3567
digi
-
#2484 én ilyenről nem hallottam... -
#2483 Sport1-2 biztos? -
Bal0924 #2482 Nekem az utolsó cérnaszál az Animax volt.
Beletörődtem hogy levették a : comedy, Viasat6, nickelodeon, Filmúzeum, egyenlőre ennyi jut az eszembe.
És volt egy időszak is mikor azt hittem hogy AXN is eltűnt, és kiderült hogy más honnan sugározzák..(másik frekvencián)
Ja és a Sport1,2 is le fog kerülni a műsorról. -
Laceee #2481 Az marha jó, levették a Comedy Central-t, elkezdtem nézni az AXN-t, ha ezis megszűnik akkor nekem is felejtős lesz a Digi tv. -
Bal0924 #2480 Bementem azokhoz a ...hoz. és kiderült hogy nincsen és nem is lesz jó darabig Animax.
És akinek van DigiTV-je és szereti az AXN-t akkor az élvezze ki még most, mert 05-19től az se lesz....
Úgyhogy csak egy megoldást tehetek áttérek a UPC-hez. Már kérdezősködtem is.1-1,5héten belül lesz UPC-m Műholdas adás. -
#2479 http://www.digikabel.hu/ugyfelszolgalat -
Bal0924 #2478 Mi? -
#2477 Banner->Ügyfélszolgálat -
Bal0924 #2476 Igen.
Pl. Animax már több napja eltűnt. csak fekete kép van..
Miért? -
ACE #2475 Talán erről a szolgáltatót kéne megkérdezni. A TV-n rendesen be vannak állítva a csatornák? Olyan csatornákat keresel ami létezik is a kínálatban? -
Bal0924 #2474 Helo!
Van DIGI kábelem. A kérdés.
Mitől ilyen "vacak" az adás?
Néha nincsen hang, jó néhány adó eltűnt..
Mégegyszer. Mitől ilyen sz*r?
-
#2473 tényleg ? -
AlexCross #2472 Digi rulez! -
#2471 Aha,a torrent kliensel volt a baj, a 2.0 utorrent lassan töltött,a 2.1 most megy rendesen. -
#2470 240seed volt, nem tudom mi lehet a probléma, újra telepítem a klienst. -
Laceee #2469 Lehet nincs elég feltöltő. -
#2468 A torrent tökéletesen megy fel és le is max sávszéllel. -
#2467 Nálatok nem rossz ma a torrent?
Nálunk max 200Kval jön, a 2,4Mb helyett...
Lehet a digi is torrentet fog korlátozni mint a upc? FTP-ről simán jön rendes sebességgel. -
ACE #2466 Az ilyen társasházakban biztosan nincs pár olyan akadékoskodó, mint jómagam. :D Én még a Bankoktól kötelezően begyűjtött ajánlatokat is megnézném, és magam néznék utána az olcsóbb net lehetőségeknek, és én terjeszteném a közgyűlés elé... -
Garfield #2465 A társasház azt szavaz meg, amit a közös képviselő előterjeszt. Ha a kk azt mondja, hogy szerződjünk X céggel, mert csak, akkor az emberek általában nem kérdezik meg, hogy de esetleg van-e olcsóbb megoldás. Az ilyen szitukra a legtipikusabb példa a panelprogramos felújítás, amikor a kk már előre tudja, hogy melyik banktól kell felvenni a hitelt, illetve melyik vállalkozót kell megbízni. -
ACE #2464 A közös képviselő ezekben a döntésekben a legkisebb fél... a társasháznak kell megszavaznia... -
Garfield #2463 Hja kérem, ha a közös képviselő vagy a ház építtetője érdekelt valamelyik szolgáltató igénybevételénél... -
ACE #2462 Mondjuk az mekkora gáz már hogy egy társasházban megakadályozzák az árverseny érvényesülését pár napi fúrás faragás meg pár kábelcsatorna miatt... AZ ilyet nem tudom megérteni... -
Garfield #2461 Aha. -
ACE #2460 Jaaa, értem. És mindezt panelban? Olyan panelokban ahol esetleg nem engedélyezték a kábel behúzást? -
Garfield #2459 Pedig egyszerű: a lakásodba nem etherneten jön az internet, hanem WLAN-on, a WLAN antennát pedig etherneten kapcsolod össze a számítógépeddel. -
ACE #2458 Én nem igazán értem ennek a WLAN-nak a lényegét... én úgy értelmeztem hogy ez is panelban elérhető, de nem értem az RJ-45-ös csatlakozását... na mind1. -
#2457 Internet szolgáltatásunk 2010.05.01-tõl hatályos Általános Szerződési Feltételeit (Internet ÁSZF-et) itt találja.
Módosítások listája -
wrx sti #2456 Kezdem unni hogy minden nap délután 4órától két percenként újracsatlakozik a netre.Szerintetek mit lehet tenni? -
Apocalipto #2455 Miért baj az neked, hogy csatlakozott automatikusan? Örülj neki. Valszeg valaki bepipálta, hogy automatikusan csatlakozzon. -
wrx sti #2454 Sziasztok!Ma reggel a gépem indítás után csatlakozott a netre,eddig mindig meg kellett adni a felh.nevet és jelszót most meg magától csatlakozott.Mi lehet ez légyszíves segítsetek,előre is köszönöm. -
bcrics #2453 pfej,,ismerős a szitu,sokáig mobilnettel szarakodtam, -
#2452 ez nem betegség.
ez egy rémálom.
szar helyen van az albérlet, ennyi.
itt az adsl-ből ennyi jut.
idióta lakótársak meg még így is egész nap töltenek, oszt van 1 mbitünk összesen. -
Laceee #2451 Virgin Media milyen betegség ? -
#2450 1 hónapja stabilan.
-
bcrics #2449 1 hónapja stabilan:)
-
#2448 youtube, vimeo, videa, stb-re gondoltam.
Letölt egy adagot, aztán mintha megszakadna a kapcsolat, nem tölt tovább semmit. -
ACE #2447 Ne streaming szolgáltatóval próbáld... feltehetően az a szolgáltató a szar... -
#2446 Na, újra előjött. Betölt 1-2 percet, aztán megáll.
Most azt vettem észre, hogy mióta újra routerrel csatlakozom a netre, azóta csiálja. Más tapasztalt ilyet streaming videoknal? -
#2445 Otthon a startnet csomagot használom már vagy 1 éve, de soha, semmilyen gond nem volt, a 20/10 Mb/s-ot (ez kb. 2,5/1,2 MB/s) napszaktól függetlenül mindig tudja.