3567
digi
-
flugos0012 #2043 Na úgynézki a digi mostmár 40Gbit/s -es sávszélességgel rendelkezik. :) -
volt egy reinstallom pár hónapja, xpt xpre tettem, nem formáztam. a hálózati kapcsolatoknál semmi nem volt, de a net működött tovább. azóta elosztottam a netet routerrel az xbox live miatt. viszont sajna a torrent néha mexakad, úgy vettem észre akkor, mikor sok peerhez kapcsolódok. kb 10-15mpre áll le a net, és újraindul. nem volt ilyen gondom a router előtt. most bannoltak az xbox liveról, és most vissza akarom állítani az eredeti beállításokat, de nem tudom mik azok. ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor segítenek beállítani? gondolom ha kérem, hogy jönnön ki valaki, akkor kiszállási költséget kell fizetni. illetve ha basenetről topnetre szeretnék váltani, akkor azt a központból is el tudják intézni, nem kell hozzá, hogy kijöjjön valaki, ugye? -
iownuall #2041 Hali, olyan problémám van, hogy, ahogy elkezdek feltölteni, véletlenszerű időközönként megszakad a netem és lagol az egész... mind1 hogy 100kb-al , vagy 3 megával töltöm fel akkor is...
80/25 mbit-es a net... letöltéssel semmi gond nincs, és a feltöltés is 25 mbit-es csak szakad allandoan :S -
Meg kell tanulni kicsit az ellenfél elé célozni :)
150-300-as pinggel nekem elég jól ment. Aztán néztem nagyokat, mikor 50 alatti pinggel toltam :)
Egyébként biztos, tutira nem a server a szar? -
játékban netkapcsolatot konfiguráld
biztos van lehetőség rá -
stuki #2038 lehet poénkodni de tényleg zavaró!!! nem tudsz valami megoldást? -
TJP #2037 Csatlakozom Hozzád...hosszú kínlódás után, ezzel a módszerrel #2019 sikerült az "ótluk sexpreszt" életrekelteni.
Kösz az ötletet. -
huh 30-50es.
ez már komoly.
öregem, attól aztán csak félóra mulva érkezik meg a másikhoz a headshot
-
stuki #2035 sziasztok, nekem egy olyan problémám lenne hogy call of duty 4-ben valami horribilis a pingem nem megy semmi más a gépen csak a game! 30-50-es pingeim vannak pedig a speedtest-en 4ms-t ír és 50mb-os netem van mi lehet az oka próbáltam már ujj rendszert másik játékot de mindíg ez van régebben egyel kiseb netem volt és akkor 15-ös pingeket csinált játék közben most meg majdnmecsak játtszani sem tudok!!! segítsetek ha volt már valakinek ilyen tapasztalata vagy ötlete hogy mi lehet a baj/megoldás előre is köszi!!! -
Apocalipto #2034 Teljesen mind1, még a 16 is nagyon kevésnek számít :) -
ACE #2033 Vazzeg én ezt nem értem, ha direktbe kapcsolódom, akkor nekem is 1-2-3 ms a pingem, ha meg routerrel, akkor statikus 16 ms, viszont a speedtest meg szintén 2-3 ms-et mutat, én ezt nem értem... -
Apocalipto #2032 3 ms -
ACE #2031 Nálatok mennyi az átlagos ping a bix.hu -ra? -
Igen én így használom, ahogy leírtam, soha nem volt és most sincs semmilyen HDSNET -es E-mail címem. Mivel olvastam anno, hogy kell ilyet kérni, de lusta voltam ezért gondoltam kipróbálom a netre kapcsolódáshoz kapott adatokat beírni, hátha... és nekem működik, 2 hónapja használom így a Windows Live Mail rendszert.
Szóval Kedves Apocalipto, örülök, hogy szerinted tévedek, minden bizonnyal az Ügyfélszolgálatos nőcike jobban tudja, hogy nálam mi hogyan van beállítva és hogyan működik....
Lehet nálam van "elszúrva a rendszer", de akkor is működik a sima login adatokkal..... -
Grifidos #2029 Nem. -
ACE #2028 Nálatok nem csinál furcsaságokat a DIGI? Egyik pillanatról a másikra olyan, mintha egyel kisebb csomagba raktak volna, de ha újrakapcsolódok, akkor megint jó, ez mitől lehet? Érzékelte már valaki? -
Nálam meg pont fordítva van, ha az inviteles leveleim nézem, akkor nem kell a @vnet.hu (jó régi ügyfelük vagyok :D ), a diginél viszont kell a @hdsnet.hu is az smtp-nél a névhez. -
de az invitelnél sejtésem szerint @invitel.hu a login név végződése (amihez kezdésnél ugyanazt az e-mailt is adták meg, ugyanazzal a jelszoval-mikor enternetnél melóztam, ott így csinálták), nem így a diginél, legalábbis az én otthoni loginomban híre hamva sincs a kukacnak. -
Annyira hülyeséget nem írt, mert pl az inviteles adsl-nél így működik, csakhát itt a digiről van szó :D Annó napokig szívtam ezzel én is, amikor áttértem a digire invitelről. -
mukika36 #2024 Köszönöm! -
tv-s kérdés jöhet ide? :D
lesz digim jövőhéten, na már most 3tvre akarjuk ráköttetni, ehez kapunk ugye egy készüléket amivel mindegyik tv-n más csatornát lehet nézni egyidőben
na már most én szeretnék a gépbe egy 4. csatlakozót, hogy gépen tudjak tvzni énis, mert nekem nincs tv-m
kérdés hogy megoldható e ez házilag egy kábellal, vagy ibekell köttetni külön a gépre is mintha az lenne a negyedik tv -
egyértelmű, hogy nem fog menni, eléggé megnevettető, amit írt. -
Apocalipto #2021 Tévedsz. Küldtem nekik mailt, és ezt írták vissza:
Kedves .......!
Amennyiben freemail-es levelezési címét szeretné használni Outlook
Express kliens-programon keresztül, szükséges regisztráltatni és
beállítani egy HDSNET-es e-mail címet, a hitelesítés miatt.
Ezt követően az smtp.hdsnet.hu kiszolgálón keresztül lehetséges a már
meglévő cím használata.
Amennyiben még nem rendelkezik HDSNET-es e-mail címmel,
regisztrációért legyen szíves küldje el az alábbi adatokat:
-szerződésszám
-felhasználónév (az e-mail cím @ előtti része, [email protected])
Elektronikus úton történő megkeresés esetén célszerű több variációt
küldeni sorrendbe állítva, mert lehetséges, hogy a kívánt felhasználónév
már foglalt a rendszerünkben.
-jelszó (minimum 6, maximum 8 karakter, kizárólag az angol ABC kis és
nagybetűit tartalmazhatja, illetve számokat)
Alapértelmezett jelszó: 123456 -
Ez Te így is használod? Mert nálam nem működik így, ahogy leírod, eleve nemis fogadja el név/jelszónak a netkapcsolatom nevét/jelszavát. Kérni kellett telefonon egy emailcímet a digitől, és azt kellett beállítanom. -
Nem, nem kell regiszhtrálni E-mail címet.
http://www.digikabel.hu/beallitas.html
Itt le van írva lépésről lépésre.
Lényeg, hogy kimenő smtp szerver : smtp.hdsnet.hu
Bejelölöd, hogy "A kiszolgáló hitelesítést igényel", ezután a beállításra menve beírod Névnek és jelszónak a Netre csatlakozáshoz használt nevet és jelszót.
-
Apocalipto #2018 Küldéshez regisztrálnod kell egy email címet a diginél. SMTPnek meg kell adni majd az smtp.hdsnet.hu címet, és a felh nevet meg jelszót amit a diginél regeltél. -
mukika36 #2017 Szeretném a freemail-es email címemet beállítani outlook-ra. Hogy csináljam?
Fogadni már tudok, de a küldés nem akar összejönni. -
a pr-telecom és a fibernet hátráltatja az engedélyekkel, azért húzodik állitólag augusztus óta. A diginél azt mondták, hogy folyamatban van a kiépités, a digikábel csatornakiosztás is fent van a honlapjukon, de ez már régóta így van -
igen -
panelba? -
Hi @ all
Valaki hallott már a Diginet -ről, hogy Kecskemétnek is lesz hozzá szerecséje
Elméletileg, már kötik, de még pontos időt nem tudtak mondani, augusztusra igérték, de az már elmúlt 
-
Végre az odlalon is kiírták az új sebességet. :)
Petya, ott a kliensel lesz a gond, használj 1.8.2-est, ha viszont nem a kliens a ludas, de ha alapból net sincs, akkor viszont szólj be sztem, mert ilyennek nem szabadna történnie, pláne olyan sűrűn. -
Petya5555 #2011 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Digi base netem van kb 1hónapja.Az a gondom vele hogy ha elkezdek valamit letölteni elkezd csökkeni a sebbesség és szétkapcsol a net!Nem csak torrentnél van így,valamikor még sebbességet sem tudok mérni mert attól is szétkapcsol!Az xp egy hete lett újra telepítve,vírust nem talál a vírusírtó,kém program nincs a gépen,routerem nincs!Mi lehet a baj???Válaszokat előre is köszönöm!Petya. -
Csokis #2010 Az felettébb érdekes lenne. -
Grifidos #2009 Valoszinűleg akkor csinálta a win 7-ed a backupot bakker! -
Csokis #2008 Jah, lehet.
Azóta már rendbejött. Hogy mi volt a gond azt nem tudom, de biztos, hogy nem nálam volt a gáz. Nem gond, mert "hamar" megoldódott (1 óra belül).
-
Csak77 #2007 El vagy átkozva, biztos valami voodoo varázslattal! -
Én pl nem. -
Csokis #2005 Rettenetesen le van lassulva a NET.
Alig jönnek be az oldalak.
Más is tapasztalta ezt?
-
ACE #2004 Nézd már meg hogyan kezdődik a mondatom és utána vau bele feleslegesen. Olyan emberek tapasztalatai érdekelnének, aki már jártas a témában. "...hogy van a DIGI hálózata?..."