4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
Benevolens #3797 nem, de nem igazán nagy hely, mert a stadion, közel van a központhoz. Először Baltimore-ra gondoltam (bár az nagy, de ott is közel van a stadion) , de ott nem ilyen a stadion (kettő is van) és a skyline is más. Volt egy infó, hogy Wisconsintól délre. Elkezdtem pörgetni az agyamban, hogy hol láttam még ilyet, hogy amerikai nem annyira nagy város központjához közel van a stadion és eszembe jutott, hogy Charlotte-t pont néztem Google Erthön, mert amikor ráközelítesz az USA-ra az elsők között jelenik meg a neve és azt hittem, hogy ennek valami oka van és ezért nemrég néztem, és ott pont így van. És megnéztem még egyszer, és bejött :) -
polarka #3796 Híres vmiről, h így rávágtad? -
#3795 Bingo! :) -
Benevolens #3794 Charlotte -
#3793 Nem, annal joval delebbre van. -
#3792 damn damn
Valahol Wisconsinban? -
#3791 nope :) -
#3790 damn
Knoxville? -
#3789 nope -
#3788 Vancouver? -
#3787 Nem tudom mennyire lesz nehez/konnyu...
-
Benevolens #3786 rakjon valaki, most nincs időm keresni -
polarka #3785 -
Benevolens #3784 Vancouver :) -
polarka #3783 Egy könnyebb:
-
#3782 sorban, sörben... :D
a képrakás jogát átadom -
Benevolens #3781 de a legtöbb japán város nem ennyire szellős és nem ennyire szabályos. Alig sikerül benyomorgatni a közlekedést az épületek közé -
#3780 Pedig eleg tipikusan Japanosak ezek az epuletek. A legtobb Japan varosi epulet hasonloan nez ki, mint azok a kepen. -
#3779 Yup, Sapporo.
Hokkaido fovarosa, a hires hofesztival helyszine es nem utolso sorban ott csinaljak ezt: :D
-
#3778 Sapporo? -
#3777 Valahol Hokkaido szigetén? -
Benevolens #3776 tényleg japán?? hát nagyon snassz. Nem gondoltam volna, hogy japánban ilyen lebutított dolgok is vannak. -
#3775 Igen. -
Benevolens #3774 ha jól látom baloldali közlekedés van ezen a helyen -
polarka #3773 Japán? -
#3772 Mindkettore nem a valasz. :) -
Benevolens #3771 vagy, hogy nem kína -
Benevolens #3770 úgy érted, hogy nem posztkommunista? -
#3769 Kis segitseg: a varos hires a sorerol! :P -
#3768 Nem. -
#3767 Nem :) -
COOLancs #3766 Szöul? -
Benevolens #3765 háát... Ez biztos valami kínai hely, vagy egyéb ázsiai posztkommunista, ahol a monumentalitás a 19. század eszköztárával valósul meg. Ez a kockaizé nem valami remek, a park tök használhatatlan. Egyrészt az épületek kevéssé részesülnek belőle,hiába nagy, mert csak egy oldalról van kapcsolatuk a parkkal, másrészt a kocka utcahálózat felszabdalja ezért megint nem lehet kihasználni a méretét, ha meg megszünteted az utcákat, akkor meg olyan, mint egy fal és ráadásul biztos jó kis szélcsatorna is, ami meg megint tök kellemetlen. Én úgy látom, hogy nem megy el a hegyig.
Különben KÍna? -
#3764 Nagyon yóóó ...klassz a széles park végig a hegyekig... -
#3763 -
#3762 Átadom a rakás (rakat ^^) jogát :) -
Benevolens #3761 képet :) -
#3760 Talált, az! -
#3759 Chisnau, Moldávia -
#3758 Ott azért nincsenek ennyire sz*r utak