3567
digi
  • ACE
    Írd be oda is a mobilt... Elbaszták a form-ot...
  • Samanoske
    Az milyen dolog,hogy nem tudol online rendelni mert nincs matáv telóm csak gizdafon
    és nem enged tovább,már nem sok embernek van vonalas!
  • BaliBoy
    Ott van a bannerban: Online rendelés. Azon belül (rendelés nélkül) meg tudod nézni házszámra pontosan.
  • Police88
    Hol tudnám megnézni h hol elérhető a diginet szolgáltatás Pesten? Mert eltünt az oldalukról az a táblázat vagy csak nem találom... thx
  • Nekrofil
    sziasztok
    hogy tudom igénybe venni a webtárhely és a mail szolgáltatásokat?
  • Stefling
    Eddig nagyon megvagyok vele elégedve, bevallom én is óckodva vettem meg, mert tudtam milyen márka, de kellemesen csalódtam! Iszonyat jól teljesít, találtam róla egy 12 oldalas leírást és tesztet logout-on (prohardver) és tanusíthatom tényleg a teszteken mértet teljesíti :)
    Előnye ennek a típusnak iszonyat sok van, tudja a Mimo technológiát, sőt USB is van rajta, meg a wifi része is elég jó, megérte a pénzét én azt mondom. Sőt már az a problémám sincs, hogyha a központban csinálnak valamit, nállam megszakad a kapcsolat, akkor áramtalanítanom kell vagy újraindítanom, mert valamiért mindig nagyon belassult, de már látom, hogy a régi router miatt volt. Mintha az oldalak betöltése is gyorsabb lenne.. bár szómiszó elég gyenge a régi router ehhez képest, meg már agyonhasznált :D
  • ACE
    Hát én TP-LINK-et biztosan nem vettem volna, mert azon kívül hogy olcsó, semmi előnye nincs... De persze hosszabb távon majd kiderül lesz-e problémád vele. Ha nem, akkor lehet jó vásárt csináltál.
  • Stefling
    Priviben megírtam neked, az a router pedig felejtős. :P
  • RETROB0Y
    Lenne hozzád pár kérdésem

1 Adapter van a routeredhez? Ha van milyen?
    2 mennyire jól és gyorsan konfigolható?
    3. A TopNethez is jo gondolom nem?
    4. Ez megéri az árát?
    5Hol vetted?

Sry a sok kérdés de naon el vok bizonytalanodva mit is vegyek sajnos
  • RETROB0Y
    Hali!

Én most rendeltem egy TopNet 80\25MB netet és ezt a router csomagot néztem ki végül.

Ez megfelelő? Fogja tartani a sebességet? Megéri az árát? Tapasztalatok?
  • Stefling
    Na, megvettem a Gigabites routert. A vélemény csak pozitív. Frissítettem a firmware-t ami ráadásul nagyon friss még múlt hónapi, tehát elég sűrűn van feltéve frissítés.
    A sebesség tekintetében is jók az eredmények. Letöltésnél elértem a 10,1MB/sec-ot, a feltöltést is szépen produkálja!
    A ping is tökéletes, azzal sincs gond, tehát nem bántam meg, hogy megvettem.
    Ára 13,700Ft volt.
    TP-LINK
  • BaliBoy
    Hát valahogy rá kell venni a többi lakót is, hogy panaszkodjanak és akkor hátha jobban kivizsgálják.
  • moklys
    Másnál is ez van. De őket nem érdekli mert általában a házban nyugdíjasok meg középkorúak laknak. És egy oldal megnyitását vagy egy e-mail fogadását illetve elküldését ez nem akadályozza.
  • penge25
    ezer thx neked
  • BaliBoy
    Vezérlőpult->Hálózati kapcsolatok->(baloldalt fent) Új kapcsolat létrehozása->Kapcsolódás az internethez->kézzel->kapcsolódás felhasználónevet és...-> innen már egyértelmű.
  • penge25
    lenne egy láma kérdésem, én sose telepítettem még internetet, szóval a hétvégén leformázom a gépet, mindent újra dobok, így a diginetet is újra kell rakni. Nincs routerem, szóval van egy jelszóm meg egy felhasználónevem. Valaki leírná nekem érthetően lépésről lépésre, hogy kell a digit telepíteni, thx előre is.
  • Stefling
    Én őszintén szólva egy Dana NW5140SR típusút, de ezt már sztem nem lehet kapni. A másik meg az, hogy én jövőhónapban lecserélem egy gigabitesre, kinéztem egy jót, azaz kettőt is, a kettő közt vacilálok, mert egy az hogy ez a mostani régi és csak 10/100-as ami a 80/25-öshöz nem jó,m ert nem tudom kihasználni, szinkronban nem megy a fel és letöltés maxal, tehát ha te is a 80/25-öst választod, akkor mindenképp gigabitest vegyél. Amit én kinéztem momentán még utánna kell kérdezzek, hogy támogatja e az IPV6-ot, mert lassan kifogyik az előző generáció és akkor szívás, ha nem támogatja az újonnan vett router, akkor kuka :S
    Meghát asszem ez a mostani routerem már döglődik, bár nem is csodálom, hiszen már vagy 40TB adatforgalom átment rajta, ha nem több..

Ha nem a legnagyobb csomagot választod a diginél, akkor egy jobb minőségű 10/100-as routert vegyél, csak ne TP-Link-et, mert én azzal megszívtam, folyton bontotta a kapcsolatot, egyesek mondták, hogy ki lehet kapcsolni ezt valahol, de én alaposan átnéztem és nem találtam erre utaló off funkciót :S :D inkább Belkin, Asus, D-Link, Edimax, Linksys, Netgear ezek közül válogass szerintem. Némelyik márka kicsit drága, de azért, mert márka.. bár minőségben is ottvan pl az Asus vagy a Belkin.
  • RETROB0Y
    Te milyen routert használsz?
  • Stefling
    Mármint a Digi nettel? Mert én több mint 1 éve használok Win 7-et + 2 éve digi netet ( a legnagyobb csomagot) és semmi gond sincs vele!
    A routernek nem sok köze van a win-hez :) annyi hogy gondolom te is tudod, azt a portot kell megadni a kliensnek, mint ami a routerben is van, de ez mindenhol így van, ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg. :) (márpersze aki használ routert)
  • RETROB0Y
    Lehet kissé n00b kérdés de ugye Windows 7el is megy faszán minden vele ue?

A net maga a router config minden?
  • Reg5
    Ez megoldva. A reklámok és az ajánlók angol nyelvűek voltak ezért zavart be.
  • Reg5
    Még 1 kérdés:
    Vannak ugye a többnyelvű csatornák. Nálunk ketté van osztva a digi, és az egyik tv-n angolul a másikon magyarul jön be. Hogy lehet átállítani a nyelvet?
  • Stefling
    Nincs mit. :)
  • Reg5
    Megvan, köszi szépen
  • Stefling
    A torrent kliens a lugos. tedd fel a 2.0-t a legfrissebbet. Azon belül kapcsold ki a beállításokban a "Sávszélesség kezelés engedése"-t!
  • Reg5
    Hozzáteszem, főleg a feltöltésnél hajlamos rá.
  • Reg5
    Nem tudom találkozott-e már valaki hasonlóval:

Tegnap bekötötték a diginetet tv-vel együtt. A tv remekül működik, a net viszont hajlamos szakadozni pár (kb 5) percenként, ami főleg a torrentnél zavaró. Erre van valami megoldás, vagy szóljak a diginek?
  • Stefling
    végülis semmiben, de én a digizrt-s címen léptem fel mindig. :)
  • Garfield
    Miben különbözik a digikabel.hu-tól?
  • Gery85
    Én mindig a www.digi.tv-t nyitottam meg eddig
  • Stefling
    Nem azt próbálom, www.digizrt.hu-t :) hülye nem vagyok :D
  • ACE
    fogadjunk hogy a www.digi.hu -t próbálod, ami nem az övék...
  • BaliBoy
    Már hogyne jönne be?
  • Stefling
    Másnak is feltűnt, hogy a Digi oldala nem jön be? :)
  • Mighty
    Másik kábel esetleg? Lehet, egy ótvar szart húztak be hozzád, vagy a kötést rontották el.
  • BaliBoy
    Azt derítsd ki, hogy a házban esetleg másnál is van-e ilyen probléma.
  • moklys
    Sziasztok!
    Digi LAN internetem van. Eleinte a 80/25 Mbit/s volt de mivel leromlott a net minősége ezért 20/10 Mbit/s -re váltottam. Kb. több mint 3 hónapja küzdök a Digivel, de eddig eredménytelenül. A helyzet az, hogy időnként (1 héten – 2-3 nap) akadozik az internet. Ez meg is szokott szakadni kb. minden órában egyszer. De a legfőbb gond az, hogy kb. minden 5-10 ms.-ben belassul a net kb. 3-4 ms.-re. Ez a lassulás azt jelenti, hogy nincs internet. Tehát: skype beszélgetésnél, online tevékenység esetében megszakad a kapcsolat. Eleinte az volt a mottó, hogy nálam van a gond, de végre kijött a szerelő és ő is látta, hogy a gépemmel nincs semmi gond és náluk kell keresgélni. Elmondásuk szerint már mindent kicseréltek az égvilágon! De sajnos nálam újra és újra előjön ez a probléma. A házban átlagban nyugdíjasok laknak és nem foglalják le a sávszélességet. Próbálkoztam már más gépekkel is, routerrel és nélkül de semmi. Pingelek folyamatosan és lehet látni a sok csomagvesztést meg a belassuló kapcsolatot.
  • Apocalipto
    Jól hozzák a papírformát.. :)

• Mighty
    El is olvastad, mi van felette?

"Örömmel értesítjük, hogy előfizetőink kéréseit is figyelembe véve 2010. március 1. napjától televíziós csomagkínálatunkat az alábbiak szerint módosítjuk. Eddigi legnagyobb csomagunk, a DIGI televíziós csomag neve megváltozik, így Előfizetőink a továbbiakban DIGI+ néven vehetik igénybe változatlan áron és csatornaszámmal. Valamennyi jelenlegi DIGI csomag előfizetőnk automatikusan a DIGI+ csomagba kerül át. Minden, jelenleg DIGI programcsomagra szerződött előfizetőnk március havi számláján, már az új DIGI+ csomagelnevezés lesz feltüntetve. Új televíziós csomagot hozunk létre DIGI néven, mely csomag díja havi (bruttó) 2500.-Ft lesz. Így lehetőséget biztosítunk, hogy ügyfeleink e csomag kiválasztásával csökkentsék kiadásaikat. A hűségnyilatkozattal rendelkező ügyfeleink ezen levél kézhezvételétől számított két hétig módosíthatják a díjcsomagjukat, a módosítás a hűségnyilatkozat egyéb pontjait nem befolyásolja. Legkisebb televíziós csomagunk minden területen változatlanul rendelhető."

Tehát, ha nem csinálsz semmit, akkor marad az AXN és a Sport csatornák is. Ha ezek nem kellenének, akkor előfizetést módosítasz és a kisebb díjat fizeted.
  • Bal0924
    Ez van a Digi oldalán..
    "A jelenlegi DIGI csomagból kikerülnek a következő műsorok:

• AXN
    • Travel Channel
    • Mezzo
    • Sport 1
    • Sport 2 "