄
Mellesleg ezt is ki lehet használni majd, csak okosan kell csinálni 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

tommygear
jó azt hittem vmi online csatorna 😄 még nincs digim
Stefling
Milyen linket? Be kell kapcsolni a tv-t (márha digid van) és akkor láthatod 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Nem tudok adni linket, mert a csatornájukon megy, egyszer csak nézem mutatja a táblázatokat, nemtom miért, valamiért végignéztem, kiírta a stradat stb stb aztán uccsó elõttinek a base netet, végén a topnetet, nézem azt is, írja róla az infokat az árat, majd az ár fölött elkezdett villogni pirossal, hogy októbertõl 80/25Mbit/sec.. ha letudnám lefotóznám, de fényes a tv így nem lehet képet csinálni.. Majd meglátja az, aki nem hiszi el 😉

Stefling
Ebben semmi kamu sincs. Igen ezen én is csodálkozom, hogy miért nincs kiírva, de a digi SAJÁT info csatárnája, tán nem hazudik! 😄 A többit nincs értelme emelni MÉG..

Dj Faustus
Ha a Digi Lan csomagját választod, és vezeték nélkül is ki akarod használni az elérhetõ adatátviteli sebességet, szerintem válts.

Pár javaslat - a teljesség igénye nélkül:
* D-Link DIR-655
* D-Link DIR-825
* D-Link DIR-855
* D-Link DGL-4500
* Linksys WRT310N
* Linksys WRT320N
* Linksys WRT610N

Egyébként ha változna, az ki lenne rakva a digi internet oldalára ÁSZF változásként ugye, mert olyankor azt is kell módosítani. Ha a napokban kikerül, akkor emelik, ami nem valószínû, mert már kiraktak egy módosítást, ami szeptember 29-tõl érvényes, és abban nincsen szó sebesség emelésrõl.
Többit meg nem emelik? Kamu.
tommygear
linkt
Omega888
Szerintetek mire megyek egy d-link 524-essel ha egy ilyen netet bekötettek?
Tehát inkább csere?

tommygear
nofene... én holnap megyek intézni a beköttetést és topnetet akarok, szal elsejétõl nekem is 80/25 lesz?
BaliBoy

cSuwwi
emelhetnék a base-t is mondjuk 50/20-ra 😊

shit happens

Stefling
Október 1-tõl, a Topnet felhasználók 50/25Mbit/sec-os nete, emelésre kerül, az emelt sebesség: 80/25Mbit/sec!

(A feltöltést is emelhették volna, de így is brutal) 😄

Forrás: Digi csatorna.

bertino
és mit fogsz tõlük kérdezni ?

limperatore
és amit befogott 9 digit csatornát persze teljesen fekete volt 😄

holnap felhívom ezt a digit vmit csináljanak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
svéd nincs na minek írtam bele..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

cSuwwi
ott a svéd, mi a gond? 😊

shit happens

limperatore
ausztria, cseh, franciaország,német,magyar, ír,olasz, svéd, holland, szlovák, spanyol, svájc, egyesült királyság, egyéb

ezek vannak :\

limperatore
beállítottam az országot írországra, és talált 9 digitális csatornát 😄 áá sose lesz meg az összes

Svédnek lennie kellene mert ott is forgalmazzák ezt a tv-t.

Tommygear!
Vigyoroghatsz nyugodtan, de én legalább:
1. elolvasom a digi ÁSZF-jét mert abban benne van városokra bontva a csatorna kiosztás freki listája.
2. Olyanhoz nem szólok hozzá amihez sík hülye vagyok.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tommygear
<#hehe>
limperatore
hát egyik ország sincs, ugyhogy megprobálom most az "egyéb"-et ,
köszi szépen

egyébként én is nézem neten a leírást és Digital Tuner Type DVB-T HDTV/DVB-C HDTV

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

BaliBoy
Stílusából ítélve valószínûleg nem.

tommygear
jó tévedtem, te nemszoktál biztos
Ez is hülyeség.
Itt a lefedettség

BaliBoy
Nem feltétlenül. Csak Budapest környékén van DVB-T mûsorszórás ha jól tudom.

A boltok leírásai úgy szarok ahogy vannak.
A leírása szerint úgy látom van benne DVB-C tuner, állítsd át az országot Finnre vagy Svédre és úgy indítsd el a teljes keresést. Cable mód, digitális és analóg keresés.

Tommygear!
Nem kellene itt a hülyeséget és a hamis infókat terjeszteni!

cSuwwi
jaja, az õ tv-jében meg nincs dvb-c, csak dvb-t.
szobaantennával pár adónak be kéne így is jönnie

shit happens

BaliBoy
A DVB T a földfelszíni digitális adást jelenti. Kábelen DVB C van.

limperatore
de ha rámegyek h digitális keresés akkor 0 csatornát talál, kézikönyv meg azt írja h DTV üzemmódban mûködik ez. De azt nem írja h mi az meg én sem tudom :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
de van benne DVB-T MPEG 4 digitális tuner
ez az a tv

cSuwwi
khm, a sima digikábelen is van digitális adás. nekem is ez a 3000ft-os akciós csomag van. de a digitális adásokat csak akkor fogod látni, ha a tv-d is úgy akarja (mpeg4-es dekóder van benne). abból a 64 adóból kb. 50-et adnak digitálisan is. Ha settopboxot kell használnod, akkor mpeg2-es tvt vettél. Én is pár hónapja vettem tv-t, valamilyen szinten számított hogy mpeg4 dekóder legyen benne.

http://www.digikabel.hu/images/stories/csatornakiosztas/csatornakiosztas_budapest.gif
A végén a D betû jelöli a digitálisakat.

shit happens

limperatore
1 évet csak

Sil3nt
azert te is utananezhettel volna...plane, hamar lcd tv-et veszel...megnyugtatas kepp, minden szolgaltatonal ronda lesz a kepminoseg (analog). gondolom, ha 3000ft-ot fizetsz akkor 2 evet alairtal. allitolag (a belso madarak csiripelik), hogy jovore megprobalkozik digitalis adassal a digi, de ez sok mindentol fugg.

Este még rondább.
limperatore
akk b*szhatom a tv-t is, rendes ronda az adás

BaliBoy
Ez a logo jelöli a digitális kábeles adást.

bertino
fail.

limperatore
a rohadt életbe, nõ meg itt magyarázott nekem h digitális meg minden, gondolom sokat érett hozzá :\

1713: kábeles