DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Módosítások listája
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
ez egy rémálom.
szar helyen van az albérlet, ennyi.
itt az adsl-bõl ennyi jut.
idióta lakótársak meg még így is egész nap töltenek, oszt van 1 mbitünk összesen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Letölt egy adagot, aztán mintha megszakadna a kapcsolat, nem tölt tovább semmit.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Most azt vettem észre, hogy mióta újra routerrel csatlakozom a netre, azóta csiálja. Más tapasztalt ilyet streaming videoknal?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
sztem meg nem kell veszekedni....
ember, Neked egy deka humorérzéked sincs 😊
továbbra sincs kedvem elmagyarázni az egész történetet, de ne pörögj ezen a témán tovább, nem ér ennyit az egész. jó napot.
on:
The Matrix has you...
Másnap meg le megy 4 megabit alá😄
Na, milyen jó netem van mi? 😊 ( Persze újabb mérés után már a valós 80mbit-et írta )
Bocs, de ha olvasod a hozzászólásokat itt vannak akik segíteni akarnak a másikon a problémák megoldásában nem gúnyolódni minden alap nélkül.
The Matrix has you...
elõfordul nálam is... van amikor 1-2 óra alatt megjavul...
de akkor is érdekes ez a jelenség....
Packets: Sent = 458, Received = 433, Lost = 25 (5% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 67ms, Average = 41ms
Ez asszem elég durva, remélem holnapra megjavul...
TL-WR1043N (TP-Link) ennek utána nézek. köszi😊
Nekem TL-WR1043N (TP-Link) van, igaz kábellel használom, de van rajta Wifi is és elvileg az is tudja a sebességet. Nézz utána, én Wifit nem szeretek használni, úgyhogy nem próbáltam 😊 Bár nem egy olcsó router, de megéri a pénzét.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
rögtön 😊
routeres kérdésre banner!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekünk is ilyen netünk van!
Én is lefényképeztem elküldtem ki jöttek. Lásd minden rendben!
Hát azért valami nem oké, mert hetente egyszer csinálja hogy vissza esik és nem a torrentezõk miatt!
Olyat is csinált hogy pillanatra szakadt. valamikor egy nap 6 szor aztán utána minden ok napokig.
Havernál meg mindig õ nála 3 szor voltak kinn....
Számomra hihetetlen és érthetetlen mert hiába küldöd el nekik mire kitolják a képüket megjavul. Nem pár nap múlva kellene hanem azonnal megnézni mi a gond!
Mert különben úgyis azt mondják: Ez a ma mért le és feltöltési sebesség a szerzõdési feltételeket biztosítja!
Csak hogy, ha sûrûn fel lép ez és többször különbözõ le írt idõpontokban rögzíted akkor már mondhatod hogy önök nem teljesítik a szerzõdésben le írt feltételeket....
Csak hát itt jön a küzdelem része...
Ajánljon már valaki ehhez a nethez valami jó wifis routert ami nem fagy ( nekem e digitalba tplynkeset ajánloattak 8000 ft digisek ezt mondják). Mert ami most van az sajnos fagy... és 30 megabit letöltés fölé nem megy...
Letöltés:
Feltöltés:
Ez eszméletlen. <#gonosz3>#gonosz3> <#sir>#sir> Fog ez érni valamit? Holnap megint hívjam õket? Gondolom ma õk sem dolgoznak. Vagy menjek a helyi képviseletre személyesen. Mi lehet szerintetek a gond? <#confused>#confused> Szakadozás ugye sok mindentõl lehet, de hogy a sebesség így visszaessen?! <#falbav>#falbav>
Csak azért kérdeztem Garfieldet, hogy mi ez az internetes utalvány, mert ilyen megfogalmazásban még nem hallottam,nem tudtam ,hogy erre gondol mert más utalvány is beváltható internet fizetésre.
ja és nálunk sincs cafeteria, annak idején ki kellett szótáraznom, hogy megtudjam mit jelent ez a szó...
The Matrix has you...
Az elsõ kérdésedre a válasz az én munkahelyem nem ad cafetériát!!!!
nem kell válaszolni, de ez nagyon magas labda volt 😊
The Matrix has you...
Köszi!