Empire Earth III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyaritast tud valaki honnan lehetne szerezni thx
akár mennyire fikázzák én azért kipróbálnám! Ehhez viszont kéne a crack. Tudna vki ebben segíteni hol tudnám letölteni? Már kb. 1,5 órája keresem zero eredménnyel...
Tényleg elég gyér lett :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"sínágyú" 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem nem igazán jön be a játék szerintem is a látványhoz képest nagy a gépigény,és a nyersanyagok termelése se tetszik.Egy nagy placon mindegyikböl van egy darab?hát ez elég béna lett szerintem.A népekkel való ujítás nem rossz ötlet de szerintem a három nép elég kevés,de hát legyünk megelégedve ezzel mer mint már elöttem irták nem sok új RTS van.Én kiprobáltam nekem nem jön be.Hatalmas csaldodás ez a játék számomra.Sok RTS kiprobáltam de ez ritka sz*r lett.
honnan lehet leszedni magyarítást????
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Ejnye, mások meg itt fikázzák kipróbálás nélkül ... A szokásos.
Valami eszméletlen hogy milyen rosszul optimalizálták a játék grafikáját, ilyen gépigény kell hozzá (és tényleg kell hozzá, különben szaggat+ronda), pedig sokkal gyengébb gépre is volt már szép és aprólékos RTS. Ilyen gép a hatalmas pályákkal és egységszámokkal operáló SupCom-nak kell:S Ez ahhoz képest semmi se kéne hogy legyen. Egyébként a játék maga nem rossz.
akkor with kellett volna.
Az elsõ rész a kiegészítõjével együtt hatalmas kedvencem volt és még mostanában is elõ szoktam venni egy-egy játék erejéig. A 2. rész már nagyon gyenge volt, mivel nem ugyanazok voltak a készítõi, mint az elsõ résznek. A 3. rész pedig egy rakás kaka lett.
Egyébként a 2. résznek az Empires: Down of the Modern World tekinthetõ, mivel azt az elsõ rész készítõi csinálták és le sem lehetne tagadni a hasonlóságot.
Egyébként a 2. résznek az Empires: Down of the Modern World tekinthetõ, mivel azt az elsõ rész készítõi csinálták és le sem lehetne tagadni a hasonlóságot.
4-ik oldal bal oldalt alulról a 4-ik teherautós kép leírásában: "mely sebzi és elkábítja a tankokat". Hogy lehet egy tankot elkábítani? 😄😄😄
A magyarítás elég béna, illetve több helyesírási hibát is találtam a képeken, pedig nem néztem meg mindet.
Én az elsõ részével próbálkoztam, de nem jött be egyáltalán. A másodikra nem is emlékszem, talán már ki se próbáltam.
Egyébként nálam egyáltalán nem követelmény, hogy egy stratégiában az egyjátékos üzemmód jó legyen, engem kizárólag a multi érdekel. Bár kétségeim vannak azzal kapcsolatban is. Az elsõ részben is túl sokat akartak egyszerre és semmi sem lett normálisan megcsinálva. valszeg itt is ez a helyzet. Ezt a 3D-s grafikát meg továbbra is utálom. Semmi szükség rá egy stratégiában, csak hátráltat és ez még ronda is.
Egyébként nálam egyáltalán nem követelmény, hogy egy stratégiában az egyjátékos üzemmód jó legyen, engem kizárólag a multi érdekel. Bár kétségeim vannak azzal kapcsolatban is. Az elsõ részben is túl sokat akartak egyszerre és semmi sem lett normálisan megcsinálva. valszeg itt is ez a helyzet. Ezt a 3D-s grafikát meg továbbra is utálom. Semmi szükség rá egy stratégiában, csak hátráltat és ez még ronda is.
az elsö része nagyon tetszett, és még a 2. sem volt rossz ez viszont már egyáltalán nem érdekel :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"