DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akárki akármit mond, szerintem elkezdték korlátozni a torrentet, mert csak torrentnél tapasztalom ezt a jelenséget...
steam, origin: ACE_hun
Digi 80 / 40 es net , tv 65 csatorna , telefon 6 hónapig 3000 ft ért utána 7000 ft , szakad a net és max 30 / 10 es .
Ja és szerintem is korlátozza a torrentezést /peer to peer / . Eléri a letöltésem a 3 megát és egybõl megszakad és újra tárcsáz . hhmmmmm
Egyik se jó :-(
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a garantált sebesség 6/3 még nem is a felét adták meg a legnagyobb csomagnak!
azért ez gáz
emiatt nem is tudod szerzõdésszegésért perelni mert meg van a 6/3 as garantált sebesség
mikronetem van 1 megás erre mindenki azt mondta hogy milyen szar! mert mikronet, hát azt kell hogy mondjam ezek szerint nekem van a legjobb netem!
igaz néha nem jön 1 megával de ez havi szinten 2-3 alkalom
ha esik a hó vagy nagy köd van akkor is fasza a netem.
akartam váltani de így lehet hogy nem is fogok meg még mindig nincs semmi más szolgáltató erre.
voltak olyanok akik az upcre is panaszkodnak a Thomra is hogy szakadozik nagy a ping stb...
amúgy meg lehet hogy a társasházban nincs kicserélve a régi rendszer ami max 30/10et bírt az is lehet hogy mikor bekötötték csak pár lakásnál volt net most meg mind a 60 lakásban van és nem bírja a rendszer!
ezt meg kéne érdeklõdni.
Most mértem speedtestel a net sebességét szépen hasít a feltöltés is megy (elvben) 8 Mb/s-el de valójában csak 10-20 kb/s-el megy fölfelé a cucc...
Miért van ez?
A best amikor azért sírnak mert lassú a net. Közben teljes sebességgel szaggat a torrent.
De láttam már olyat is, hogy azért ment a sírás mert, hogy lassú a net. Közben a központban olyan le-feltöltései voltak, hogy nacsak. (nem Digis ügyfélrõl van szó)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Korrekt volt nagyon a srác 1 hetet kért hogy intéz valamit nem az a "idõhúzós fajta" .
Haveromnál kint volt egy ilyen 3 órán keresztül vizsgálódott majd kijelentette hogy a gépe a rossz és fizesse ki a költségeket ....
Szerintem ha tovább folytatta volna a szerelõ a havernak akkor már gipszben nettezgetne otthon mert a srác most dobott össze vadonatúj vasat és érdekes lett volna hogy gázos ...
Jelenleg elvileg a Digi nem tudja fogadni interneten keresztül az elektronikus utalványokat (bár állítólag már csak hónapok kérdése), de az Accor-nál azt mondták, hogy ha kinyomtatom az elektronikus utalványt (értsd: kódot) tartalmazó weblapot és azt viszem be (azaz bemutatom a kódot), akkor azt elfogadják.
A telefonos ügyfélszolgálat semmi érdemi felvilágosítást nem tudott adni, hogy ez a módszer tényleg mûködik-e a gyakorlatban. Valakinek van ezirányú tapasztalata?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ööö, mire is gondolsz ?
mondd meg neki, hogy intézkedjen, de sürgõsen.
Köszönöm
Most fogom , köszönöm szépen a linkeket ..
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Na ez tényleg nevettséges.
format c: /rosszul <#hehe>#hehe>
De már látom a szemeim elõtt hogy ha mûködik vagy nem azokon akkor is lesz mire fogni pl : azért ment WIN 7 es gépen mert újabb gép , azért ment XP mert csak .... stb stb stb
De ha tudok is kölcsön kérni két gépet / WIN 7 , XP / akkor be fogok megint telefonálni és megmondom hogy épp most melyik gépen megy .
A legjobban az fáj hogy nem vagyok egy teljesen hülye de mégis annak néznek :
Én : Leformáztam teljesen a C könyvtárat a telepítés miatt és felraktam egy teljesen jogtiszta nyers WIN 7 et a legújabb frisitésekkel . Most már elvileg mûködnie kell . A régi netem UPC teljesen jól ment csak korlátoztak .
DIGI : Nem biztos hogy megy mert a DIGI hivatalosan XP mûködik és a 651 es hibakód a WIN7 nél gyakori javasoljuk az XP t . Lehet hogy rosszul formázta le és maradtak vírusok illetve kémprogramok a gépen és azért löki le a gép a netröl .
A UPC vel való mûködése a gépnek teljesen más alapokon mûködik , ha nem oldódik meg a probléma küldjük a szerelõt .....
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Az a legnagyobb gond hogy 2 évig teljesen jó volt a nettem a UPC vel , most meg többet szívók .
Bármilyen ötletet vagy elképzelést köszönök szépen .
tv csatornákat is . A problémám a következõ , szakadozik az internet de nagyon sokszor óránként kb 5 ször 651 es hibakód amit megjegyeztem mert WIN 7 et használok és egybõl újra tárcsáz mielõtt láthatnám hogy mi a kód . Telefonáltam , látják hogy mi történt / sokszor ledob és újra regisztrál a gépem / Ünnepek után hívjam /ügyelet volt csak/ õket de csak 10 e után tudom a saját hálózatból mert számhordozás volt addig meg percenkén 40 ft ért adnak tanácsot . Minden segítséget , jó tanácsot , ötletet köszönök szépen . / Nem nézztem végig mind a 2220 hozászolást mert most is kb 2 szer ledobott /
A digi valószínûleg a pénzhiány miatt nem húz mindenhova azonnal kábelt. Családi házas környékek meg kb esélytelenek a kiépítés költségének meg nem térülése miatt. Majd ha minden társasház már be lesz kötve, akkor talán.
Kimi - The King of Spa
kicsi off, de közvetve kapcsolódik.
The Matrix has you...
Egyetértek. A távközlés egy eléggé drága mutatvány (ezt én személyesen is tapasztaltam).
Debrecenben ahol lakok panelban ott 10 emelet van, emeletenként 8 lakással. Ha átlag 3 fõvel számolunk akkor ~240 fõrõl beszélünk. 1 épületben. Az egész lakótelepen van kb. vagy 50-100 ezer ember. Nem tudok a pontos összegeket de a Diginek egyelõre ilyen elõfizetõi bázishoz éri meg az optikát lefektetni anyagilag. Szóval össze lehet fogni, de akkor sem lesz olcsóbb sajnos. Több 10 millás költséget meg kétlem, hogy összedobna egy falu.
Sõt mi több. Itt pesten egy új építésû társasházban lakom a IV. kerületben. A háztól a Digi ügyfélszolgálata kb. 100m-re van. A környezõ házakban (panelekben) van LAN net, ide nem húzzák be. Ennek 2 oka lehet. 1 kevesebb elõfizu; 2 az a drága, "jó" upc nem engedi a "területére". Szóval amíg városokban is így mennek a dolgok addig kisebb városokban, falvakban reménykedni sem érdemes, hogy a közeljövõben lesz. 😞(
Az MT meg a másik. Õk ugyan házhoz viszik az optikát (ami messze sokkal költségesebb mint a Digi féle architektúra), viszont olyan hihetetlen csigatempóban haladnak a kiépítésekkel, hogy nem igaz... És biztos infóm van róla, hogy nem is áll szándékukban gyorsítani a kiépítéseken. 😞(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
erre akartam kilyukadni
tudod falun van olyan hogy 1 majom százat csinál. ha neked van ilyened olyanod akkor kis idõ után mindenkinek lesz .
nekem volt elõször biciklim a faluban és utána lett mindenkinek aztán lett motorom majd mindenkinek lett motorja.
megszereztem a jogsit elsõként utána minden gyerek fiú, lány letette amint lehetett
pedig mondták hogy nem akarnak. mindenkinek van saját kocsija és nem apuci anyuci tette a seggük alá
én szedtem össze 4 embert a faluban és surdon 10et hogy meglegyen a limit hogy kiépítsék a rendszert
most nálunk van 25 családnál net és surdon 70-80 nél
vettem quadot lám fél év múlva xy is vett.
mezõgazdaság nincs Tsz szinten van. mindenki fenyõvel foglalkozik.
max veteményes kert szinten hogy megtermelik saját maguknak a szükségest
és a bort pálinkát😊
persze vannak olyanok aki nagyban foglalkoznak ezzel azzal.
simán össze tudnánk dobni a rendszer kiépítéséhe szükséges anyagiakat!
off
Már mint mi nem igaz?
Hogy a magyar falvak népessége többnyire mezõgazdaságból él - ha egyáltalán tud - meg?
Hogy a falvak népessége elöregedik (ugyanis a fiatalok nem a vidékben látják a perspektívát, így a nagyvárosokba költöznek)?
Hogy jelen gazdasági helyzetben csökkent a fizetési morál?
"t-homenél az mondták még régebben hogy 2010 re mindenhol ki lesz építve optikai net, hálózat."
Kedves aranyos kormányunk meg rebesgette a Nemzeti Digitális Közmûvet - nos abból sem lett sokminden...
kanizsán elérhetõ a lan szolgáltatás?
de van ott másik net is 2 csomag egyik 2 megás másik 4
szóval még várni kell pár évt vagy beköltözök kanizsára.
t-homenél az mondták még régebben hogy 2010 re mindenhol ki lesz építve optikai net, hálózat.
upc se elérhetõ még. semmi más nincs mikroneten kívül
A szolgáltató hálózata valószínûleg éjszaka/hajnalban nincs annyira használatban, ezért lehet elérni rajta nagyobb sebességet.
nem õk mondták hogy azért csinálják hogy gyorsabban lejöjjön a torrent. persze igaz az is amit mondasz.
mezõgazdaságból éppenhogy "megélõ", vagy anyagilag nem éppen tehetõs vagy az idõs korosztályból kikerülõ vagy a "kissebbségi" elõfizetõk, illetve a jelenlegi gazdasági helyzetbõl kiinduló fizetési morál miatt).
ezt épp nem jól gondolod és sem a környezõ falukra nem igaz
na az viszon igaz hogy kevesen vagyunk 280 valahányan a faluban.
A szolgáltató hálózata valószínüleg éjszaka/hajnalban nincs annyira használatban, ezért lehet elérni rajta nagyobb sebességet.
"mifelénk nagykanizsától 25 km re lakok falunk"
Hogy oda a Digi kijut, kétlem. Ki kellene húzni az optikai gerinchálózatot, ami drága, és egy falu nem épp megtérülõ befektetés (fõképp a mezõgazdaságból éppenhogy "megélõ", vagy anyagilag nem éppen tehetõs vagy az idõs korosztályból kikerülõ vagy a "kissebbségi" elõfizetõk, illetve a jelenlegi gazdasági helyzetbõl kiinduló fizetési morál miatt).