DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A közös képviselõ ezekben a döntésekben a legkisebb fél... a társasháznak kell megszavaznia...

steam, origin: ACE_hun

Hja kérem, ha a közös képviselõ vagy a ház építtetõje érdekelt valamelyik szolgáltató igénybevételénél...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mondjuk az mekkora gáz már hogy egy társasházban megakadályozzák az árverseny érvényesülését pár napi fúrás faragás meg pár kábelcsatorna miatt... AZ ilyet nem tudom megérteni...

Aha.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Jaaa, értem. És mindezt panelban? Olyan panelokban ahol esetleg nem engedélyezték a kábel behúzást?

Pedig egyszerû: a lakásodba nem etherneten jön az internet, hanem WLAN-on, a WLAN antennát pedig etherneten kapcsolod össze a számítógépeddel.

Én nem igazán értem ennek a WLAN-nak a lényegét... én úgy értelmeztem hogy ez is panelban elérhetõ, de nem értem az RJ-45-ös csatlakozását... na mind1.

Stefling
Internet szolgáltatásunk 2010.05.01-tõl hatályos Általános Szerzõdési Feltételeit (Internet ÁSZF-et) itt találja.
Módosítások listája

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Kezdem unni hogy minden nap délután 4órától két percenként újracsatlakozik a netre.Szerintetek mit lehet tenni?<#conf>
Miért baj az neked, hogy csatlakozott automatikusan? Örülj neki. Valszeg valaki bepipálta, hogy automatikusan csatlakozzon.
Sziasztok!Ma reggel a gépem indítás után csatlakozott a netre,eddig mindig meg kellett adni a felh.nevet és jelszót most meg magától csatlakozott.Mi lehet ez légyszíves segítsetek,elõre is köszönöm.
pfej,,ismerõs a szitu,sokáig mobilnettel szarakodtam,

bertino
ez nem betegség.
ez egy rémálom.

szar helyen van az albérlet, ennyi.
itt az adsl-bõl ennyi jut.

idióta lakótársak meg még így is egész nap töltenek, oszt van 1 mbitünk összesen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Virgin Media milyen betegség ?
bertino
1 hónapja stabilan.

1 hónapja stabilan😊

Mighty
youtube, vimeo, videa, stb-re gondoltam.
Letölt egy adagot, aztán mintha megszakadna a kapcsolat, nem tölt tovább semmit.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ne streaming szolgáltatóval próbáld... feltehetõen az a szolgáltató a szar...

Mighty
Na, újra elõjött. Betölt 1-2 percet, aztán megáll.
Most azt vettem észre, hogy mióta újra routerrel csatlakozom a netre, azóta csiálja. Más tapasztalt ilyet streaming videoknal?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

gz8
Otthon a startnet csomagot használom már vagy 1 éve, de soha, semmilyen gond nem volt, a 20/10 Mb/s-ot (ez kb. 2,5/1,2 MB/s) napszaktól függetlenül mindig tudja.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Hello,jovohéttol boldog Digielofizeto/használó leszek,,,a Startnet 20/10 csomagot választottam,kérdés mennyire szokott meglenni az a 10Mbit lefelé,,a garantált ugye az 4/2,

Ez semmi, nekem volt, hogy minden mérésre 700-800 Mb/s-et mért! <#guluszem1> <#hehe> Végül rájöttem, hogy az akkor használt Avira fizetõs verziójának a web-es vírusfigyelõ része bolondította meg. Amint kikapcsoltam, "normálisan" mért. <#smile>

Törölt felhasználó
pfffff....

sztem meg nem kell veszekedni....
bigapó
off:

ember, Neked egy deka humorérzéked sincs 😊

továbbra sincs kedvem elmagyarázni az egész történetet, de ne pörögj ezen a témán tovább, nem ér ennyit az egész. jó napot.

on:

The Matrix has you...

Törölt felhasználó
Persze!

Másnap meg le megy 4 megabit alá😄
ChaosTeam
Tudom, hogy a Speedtest nem mér pontosan, de most lemértem a sebességem és amit kaptam eredményre, az nemsemmi! 😄

Na, milyen jó netem van mi? 😊 ( Persze újabb mérés után már a valós 80mbit-et írta )
Kösz ismeretlenül a jelzõt!! Értem és tudom a poén szó jelentését, de értelmezd is amit olvasol és rögtön rájössz, hogy amire reagáltál abban egy árva szó sem esett a poénról, csupán az utalvány fajtáiról, mert képzeld nem csak cafetériával lehet fizetni, ezért kérdeztem rá hogy ez épp melyik fajta.
Bocs, de ha olvasod a hozzászólásokat itt vannak akik segíteni akarnak a másikon a problémák megoldásában nem gúnyolódni minden alap nélkül.
bigapó
nagyon savanyú ember lehetsz vagy csak szimplán rossz napod volt, mert nem érted azt a szót, hogy POÉN 😊

The Matrix has you...

Az elmegy a net-re csak annyit én 2009. október óta küzdök a digivel, de természetesen náluk minden rendben van, nálam van a baj. Négyszer telepíttették újra az op. rendszert, így is szakadt, akkor cseréljek hálókártyát. A harmadik kártya van benne így is ugyanazt csinálja. Automatikus újratárcsázás van beállítva és így visszaszámol 60 mp-rõl és megy tovább. Van, hogy félóra alatt 3-4-szer van mikor két naponta csoda ha egy hétig semmi gond. Érdekes a szervizben tesztelték más szolgáltatóéval ott nem volt szakadás, stabil volt a net. Úgy hogy az elmegy a net-re csak annyit ne nagyon reménykedj. Én féléve küzdök velük.
Törölt felhasználó
Ha digid van ami nekem akkor azt kell mondanom igen..
elõfordul nálam is... van amikor 1-2 óra alatt megjavul...
de akkor is érdekes ez a jelenség....
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 458, Received = 433, Lost = 25 (5% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 67ms, Average = 41ms

Ez asszem elég durva, remélem holnapra megjavul...

Na most nálam is (Bp. XI. ker.) az van, hogy kb 3-5 percenként olyan 5 mp-re elmegy a net, semmi adatforgalom, aztán visszajön. Maga a letöltés is az atomstabil 30 Mbit-rõl ingadozóvá vált... Másnál volt már ilyen hibajelenség? Rendbe fog jönni? Online játékra perpill így alkalmatlan...

Törölt felhasználó
Wifit csak telóra akarom használni... kábelre kell amúgy😄

TL-WR1043N (TP-Link) ennek utána nézek. köszi😊
Üdv!

Nekem TL-WR1043N (TP-Link) van, igaz kábellel használom, de van rajta Wifi is és elvileg az is tudja a sebességet. Nézz utána, én Wifit nem szeretek használni, úgyhogy nem próbáltam 😊 Bár nem egy olcsó router, de megéri a pénzét.

Stefling
Akkor vagy túlterhelt volt a hálózat, vagy karbantartás volt nekem akkor szokott ilyet csinálni, bár csak rövid idõre akkoris.. a lényeg a lényeg, hogy már jó. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Na, mára minden rendben?! <#confused> Érdekes. <#fejvakaras>

bertino
" Nem pár nap múlva kellene hanem azonnal megnézni mi a gond!"

rögtön 😊

routeres kérdésre banner!

Törölt felhasználó
Szia!

Nekünk is ilyen netünk van!
Én is lefényképeztem elküldtem ki jöttek. Lásd minden rendben!
Hát azért valami nem oké, mert hetente egyszer csinálja hogy vissza esik és nem a torrentezõk miatt!
Olyat is csinált hogy pillanatra szakadt. valamikor egy nap 6 szor aztán utána minden ok napokig.
Havernál meg mindig õ nála 3 szor voltak kinn....
Számomra hihetetlen és érthetetlen mert hiába küldöd el nekik mire kitolják a képüket megjavul. Nem pár nap múlva kellene hanem azonnal megnézni mi a gond!
Mert különben úgyis azt mondják: Ez a ma mért le és feltöltési sebesség a szerzõdési feltételeket biztosítja!
Csak hogy, ha sûrûn fel lép ez és többször különbözõ le írt idõpontokban rögzíted akkor már mondhatod hogy önök nem teljesítik a szerzõdésben le írt feltételeket....
Csak hát itt jön a küzdelem része...
Ajánljon már valaki ehhez a nethez valami jó wifis routert ami nem fagy ( nekem e digitalba tplynkeset ajánloattak 8000 ft digisek ezt mondják). Mert ami most van az sajnos fagy... és 30 megabit letöltés fölé nem megy...
Stefling
Most vagy az lehet a baj, hogy sokan torrenteznek a körzetedben (bár a digi elvileg bírja a nagy terhelést is), vagy a kábellel lehet valami gubanc, esetleg az elosztószekrényben.

Tegnap még jól ment a 80/25-ös NET-em Linksys WRT320N router mögött, ma meg modem szintre esett a NET-em sebessége. <#merges2> <#shakehead> Gyorsan kiszedtem a router-bõl a kábelt és közvetlenül a gépbe dugtam, de semmi nem változott. <#rolleyes> Gyorsan tárcsáztam a 1272-t és a hölgy azt mondta, hogy a http://speedtest.digikabel.hu/ oldalon csináljak mérést és a képernyõmentést küldjem el az [email protected] email címre a szerzõdés számommal ergyütt. Ezt mértem bakker:

Letöltés:

Feltöltés:

Ez eszméletlen. <#gonosz3> <#sir> Fog ez érni valamit? Holnap megint hívjam õket? Gondolom ma õk sem dolgoznak. Vagy menjek a helyi képviseletre személyesen. Mi lehet szerintetek a gond? <#confused> Szakadozás ugye sok mindentõl lehet, de hogy a sebesség így visszaessen?! <#falbav>

Kösz de tudom mit jelent! Neked is ajánlom olvasásra a #2420-asra írt #2423-as válaszomat.
Hidd el tudom mi az a cafetéria szótárazás nélkül is, sõt régi munkahelyem kaptam is.
Csak azért kérdeztem Garfieldet, hogy mi ez az internetes utalvány, mert ilyen megfogalmazásban még nem hallottam,nem tudtam ,hogy erre gondol mert más utalvány is beváltható internet fizetésre.
Törölt felhasználó
Választható juttatási rendszer... 😊
bigapó
hát ezt most nem ÉN fogom elmesélni neked, de csak egy szimpla poén volt 😊

ja és nálunk sincs cafeteria, annak idején ki kellett szótáraznom, hogy megtudjam mit jelent ez a szó...

The Matrix has you...

Azt meg, hogy nem kell válaszolni, de ez magas labda volt nem tudom mire célzol.
Az elsõ kérdésedre a válasz az én munkahelyem nem ad cafetériát!!!!
bigapó
munkahelyed vagy cafeteriád? <#vigyor>

nem kell válaszolni, de ez nagyon magas labda volt 😊

The Matrix has you...

Köszi a gyors választ, sajnos ilyenem nincs!
A munkahelyedtõl kaphatod cafeteriában.

Bocs, nem vagyok jártas, az elektronikus internet utalvány mire kapható és honnan szerezhetõ be.
Köszi!
Ha valakit érdekel: elektronikus internetes utalványt be lehet váltani, de csak személyesen az ügyfélszolgálaton: vidd magaddal a kódot és fizethetsz vele.