3567
digi
-
ACE #2564 Az hogy torrenten mennyi a feltöltési sebesség, az jelentősen függ attól, hogy mennien töltik adott pillanatban a cuccot, és ehhez mennyi (és milyen sebességű) feltöltő társul, tehát nem biztos hogy a klienseddel vagy a portokkal van a gond... De a port nyitás nem ebbe a topicba való... -
bfbc2 #2563 szevasztok, a diginél van adásrögzitős visszatekerős beltéri? -
#2562 Hát ha nincs routered akkor elvileg az összes portodnak nyitva kellene lennie, feltéve ha nincs a gépedre tűzfal telepítve. -
zegner #2561 Sziasztok lenne egy kis gondom. Kb 2 hete van digi-netem a torrent letöltés maxon megy míg a feltöltés egyáltalán nem. Ez nyilván azért van mert le van tiltva a port amin kommunikálna kifelé a kliens (legújabb utorrent). Most az a kérdés hogy honnan tudhatnám meg, hogy melyik portom nyitott illetve zárt. Portscannerek nem jók. Router jelenleg nincs.
Kösz. -
#2560 Na most ez kínos volt. Köszi :D -
#2559 Bontod a kapcsolatot és újra csatlakozol. -
#2558 Hali!
Hogyan tudok új IP-t kérni?
Nincs Router. ipconfig /renew nem jó, bár lehet, hogy rossz helyen "keresgéltem", nem érzek hozzá.
XP-m van. -
#2557 Sajnos pont az internettel kapcsolatban nem találtam adatokat, de a SAT tv esetén piac vezető a kábel tv esetén pedig a UPC mögött a 2. helyett foglalja el. Szóval az azért erős túlzás, hogy kevés előfizetője lenne. -
#2556 azert varjuk ki a veget. keves ugyfele van, igy nem nehez tartani a szintet. ha tovabb terjeszkednek es atveszik a tvnetwork ugyfeleit is es tovabbra is jol muzsikal, akkor tudnak valamit... -
#2555 Látom a király utcáig meg a körútig szépen elhúzták a digit.
Vajon belváros jön vagy körúton kívül mennek tovább? :] -
Garfield #2554 Igen, lásd a fejlécben az "internet csomagok" pontot. -
#2553 Ezerszer :D:D -
nono28 #2552 Halló.Nekem jelenleg ez a netem van:KábelNET standard
Letöltési sebesség: 5120 kbit/s
Garantált letöltési sebesség: 1536 kbit/s
Feltöltési sebesség: 512 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség: 196 kbit/s
Ennél gyorsabb a digi internet Topnet? -
virslyee #2551 Szerintem se lesz, s ez a legjobb net ami van per pillanat Magyarországon-on. 3 hónapja megy, sose szakadt, mindig maxxal jött a torrent.(sőt volt h többel is) Mindenkinek ajánlom :)
-
infracore #2550 sehol...csak akinek válaszoltam írta hogy "mert mindenhol hallom, hogy emelkedik "
én sem hallottam emelésről. -
#2549 Nem lesz emelés. -
virslyee #2548 Hol olvastátok hogy lesz emelés? -
Reg5 #2547 Igaz "csak" BaseNetem van, de nálam szokott szakadozni. -
infracore #2546 Két hete váltottam DIGI-re,és nagyon tetszik.Akármennyit is emel az áron,még akkor
is ár-teljesítményben felénk a legjobb.Volt azóta 3 vihar,és semmi gond nem volt. -
tajthy95 #2545 1 év hűségidőt ír, remélem tényleg nem emelik, mert most elég sok minden jött össze, nem igazán van lehetőség drágábbat is fizetni az alap árnál. -
nono28 #2544 Köszi -
#2543 10,5MB/sec le és 3,2MB/sec fel!
-------------
Ma vettem az új gigabites routerhez, egy ugyanabba a családba tartozó adaptert és kivállóan működik, iszonyat gyorsan csatlakozik és iszonyat gyors a böngészés is vele, csak azért írom, ha esetleg, valaki ilyen megoldást is keresne, mert a laptopjában nincs wifi. -
nono28 #2542 Köszi.Még esetleg a Letöltési és Feltöltési sebességet letudnád irni? -
#2541 - van
- stabil
- csak havidíj
- nincsmit -
nono28 #2540 Üdv!
Valakinek vanTopNetje? Mennyire jó?Digi Internetnél ha letöltök ott kell fizetni érte vagy csak havi díj van?Köszönöm a segitséget! -
ACE #2539 Amióta a DIGI szolgáltat, ennyi volt az ára, nem tudom miért pont most emelne... Mellesleg nincs hűség, tehát akkor mondod le, ha túl drága, amikor akarod, ha meg hűséget kötsz, garantált az ár is arra az időre... ennyi... nekem atomstabil már lassan 9 hónapja. hozza a 30/20-at mindig... -
bcrics #2538 simán megy a 7el..nekem arra ment fel kb 2 honapja és azota semmi gubanc,stabil 20/10 -
#2537 Hali!
Amikor jönnek a szerelők bekötni a netet akkor Windows7re is be tudják majd ugye?
Me csak XP meg Vista van a szerződésre irva
Vagy rakjam fel a Vistat? -
#2536 Szerintem elég, ha csak visszaolvasol kicsit és láthatod, hogy mennyire JÓ választás a Digi! -
tajthy95 #2535 Üdv!
Szolgáltatót szeretnénk váltani és a Digi is szóba került, de szeretnék véleményeket, személyes tapasztalatokat kikérni.
Néztük a "StartNET" csomagot, árához képest meglehetősen gyors, ezért felmerült bennem a kérdés, hogy a bekötés után mekkora áremelkedésre lehet számítani, mert mindenhol hallom, hogy emelkedik (mért is ne...), de mégsem mindegy, hogy mennyit. Továbbá, hogy mennyire megbízható, mennyire érzékeny az időjárásra (itt rendesen megoszlott a vélemény), stb.
Köszönöm a segítséget! :) -
Samanoske #2534 Hát csak azt számít,hogy valótlan adat és ugye az adatok helyességét is igazolom az aláírással de mind1 bementem és mondták,hogy a rendszer a rossz amit én is tudtam! -
ACE #2533 És? Szerinted mit számít milyen telefonszám van a szerződésen? A lényeg hogy bekössék Te meg fizess. -
#2532 Hát akkor nincs más hátra mint előre, besétálsz személyesen egy ügyfélközpontba. -
Samanoske #2531 Beírhatnám a már nem létező matáv számom is de mivel ezeket az adatokat viszik fel a szerződésre nem lehetek "talpraesett",mert az már szabálytalan lenne! -
ACE #2530 akkor írd be, hogy 0617070707 :D
Legyél már egy kicsit talpraesettebb! :D -
#2529 Fáradj be személyesen, itt is csak azt tudom írni :P -
#2528 A speedtest nem mérvadó.. ha torrenten megvan a max, akkor nincs gond. -
Samanoske #2527 Próbáltam mind2 helyre a mobilt de nem engedi! -
heyho21 #2526 most mértem:
Eddig ment mindig 20/10 -
heyho21 #2525 Sziasztok!
20/10em van, de ma egész nap bármelyik böngészővel(Chrome,IE,Opera) max 0,5Mbit volt, a sebesség mérők is csak ennyit mértek!
Viszont letöltő klienssel megy a letöltés maxal!
Tud vki segíteni ez ügyben?