DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnak is szarakodik a telefon? Nálunk 3 óra óta nincs net, illetve a telefon érdekes dolgokat mûvel.. valamikor csak sípol, valamikor ázsiai "gép" beszél, mintha ügyfélszolgálat lenne... hol tudok telefonálni, hol nem... Szal valaki tapasztalt valamit? XXI. kerület... ja és 1272 sem tudom hívni sajátról...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Most ,mintha egy kicsit javult volna...
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
msn:[email protected] bárki felvehet
Este kezdõdött nálad is?😄
Nálatok is szarakszik a net mert nálam eléggé akad nem tölt be semmit és letöltés is egy fos..
Valaki tapasztalt ilyet?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem hittem volna, hogy ennek köze lehet bármihez.
Digisek ajánlottak már valakinek beállítást ehhez?
milyen routert ajánlottok ami tuti fasza a digihez és birja a 80/25 ös netet?😄
mert ami most van egy D-link Dir-300 és az nem bírja :d de ez most mellékes..ha lenne vmi jó router jó áron akkor lecserélném :d
GGMU
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Firmware friss rajta, nem értem mi a baja.
Csinál ilyet egy drágább fajta tp-link is?
Wr542g-m van most. 20/10-es net.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/tl-wr1043nd-p38845763/
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
fizukor veszek egy normális routert (ajánlhatnátok is mondjuk úgy 10k HUF-ig, esetleg beszerezhetõséggel, köszi), ha akkor is fos lesz, nem túl kedves hangnemben fogom kérni a kikötést.