4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
Benevolens #3877 nem -
COOLancs #3876 Szentpétervár? -
Benevolens #3875 bocs, vizsgahajrá volt.
-
#3874 No nem lesz kep...? -
#3873 De azért jó lövés, volt, nem? -
polarka #3872 gondoltam nehezebb lesz ezen a gondolat meneten végigmenni -
Benevolens #3871 "A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában... "
De elég, ha csak segítesz. Nem kell megmondani.
Keresek valamit... -
casti91 #3870 Persze, tegyél csak. Ja és bocsi, új vagyok még itt. -
Benevolens #3869 köszi, de nem kellett volna elfogadnod, mert nem az acapulcói üdülőterület része, hanem külön hely. Ha csak annyit mondasz, hogy majdnem, de másik üdülőhely, akkor előbb-utóbb megtaláljuk.
De ha gondolod teszek képet. -
casti91 #3868 Majdnem jó, de elfogadom mert ez nehéz volt. A város neve: Zihuatanejo kicsit Északnyugatra van Acapulcotól. :) -
Benevolens #3867 Acapulco esetleg -
casti91 #3866 Sziasztok!
-
#3865 A képrakás jogát átaladom :) -
#3864 mernének = mernék -
#3863 Na jó... :)
Lovas vezér, ráadásul keleti írás (bár nem kanji). Mivel Észak-Koreában nem mernének lóra ültetni a Szemüveges Okostojást, ráadásul ilyen régies tökfödővel, marad egy olyan vezér, aki annak idején nagyot alkotott (Mo.-on pl. több millió halottat :( ), aki - figyelembe véve a tiszta levegőt és az épülő felhőkarcolót, csakis mongol lehet. Akkor Dzsingisz, ki más.
És tényleg.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghengis_Khan
http://en.wikipedia.org/wiki/Hohhot -
magnesium #3862 mi csak várjuk? :) -
#3861 Majd holnap -
polarka #3860 egyébként Kína ;) -
polarka #3859 ezt meg honnan!? -
#3858 Hohhot, Mongólia. Dzsingisz kán szobra a háttérben mutatja az utat :) -
polarka #3857 Nem hiszem, h bárki rá vágja. Nehezen, de kitalálható/megtalálható a neten.
-
polarka #3856 Düsseldorf -
Benevolens #3855 nem -
#3854 Valahol Ausztriában? -
Benevolens #3853 -
polarka #3852 -
Benevolens #3851 mostar -
polarka #3850 itt egy must know hely
-
#3849 Tehet valaki, nekem most nem jut az eszembe semmi. -
Benevolens #3848 Drezda. A chemnitzi ingák parkolnak a tárolóvágányon a Hauptbahnhofon. A sztori pedig az, hogy a nagyobb kanyarívek és a gyorsabb sebesség miatt a pályaudvarról kijövő vágánycsoportokat egyre inkább izolálták egymástól, felüljárókkal keresztezték, és ezért meg kellett emelni. Viszont a tárolóvágányokat nem emelték meg, azzal nem kellett foglalkozni. A drezdai főpályaudvar meg úgy van kialakítva, hogy a két szélén vannak a különböző irányok átmenő vágányai, középen meg maradtak a tárolóvágányok. Vagyis csináltak egy medencét. Gondolom a kép egy marha nagy eső után készült, amikor minden ide folyt össze. A Hauptbahnhofnak környékén sincs sehol folyó. -
#3847 Ahogy a 3846-ban írta magnesium, én is Chemnitzre tippelek (anno Karl-Marx-Stadt). -
magnesium #3846 Chemnitz? -
#3845 Dresden, Drazda vagy hogy a rakba hivjak Magyarul. :) -
#3844 Hihi...
Európa ? -
Benevolens #3843 vagy mindkettő :P -
#3842 Oké ))
Hátul építik a csarnokokat...vagy épp bontják ? -
Benevolens #3841 az a vicces, hogy igaziból nem árvíz. Ha kitaláljátok elmondom a sztorit :) -
#3840 Azért komolynak tűnik ez az árvíz -
Benevolens #3839 Na jó, teszek. :( Eredetileg nem ezt akartam, de megígértem egy árvizeset. Na jó, ez csak elázott :)
-
#3838 Viszont ez lehet az első város a világon, ahol a folyóvizek szennyezése helyett felsővezetékes elektromos hajókat állíthatnak üzembe.