Ismerd fel a képről a várost!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

San Salvador

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Darkon
de varos kell

Born to win

Darkon
<#eljen><#eljen><#eljen>

Born to win

El Salvador

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Elejétõl volt egy ilyen sejtésem, csak valószínûtlenebbnek tûnt, mint a többi.<#smile>
Amazonastól északra van?

Darkon
igen😊

Born to win

Andora
Európa?

Dél-Amerika vagy Közép-Amerika?

Darkon
nem,nem,nem tehat😊

Born to win

Afrika?

Azt kifelejtetted, h nem Európában és nem is Ázsiában van.

Darkon
nem

Born to win

Fülöp-Szigetek?
Darkon
nincs muszlim vonal egyaltalan!

Born to win

az, hogy nincsenek régi házak nem jelenti, hogy nem régi város, sõt nem valószínû, hogy "új". Azt illetõen, muszlim elbizonytalanodtam, mert a mecsetek általában kilenc osztatú terek, ez meg hosszhajós. Inkább keresztény. Egyébként Afganisztán, Tádzsikisztán Türkmenisztán stb. is lehet.
Mi az amit tudunk (Keveset)
1 volt gyarmati ország
2. Mohamedán (nem a fõtéren lenne a templom, ha nem ez lenne az uralkodó vallás.)
3. Modern templom, de a környék nem igazán gazdag: nem vsz. , hogy gazdag olajállam.
4. az épületek közt nem látni régi (középkori stb. ) épületeket. Tehát egy modern, vagy mostanában kifejlõdött város.
5. Nem hiszem , hogy sivatagi ország.. sok zöld.. a hegy is...
Milyen országok maradhatnak?
India országai: Pakisztán, India,(talán) Banglades nem hinném, ott nincsenek hegyek.. Malájzia, Indonézia ...
van más javaslat?
teljesen más eset. Egy volt gyarmati ország reprezentációi kizárólag a szuverenitás szimbólumai (ezen a mecseten látszik, hogy huszadik századi), szemben a 19 századi Magyarországgal, ahol zsidóság az emancipációs folyamata miatt jelennek meg reprezentatív zsinagógák, de még akkor sem fõ helyeken. Egyébként ez Erdélyben érdekes, ahol a települések fõ helyein római katolikus, református, unitárius stb.. templomok vannak, és a románok folyamatosan azzal kísérleteznek, hogy vagy rivális teret csináljanak, aminek a fõ helyén a román templom áll, vagy úgy próbálják átszervezni teret, hogy a román templom legyen hangsúlyosabb.
Magyarország sem zsidó állam mégis vannak zsinagógák...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

a tamilo,k Sri Lanka legnagyobb kisebbsége, indiaiak. És egy kisebbség temploma nem állna ilyen hangsúlyos helyen és nem lenne ekkora. Szerintem
Attol még vannak benne kisebbségek...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Pakisztánban jobbos a közlekedés, szerintem nem (aztán lehet, hogy tévedek) Esetleg Kína Belsõ-ázsiai része, vagy Indonézia?
Az buddhista ország...
Sri Lanka?

Pakisztán?
A közel - keleten láttam ( TV ) ilyen templomokat...
Muszlim gyarmata csak az angoloknak, franciáknak és hollandoknak volt, de a franciáknak csak Afrikában. Ha jól tudom
És angol gyarmat is?

Darkon
pedig a gyarmatos vonal jo...

Born to win

Szerintem az egy historista középület. 19. századi. Az "fõtér-koncepció" alapján nem volt túl jelentõs közigazgatási központ a gyarmati idõkben. Az újabb rétegek sem dominálnak, tehát most sem az. Ez a középület nagyon el van szúrva, nem merném megtippelni, hogy melyik európai ország gyarmati nyoma. A mecseten látszik, hogy újabb.
Én inkább azon az irányon indultam, h olyan ókorinak néz ki az az épület és hátha a római idõkbõl való.

De valóban:
Mintha bal oldalt közlekednének az autók is pl.

Kuala Lumpur?
Az ott egy vsz. mohamedán templom. Mellette egy európai épület. Lehet , hogy a gyarmati korból.
Így vmi volt angol gyarmat lehhet, ahol mohamedánok is élnek... pl: Malájzia
Andora
Izrael?

Legalább az országot mondjátok meg.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Nah, ha nem is Észak-Afrikában, akkor tényleg jól el kell rugaszkodni.

Darkon
Nem,nem

Born to win

Andora
Töröko.?

Andora
Igen az.

Hát Ázsiában?

Darkon
nem😊

Born to win

Ajaj.
Európában van?

Darkon
nem, kisse el kell rugaszkodni😊

Born to win

Cipruson készült?

Darkon

Born to win

Darkon
Hanza varos, Lubeck-re gondoltam elsore es bejott😊

Born to win

Dánia?

Andora
Balti tenger környékén van.

gz8
Lengyelország, esetleg valamelyik balti állam?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Andora
Egyik se.

gz8
Hollandia, Belgium, esetleg az Egyesült Királyság?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Andorra?<#idiota>