4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
Benevolens #3957 nyilván valami nagyobb városias hely közelében, mert a településhatárhoz képest nagyok a házak és egyértelműen nem mezőgazdaságból élők laknak benne. Valamilyen agglomerációs övezet. -
Benevolens #3956 nem igazán. Nem tudok vele mit kezdeni. De kíváncsi vagyok a végeredményre. -
#3955 Ben keresed egyáltalán azokat a barna kockaházakat ??? -
Benevolens #3954 világos, de már a kérdés is érdekes, hogy a rajna mentén van-e a tartomány? Az meg, hogy elsőre beletippelsz, amikor 1 francia 4 német és 6 svájci tartományra tippelhettél volna... Szóval te tudsz valamit... -
polarka #3953 ? Már 1 tartományig leszűkült a kör, szal jó az. -
polarka #3952 Freiburg környékén? -
Benevolens #3951 uff, de konkrét. -
#3950 igen -
polarka #3949 Baden-Württemberg tartományban van? -
#3948 igen -
#3947 Áááááá totál kivoltam a szögesfejütől -
#3946 ez beteg film:D 2. része durva -
polarka #3945 A Rajna érinti a tartomány területét, amiben a város található? -
polarka #3944 "Egy kockában semmi izgalmas sincs, még akkor sem, ha egymásra pakolják őket."
Még akkor sem, ha halálos csapdák vannak bennük? -
#3943 nem találok sok kockaházat, csak egyedülállókat...
ehh -
Benevolens #3942 ezzel mind egyetértek kivéve azzal, hogy az egymásra pakolt kockák nem izgalmasak. Nem volt gyerekkorodban építőkockád? :) -
#3941 Használd nyugodtan a Kép beszúrása makrót a sima url-lel -
#3940 Nem, attól keletre. -
#3939 Nem, nem izgalmas. Egy kockában semmi izgalmas sincs, még akkor sem, ha egymásra pakolják őket. Nálunk pedig minden lerobbanva végzi 10 év távlatában, úgyhogy minden épületre úgy kell gondolni, hogy ez majd milyen szép lesz elhanyagolva, rozsdafoltosan, máló vakolattal, folyásnyomokkal. Van olyan épület, ami patinásan is szép. A modernekről ez nem mondható el. Pont olyan lesz, mint egy gyár. Én szeretem Pestet, de amit itt művelnek, az parasztvakítás. Ezek a modern cuccok, amikkel kiverik a városvezetés szemét, ezeknek a 80%-a csak számítógépes animációkon szép, ahol legelő emberek heverednek le labdázni a fűbe, és nem hajléktalanok ülik körbe a non-sense köztéri díszítőelemeket. -
Benevolens #3938 szerintem egész izgalmas. Az ilyenek amikor megépülnek általában nem szoktak ilyen izgalmasra sikerülni. Hanem ormótlan szabdalt kockákként végzik, ócska anyagokkal burkolva és pár év után már leharcoltan. :( -
#3937 Lehet, hogy jó terv, de eszméletlen ocsmány. Bár ahova tervezik, oda mehet felőlem, ha ezt bárki szépnek találja. Arra ritkán járok. -
Benevolens #3936 a feladványképen nem a nívós építészet épületei vannak szerintem, hanem a jelenlegi tömegépítkezés termékei. -
#3935 [IMG][/IMG]
Ez is német -
Benevolens #3934 ez tök jó terv. Szóval már csak elszúrni lehet :( -
#3933 Keresem, de nem találom.....viszont találtam mást....
ismerősnek tűnik ))
-
#3932 És Brüsszel vonalától is Nyugatra van? -
#3931 29, 30: igen -
#3930 Bécs vonalától Nyugatra van? -
Benevolens #3929 Németország? -
#3928 igen -
#3927 igen :) -
Benevolens #3926 Európa? -
#3925 30 főnél többen lakják? -
#3924 lásd -
#3923 nem -