Ismerd fel a képről a várost!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Amazonastól északra van?
1 volt gyarmati ország
2. Mohamedán (nem a fõtéren lenne a templom, ha nem ez lenne az uralkodó vallás.)
3. Modern templom, de a környék nem igazán gazdag: nem vsz. , hogy gazdag olajállam.
4. az épületek közt nem látni régi (középkori stb. ) épületeket. Tehát egy modern, vagy mostanában kifejlõdött város.
5. Nem hiszem , hogy sivatagi ország.. sok zöld.. a hegy is...
Milyen országok maradhatnak?
India országai: Pakisztán, India,(talán) Banglades nem hinném, ott nincsenek hegyek.. Malájzia, Indonézia ...
van más javaslat?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A közel - keleten láttam ( TV ) ilyen templomokat...
De valóban:
Mintha bal oldalt közlekednének az autók is pl.
Így vmi volt angol gyarmat lehhet, ahol mohamedánok is élnek... pl: Malájzia
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Európában van?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ