3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#2848 Ha meg ez kicsi, akkor ott a rebel 12 value, az alsótápos nagytorony, kiscsillió drive-helyjel. -
#2847 sharkoon rebel 9 value -
#2846 Ócsóé ott a Sharkoon Rebel 9 Value, nekem is van olyanom.
-
Lacika 79 #2845 kb. 30 ezer forintig milyen házat ajánlanátok, amiben nem kis lófasz ventilátor kerreg egycsilliárdos fordulatszámon, hanem a szép nagy 20 centis lapátok csendesen suhanva teszik a dolgukat? Mindezt persze nagyon halkan, és megfelelő hatásfokkal. Gondolkoztam CM HAF 912 plusban, vagy Fractal Design R3-ban, fogalmam sincs, hogy a gyakorlatban melyik hogy teszi a dolgát. -
#2844 Hi. Cooler Master Elite-k, pl: link. Gondolom micro ATX-re gondoltal, passzol bele... -
#2843 Hali!
Tudnátok nekem ajánlani legjobb atx házat (ebbe ugye passzol a miniatx alaplap?) max 10k huf-ig ipon.hu-ról? -
#2842 arra még dobsz egy ötöst és ott a 600T a korszértől! -
#2841 Én is javasolnám a Fractal Design-t, nézd meg azt is, minőségi dolgok nagyon -
CyrSyS #2840 Most épp a Cooler Master HAF 932 Full Tower-t nézem. Ez valami brutál. Lehet ezt választom... Örök ház! -
Inquisitor #2839 Én régen nagyon Chieftek párti voltam, de most inkább Cooler Mastert ajánlom :)
A Chieftek házak alig fejlődtek az elmúlt 15 évben, a többiek viszont igen sokat.
Nyernék a lottón és össze tehetnék egy álomgépet, tuti egy "jó öreg" 1100-as Galaxy Black Editiont választanék hozz. -
#2838 Fractal Design Define R3 -
CyrSyS #2837 Ha dönteni kellene ti melyikre voksolnátok:
CHIEFTEC BA-01-B-B-B
vagy
Cool Master HAF 922? -
#2836 Ez nem ház, hanem szervertorony:) Egyébként jófajta. -
CyrSyS #2835 Üdvözlet mindenkinek!
Mi a véleményetek erről a házról?
http://www.hardwaresquad.co.uk/index.php?name=Content&pid=7
(CHIEFTEC BA-01-B-B-B) -
#2834 :) Én is, de nem az enyém. :) -
Inquisitor #2833 Nekem a Corona jobban tetszik, belül meg majdnem ugyan az. -
Inquisitor #2832 Nice. Ex-sógorom lelkiismeret furdalás nélkül átfestette volna a monitort is ;) -
#2831 -
#2830 Ezt festettem legutóbb:
-
#2829 Nekem zöld van. Az még fiús szín, még bevállalható.
Én fehéret akartam, de a Corsair tápom zöld felirata végül is legalább megy hozzá.
Amúgy jó kis lájtos anyagból van (óvatosan kell vele bánni, görbül, de végül is nem, boxzsáknak vettem), helyenként a horganyozás is elég vékonyka és 1-2 év után rozsdásodik.
De ötletes, helytakarékos, olcsó. Kis aranyos, én szeretem ezt a kis zöld sárkányt.
-
#2828 Hello.: link -
#2827 Üdv. tudna nekem ajánlani egy (lehetőleg olcsó) házat amibe elfér egy GTX470? Erre gondoltam csak nemtudom el-e fér benne. Előre is köszi. -
Baelint #2826 Készleten itt sincs, de elvileg rendelhető. Egy próbát megér szerintem. -
#2825 Nem tudja valaki, hogy GMC R2 Toast házat fekete színben lehet e még valahol kapni?
Amúgy így néz ki:
Mindenképpen valami kicsi ház kell helyhiány miatt, és ez tűnik a legjobb választásnak csak fekete színben nem találok sehol. -
#2824 üdv
két házat néztem ki magamnak
coolermaster elite 335 és 370
lenne mellé pár kérdésem
-miért olcsóbb jóval a második? mivel tud kevesebbet? vagy csak az első felkapott?
-halkítás szempontjából lényeges, hogy a 370 egy későbbi elit? azaz fejleszthettek rajta?
-alsó tápas megoldás miben rosszabb mint a felső? nekem egy mugenem van és nagyban megkönnyítené, ha alul lenne, de az érdekel, hogy ott meg nem fog a táp túlmelegedni mert kevesebb levegőt kap?
-A cm oldalon mindkettő belseje 163 széles, viszont boltoknál a 355 sokkal szélesebbnek írják180körül, 370 168ra emlékszem, gondolom a külseje. 355ről tudom, hogy befér egy mugen2, nem lesz gond a másikkal sem ugye?!
Az előző kérdésből következik, hogy nem tudom, most a táp alulról szív levegőt vagy a gépházból?
bocs a láma kérdésekért :) -
nano222 #2823 Sziasztok!
Csak kérdéseim vannak az egyik topikba is írtam de ez most nem lényeg.
Megint kérdeznék valamit egy Cooler Master HAF942 X házat akarok venni az atom géphez ahogy már mondtam az egyik topikba és most az lenne a kérdésem hogy van e ilyen háza valakinek ha van akkor pár infót adhatna.Azt hiszem hogy ez volt egyelőre az utolsó kérdésem
Előre is kösz -
#2822 -
Solt #2821 Na igen... azóta feltaláltam magam... :)
Egyébként meg nyazsgem "rokon"! :D -
#2820 Ha a gyarto oldalan nincs errol term. info -> Google... -
Solt #2819 Sőt, még egy kicsit spórolok... ERRE
Hogy mekkora vga fér el benne, azt hol találom meg? -
Solt #2818 Köszönöm Uram, de a nagyobbik tesó szimpatikusabb! :) Kicsit még spórolok... :) -
#2817 HAF 912: link
-
Solt #2816 Óóó, hogy... :D -
#2815 64-65k... -
Solt #2814 Mindkettő szép... a Corsair mennyi? -
#2813 A HAF 922-ben mar kenyelmesen elfer az 5970: link
#2812:
ime
-
Solt #2812 403... :S -
#2811 Corsair, gyonyoru "kis" peldany... :D -
Solt #2810 Ennyit nem! :D
Nem mondanék árat... valami ár/érték bajnok kéne ebben tégláknak helyt adó kategóriában... :D -
#2809 Mennyit is szansz a dologra? :)