DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma köttöték be a 40/20 as diginetet. De a sebbeségmérõ csak ilyen 20/10 et mutat próbáltam sokat ez mitõl van?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Honda - The Power of Dreams
Nekem is volt ilyen problémám, egy Netgear féle routerrel, még a 30 Mb diginél.. ledobált,szakad stb..
D-Link DI-524-van ezzel teljesen jó, néha 1-2x bontja a kapcsolatot a router (havonta 1x talán, de sztem a beállítások miatt) de ezen kívül semmi problémám nincs vele. WiFin is adja a 20-30Mbot...
Ha van az ismerõseid között valaki, aki jobban ért a routerekhez, akkor kérj segítséget, és itt SG-n is van a "Router beállítások" ott is kérdezõsködhetsz a beállítások felõl.
Honda - The Power of Dreams
Köszi válaszokat!
Igen 80/25, viszont azt áruljátok már el nekem légyszives, hogy tegnap mi a mocskos lófaszér nem szakadt egyszer sem, ma sem egész délelõtt (hajnal 2 óta) most meg elkezdett baszakodni?
Rohadtul elegem van, és nem értem, hogy ha a router szar, akkor miért nem állandó a szarakodás? a Net mindig ugyan arra van használva, és naponta kb ugyan annyit, ugyan azokban az órákban
am 80/25ös a neted?
Sokkal inkább ott lesz a gond szerintem, hogy nincs rendesen beállítva, csak van egy Quick Setup, oszt csókolom.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Szeretnélek megkérdezni titeket mielõtt az ügyfélszolgálatot hívnám.
Körülbelül 8 jónapja vagyok Digis, korábban csak egy gép volt, azonban 1-2 hónapja lett még 1, szóval routert is vettünk, egy TP-Link TL-R402M.
Amióta így van net, azóta napona kürölbelül 25 alkalommal szakad meg a net, de cask minimális idõre, böngészés közben nem lehet észrevenni, letöltés viszont megszakad, illetve online játékokból is kidob. Nem kell ujrainditanom semmit, azonnal logolhatok vissza/folytathatom letöltést. Viszont kezd nagyon idegesíteni, ha megy másik gép, ha nem, csinálja.
Tudnátok valami tanácsot adni? Elsõ routerem, lehet, hogy a beállításoknál van elcseszve valami, Quick Setupot toltam, semmi extra, mivel nagyrészét nem is tudom, hogy micsoda. Szóval net van, csak állandóan megszakad. router nélkül nincs ilyen.
Elõre is köszi
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A sima modemes netnél van modem és ott lehetséges, hogy regisztrálni kell a mac címet.
A lényeg a lényegben, hogy mind a két változat létezik itt(Digi) is és ott(júpiszi) is.
<#hawaii>#hawaii>
Antivirus - To protect and to serve
De attól még nyugodtan elhiheted, hogy nem írtam/írtunk hülyeséget. Nekem nem volt ilyen szerencsém, regisztrálnom kellett, amikor gépet fejlesztettem annakidején, addig semmi nem jött be, csak a upc mac regisztrálós oldala.
Szóval ennyit errõl!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Annyira azért nem hülyék voltak, akik csinálták
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
nincs neted, de neten kell regelni a hlókártyát... <#conf>#conf><#conf>#conf>
Egyébként nem telefonon kellett, hanem volt valami webes felületük erre, itt is írják: http://ubuntu.hu/node/13508
Aztán lehet ma már nem így van, de 5-6 éve még így volt, mert én is voltam UPC-s egy ideig.
nem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megsúgom neked, hogy júpc kábelnetnél regelned kellett a hálókártyád mac címét ... addig nem volt neted.
Nem telefonon, hanem a netes lapon.
Igen, 11 éve is. Mert azóta van, meg több gépem is lecserélõdött hálókártyástul.
Diginél nincs.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ugyanis nekem 3 különbözõ hálókarival van netem 11 éve és még egyikért sem kellett telefonon jelezni nekik.
Feltelepíti az ember a hálókari driverét és megy is a net. ENNYI!
húzd ki akkor a routered amikor általában nem netezel (hajnalba vmikor) és akkor nem is fogod észrevenni
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
1 ÉV HÛSÉGIDÕ ESETÉN: AZ ELSÕ 3 HÓNAPBAN A SZOLGÁLTATÁS HAVIDÍJA 3000 Ft
a múltkorában még láttam hogy 2 évnél meg 6 hónap de ez nem tuti....
én is sztem most fogok váltani 😄
GGMU
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO