Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal
Kijátszottam nekem tetszett..^^

Hegi90
már megírták nekem máshol, de azért köszi.

most csak kifagy a játék, amikor a dokit elviszem a bázisba egy tankkal. Kiírja, hogy kész a küldetés, de utána nem jön be semmi bejátszás vagy ilyesmi, hanem szimplán elsötétül a kép.

<#confused>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Broafka
lehet, nekem az elsõ rész is tetszett, a 2. részt is várom már

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
nem tudom, most nagy hirtelen hogy mik maradnak meg, lehet hogy csak az ugrás meg a repülés, amúgy az ilyen devastator vagy miylen erõkre gondoltam, szóval a tüskék meg iylenek, de nem emlékszem már rá

De ez már 2.része annak a bizonyosnak:)
A háttér legalábbis azt a címet viseli.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Broafka
írd be hogy mit ír ki a játék, bár nálam amikor double tap-ot írt ki, akkor az az volt hogy double tap + movement key (ergó shift)

Broafka
szerintem nagyon jó kis játék, csak egy idõ után monotonná válik, de nem annyira vészes az,akkor kell tartani egy kis szünetet.

amúgy jó a háttered, egyik kedvenc kis játékom volt! :)

Hegi90
<#shakehead>

énis sokat csalódok a mostani játékokban, de sztem ez egy gyöngyszem abban az ominózus virtuális tengerben :P

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A játék legjobb része<#crazya>
Ez is egy buta dögunalom csapkodj össze-vissza játék.Egyre kevesebb a jó játék sajna<#szomoru1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Nem nem olyan hanem mintha egy filmet néznél csak 1.5 x õs sebességen
az milyen? 2000 után felpörögnek az események??

Sziasztok

Tudna valaki segíteni abban, hogy miért van az, hogy a játék olyan mintha turbó módban menne a videók is olyanok meg ajátékmenet is és a hang is. Elõre is köszönöm a segítséget.
köszi szép :)
szapor... csak tartsd lenyomva a tabot és rángasdd az egeret:D
Hegi90
hát nemtom, nekem még most se mûködnek azok a kombók, amikhez "double tap"-elni kell. Shift sem mûködik.

Valaki tudja ezeket használni? :D

Mit kell ott csinálni ahol 1 repülöt kell lopn és 1 tetõn 3 riasztó készüléket kéne valahogy löni vagy nem tom addig eljutok hogy tabot nyomok akkor ráközelit és utánna nem tudom mit kell csinálni :( PLS HELP
Milyen erõre gondolsz ? Átalakulni tudok max, mást nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az Utolsó Küldetésben hogy kell lenyírni a Fõboss-t amikor számol 3 percrõl vissza az óra?mert mindig lejár az idõm

Thx.Megprószálom.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Broafka
sikerült megcsinálni az összes eventet aranyra, ezekbõl kb úgy 15-öt platinumra. Van jó pár event amit egyszerûen lehetetlen szerintem megcsinálni platinumra

Broafka
én azt a megoldást választottam, hogy a szörnyhöz legközelebbi háztetõrõl (ami elég magas) fölé repültem, és a nagy területi tüskés devastatort alkalmazva gyakorlatilag rá vagy mellé estem, és az rendesen leszedte az életét. ha jól csinálod, akkor olyan 70-80%-ban nem talál el a szikla rakás amit köp feléd

Broafka
az erõid asszem megmaradtak, csak a fegyvereid nincsenek, de nem biztos

Most komolyan le kéne solo-znom 10+ tankot, úgy h közen 3-4 hunter folyamatosan kerget és a háztetõkrõl 5 rakéta vetõs folyamatosan spawnol és lõ rám ? Ráadásul pusztakézzel ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hi!
Az lenne a kérdésem,hogy Elizabeth Green-t hogy kell legyõzni?Vmi hatásos módszert mondjon vki légyszi.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

sQr
Ilyenkor bírom fogni a fejem.

Fehercsoki
Akkor ez nem sandbox ugyanis kicsi a terület.

Broafka
mondjuk az utolsó csúnya bácsi ellen pengével mentem (harchoz, ha komolyabb akkor mindig felnyomom a páncélt)
csak ha nincsen kijelölve akkor mindig félreüti a sorozatát, vagy egy talál, aztán elüti a többit.
a csápnál az a jó, hogy területre támad, mármint van oylan támadása, hogy maga körül csap.

Shep
Kösz. Akkor jól sejtettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Szabad játékmenet, óriási terület bejárhatósággal

Shep
Kösz.

Mi a frász az a sandbox játékmenet? Mostanában mindenhonnan ezt hallom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagylaci
Jó kis játék ez. Sandbox játékmenet ennyire még nem kötött le mint ebben. Nagyon változatos módon lehet irtani az ellenséget. Szóval mindenkit... :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Eagle16
Az az, amivel megragadod az ellenfeleket, meg az embereket, ha fel akarod tölteni az életerõdet (meg ezzel lehet beszállni a jármûvekbe is). (még így utólag kiegészítve, azt hiszem ezt is hosszan kell nyomni a devastator-hoz, én legalábbis mindig így csinálom)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
Az E az melyik gomb, mert én átállítottam õket.

Eagle16
Az az, mikor sok kis vékony csáp jön ki Alex testébõl. Elég hasznos, csak kell neki 3-4 másodperc amíg elindítja a támadást, és ha eddig megütik, akkor nem is csinálja meg a csapást. (amikor eléri a kék színt az életerõd, akkor kell hosszan jobb gombot nyomni + az E billentyût)

Shep
Ok, kösz. A devastator az melyik? Mikor a föld alól jön fel a sok csáp?

Eagle16
Azzal lehet az életerõdet jelzõ sáv (piros) utáni kék sávot feloldani, ha nem veszed meg az alapot, akkor nincs devastator támadás. Aztán lehet fejleszteni is, és akkor még hosszabb lesz ez a kék sávocska, így egyszerre kettõ-három ilyen támadást is képes leszel véghezvinni.

Kevesebbet sérülsz, erõsebbek az ütések és csak ilyenkor tudsz devestator támadásokat használni.
Shep
A critical mass most pontosan mire jó?

Eagle16
"Különben is, az a leghatásosabb fegyver, a karddal mindig félre üt."

Én csak a pengével megyek már jó ideje, megvettem hozzá minden képességet és így elég halálos lett. Egy ütéssel ki lehet vele végezni egy Hunter-t.
Az benne a legjobb hogy nagyon gyors, páncéllal együtt alkalmazva nagyon hatásos bármi ellen.

elitehun
De azt a képességet is meg kell venni
Broafka
hát sokkal könnyebb, szinte csak úgy érdemes. Különben is, az a leghatásosabb fegyver, a karddal mindig félre üt. a karom késõbb már gyönge. a bunkó meg amúgyis vacak

am ha elpusztítom az összes ilyen "központot" a katonaságnál meg a szörnyeknél is akk ki amarad az ellenség? xD
Broafka
helikopternél elõsuzör is a csápot kell kiválasztani, csak utána mûködik hogy felugrasz és E!

Broafka
kétszer megnyomod, de igazából a shiftet jelöli, ergo a sprintet...

Hegi90

Eagle16
Most csináltam meg az Elizabeth-es részt...hát azt hittem sohasem lesz vége...de már elég jó kis képességeim vannak. (mondjuk 1.000.000 pontért gondoltam hogy nem valami béna power-t ad :) )

offkorzreg
van olyan erõ is,talán úgy könyebb is próbáljátok ki én még nemnéztem,

elitehun
Ja elég idegesítõ. De egy videóban odahúzta magát a helihez a nyúlós karjával. azt hogy a toszba kell?
offkorzreg
rúgj rá a faszba,majd ottvagy nyomkodd az E magashelyrõl több az esély,

AZ HOGY EGY HELIT ELVEGYEK AZ NEKEM SE JÖN ÖSSZE SEHOGY. MÁR FELBASSZA AZ AGYAM HOGY OTT UGRÁLOK KÖRBE KÖRÜLÖTTE xD