Ismerd fel a képről a várost!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora

Szerintem nincs vele baj, csak kicsit Dél-Kelet-ázsiai. Az átnevezésrõl annyit, hogy régebben olvastam, hogy a '29-'32 gazdasági válság elõtt a felhõkarcoló a cég piacképességének gigantikus szimbóluma és hatásos reklám volt, ezért New Yorkban havonta dõltek meg a magassági rekordok. Woolworth, Chrysler stb. A korszak vége az Empire State Building volt, ami azért kapta végül is ezt a nevet mert az államra szállt, a válság miatt. Ha ez valamilyen szinten tovább él az amcsik gondolataiban, akkor ez lehet az oka a névváltoztatásnak. És az nyilván a város fontosságát is hangsúlyozza, hogy mekkora cég mekkora toronnyal jelenik meg és hogy hány minél nagyobb torony van. Nekik gyakorlatilag ez a város, mert nincsenek reprezentatív utak, fontos középületek katedrálisok vagy óvárosok.
Gondolom...
Rincewind
Hat ez eleg gaz. Meg az is, ha tenyleg mgepitik a Chicago Spire nevu formedvenyt... 😛
az. miért kell ezért egy épületet átnevezni?
micsoda baromság!
miért lett a Sears tower Willis tower?
Nem. Rémlett a gömb, h ott van és rákerestem guglin, h jól emléxem-e.

Bammeg tényleg, csak alacsonyra van állítva a fényerõ a monitoromon és azt pont nem lehet jól látni<#buck><#idiota>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Darkon
atadom

Born to win

Darkon
Shanghai : ) (ki van irva😊)

Born to win

Darkon
Sears (mostmar Willis) towers

3404 <#eljen>

Born to win

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Ulánbátor

<#eljen> (am mibõl jöttél rá? 😄 csak nem a file névbõl?:$)
Darkon
uj

Born to win

Darkon
Chicago

Born to win

Valszeg eltaláltam.
Itt egy új, nem nehéz (egyeseknek), de szép kép. Gondoltam megosztom veletek😊

Székesfehérvár?

akkor teszek én egyet 😊
nagyon könnyû 😛
gz8
Az új kép rakási jogát átadom 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

igen.
gz8
Segovia, a katedrális.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

igen
gz8
Spanyolo.?

nem.
Franciao.?

Ezzel arra kívántam utalni, h eltaláltad.

<#eljen>

brisbane?
New York?
Nem.
Nem.

nem Szingapur?
gz8
Egyesült Államok?

jaja, szerintem tök jók <#vigyor0>rakhatsz...
Ez a dél-olaszországi Alberobello jellegzetes kõtetejû házai.

háát, may Amerikából nézve.
Görögörszág fele?
<#eljen>

Oslo
Falcon87
Talán Stockholm?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Fõváros?

Német?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

<#worship>
JohnnyNapalm
csak egy ilyen autóraktár van<#eljen>

Igen

#3367: nem