Ismerd fel a képről a várost!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Nem 😊
Szöul?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

háát... Ez biztos valami kínai hely, vagy egyéb ázsiai posztkommunista, ahol a monumentalitás a 19. század eszköztárával valósul meg. Ez a kockaizé nem valami remek, a park tök használhatatlan. Egyrészt az épületek kevéssé részesülnek belõle,hiába nagy, mert csak egy oldalról van kapcsolatuk a parkkal, másrészt a kocka utcahálózat felszabdalja ezért megint nem lehet kihasználni a méretét, ha meg megszünteted az utcákat, akkor meg olyan, mint egy fal és ráadásul biztos jó kis szélcsatorna is, ami meg megint tök kellemetlen. Én úgy látom, hogy nem megy el a hegyig.
Különben KÍna?
birdo
Nagyon yóóó ...klassz a széles park végig a hegyekig...

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Rincewind
gz8
Átadom a rakás (rakat ^^) jogát 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

képet 😊
bulba
Talált, az!<#eljen>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

gz8
Chisnau, Moldávia

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ott azért nincsenek ennyire sz*r utak <#hehe>

bulba
Nem.

Pluskast
USA?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bulba

valaki?
akkor tegyen valaki más
azaz
És átadom.

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Eskiºehir

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

birdo
Hazamegyek és belevetem magam a kutatásba )))

Ankarában csak két dolog nincs abból ami a képen van. Villamos meg folyó. De Törökország jó. Viszont Törökországban összesen 4 városban van villamos...
birdo
Hát akkor addig várunk )))
Tudod mit ?
Erre viszont nem jöttünk rá (( szerinted hol lehet ???

Pluskast
Az soká lesz szó szerint addigra este lesz😊

birdo
ÁÁÁ én csak nagyon kíváncsi voltam már)))
Megvárjuk, míg hazamész egy szép képet feltenni ...
Okés ??

Pluskast
Ok megmondom de akkor átadom a jogot másnak. Ankara.

birdo
Mely török városról van is szó ??

Pluskast
És tudom is a várost csak errõl a géprõl nem tudok berakni képet szóval meghagyom másnak😊

Pluskast
Szerintem meg ez egy török város

gz8
Valamerre északabbra?

nem
Svájc vagy Dánia?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

birdo
Hopp-hopp ))

rajta van az ország zászlója a képen. Nem mondom, hogy jól látható, de kizár néhány dolgot.
szerintem nem
Gregorius
Szerintem Bécs. Az pedig a Duna.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

nem, a villamosok színezése például Magyarországon, Bécsben, Münchenben, Prágába stb elég konzervatív, de a német városok nagy részében, ahonnan ezt a képet is vetted nem annyira (fõleg mert összevissza keverednek a szolgáltatók piaci alapon). Szóval nem a színezésbõl kell kiindulni. Van a képen egyéb elég jó árulkodó jel is arról, hogy hol lehet ez a hely, de ha a villamosból akarsz kiindulni érdemes lenne összegyûjteni egy-két új típus nevét és végignézegetni google-lel, hogy milyenek.
birdo
Asszed találom ??
Hát nem találom (((
Viszont megtaláltam az õskövületét

a villamosnak .....asszem ))

nem
Rincewind
Olaszorszag?
borzalmas "csak vége"= "csak lemaradt a vége." Nem tudok gépelni <#falbav>
ja, azt akartam írni, hogy egyik sem, csak vége. Tehát nem Horvátország és nem Szlovénia. Bocs a megtévesztésért <#lookaround>
Ljubljana?

egyik
hm, esetleg Horvatorszag, vagy Szlovenia?

nem
Nem Franciao. ?

több ilyen honlap is van. Mindenesetre nem lesz olyan könnyû dolgod, mert a mostani villamosok állandó mûszaki tartalommal és szinte városonként változó formával készülnek. Kinézet alapján nem biztos, hogy be tudod azonosítani De ha rájössz a villamos típusára, akkor megtalálod a várost a google segítségével. (most próbáltam ki)
birdo
Európában kéne maradnunk... Állítom, hogy a villamos a kulcs..van egy honlap ahol a villamosokat sorolják fel

a fejtegetés hideg, Németország "közelebb van",de nem azon az úton, amit gondolsz
Rincewind
Elso ranezesre valami Kelet- Kozep-Euorpai Soviet tagallam ugrik be, de eleg tisztanak es jo allapotban levonek tunnek az utcak, ugyhogy valoszinulegg picit Nyugatabbra van. Nemetorszag?