3567
digi
-
bcrics #2444 Hello,jovohéttol boldog Digielofizeto/használó leszek,,,a Startnet 20/10 csomagot választottam,kérdés mennyire szokott meglenni az a 10Mbit lefelé,,a garantált ugye az 4/2, -
Csokis #2443 Ez semmi, nekem volt, hogy minden mérésre 700-800 Mb/s-et mért! Végül rájöttem, hogy az akkor használt Avira fizetős verziójának a web-es vírusfigyelő része bolondította meg. Amint kikapcsoltam, "normálisan" mért. -
#2442 pfffff....
sztem meg nem kell veszekedni.... -
#2441 off:
ember, Neked egy deka humorérzéked sincs :)
továbbra sincs kedvem elmagyarázni az egész történetet, de ne pörögj ezen a témán tovább, nem ér ennyit az egész. jó napot.
on: -
#2440 Persze!
Másnap meg le megy 4 megabit alá:D -
#2439 Tudom, hogy a Speedtest nem mér pontosan, de most lemértem a sebességem és amit kaptam eredményre, az nemsemmi! :D
Na, milyen jó netem van mi? :) ( Persze újabb mérés után már a valós 80mbit-et írta ) -
kekecke #2438 Kösz ismeretlenül a jelzőt!! Értem és tudom a poén szó jelentését, de értelmezd is amit olvasol és rögtön rájössz, hogy amire reagáltál abban egy árva szó sem esett a poénról, csupán az utalvány fajtáiról, mert képzeld nem csak cafetériával lehet fizetni, ezért kérdeztem rá hogy ez épp melyik fajta.
Bocs, de ha olvasod a hozzászólásokat itt vannak akik segíteni akarnak a másikon a problémák megoldásában nem gúnyolódni minden alap nélkül. -
#2437 nagyon savanyú ember lehetsz vagy csak szimplán rossz napod volt, mert nem érted azt a szót, hogy POÉN :) -
kekecke #2436 Az elmegy a net-re csak annyit én 2009. október óta küzdök a digivel, de természetesen náluk minden rendben van, nálam van a baj. Négyszer telepíttették újra az op. rendszert, így is szakadt, akkor cseréljek hálókártyát. A harmadik kártya van benne így is ugyanazt csinálja. Automatikus újratárcsázás van beállítva és így visszaszámol 60 mp-ről és megy tovább. Van, hogy félóra alatt 3-4-szer van mikor két naponta csoda ha egy hétig semmi gond. Érdekes a szervizben tesztelték más szolgáltatóéval ott nem volt szakadás, stabil volt a net. Úgy hogy az elmegy a net-re csak annyit ne nagyon reménykedj. Én féléve küzdök velük. -
#2435 Ha digid van ami nekem akkor azt kell mondanom igen..
előfordul nálam is... van amikor 1-2 óra alatt megjavul...
de akkor is érdekes ez a jelenség.... -
ACE #2434 Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 458, Received = 433, Lost = 25 (5% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 67ms, Average = 41ms
Ez asszem elég durva, remélem holnapra megjavul... -
ACE #2433 Na most nálam is (Bp. XI. ker.) az van, hogy kb 3-5 percenként olyan 5 mp-re elmegy a net, semmi adatforgalom, aztán visszajön. Maga a letöltés is az atomstabil 30 Mbit-ről ingadozóvá vált... Másnál volt már ilyen hibajelenség? Rendbe fog jönni? Online játékra perpill így alkalmatlan... -
#2432 Wifit csak telóra akarom használni... kábelre kell amúgy:D
TL-WR1043N (TP-Link) ennek utána nézek. köszi:) -
Neoncsoves #2431 Üdv!
Nekem TL-WR1043N (TP-Link) van, igaz kábellel használom, de van rajta Wifi is és elvileg az is tudja a sebességet. Nézz utána, én Wifit nem szeretek használni, úgyhogy nem próbáltam :) Bár nem egy olcsó router, de megéri a pénzét. -
#2430 Akkor vagy túlterhelt volt a hálózat, vagy karbantartás volt nekem akkor szokott ilyet csinálni, bár csak rövid időre akkoris.. a lényeg a lényeg, hogy már jó. :) -
Csokis #2429 Na, mára minden rendben?! Érdekes. -
#2428 " Nem pár nap múlva kellene hanem azonnal megnézni mi a gond!"
rögtön :)
routeres kérdésre banner! -
#2427 Szia!
Nekünk is ilyen netünk van!
Én is lefényképeztem elküldtem ki jöttek. Lásd minden rendben!
Hát azért valami nem oké, mert hetente egyszer csinálja hogy vissza esik és nem a torrentezők miatt!
Olyat is csinált hogy pillanatra szakadt. valamikor egy nap 6 szor aztán utána minden ok napokig.
Havernál meg mindig ő nála 3 szor voltak kinn....
Számomra hihetetlen és érthetetlen mert hiába küldöd el nekik mire kitolják a képüket megjavul. Nem pár nap múlva kellene hanem azonnal megnézni mi a gond!
Mert különben úgyis azt mondják: Ez a ma mért le és feltöltési sebesség a szerződési feltételeket biztosítja!
Csak hogy, ha sűrűn fel lép ez és többször különböző le írt időpontokban rögzíted akkor már mondhatod hogy önök nem teljesítik a szerződésben le írt feltételeket....
Csak hát itt jön a küzdelem része...
Ajánljon már valaki ehhez a nethez valami jó wifis routert ami nem fagy ( nekem e digitalba tplynkeset ajánloattak 8000 ft digisek ezt mondják). Mert ami most van az sajnos fagy... és 30 megabit letöltés fölé nem megy... -
#2426 Most vagy az lehet a baj, hogy sokan torrenteznek a körzetedben (bár a digi elvileg bírja a nagy terhelést is), vagy a kábellel lehet valami gubanc, esetleg az elosztószekrényben. -
Csokis #2425 Tegnap még jól ment a 80/25-ös NET-em Linksys WRT320N router mögött, ma meg modem szintre esett a NET-em sebessége. Gyorsan kiszedtem a router-ből a kábelt és közvetlenül a gépbe dugtam, de semmi nem változott. Gyorsan tárcsáztam a 1272-t és a hölgy azt mondta, hogy a http://speedtest.digikabel.hu/ oldalon csináljak mérést és a képernyőmentést küldjem el az [email protected] email címre a szerződés számommal ergyütt. Ezt mértem bakker:
Letöltés:
Feltöltés:
Ez eszméletlen. Fog ez érni valamit? Holnap megint hívjam őket? Gondolom ma ők sem dolgoznak. Vagy menjek a helyi képviseletre személyesen. Mi lehet szerintetek a gond? Szakadozás ugye sok mindentől lehet, de hogy a sebesség így visszaessen?! -
kekecke #2424 Kösz de tudom mit jelent! Neked is ajánlom olvasásra a #2420-asra írt #2423-as válaszomat. -
kekecke #2423 Hidd el tudom mi az a cafetéria szótárazás nélkül is, sőt régi munkahelyem kaptam is.
Csak azért kérdeztem Garfieldet, hogy mi ez az internetes utalvány, mert ilyen megfogalmazásban még nem hallottam,nem tudtam ,hogy erre gondol mert más utalvány is beváltható internet fizetésre. -
#2422 Választható juttatási rendszer... :) -
#2421 hát ezt most nem ÉN fogom elmesélni neked, de csak egy szimpla poén volt :)
ja és nálunk sincs cafeteria, annak idején ki kellett szótáraznom, hogy megtudjam mit jelent ez a szó... -
kekecke #2420 Azt meg, hogy nem kell válaszolni, de ez magas labda volt nem tudom mire célzol.
Az első kérdésedre a válasz az én munkahelyem nem ad cafetériát!!!! -
#2419 munkahelyed vagy cafeteriád?
nem kell válaszolni, de ez nagyon magas labda volt :) -
kekecke #2418 Köszi a gyors választ, sajnos ilyenem nincs! -
Garfield #2417 A munkahelyedtől kaphatod cafeteriában. -
kekecke #2416 Bocs, nem vagyok jártas, az elektronikus internet utalvány mire kapható és honnan szerezhető be.
Köszi! -
Garfield #2415 Ha valakit érdekel: elektronikus internetes utalványt be lehet váltani, de csak személyesen az ügyfélszolgálaton: vidd magaddal a kódot és fizethetsz vele. -
kekecke #2414 Szolnokon és ismerőseim BP-en is egyre több (helyről) embertől hallották. Ezért kérdeztem , hogy valaki tud e biztos infót! -
ACE #2413 Milyen helyekről hallod? Mutass egy megbízható forrást, én nem hallottam ilyesmiről. -
kekecke #2412 Nem tud valaki biztos információt, egyre több helyről hallani, hogy a digi becsődölt és valamelyik szolgáltató veszi át. -
kekecke #2411 Ne várd azt az időt! Nem tudom nekem outlokon a levelek nagy része sem érkezik meg, és szakad akármit csinálok vele. Ha már egy hetet kibír újratárcsázás nélkül az maga a kánaán. -
#2410 jah, hogy ez más alapú, akkor Én kérek elnézést. eljön még az az idő mikor Én is itt fogok sírni, hogy szakad a netem :D -
ACE #2409 Semmilyen kütyü nincs felrakva, de a DIGI egész más alapú net, itt nincs olyan nagy latency vesztés a nagy sávszél miatt. itt egy kép, amit most csináltam megfigyelheted a le-feltöltést, és hogy a ping közben mennyi.
link -
#2408 ezt most vagy álmodtad, vagy neked van valami extra kütyüd felrakva ami szabályozza a netedet. -
ACE #2407 Én szoktam maximum sávszéllel netezni és persze a netes játékot kivéve tökéletes bármire. Még youtube-on is nézegethetek videót. De webezés, email olvasgatás tökéletes. -
#2406 ilyen hír már elég régóta van.
én személy szerint nem hiszem. -