3567
digi
  • Stefling
    Mert a speedteszt kis fájlal mér és ebből adódóan, nem mérvadó. :)
  • Chris05
    Ez miért?

Digi Topnet
  • Attila8805
    nálunk még nincs:(
  • tommygear
    felvásárolta a caracomot igen
    már van net szolgáltatás, legalábbis egyik caracomos ismerősömnél már digire váltottak
  • Apocalipto
    Honnan veszed hogy felvásárolta? Semmi infót nem találtam róla neten....

Egyébként már benne van hivatalosan is az ÁSZF-ben, hogy 40/20 lett a BaseNET.
  • Attila8805
    Hali!
    Ki tud arról hogy ahol Miskolcon szolgáltatott a Caracom amit ugye a Digi vásárolt fel ott mikor lesz végre Digi Net szolgáltatás?
    Kb két hónapja mondtak 2-3 hetet:D
  • banok
    nincs
  • Cat 02 #2677
    Hali, 7. kerületben nincs digi ? :/
  • Gery85
    Szerintem csöngess be a szomszédhoz ahol digi van kérdezd meg,hogy milyen. Van olyan hely ahol frankón működik,de vannak olyan lépcsőházak is,ahol vannak gondok.
  • Alien
    Sziasztok! :) Most fog letelni T-Home adsl hűségszerződésem (Jelenleg 5 Mbit/s ) szeptember első felében, és most gondolkozok, hogyan tovább net ügyileg. Adsl-ből itt max 15-öt bírna a vonal (legjobb tudomásom szerint de nem nagyon néztem utána), elérhető T-Home kábelnet (abból nagyobb sávszélességű csomagok is) illetve Digi is ki van építve a lépcsőházban. Adsl-el nem volt soha nagyobb problémám, de szeretnék nagyobb sebességet. Kábeltv miatt ki van építve a koax kábel is, tehát így ha T-nél maradnék csak kábelnetre váltanék akkor lakáson belül nem kellene semmit csinálni, csak új szűrő / kábelmodem kéne. Viszont rengeteg rosszat olvastam róla fórumokon. Digi esetében (csak a net lenne ott) tudom, hogy behúznának egy utp kábelt (egyébként a dobozuk pont itt van mellettünk kinn a folyosón ). Mivel a routerem (ez a Belkin ) a legnagyobb csomagot nem bírná ezért a basenetet néztem ki (40/20) :D Remélem megfelelő a router, két gép lenne hálózatban, egyik egy pc, kábellel, másik egy laptop ami wifin. Ennél nem lényeg a letöltés, csak böngészni lehessen jól.

A kérdésem az lenne, hogy játékoknál a ping értékek elfogadhatóak? Gondolok itt például Call Of Duty sorozatra, főleg a Modern Warfare 2-re.Az utóbbival szívesen szoktam játszani és nem árt ha nem laggolok. Letöltés / feltöltésre nem nagyon hallottam panaszokat eddig, úgy tudom általában a max sebességek megvannak. Szóval igazából úgy minden adott ahhoz, hogy diginet legyen, csak nem volt rossz tapasztalatom a T-Home-al megbízhatóság terén, ezért vacilálok még kicsit, hogy mi legyen :) Persze hála annak, hogy nincs hűség, nem igazán van veszteni valóm :)
  • Dj Faustus #2674
    "Basenetem van de csak 8 megás."
    A BaseNET csomag - ezen oldal szerint - garantált adatátviteli sebessége 6 Mbit/s letöltés és 3 Mbit/s feltöltés (és ezt is a nálad elhelyezett hálózati végpont és az ő szerverük közt biztosítja; nem felelnek a te gépedért/routeredért, a tőlük független hálózatokért, az elérni kívánt szolgáltatásokért). Ha ez alá megy tartósan és drasztikusan az adatátviteli sebességed, akkor jelezd a szolgáltatónál.
  • bertino
    nézd meg mennyit vállalnak, ha alatta van, akkor fogyasztóvédelem, ha nincs alatta, összeteheted a 2 kezed, hogy ez van és beletörődhetsz nagyrészt.
  • dalackraul
    Basenetem van de csak 8 megás. Nem tudom mikor lesz 30/20 amit ezer éve igérnek. De nincs belőle semmi ha bemegyek ők azt mondják nem tudnak semmit.
  • Stefling
    8 megás? Ez pontosan melyik csomag? :)
  • dalackraul
    Üdv Békési vagyok. Diginetem van jelenleg 8 megás a netem. És nem tudom hogy mikor növelik a sávszélleséget itt nálunk valaki nem tud valami?
  • Stefling
    Nem változott. Nem tudom, miért úgy írták, max arra tudok tippelni, hogy ugye mikor jött az új csomag a topnet, akkor ahhoz nem volt szf, legalábbis így külön, de nem tudom pontosan.
  • Garfield
    TopNetnek változott a maximális letöltési sebessége? De eddig is 80 mbit volt.
  • Stefling
    Mostmár "hivatalosan" is:

Sebességnövelés
  • Garfield
    1000-1500 Ft-tal olcsóbb csak a Linksys, míg a TP-LINK-nek N-es a wifije és az összes LAN portja gigabites. Szerintem egyértelmű, melyik éri meg jobban.
  • exodus2
    Vannak annál olcsóbbak és jobbak is. Nekem meg Linksys WRT120N-es igaz a wifi nem Nes de nem igazán érint. És hozza a 80/25ös sebességet. És kb. harmad áron.
  • BaliBoy
    Az online igénybejelentés alatt lehet megtalálni de most technikai okok miatt nem elérhető.
  • nono28
    Köszi a segitséget!
  • Stefling
    A TopNethez, mindenképpen ilyen kell, ennél ami jobb az már 40 rugó, de az már sok érte :D
  • nono28
    Topnetem van.Akkor TP-LINK ezt veszem meg
  • Stefling
    Én ezt a routert ajánlanám: TP-LINK
    Nemrég vettem a 80/25-ös csomaghoz és teljesen meg vagyok vele elégedve, a wifije is iszonyat jó! :) Persze, ha nincs szükség rá, ki lehet kapcsolni.
    Mondjuk az edigital-nal kicsit borsos az ára, de ha valmai olcsóbbat szeretnél,ráadásul ha 30/20-sod van, akkor ez is megteszi pl:
    Wifi nélküli, olcsó és a kisebb csomagokhoz tökéletes

Remélem tudtam segíteni. :)
  • nono28
    sziasztok!Bekötötték a diginetet.Azt szeretném kérdezni hogy milyen routerral lehet két gépet összekötni.Valaki segitsen köszönöm.
  • Lacko86
    sziasztok! xiv. kerületben elérhető a digi? régen volt az oldalon egy jó kis táblázat is talán, de most sehol sem találom.
  • user2009
    ez nyilván elkerülte a figyelmem, köszönöm a felvilágosítást... akkor, mósodítom a válaszom...

VIKISKATE: lehet! 2 előfizetéssel
  • Laceee
    http://www.digikabel.hu/lakossagi_csomagok nézzd meg a ritmo és a strada csomag feletti írást: 2009. január 1-jétől rendelhető modemes internet csomagjaink és áraik:
  • Stefling
    A digihez vegyél routert, és annyi fele osztod, amennyifele akarod. :)
  • user2009
    digi-nél nincs modem
  • vikiskate
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy egy háztartásban lehet-e 2 külön álló modem!
    Úgy értem hogy eggyik szobába van egy gép és modem és másik szobába is van egy gép és modem aminek nincs köze a másikhoz.lehet-e olyat?
    köszi előre is!
  • user2009
    ha kint tört meg a kábel (bár, ha bent, arra is kb. ez vonatkozik) NE próbáld meg magad megjavítani! az UTP kábel amúgy is elég macerás, és, ha nincs hozzá megfelelő szerszámod, az úgy nem fog működni, hogy színt a színnel összetekered, aztán hajrá. a digi "dobozába" nem tudsz bejutni (mármint legálisan), bár, az elég esélytelen, hogy a dobozon belül eltörtél egy kábelt kívülről. telefonálj be (de még jobb, ha személyesen bemész), és első körben kérdezd meg, hogy náluk oké-e minden. ha oké, akkor kizárásos alapon nálad van a hiba, kérj szerelőt, pillanatok alatt kicseréli a kábeled. forintálisan nem tudom, hogy mibe kerül egy ilyen, de, gondolom, ezt az ügyfeles biztosan el tudja majd mondani előre is. a lényeg, hogy (szerintem) NE AKARD TE MEGCSINÁLNI!
  • WhiteShark
    Köszi a válaszokat, de egyik sem.
    Routerem nincs, uTorrent-ből a legújabb van fent. Valami más gond lesz.
    De szerencsére most már ritkán csinálja.
  • bigapó
    a 2.0.3 a legfrissebb stabil verzió.
  • Stefling
    Igen, nállam ez a 80/25-nél volt előforduló hiba, a routered lesz a ludas! :) Nem bírja szinkronban a sávszélt! Vagy ha eddig jó volt, akkor max még arra tudok gondolni, hogy mire letárolja a torrentet addig a vinyót húzza és a feltöltés nem tud maximalizálódni! Legfrissebb utorrentet használod? 2.0.2? Ha nem, erre frissíts. Ezeket tudom írni csak.
  • WhiteShark
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    A múlt héten kötötték be hozzám a DIGI-s netet (30/20).
    Eddig minden szép és jó volt, de most olyan gondom van, hogy a uTorrentben a feltöltési sebesség csak akkor megy maxon, ha nem megy mellette letöltés.
    Amíg csak feltöltök, addig 2-2,5 MB között van a sebesség, azonban ahogy elindítok egy letöltést, a feltöltés sebessége lemegy 2-300 kB-ra.
    Amint a letöltés befejeződik, a feltöltési sebesség visszamegy 2-2,5 MB-ra.
    Eddig frankón működött, ma kezdte ezt csinálni.
    A gépen semmi változás nem történt, a uTorrent ugyanaz.
    Valami ötlet, esetleg?
    Bocs, ha esetleg már volt róla szó.
  • Stefling
    Nem tudom, attól függ mennyi dolguk van, velük kell megbeszélni.
  • tigeroo
    és az kb. mennyi idő + $ ?

mert az a szisztéma hogy még tatarozzuk a lakást keményen. de mire kész a lakás mihamarabb kellene a net is már...
  • Stefling
    Szerintem te ne nyúlj hozzá, hívd fel a Digit, küldenek szerelőt.