4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
#3757 Nem. -
#3756 USA? -
#3755 -
Benevolens #3754 valaki? -
Benevolens #3753 akkor tegyen valaki más -
Benevolens #3752 azaz -
Berselius #3751 És átadom. -
Berselius #3750 Eskiºehir
-
#3749 Hazamegyek és belevetem magam a kutatásba ))) -
Benevolens #3748 Ankarában csak két dolog nincs abból ami a képen van. Villamos meg folyó. De Törökország jó. Viszont Törökországban összesen 4 városban van villamos... -
#3747 Hát akkor addig várunk )))
Tudod mit ?
Erre viszont nem jöttünk rá (( szerinted hol lehet ??? -
#3746 Az soká lesz szó szerint addigra este lesz:) -
#3745 ÁÁÁ én csak nagyon kíváncsi voltam már)))
Megvárjuk, míg hazamész egy szép képet feltenni ...
Okés ?? -
#3744 Ok megmondom de akkor átadom a jogot másnak. Ankara. -
#3743 Mely török városról van is szó ?? -
#3742 És tudom is a várost csak erről a gépről nem tudok berakni képet szóval meghagyom másnak:) -
#3741 Szerintem meg ez egy török város -
#3740 Valamerre északabbra? -
Benevolens #3739 nem -
COOLancs #3738 Svájc vagy Dánia? -
#3737 Hopp-hopp )) -
Benevolens #3736 rajta van az ország zászlója a képen. Nem mondom, hogy jól látható, de kizár néhány dolgot. -
Benevolens #3735 szerintem nem -
#3734 Szerintem Bécs. Az pedig a Duna. -
Benevolens #3733 nem, a villamosok színezése például Magyarországon, Bécsben, Münchenben, Prágába stb elég konzervatív, de a német városok nagy részében, ahonnan ezt a képet is vetted nem annyira (főleg mert összevissza keverednek a szolgáltatók piaci alapon). Szóval nem a színezésből kell kiindulni. Van a képen egyéb elég jó árulkodó jel is arról, hogy hol lehet ez a hely, de ha a villamosból akarsz kiindulni érdemes lenne összegyűjteni egy-két új típus nevét és végignézegetni google-lel, hogy milyenek. -
#3732 Asszed találom ??
Hát nem találom (((
Viszont megtaláltam az őskövületét
a villamosnak .....asszem )) -
Benevolens #3731 nem -
#3730 Olaszorszag? -
Benevolens #3729 borzalmas "csak vége"= "csak lemaradt a vége." Nem tudok gépelni -
Benevolens #3728 ja, azt akartam írni, hogy egyik sem, csak vége. Tehát nem Horvátország és nem Szlovénia. Bocs a megtévesztésért -
ahti #3727 Ljubljana? -
Benevolens #3726 egyik -
ahti #3725 hm, esetleg Horvatorszag, vagy Szlovenia? -
Benevolens #3724 nem -
polarka #3723 Nem Franciao. ? -
Benevolens #3722 több ilyen honlap is van. Mindenesetre nem lesz olyan könnyű dolgod, mert a mostani villamosok állandó műszaki tartalommal és szinte városonként változó formával készülnek. Kinézet alapján nem biztos, hogy be tudod azonosítani De ha rájössz a villamos típusára, akkor megtalálod a várost a google segítségével. (most próbáltam ki) -
#3721 Európában kéne maradnunk... Állítom, hogy a villamos a kulcs..van egy honlap ahol a villamosokat sorolják fel -
Benevolens #3720 a fejtegetés hideg, Németország "közelebb van",de nem azon az úton, amit gondolsz -
#3719 Elso ranezesre valami Kelet- Kozep-Euorpai Soviet tagallam ugrik be, de eleg tisztanak es jo allapotban levonek tunnek az utcak, ugyhogy valoszinulegg picit Nyugatabbra van. Nemetorszag? -
Benevolens #3718