DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam jó...

tommygear
piratebayrõl ti tudtok tölteni? nekem már nagyon régóta azt írja ki hogy nem hozható létre kapcsolat
nekem is volt ilyen gondom, szinte fél évig szenvedtem a szakadásokkal és nem a router csinálta nálam. Ki kellett verni a balhét, hogy csináljanak végre valamit. Kicserélték a modemet azóta lekopogom semmi probléma.
Üdvözletem !!!

Ma köttöték be a 40/20 as diginetet. De a sebbeségmérõ csak ilyen 20/10 et mutat próbáltam sokat ez mitõl van?

ip-t váltott

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

AlieN911
*kidobott= inditottam a firefoxot, és ahol be voltam jelentkezve, ott ki volt.. menet közben semmit nem lehetett észrevenni..

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Hali
Nekem is volt ilyen problémám, egy Netgear féle routerrel, még a 30 Mb diginél.. ledobált,szakad stb..
D-Link DI-524-van ezzel teljesen jó, néha 1-2x bontja a kapcsolatot a router (havonta 1x talán, de sztem a beállítások miatt) de ezen kívül semmi problémám nincs vele. WiFin is adja a 20-30Mbot...
Ha van az ismerõseid között valaki, aki jobban ért a routerekhez, akkor kérj segítséget, és itt SG-n is van a "Router beállítások" ott is kérdezõsködhetsz a beállítások felõl.

Honda - The Power of Dreams

Alien
Nekem is ilyen routerem van amit tommygear ajánlott és nagyon szuper. Viszont tegnap az én netem is megszakadt háromszor a délutáni/késõ esti idõszakban , illetve az elõbb is. És egyik ismerõsömnek is ugyanabban a pillanatban szakadt, amikor nekem is (pedig nem egy helyen lakunk)

kastil
Hali!

Köszi válaszokat!

Igen 80/25, viszont azt áruljátok már el nekem légyszives, hogy tegnap mi a mocskos lófaszér nem szakadt egyszer sem, ma sem egész délelõtt (hajnal 2 óta) most meg elkezdett baszakodni?

Rohadtul elegem van, és nem értem, hogy ha a router szar, akkor miért nem állandó a szarakodás? a Net mindig ugyan arra van használva, és naponta kb ugyan annyit, ugyan azokban az órákban

Golyo69
2 hét és nekem is digi lesz😄
TV+Telefon+NET
80/25 ös net 😄
mostani upc 60/6..ez fos😄

GGMU

tommygear
ezt ajánlom neked
am 80/25ös a neted?
tommygear
jó márka csak az a típus nagyon gyenge a digihez
A márkával nincs semmi baj, a TP-Link teljesen jó, nálam egy 1043ND megy egy 642G utódjaként.
Sokkal inkább ott lesz a gond szerintem, hogy nincs rendesen beállítva, csak van egy Quick Setup, oszt csókolom.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Amit vettél = egy rakás kakival sajnos. Olyan 8-10e Ft környékén már megbízhatót lehet kapni. Nekem most egy D-Link Dir-300rev b. van stabil nem szakad és semmi gondom vele ahhoz képest, hogy 80/25ös netem van a router meg 100MB-s vannak nagyobbak 300MB-os meg 1Gbites de ha ez ilyen jól megy nem cserélem le. Ha teheted cseréld le egy D-Link-re mások tapasztalataira hallgattam jól is jártam.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kastil
Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni titeket mielõtt az ügyfélszolgálatot hívnám.

Körülbelül 8 jónapja vagyok Digis, korábban csak egy gép volt, azonban 1-2 hónapja lett még 1, szóval routert is vettünk, egy TP-Link TL-R402M.
Amióta így van net, azóta napona kürölbelül 25 alkalommal szakad meg a net, de cask minimális idõre, böngészés közben nem lehet észrevenni, letöltés viszont megszakad, illetve online játékokból is kidob. Nem kell ujrainditanom semmit, azonnal logolhatok vissza/folytathatom letöltést. Viszont kezd nagyon idegesíteni, ha megy másik gép, ha nem, csinálja.

Tudnátok valami tanácsot adni? Elsõ routerem, lehet, hogy a beállításoknál van elcseszve valami, Quick Setupot toltam, semmi extra, mivel nagyrészét nem is tudom, hogy micsoda. Szóval net van, csak állandóan megszakad. router nélkül nincs ilyen.

Elõre is köszi

tommygear
nálam is 😊
Stefling
Nállam is mgeszûnt, vagy nagyon késõ estére tették. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

3 napja nem szakadt meg a DIGI. Megszüntették ezt a 24 óránként ledobósdit?
itt nem kell regisztrálni semmit,a routerren beállítani a PPoE-t,és minden gépen van net.tavaly augusztusban beállítottam,és azóta semmi gond vele.

ChaosTeam
a "panelekben" van a LAN net, az az ahol nincs modem, csak a kábel jön be.. és bedugva a gépbe tárcsázni kell "PPPoE" kapcsolaton keresztül, vagy routert kell beállítani erre és akkor a routerre kötött gépeken automatikusan van net. Nem kell modemet regisztrálni.

A sima modemes netnél van modem és ott lehetséges, hogy regisztrálni kell a mac címet.
sznorbi2
Na ezt a témát jól kiveséztük kedves fórumtársak.
A lényeg a lényegben, hogy mind a két változat létezik itt(Digi) is és ott(júpiszi) is.
<#hawaii>

Antivirus - To protect and to serve

Gery85
Imádom ezeket a témákat, több helyen csináltam már digi netet, pl a 15kerületben 1 db utp kábel jön be, nincs modem, csak bedugod a kábelt és van net, de ezzel ellentétben a 9.kerület mester utcában úgy jön be a digi szélessávú 20/10es netje,hogy bejön a kábel,bele a modembe, és a modembõl megy a számítógépbe, és itt bizony regisztrálni kell a hálókártyát telefonon keresztül, máskülönben nincsen internet!

Aramir
...vagy csókos vagy...

Nem kéne ilyenkor már fórumoznom...

Aramir
Passz, mázlid van vagy csókos van a upcnél <#vigyor>
De attól még nyugodtan elhiheted, hogy nem írtam/írtunk hülyeséget. Nekem nem volt ilyen szerencsém, regisztrálnom kellett, amikor gépet fejlesztettem annakidején, addig semmi nem jött be, csak a upc mac regisztrálós oldala.

sznorbi2
Akkor Én kiválasztott vagyok a júpiszinél mert egy Realtek meg valami magyar hálókarit is használok az SMC-vel(ennek a driverét még csak telepíteni sem kell mert a Windows-ban benne a drivere) egyetemben és bármikor tudom használni ha kicserélem a gépben és semmilyen honlapos regisztrációt nem kell csinálnom(most, hogy mondjátok a szomszédnak kellett regizni a hálókariját, nekem miért nem?). Már az SMC-n is legalább 30X változtattam manuálisan MAC címet(ezek szerint minden egyes alkalommal regisztrálnom kellett volna a neten a hálókari MAC-jét?) és mégis minden rendben évek óta de az utóbbi idõben sûrûbben változtatom a MAC címet az új ip-k miatt.
Szóval ennyit errõl!

tommygear
2 routert is használtam már digivel, egyszer se kellett telefonálgatni sehova 😄 bedugtam ment
Gépre felhívni õket, aztán mikor lett router arra is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
mit?
Neked mindig valami csodaneted volt, mert nekem pl DIGI-nél 4 hónapja kellett <#idiota>

tommygear
ja ezt nem tudtam, nekem upc-nél se volt ilyen régen sose
mrzed001
addig egy kamuneted van ... csak annyi van engedve rajta, hogy regeld ... (talán weblapokat ha be akarsz hívni is a upc reges lapja jött be)
Annyira azért nem hülyék voltak, akik csinálták

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tommygear
sose értettem én ezt a upc-nél
nincs neted, de neten kell regelni a hlókártyát... <#conf><#conf>
Aramir
Azért a pppoe kapcsolatot be kell állítani a routerben (név, jelszó, portforward ha kell, stb.).

Aramir
Na, közben látom más is írta.

Aramir
Akkor keress már rá googléban pl erre" upc mac cím".
Egyébként nem telefonon kellett, hanem volt valami webes felületük erre, itt is írják: http://ubuntu.hu/node/13508
Aztán lehet ma már nem így van, de 5-6 éve még így volt, mert én is voltam UPC-s egy ideig.

bertino
"beudom az utp kábelt és hasít a net?"

nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

penge25
thx a helepet wifis routerem van még, akkor így se kell csinálni semmit beudom az utp kábelt és hasít a net?

mrzed001
"nem volt és nem is szokása a júpiszinek a hálókártya bejelentése."
Megsúgom neked, hogy júpc kábelnetnél regelned kellett a hálókártyád mac címét ... addig nem volt neted.
Nem telefonon, hanem a netes lapon.
Igen, 11 éve is. Mert azóta van, meg több gépem is lecserélõdött hálókártyástul.

Diginél nincs.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bertino
pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sznorbi2
Megsúgom neked, nem volt és nem is szokása a júpiszinek a hálókártya bejelentése.
Ugyanis nekem 3 különbözõ hálókarival van netem 11 éve és még egyikért sem kellett telefonon jelezni nekik.
Feltelepíti az ember a hálókari driverét és megy is a net. ENNYI!

tommygear
dehogy kell
Modemesnél van. Többinél nem tudom. De kb 2 perc és autón felismeri, ha gépet akarsz, routert azt viszont be kellett diktálni.

Aramir
Ez a UPC-nek volt a szokása, diginél nincs ilyen.

penge25
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy gépet fogok váltani, alaplap+proci+videókari+ramok! Ugye jól tudom, hogy mivel alaplapi integrált hálókártyám van, az új lappal nem lesz digi netem, mert be kell telefonálnom a digihez, hogy megváltozott a hálókártyám az alaplapvásárlása miatt? Szóval magyarán, ha gépet bõvítek lesz e netem, vagy be kell csörögni, valami beazonosít a digi céghez?

tommygear
ez a diginek a hülyesége, idén vezették be, hogy 24 óránként új ip...
húzd ki akkor a routered amikor általában nem netezel (hajnalba vmikor) és akkor nem is fogod észrevenni
tommygear
nekem is ilyen van, probléma nem lehet vele
Stefling
Nekem is ez a routerem van, és nekem is megszakad, napi 1-2 alkalommal, de iszonyat bosszantó, sõt egy másik haveromnak is, neki is ez a routere van. Talán a router lehe a ludas? De hisz be van kapcsolva az automatikus újrakapcsolódás. Ráadásul, minden nap ugyanabban az idõpontban szakad, ami megint csak rédekes, eddig este fél 7-kor csinálta, most meg délelõtt 11-kor, devolt már hogy 2 alkalommal is, egyszer, este fél 7-kor, aztán meg este fél 10-kor, de ez érdekes, hogy olyanoknak szakadozik, akiknek iylen routerük van, pedig nem rossz router, esetleg valami beállítási hiba lehetséges?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

tp-link tl-wr1043nd

Golyo69
hát jah...végülis "maradt" az akció csak kevesebb ideig akciós:
1 ÉV HÛSÉGIDÕ ESETÉN: AZ ELSÕ 3 HÓNAPBAN A SZOLGÁLTATÁS HAVIDÍJA 3000 Ft
a múltkorában még láttam hogy 2 évnél meg 6 hónap de ez nem tuti....
én is sztem most fogok váltani 😄

GGMU

HoReSz1975
Lehet, át kell mennem a Digihez, mert a T-Home -nál lejár a hûségnyilatkozatom és megemelkedik a havídíj elég rendesen. Úgy néz ki a helyzet, hogy nincs már az akciójuk, miszerint, ha 2 évet írok alá 1 évig 3000HUF bármilyen szolgáltatás, vagy 1 évet írok alá, akkor 6 hónapig 3000Ft minden szolgáltatás, amit választok <#conf><#rolleyes>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO