DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
München ist ROT!!!
nekem az összes digitális csatornám eltûnt, csak az analógok jönnek be. keresésre meg semmit nem talál, mintha levágták volna a digitális csatornákat :C
shit happens
#hhwnd
Pécsre tegnap köttettük be a digi kábelt, hogy legyen DigiSportunk. Amikor rákerestünk minden rendben is volt, 1 napig ment is a DigiSport, ám ma reggel nagy feketeség van a 19-es csatorna helyén. :S Mi lehet ilyenkor? Legnagyobb csomaggal rendeltük pedig, mondjuk ehhez szerintem semmi köze.
München ist ROT!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
steam, origin: ACE_hun
de ha már lúd 😊
😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Vettem egy Linksys VRT160N-t azóta hasít a net.
üdv:junior1972
router kikötése után:
ezek szerint nem uszom meg az új router beszerzését... valami megbízhatót (ár/érték alapján) tudtok ajánlani? nem vagyok otthon a témában.
#1938: az asztali gép közvetlen is csatlakozhatna a wifi csak a laptop miatt kell
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
elvileg:
50/25
gyakorlatilag:
viszont azon majdnem besirtam amikor a "szakember" nem merte bekötni a routerembe a kábelt mondván õ ehhez nem ért... gondolom a gyorstalpalón ezt nem vették át
Engem igazából 1 dolog idegesít és ez minden szolgáltatóra vonatkozik. Mindíg mindenki azt mondja, hogy Budapesten milyen rohadt jó mert ott rengeteg szolgáltató van és lehet választani. Ez egy rohadt nagy tévedés én spec. a 12.ker-ben lakom és ott T-HOME-on kívül igazából Invitel meg ilyenek vannak amik még a T-HOME -nál is rosszabb netet adnak. Hivatalosan a UPC Fiber Power is elérhetõ a 12.ker-ben. De hoppá mégse legalábbis csak vagy 10 utcában,úton. Igazából azt nem értem hogy ha már digi itt nem is lesz, de hogy ha már mindíg arra büszkék a szolgáltatók, hogy budapesten milyen jó a lefedettségük akkor nem hiszem el hogy a UPC-nek vagy ilyesmi olyan strapás lenne 3 utcával feljebb hozni a netet.
tárt karokkal kell várni és talán lesz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
router se olyan hogy wifin szét tudjam osztani, de majd érdeklõdök a héten MR.Digi-nél 😄 tv is köll 😊
#hhwnd
családi házba kellene nekem, de innen egy 50méterre van panelsor...
#hhwnd
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Köszi.
Én is ezt a WRT160N at néztem ki, a szintén DI-524 helyett. De ha ilyen instabil akkor nem veszek.
Majd írj, hogy mit sikerült alkotni.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
szeretnék venni a 80/25ös digi mellé egy ilyen routert mert az smc nem bírja
ilyet
mi a véleményetek, esetleg van ilyen valakinek? kommentekben az írják egész jó
peace all
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
bocsiiii😄
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
Kérdés: szerintetek miért lehet az ezzel a diginettel,h ha torrentrõl szedek le,hajlamos 10percenként megszakadni....kicsit idegesítõ...torrentem sebessége már rég 1mb felett van...erre megszakad,és gyorsul elõlrõl...de rendszeresen,és csak torrent közbe,bár már néha magától is eljátsza ezt :S...a digisek azt mondják vírusom van,de valahogy nem akarom ezt elhinni,mert format c után is ezt csinálja...most legyek okos:S
ha vki tud pls help meee...elõre is köszönöm
ByeAllZZ
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

<#hehe>#hehe>