DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
"PPPoE kapcsolattal rendelkezõ ügyfelek részére generált file (400 Mbyte)" --> ezt kell letöltened.
(a Te esetedben kb.: 6.2 MB/s-el kell lefele jönnie és 3.1 MB/s-el felfele)
Ilyet nem tudsz letöltési sebességben?
üdv:junior1972
legalább több sávszél jut a többi elõfizetõnek <#nyes>#nyes>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként valóban benne van a szerzõdésben a garantált sebesség is, tehát ha az megvan akkor hiába reklamálsz... (természetesen ha nincsen hûségszerzõdés akkor bármikor felmondhatod)
shit happens
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egy gyors kérdés, szerintetek ha a Digi kiépül egy olyan utcában (XIII.) ahol már van UPC, akkor lehet olyat hogy a telefon meg a Net az DIGI-s, a tv meg megmarad a UPC visszatekerhetõs, megállíthatós digitális verziójánál?
Vagy érdemes azt is Digi kábelTV-re váltani, mert egyszer úgyis lesz nekik is ilyen😄
Jelentsd be.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Tapasztalt már valaki hasonlót!
Pyro82: De azért tényleg próbáld ki más oldalakon is. Meg FTP-n vagy torrenten. A speedtest az esetek nagy %-ban nem mér pontosan.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ma kötötték be a 50/25-ös netet, de mértem és csak 20/10-et mutatott. Normális ez így vagy be fog állni egyszer a rendes érték körülire? Mert, ha nem fizetem a sartnetet az jön ennyivel.
Üdv!
http://www.speedtest.net/result/571089759.png
az optikát nem a lakótömbig viszik, hanem fel a lakásba (most a lakótömbig van, ott egy switchen leosztják és utp-n viszik a lakásokba)
optikán sokkal gyorsabb lesz
shit happens
Ha valakinek van olyan ismerõse,vagy az ismerõsének ismerõse,vagy az ismerõsének ismerõsének az ismerõse,aki nagyfej a Diginél,az járjon már közbe,hogy kecskemétre is jöjjenek.Rohadtul el kéne a városban a netük.Köszi 😊
mondom már bennvan 1 hete, de azért kösz a lelkesedést.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
sajna.
Más is tapasztalt ilyet?
ha nem, akkor hajrá.
Hozzánk nemrég kötötték be a diginetet 30/20Mbites csomag van. Az lenne a problémám, hogy amikor töltök le, akkor a letöltés és a feltöltés egymással párhuzamosan nem akar menni hanem olyanokat csinál, hogy felmegy a letöltés full sebességre a feltöltés pedig olyan 2mb/s körül jár és egyszer csak lezuhan mindkettõ. A feltöltés szinte 0-ra a letöltés pedig 100kb/s körülire. A router egy D-Link DI-604 - elég öreg lassan 4 éves már - de eddig semmi gond nem volt vele. A gépemben pedig egy PCI-os 100Mbites hálókártya van mivel az alaplapi elromlott, és ezt használom. Én a hálókártyára gyanakszom, hátha az melegszik túl ha egyszerre akarom használni a két sebességet, mert a routernek elvileg bírnia kellene. Ez a jelenség csak akkor áll fenn ha egyszerre akarom használni a két sebességet, ha pl csak a feltöltést akarom használni(2,5mb/s) akkor az megy normálisan.
Szerintetek?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ja és meglepõdtem, hogy megy az SMTP outlook izé akarom mondani Live Mail progival úgy, hogy nincs is digis email címem....
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro