Ismerd fel a képről a várost!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A polgárháború alatt az északiakhoz tartozott.
Rincewind
Nekem is ez volt az elso gondolatom.
déli állam?

usa
gz8
Európa?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Nem áll olyan szögben a nap <#vigyor4>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Azért üres az utca, mert szieszta van?

nem
gz8
New Orleans?

Gregorius
<#eljen>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ciudad de Mexico<#vigyor>
Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

birdo
Mindenesetre szép kép ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Hát kérlek, ez nem metró, hanem villamos, vagy legalábbis light rail, bár mintha tényleg metrónak neveznék. És Houston. És tudom, hogy rajta maradtak a feliratok. De betettem, mert nem tipikus amerikai városkép és tetszett<#gonosz3>
Rincewind
Jotanacs, legkozelebb olyan kepet rakj be, amin nincs rajta az allam jellegzetes rendszama es a vonat megalloja. 😊
Houston lesz, mert a szerelvényre az van írva: Fannin South, ami egy ottani állomás.

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Gregorius
Az autókból ítélve valahol az amerikai kontinensen lehet. Ez a fajta hídépítés engem vagy Kanadára vagy az Államokra emlékeztet. Ilyen szájbarágós 30 mérföldes sebességkorlátozás tábla viszont csak az Államokban létezik. <#vigyor0> Cseles, mert az ember azt hinné, hogy ez egy villamos, viszont ezzel ellentétben a houstoni metró egyik szerelvénye lehet.

Gabor1990
Így van, Prága.

Praha a tv orony mellõl, vagy belõle
Gabor1990
Egy egyszrû, hogy pörögjön a topik:

A Donau City. Honnan? Amúgy télleg. Már emlékszem, a szigeten tovább van a tv-torony. De nem tudtam, hogy ott van mecset. <#rolleyes>
birdo
Bezony Bécs )))

helyes.😊 valóban a bécsi ENSZ-város.😊
nem.😞
Vagyis, ha nem a Balkánon van, és szomszédunk, akkor marad:
Románia, Szlovákia, Ausztria

Románia?

Gabor1990
Bécs

Ükrajna és Szlovénia kivételével az összes szomszédunkban járt török
Szerbia
birdo
ahova török betette a lábát

nem.. csak egyik szomszédunkban.😊
gz8
Svédország, esetleg Norvégia? Dánia?

A Balkánon van?

Spanyolország?
még mindig nem.😞
de lehet, hogy megmondom.😊
gz8
Valahol Angliában?

nem.
Hollandia?
egyik sem.
Skopje? Pristina?

Kisendre
Isztambul?

nem.
schwehat?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

egyik sem.
Ciprus Nicosia ?
Németország?

egyik sem.
vagy Szarajevo
Tirana