DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki hallott már a Diginet -rõl, hogy Kecskemétnek is lesz hozzá szerecséje <#confused>#confused> Elméletileg, már kötik, de még pontos idõt nem tudtak mondani, augusztusra igérték, de az már elmúlt <#confused>#confused><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Petya, ott a kliensel lesz a gond, használj 1.8.2-est, ha viszont nem a kliens a ludas, de ha alapból net sincs, akkor viszont szólj be sztem, mert ilyennek nem szabadna történnie, pláne olyan sûrûn.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
steam, origin: ACE_hun
meg egyébként ha fos, akkor minek nézed egyáltalán ?! <#idiota>#idiota>
ezért mondtam, hogy kár általánosítani, de te csak azért is kötöd az ebet a karóhoz.
ha mindenhol mindig fos lenne azt mondanám igazad van.
de így...
meg amugyis ték <#zavart1>#zavart1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy fos amit a youtube szolgáltat, egyszerûen nem bírja sávszélességgel és rohadtul unalmas hogy várni kell 4-5 percet ameddig le streameli az ember róla a 3-4 perces anyagokat és nem lehet folyamatosan nézni.
ne általánosítsunk... 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pár hete kezdte ezt, régebben folyamatos volt a stream töltése, és mindig végig tudtam nézni minden videot úgy, hogy folyamatos volt a lejátszás. Lehet, csak azóta, mióta digis lettem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
UTubeot már hosszú hónapok óta elkerülöm, olyan tetü lassú.
A máshonnan streamelt (céges oldalak pl Infinity ward)cuccok HD-ben gyönyörûen mennek.
Neked nem problémás, ha egy 1 percnél hosszabb videot akarsz megnézni, akkor csak 1 percet látsz csak belõle?
Próbáltam minden féle böngészõvel illetve XP és Win7 alatt is, de mindenhol ezt produkálja.
Tegnap kötötték be a netet, akkor még jó volt. De ma akárhányszor elindítom a torrentet, megszakad a net, és csak akkor tudok újra a netra csatlakozni, ha újraindítom a gépet. Mi lehet a gond?
(XP van fent, és most a 1.9alpha-t használom, de kipróbáltam már többet is de ugyanaz)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
10/100-as routerrel a TopNetet 99%-ban ki tudod használni. Amit esetleg nem tudsz, az az, hogy a 80 mbit-es letöltés és a 25 mbites feltöltés párhuzamosan menjen, külön-külön valószínûleg összejön a csúcsérték, pl. lerántod pár perc alatt a HD filmet maxon, majd szintén maxon elkezded visszaosztani (azért hozzátenném, hogy a sebesség nemcsak a routeren múlik). Kérdés, hogy neked mennyire elengedhetetlenül szükséges a párhuzamos, full sávszélességû le- és feltöltés.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Kapcsolatok maximális száma: 250
Peerkapcsolódások maximális száma torrentenként: 125
Feltöltési száll torrentenként: max 40
Ha ez megvan, akkor ellenõrizd az utorrentben a sebesség kalauzban, milyen kapcsolat van megadva, bár ez nem lehet ludas. Tedd fel a legfrissebb utorrent klienst (1.8.3) az 1.8.4-et nem ajnlom, mert azzal sok a baj, hol csökken hol nõ a sebesség letöltés/feltöltés esetén.
Más nem jut most hirtelen még az eszembe.
túl sok szál?
jól értem?
*: az is kérdés, hogy biztosan a router volt-e itt a szûk keresztmetszet az átvitel során, vagy valahol egy másik eszköz.
Egyébként szerintem nem az adatátvitel a szûk keresztmetszet a routereknél, hanem a benne használt processzor és az esetleges belsõ memória mérete.
A topnethez (80/25) használnék routert.szüség van rá hogy gigabites legyen?
Vagy elegendõ egy 10/100 is?Û(ilyen van most és akkor nem vennék újat)
üdv
nem hangfrekvencia. Mikrohullám.
bár a lényeg ugyanaz: elektromágneses hullám.
Állítsd át a routerben a WIFI csatornát olyanra, amit nem használnak sokan, vagy senki sem, és ha lehet minél távolabb legyen egy használt csatornától. Nálunk pl bejön kb 10 router a szomszédoktól, mindegyik 6 os csatornán van, vagy az alatt, volt 2 a 13 ason. tehát 7-12 ig üres a sáv. Én belõttem 10 re, és lámlám, a 20 mega (18-19mbps) simán kijön a 20/10 es digibõl. Eddig 13 fölé nem igazán akart menni.
Ha a fogható routerek csatornáit akarod megnézni, a NETSTUMBLER nevû prgrammal (windowsra van, elvileg van linuxra is) meg tudod nézni, ha nincs más kéznél.
Ja igen, gondolják sokan (eddig én is ezt gondoltam), hogy 802.11G-s router az hú de frankó, 54 megát átvisz. aha. nézzétek meg a Wikipédián. 19 mbps a valós, 54 mbps az csk névleges 😄.
Már épp venni akartam egy N es routert, de sajnáltam érte 10-20 rugót...
Tehát álljék ez a hozzászólás itt az utókornak minden Dlink DI-524 et digivel használni akaró ember okulására.
Kérem a topikgazdát ne törölje, tudom van routeres topik, de sok an elõször ezt a topikot találják meg, ahogy én is.
Üdv.