3567
digi
  • banok
    én ilyenről nem hallottam...
  • Mighty
    Sport1-2 biztos?
  • Bal0924
    Nekem az utolsó cérnaszál az Animax volt.
    Beletörődtem hogy levették a : comedy, Viasat6, nickelodeon, Filmúzeum, egyenlőre ennyi jut az eszembe.
    És volt egy időszak is mikor azt hittem hogy AXN is eltűnt, és kiderült hogy más honnan sugározzák..(másik frekvencián)
    Ja és a Sport1,2 is le fog kerülni a műsorról.
  • Laceee
    Az marha jó, levették a Comedy Central-t, elkezdtem nézni az AXN-t, ha ezis megszűnik akkor nekem is felejtős lesz a Digi tv.
  • Bal0924
    Bementem azokhoz a ...hoz. és kiderült hogy nincsen és nem is lesz jó darabig Animax.
    És akinek van DigiTV-je és szereti az AXN-t akkor az élvezze ki még most, mert 05-19től az se lesz....
    Úgyhogy csak egy megoldást tehetek áttérek a UPC-hez. Már kérdezősködtem is.1-1,5héten belül lesz UPC-m Műholdas adás.
  • BaliBoy
    http://www.digikabel.hu/ugyfelszolgalat
  • Bal0924
    Mi?
  • BaliBoy
    Banner->Ügyfélszolgálat
  • Bal0924
    Igen.
    Pl. Animax már több napja eltűnt. csak fekete kép van..
    Miért?
  • ACE
    Talán erről a szolgáltatót kéne megkérdezni. A TV-n rendesen be vannak állítva a csatornák? Olyan csatornákat keresel ami létezik is a kínálatban?
  • Bal0924
    Helo!

Van DIGI kábelem. A kérdés.
    Mitől ilyen "vacak" az adás?
    Néha nincsen hang, jó néhány adó eltűnt..
    Mégegyszer. Mitől ilyen sz*r?
  • bertino
    tényleg ?
  • AlexCross
    Digi rulez!
  • Gery85
    Aha,a torrent kliensel volt a baj, a 2.0 utorrent lassan töltött,a 2.1 most megy rendesen.
  • Gery85
    240seed volt, nem tudom mi lehet a probléma, újra telepítem a klienst.
  • Laceee
    Lehet nincs elég feltöltő.
  • mycso
    A torrent tökéletesen megy fel és le is max sávszéllel.
  • Gery85
    Nálatok nem rossz ma a torrent?
    Nálunk max 200Kval jön, a 2,4Mb helyett...
    Lehet a digi is torrentet fog korlátozni mint a upc? FTP-ről simán jön rendes sebességgel.
  • ACE
    Az ilyen társasházakban biztosan nincs pár olyan akadékoskodó, mint jómagam. :D Én még a Bankoktól kötelezően begyűjtött ajánlatokat is megnézném, és magam néznék utána az olcsóbb net lehetőségeknek, és én terjeszteném a közgyűlés elé...
  • Garfield
    A társasház azt szavaz meg, amit a közös képviselő előterjeszt. Ha a kk azt mondja, hogy szerződjünk X céggel, mert csak, akkor az emberek általában nem kérdezik meg, hogy de esetleg van-e olcsóbb megoldás. Az ilyen szitukra a legtipikusabb példa a panelprogramos felújítás, amikor a kk már előre tudja, hogy melyik banktól kell felvenni a hitelt, illetve melyik vállalkozót kell megbízni.
  • ACE
    A közös képviselő ezekben a döntésekben a legkisebb fél... a társasháznak kell megszavaznia...
  • Garfield
    Hja kérem, ha a közös képviselő vagy a ház építtetője érdekelt valamelyik szolgáltató igénybevételénél...
  • ACE
    Mondjuk az mekkora gáz már hogy egy társasházban megakadályozzák az árverseny érvényesülését pár napi fúrás faragás meg pár kábelcsatorna miatt... AZ ilyet nem tudom megérteni...
  • Garfield
    Aha.
  • ACE
    Jaaa, értem. És mindezt panelban? Olyan panelokban ahol esetleg nem engedélyezték a kábel behúzást?
  • Garfield
    Pedig egyszerű: a lakásodba nem etherneten jön az internet, hanem WLAN-on, a WLAN antennát pedig etherneten kapcsolod össze a számítógépeddel.
  • ACE
    Én nem igazán értem ennek a WLAN-nak a lényegét... én úgy értelmeztem hogy ez is panelban elérhető, de nem értem az RJ-45-ös csatlakozását... na mind1.
  • Stefling
    Internet szolgáltatásunk 2010.05.01-tõl hatályos Általános Szerződési Feltételeit (Internet ÁSZF-et) itt találja.
    Módosítások listája
  • wrx sti
    Kezdem unni hogy minden nap délután 4órától két percenként újracsatlakozik a netre.Szerintetek mit lehet tenni?
  • Apocalipto
    Miért baj az neked, hogy csatlakozott automatikusan? Örülj neki. Valszeg valaki bepipálta, hogy automatikusan csatlakozzon.
  • wrx sti
    Sziasztok!Ma reggel a gépem indítás után csatlakozott a netre,eddig mindig meg kellett adni a felh.nevet és jelszót most meg magától csatlakozott.Mi lehet ez légyszíves segítsetek,előre is köszönöm.
  • bcrics
    pfej,,ismerős a szitu,sokáig mobilnettel szarakodtam,
  • bertino
    ez nem betegség.
    ez egy rémálom.

szar helyen van az albérlet, ennyi.
    itt az adsl-ből ennyi jut.

idióta lakótársak meg még így is egész nap töltenek, oszt van 1 mbitünk összesen.
  • Laceee
    Virgin Media milyen betegség ?
  • bertino
    1 hónapja stabilan.

• bcrics
    1 hónapja stabilan:)

• Mighty
    youtube, vimeo, videa, stb-re gondoltam.
    Letölt egy adagot, aztán mintha megszakadna a kapcsolat, nem tölt tovább semmit.
  • ACE
    Ne streaming szolgáltatóval próbáld... feltehetően az a szolgáltató a szar...
  • Mighty
    Na, újra előjött. Betölt 1-2 percet, aztán megáll.
    Most azt vettem észre, hogy mióta újra routerrel csatlakozom a netre, azóta csiálja. Más tapasztalt ilyet streaming videoknal?
  • gz8
    Otthon a startnet csomagot használom már vagy 1 éve, de soha, semmilyen gond nem volt, a 20/10 Mb/s-ot (ez kb. 2,5/1,2 MB/s) napszaktól függetlenül mindig tudja.