42
  • snowkid16
    XD, nVidia 9600GT-n megy 25+FPS+16élsimítás+vsync+dx10konfig (xp-m van)
    Szóval, nem is tudom...Crysis 2-3 simán el fog futni nVidia 8000GT-n (ajánlott) alap sszerintem ha 7200GT lesz...
  • JaSoN HuNTeR #41
    ez kama elne hidd.
  • SzocsA
    NVIDIA tripla SLI rendszer - félmilliós videókártya alatt sem pörög a Crysis

Hm a Crysis 2 min 4 magos proci 4 DB sli 9900 ultra! 16 GB ram! hehe
  • Saccard
    Ez általánosságban egyáltalán nem igaz... Van egy-két unalmas hangulatmentes agyonhentelős fps, de van zseniális is nem is kevés(és a multi élményekről regényeket lehetne irni...) Ha ilyen általánosságban beszélünk mondhatnánk azt is h az rts-ek milyen unalmasak... semmi ujjat nem tudnak már hozni... pl.: C&C Tiberium wars (u.a. mint a 2 csak szebb grafikával...), AoE 3 nem részletezném szerintem a nagy név tökéletes lehúzása volt... Ott a bfme2 na az aztán nagy game!!! A gond csak ott van h kb 4 kör multi után már minden lehetőséget(nincs tul sok) kiaknáztál és aztan jöhet a jolbevalt lovas ellen dardas dardas ellen kardos kardos ellen ijjász stb... Én történetesen rajongok az rts-ekért is de ha ilyen hülye általánosításokat teszünk akkor azt kell h mondjam h az fps felhozatal sokkal többsdzinű volt mint az rts felhozatal az elmult 1-2 évben.
  • Rundstedt17
    az fpsek retentően unalmasak..
  • darXideR
    aztán most jön a far cry 2!!! huhuhúú micsoda meglepetéseket tartogathat.
    nem mondom, h rossz játékok voltak, de azért engem nem győzött meg egyik se...gondolom a következő kommentek egyike az lesz, h jajj de noob vagyok, és játszam a játékot 3000*4800as felbontásba ultra high++ grafikával, és máris nagyon jó lesz..
  • darXideR
    főleg h crysis sztem pont ugyanaz volt mint a far cry, ottvagy az erdőbe. megölöd az embereket. aztán a játék felénél már szörnyek is vannak, onnantól azokat ölöd és ennyi...
  • opeca
    Nem unják még az FPS-eket? Mert én már nagyon...
  • tmisi
    A Crysisban csak az a sz*r, hogy a néhol trehány optimalizálás tönkrevágja a játékélményt, pl. elég szépen lehet butítani, hogy fusson viszonylag rendesen, de az utolsó pálya (anyahajó) meg néhol be-be szaggatt (holott a tág dzsungel térben meg alig), nem beszélve a TAC Gunos bugról (kezdheted két mentéssel visszább, hogy eltűnjön). A Core pályát meg már csak megemlíteném, aki végigvitte, tudja miről van szó.
    Most feltettem a FarCry-t, very/ultra highon, szűréssekkel - ha lenne nagyobb monitorom, nagyobb felbontásban is - úgy fut mint a vaj! És gyönyörű. Persze a Crysis mediumon már lehagyja, de hát ahhoz jobb gép is kell.
  • Saccard
    "pkláne hogy érkzik a Crysis 2, még durvább grafikával szal Far Cry ejtve...
    Ennyi" ÖÖÖÖ.... LOL? Te miről beszélsz testvér még jobb grafikával? A gamertársadalom max. 8%-a rendelkezik olyan géppel amin szépen, magas fps-sel elfut az a hűdekurvajó grafika, az optimalizálatlanság szinte szánalom. A crysis maga mint játék mellesleg engem is meglepett mert télleg jó maga a játék is, nem csak a grafikán van a hangsúly,de igy eltemetni egy játékot, főleg úgy hogy elég nagy neve van... Ha csak a gamerek 30%-nak a gépén el fog futni már szivesebben fognak ott dzsungelharcot folytatni mint a diavetítéses crytek féle játékban...
  • marcell007
    igaz hogy a crysis jobb a far crynál de azért a far cry is egy rohadt jó játék
  • Oblivion 5
    KasztnerTokman próbáld meg a Crysis-t maximum grafikán, s juss el az első ellenfélig s hidd el nagyon jó játék!!!
  • Oblivion 5
    Crysis Forever maximum Strength! :)
    A Far Cry a nyomába sem érhet :S pkláne hogy érkzik a Crysis 2, még durvább grafikával szal Far Cry ejtve...
    Ennyi
  • KasztnerTokman
    Nem azért de miért vagytok oda azért a Crysisért?
    A boltba se vettek belőle sokat.
    Én stratégia fan vagyok ,de szoktam fpsni is ami mostanába fps vonalon zajlik szerintem szánalmas agyontuningolt grafikai motorok és más nem kiv halo 3,cod4 ott legalább van mesterséges intelligencia van.
    3000 darab IIvh-s fps amikor már tényleg keztek az emberek ráunni akkor jött a crysis iszonyat habi game ami minden játékból összelopott minden ötletet és szevasz ennyi szerintem egy nagy nulla én 3-4 órát játszottam vele.
  • mustang93
    Szerintem van is meg nincs is.
  • Balumann
    CoD 4-be szerintem hamarabb meghalnak az emberek mint cod 2-be. Ráadásul van egy olyan, hogy HARDCORE mód, ami ha bevan kapcsolva akkor pisztojtól is 2 lövésre meghal, nagyobb fegyverekkel ha nem lábon lövöd egyből meghal, és nincs HUD se.
  • Inquisitor
    " mert a megjelenésre különösen érzékeny játékos társadalom vizuálisan szinte biztosan többet kap a Crysistől, mint kap majd a Far Cry 2-től."

Ennek az eddig látottak ellentmondanak. Éppen az az érdekes, hogy a "legnagyobb látótáv, élethű dzsungel" Crysis mellett ez a sajátmotoros játék szépen megállja a helyét. És akkor a tűz, füst és időjárás kezeléséről szó sem esett.
    Másrsézt valószinüleg sokkal nagyobb szabadságot enged a játékosoknak. Már csak értelmes történeti körítés kell és lehet sokkal sikeresebb lesz az elődjénél.
  • szentleleki
    lh898öúéuh97zkii9

• Batistuta007
    Hát szerintem fölösleges ez a sok hasonlítás!Én játszottam anno fc-vel végigvettem és kriály egy élmény volt!De ha jobban belegondolunk akkor azért kicsit lol hogy meg volt hogy melyik emberbe melyik fegyverből hány töltény kellejen hogy meghaljon!:Dkipróbáltam csak onnan tudom!mondjuk míg így is azt kell mondanom hogy nagyon jó játék volt,mert amiket most kidobálnak:D
    A Cryis-ról csak annyit hogy azért kell vele játszani hogy lásd a grafikát és pont!Nem kell hasonlítgani meg ilyen meg olyan!Arra gyártották hogy elkápráztasson!Egyébként van rosszabb game!A grafját meg nem lövi meg egy game se a közel jövőben!
    Egyet kell értenem azzal hogy a single mód igencsak leáldozóban van!Elég vicces játékok vannak ma már!Lassan már gondolkozni sem kell!Multiban én a cod2-t toltam/tolom !arra azt kell mondanom hogy minden tiszteletem!Játszok most a cod4 multival!Nos hangulatra tetszik,nah de hogy egy fél tár kevés legyen egy ember fejébe!!!!!!!saját magam próbáltam ki!feltűnt hogy nem nagyon halnak meg az áldozatok,úgy ahogy kellenne:Dezért szóltam havernak hogy tűrje már hogy hátulról fejbe lőjjem kb 1 méterről!hát ez volt az eredmény!szóval nagyon elkeseredtem ezen:(nem tuom hogy ezen fog e javítani valamilen patch!nagyon remélem hogy igen bár most az 1.4 van fent és azzal is ugyanez!Viszont a single meglepően jó volt!rövid de legalább jó és nem merült be unalmas dolgokba!
    A Far Cry 2-ről annyit hogy én is várom biztos jó lesz de van egy oylan érzésem hogy nem lesz egy világot megváltó játék!
  • DRevan
    Rosszul tudod, ugyanis pont, hogy az inkább csak a 2. patchben lesz...az 1. patch hivatalosan csak bug fixeket és optimalizálást fog tartalmazni. Részlet a patchnotesból:

Updates

* Improved SLI / Crossfire support and performance
    * Improved overall rendering performance (DX9 and DX10)
    * Enabled VSync functionality in D3D10

Remélem nem csak 1-2 FPS-t fognak javítani a teljesítményen ... ;)
  • Skyline
    A krííííízisz színvonala....Há...:D
    Max grafikai színvonala,de azt meg nem nevezném színvonalnak hogy kb épphogy randább játékoknak negyedakkora gépigénye van..:)
    Szépszép,de optimalizálatlan gebasz..:)
  • fflx
    OFF:

jah, csak EA pl ne bojkottalna a mod-olast, ott ahol csak tudja. pl vajon miert kellett tobb mint 2 evet varni az elso normalis mod-ra BF2-hoz???
  • HUmanEmber41st
    Nos ezért kell jólbevált online FPS-ekkel tolni, melyeket folyamatosan modolnak és fejlesztenek ( pl: Battlefield sorozat)
  • matt taylor
    és ennek a gammának mien gép igénye lesz?? 10 GB ram? 8 magos proci? Nvidi35445?? vagy mi?
    Ez is 1 ujjab béna történettel rendelkező "gamma" lesz... jah és a NASA gépei se fogják vinni:D
  • ScarY MAN
    biztos önerőből...

nem ajccottam crysis el de sztem nem is fogok :D ... FC2 valahogy jobban izgat.
  • cateran
    Tech demo
  • Reg5
    Khm... A Crysisban a tankos rész, enyhén odavágott! Igaz az eleje bűnrossz... Az FC-ben viszont nekem az egésznek volt hangulata, így a 2-t mindenképp beszerzem.
  • creed13
    Én nem seggeltem le a Crysis-től, de a CoD 4-től sem, na ilyenkor mi van?Nem tudom miért, de egyszerűen hülyét kapok attól, amikor emberek beirogatják, hogy a Crysis /ugyan úgy, mint anno Far Cry-nál/ egy tech demo.Mondja már el nekem valaki a tech demo meghatározását, mert kiváncsi lennék rá!!!És most megint ugyan azt hajtogatják ugyan azok az emberek, amit anno, HL2 vs Far Cry, Crysis vs CoD4, mindig ez van.....kicsit kezd uncsi lenni.Én kiváncsian várom a Far Cry 2, manapság jó grafot nem nehéz csinálni, igazi játékélményt annál inkább.
  • zola2000
    Na igen, de ha megnézzük, akkor idén milyen jó fpsek jelentek meg: call of duty 4 modern warfare, halo3, de volt egy játék ami minden év játéka szavazáson összértékelési pontszámban leelőzte ezeket: a Super Mario Galaxy. Szóval ennyit az fpsekről.
  • QpaQ
    Aki látta a videókat, az tudja, hogy ez nem csak kinézetre, de másban is jóval felül fogja múlni a Crysist. Én végigtoltam a Crysist max grafon élsimítás nélkül és szép volt meg minden, de nem fogom újrajátszani. Amit viszont eddig láttam a Far Cry 2-ről az nagyon tetszett, főleg a felgyújtható aljnövényzet, meg a dinamikus tűz. Biztos, hogy végigjátszom.
  • Balumann
    Nekem a története ennek már érdekesebb mint a Crysisé. Hogyha jól optimalizálják a motort, és nem cseszik el a játékot szörnyekkel és űrlényekkel, akkor szerintem nagyon jó játék lesz.
    Legyen gyengébb grafikája mint a Crysisnak, és rendben is van, hogyha normálisabb AI lesz a játékba, történet, és nem 1 óráig kell lövöldözni minden egyes csoportot állandóan lőszerért rohangászva. Örülök h nem Cryengine 2-vel készítik :)
  • dronkZero
    Nem tudom mit izgultok, hogy milyen hardverigénye lesz... Én két hónapja (igen, 2007-ben!) szedtem le a Far Cry-t, felbasztam full grafikára, aztán végigtoltam.

Single player játék, lófaszt nem számít, hogy elindul-e megjelenés napján a gépemen. Ha 2-3 év múlva lesz csak olyan gépem, amin jól megy, akkor 2-3 év műlva játszom végig. Nem oszt, nem szoroz. Nem maradok le semmiről.

Részemről csak a multi FPS-ek érnek annyit, hogy gépet fejlesszek miatta. A singleplayer csak maszturbálás... :P
  • Danus16
    én örülnék neki a legjobban xD
    1280 mediumon élvezhető csak a game, 1024 highon már kifullad...
    Mekkora jóság lenne már ha a végén még menne 1280 highon...
    Egyébknét elvileg januárba érkezik a patch, és nem lesz optimalizálásról szó... csak új mapok meg a fegyverek finomhangolása.
  • Danus16
    Nah majd meglássuk hogy a NOMAD-ot hogyan optimalizálják, lehet hogy még jobban elb*sszák mint a CryEngine 2-t...
    Amiket művelt a Ubisoft... R6 Vegas, Splinter Cell Double Agent.... Voltak itt húzós címek(úgy értem optimalizálás-ügyileg)
    Crysisról is volt régen olyan hír hogy 2048, max mellett 1GTX-el 60FPS, aztán tessék, negyedakkora felbontásba is alig pöcögeti a 30 fps-t...
    Meglátjuk, meglátjuk...
  • Oblivion 5
    Hát a Crysis 1000x jobb én most próbáltam ki max konflin hát eddig nállam egyik FPS sem tudta leelőzni a fák szárai között átsüt a fény a viz garfikája, hát nem semmi filmhatást kelt az egész játék.
    Hát igen én is most újitottam 2x 8800GT videókártya,Quad processzor, 4GB DDR 2 Ram,Platinum alaplap s egyéb finomságok:D
  • DRevan
    Az lehet,hogy a Crysis "überszép", de full grafon max csak a NASA-nál lehet tolni...
    Meg ki a f*szt érdekel,hogy nem szebb, mint a Crysis ? Ígyis nagyon szép a grafikája és ha normálisan optimalizálják akkor már van is rá egy vevő a személyemben.

Mellesleg nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de mikor megjelent a Far Cry akkor annak se volt azért annyira kicsi gépigénye (mondjuk a Crysis-hoz képest nem volt annyira vészes), viszont jó pár hónap múlva megjelent egy patch ami jelentősen javította a teljesítményét 1 magos gépeken (+ 2 magos gépek is támogatva lettek)... nem lepődnék meg, ha most a nagy felhajtásban mindenki venne fullos gépet, hogy jól vigye a Crysist,aztán a Crytec pár hónap múlva ehez is kiadna egy patchet amivel már középkategóriás gépeken is jól menne... pont, mint ahogy a Far Cry-al is tették.
  • jeti00
    fú de utálom ezt a crysismániát :@ nem ér az annyit hogy így istenítsék...
  • exhile
    a Crysis mellett bármelyik játéknak van esélye! Crysis=DIVATMAJMOKNAK VALÓ 0 "JÁTÉK"
  • Praetor
    Sztem meg pont fordítva. Ez elég gyérnek hat...
  • Sance231
    Far Cry-nak nem volt hangulata, Crysisnek sem, a design mind2 esetben 0, ezek a képek viszont elég durván operálnak a hangulati elemekkel. Még a végén tetszeni fog!