DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
The Matrix has you...
link
The Matrix has you...
én személy szerint nem hiszem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The Matrix has you...
De torrentet töltök 300 max és netezni lehetetlen és pl egy tárhylröl töltök nem akarok reklámozni megaup... akor 900-1000 ami náluk limit(van premiumom)
szal..és persze igy netezni elhet,ezt magyaráza meg valaki
Meg azt h pingelünk a netes gamekben..és a ledobásokrol nme is bezséljek!
www.icewebhu
A parancs, a használathoz: hrping -t -T -s1000 -F ping.txt www.bix.hu
A feladatkezelõben állítsd a prioritását a legalacsonyabbra.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ping -t www.digi.tv > ping.txt
Az eredményt meg küldd el nekik.
Hozzánk soha nem hoztak laptopot, és kártyát sem ajánlottak fel , hogy tesznek bele kipróbálásra, mint a pesti szerelõd. De hiába hoz laptopot ha éppen nem szakad akkor nem tud mit csinálni, meg azt mond rá amit akar. Van mikor másfél hétig szuper, utána naponta szakad. Volt kinn egy szerelõ aki megígérte, hogy õ végére jár a dolognak , mert már õt is bosszantja a dolog, megbeszéltük pár nap múlva hívom , hogy mi újság.Csak közben bevittük a boltba ahol vettük, hogy õk teszteljék le, mondanom sem kell ott nem szakadt. Pár nap múlva felhívtam, hogy semmi javulás azt mondta gondolkodik és jelentkezik. Azóta is jelentkezik kb. 3-4 hete én próbáltam hívogatni de még a telefont se veszi föl. Azt hiszem ha letelik a hûségnyilatkozat menekülök a DIGI-tõl.
Igaza van a srácnak tényleg kicserélte nálam egy TP-LINK TF-3239DL típusúra és tényleg nem kellet fizetnem csak miután jó lett a net . Érdemes kipróbálnod ha tudsz rá áldozni pár száz forintot és egy gond kilõve , utána egy virus írtás vagy hallgasd meg a srácot mit tanácsol hidd el megéri mert ingyen segít
Jobban jársz ha rá hallgatsz mert ha ottani megy ki akkor megkaszálnak rendesen .
Fogyasztóvédelem érdekes kérdés mert nem nagyon ember barát szerintem , de neked legyen igazad . Amúgy én még azt hallottam ha szarakodik és háromszor szar akkor meg lehet támadni a szerzödést egy bontás kíséretében de ez nem biztos mert szerintem ki jönnek elõtte hozzád persze a te számládra de csak akkor kell fizetned ha nálad van a hiba .
Amúgy meg úgy megy a kiszállás hogy kivisz egy lap top ot hozzád be dugja a kábeled és kiderül hogy szakad vagy nem .
Nálam kijött és néztük hogy nem megy 80 mbit el a nettem speedtest.net / internet explorer illetve firefox al is max 30/25 volt csak/ . Megnéztük torrentel 75 mbit el jött le a cucc :-)
ha ezt így bárki is megpróbálja beadni nekik szó szerint, a fogyasztóvédelem szerintem kiröhögi õket.
neked sem kéne belenyugodnod.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
a upc-nk volt 15/2 asszem kelet feltöltés átértünk jobban s lehet letölteni erre semmi!
kérdezem másnál van ilyen probléma??hozzá teszem routerünk van és más gépen si ez megy.ha én leakarok tölteni valamit már net nuku..éspersze sokszor szakadozik!
Analfabét anme vok vagy 5-6 éve van internet kapcoslatunk,nincs semien kifele menö átvitel se feltöltés simán cask letöltök!
na lényeg h mi a ....... anyja van??
és érdemes e betelefonálni?mert holnap az lesz az 1.! röhejesnek tartom
www.icewebhu
Szerintem nem a driver okozza a problémát.
Mivel a gépemet tegnap telepítettem újra és így sem mûködik, pedig ugyan azok a driverek vannak rajta amivel az elmúlt két hónapban a múlthétig tökéletesen ment a gép.
Tegnap még az oprendszer újratelepítése elõtt három féle gyári drivert próbáltam ki, de egyik sem jött be.... sem régi... sem új.
LAN kártya integrált GbE LAN(Realtek 8111C Gigabit LAN Controller)
azért köszöm...
üdv Laller.
Persze nálad nem biztos, hogy ez a probléma, lehet tényleg a szolgáltatónál van valami hiba.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Tudnátok nekem segíteni hogyan lehet naplózni a PPPoE (LAN-os Digi) kapcsolatot Win7 alatt vagy van esetleg valami progi ami készít értelmezhetõ naplófájlt a fel le kapcsolódásról. Ha esetleg nem akarják elhinni hogy folyamatosan szakad a net. (már rengeteg hozzászólásban olvastam)
Közben megpróbáltam egy újratelepítést mert arra gondoltam hogy egy ideiglenesen berakott 2. hálókártya és a tûzfal kavarta meg az egészet, de a "szûz" Win7-es és XP egy darab alaplapi hálókártyával is folyamatosan véletlenszerûen (2-5-10) percenként szakad múlthét óta(azelõtt kb másfél-két hónapig semmi ilyen nem volt).
Pluszban leteszteltem egy független másik géppel is .. persze azzal is szakad.
Tapasztalt valaki ilyet?
thx Laller
Szóval ha tényleg csak ilyen sima splittered van akkor elvileg cserélgetheted az ágakat, csak az a fontos, hogy a TV ágban mindig ott legyen a HPF szûrõ.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
splitter
Csak kipróbáltam utána vissza kötöttem ahogy volt. <#zavart1>#zavart1> Tv ágon a hpf szûrõ másik meg net.
Mindenesetre köszi a segítséget, szerelõk akkor majd megoldják.
A jelszint pedig mindig ingadozik. Nem konstans. Pl. most, hogy hideg van lecsökkent a kábelek ellenállása és így a modem is nagyobb jelszintet kap. De vannak más összetevõi is a dolognak. Gondolom panelben vagy társasházban laksz. Így a házerõsítõt kell szintezni. (vagy a vonali erõítõt)
Transmit Power Level 42.0 dBmV
A modemednek is van egy menüje amibõl ki lehet néhány értéket olvasni. Próbáld ki a 192.168.100.1-et. Vagy ha ez nem jó akkor általában rá van írva a modemre az IP cím. És olvasd ki a jelszinteket (dBmV)!
Üdv!
Most kötötték be nálunk a digis kábel netet és böngészés közben ugyan nem tûnik fel, de pl online játékoknál lag spike-okat kapok percenként ill. elég random idõközönként, jó sûrûn. Aztán a szerver vagy ledob egy timed out-al, vagy nem. Cmd.exe-n keresztül pingeltem a google.com-ot itt nem volt semmi gond, mint ahogy játék szerverek esetében sem. Aztán kipróbáltam az alapértelmezett átjárót, ott 4%os packet losst kapok, de van, hogy csak a ping ungrik meg 500-3000 ms-ra. Modem hiba vagy mi lehet az oka ennek? Win7-et használok webstar epx2203-as modemmel.
Hasonló problémákkal küzdök mint egyesek....
nálam is(Békéscsaba) egy pár napja folyamatosan szakad a net kb.5 percenként.
tök mindegy mit csinálok net,skype, még ha nem netezek (nem forgalmazok) akkor is... napszaktól függetlenül.
Eddig kb másfél hónapig semmi gond nem volt...
op rendszer: Win7 és WinXp,mindkettõvel hasonló a helyzet
üdv.