Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Hát az nvidia virítja a lóvét.Atik-erõsek de a támogatottságnál az nvidia-ánál a pont.Ez van.Mostanában csak a Riddick remake-nál volt ATI optimalizáltság de olyan szinten h egy jóval gyengébb kártyán mint az enyém sokkal szebben futott a játék.Sõt amíg nem jött ki a 185-ös driver adig kemény 10 fps-el döcögött a játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31
Viccelsz ? Egy kezemen megtudom számolni hány komoly játéknál van ATI logo és rengetegnél Nvidia.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Broafka
igazad van bocsi, szal az NVIDIA-kat támogatják, az ATI-t kevésbé!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
Na jó, akkor leírom utoljára, és kéretik bannerba rakni:

Minta vételes küldetés:

A fertõzött víztartályt szét kell törni, mielõtt a lény ki kellne belõle (következés képpen, mielõtt a narancssárga dzsuva ellepi az egész víztornyot). Az épületnél a sárga gömböket kell fölszedni, ha már nem dob többet, akkor tankkal kell támadni az épületet (hozzá kell tennem, én a tankokat szedtem szét, és úgy is adott nekem sárga göböket)

The Protector
XP-t raktam fel.Vezérlõpult/rendszerben 1GHz-t ír a procinak.Nem tudom miért.Pedig 2.70GHz-s a proci.Azt mondták kapcsoljam ki az amd cool and quet-ot de az sem segített.Akármire állítom ezt csinálja.Igazából vannak játékok amik rohadtul szarakodnak.Sok ember/Assassins creed.Akármit csinálok sok embernél akad.Ugyanezt csinálta a 8600Gt videókarimmal is a gép.Úgyhogy a kártyahiba nem lehet.A windows tökéletesen fut.A bios-hoz viszont nem nagyon értek és nem is piszkálom.De ha leírod pontosan mit állítsak be azt megköszönném.jah a ramjaim márkátlanok PQI-a márkája és élettartamgaranciás(akármikor romlik el kicserélik).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pont fordítva, inkább az nvidia kártyáit favorizálják jobban a játékok

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Balumann
Hát azért ennyire nem szokták utálni 😄 Ez inkább úgy tûnik, mintha a proci ilyen 1, valahány Ghz-en menne.

CroftManor
elakadtam annál a résznél, ahol marha sok iylen víztartály szerûségen ilyen sárga trutyi van és mindíg kijön belõlle egy nagy mutáns... aztán meg egy épület ami szintén tele van trutyival és nem tom mit kell csinálni mert egy csomó tank meg helikopter jön és szétrombolják ezt az épületet :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Balumann
Hát a géped egyáltalán nem gyenge a játékhoz - sõt szerintem minden játékot maxn kéne vigyen. Elõszöris nézd meg, hogy biosban minden jól van-e beállítva, nyomj egy defaultot (optimised, ne failsafe defaultot 😄), ha utána is rossz, akkor az valószínûleg hardver hiba lesz.
Milyen Windows-t raktál fel?

Broafka
videó kártyák is szoktak rosszalkodni. Pl a játékok az ATI-t szeretik inkább, az NVIDIA-t meg szokták utálni. de passz, nálam hibátlanul fut, néha kifagy, a hang gyöngébb egy kicsit, de amúgy minden szép és jó

The Protector
Csõ skacok.Ma tettem újra a windost majdnem 10hónap után.Nyomtam elötte a gamet.Szaggatgatott(config alul).Más gyengébb géppel folyamatosabban futtatta a gamet.Nálam a szaggatás 10fps-nél kezdõdik.Szal ez elérte a 5fps-t is.A szaggatást betudtam a régi rendszernek de nem lett sokkal jobb a helyzet.Picit jobban megy a game de garfikai beállítástól függetlenül sok embernél ugyanúgy belassul.Mitõl lehet ez?????Minden driver legújabb stb....Vmi ötlet.Mellesleg más gameknál ahl sok dolgot kell megmozgatni is ugyanez a helyzet.Mi lehet a ratyi?Én a procira gondolok.

Broafka
ööö, ez miért jó?

nálam recseg ha ngz ez mitõl van és így tök szar játszani nem lehetne valahogy megoldani ?
Broafka
ez attól is függ hova rakja az eventes embert, nekem is volt már iylen, de máskor máshova rakta, és úgy egész közel voltak egymáshoz az emberek

Nagylaci
Ez nekem egy módon ment. Csak szerencse kell hozzá. Elsõ körben át kell szaladni a bázison mint a bolond, közben felkapni a kommandert. Gyorsan felzabálni mielõtt egy rakéta kinyírja, aztán amilyen gyorsan csak lehet eltûnni az üldözõk elõl. Maradj a talaj szinten és minél többször válts irányt minél szûkebb sikátorokba. Amikor kiírja, hogy válts alakot gyorsan válts és már nyomodat is veszítették. Ekkor még arra kell vigyázni, hogy ha kell akkor úgy válts vissza a kommander alakjába, hogy senki ne lássa. Végül kommanderként amilyen gyorsan csak lehet iránya bejárat és befelé! Ha gyors vagy biztos nem szúr ki egy detektor sem.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Lobsterman
Az egy dolog hogy lehet, de az egy másik hogy 2.5 perc alatt szabotálni 5öt, felvenni a commander alakját, és bemenni a bázisra úgy hogy az odaút is 1 perc. Szóval lehet szabotálni, csak idõ nincs rá 😄

Hja, mikor mutatja h a helikopter épp engem figyel, én meg 2-3 háztömbök ugrok át egyszerre 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

monjduk pár érdekesség van a játékban (fõleg AI)
Pl. katonák le sa szarnak téged amíg nem támadsz. Most lehet mondani h nem ismernek fel de ha vki orra elött ugrasz egy 10 métereset (sõt😊 arra fel kéne figyelni. nem, õk csak akkor támadnak ha teszemazt aktiválsz egy erõt (úgy utálom h hunterrel harcolok benyomom a testpáncélt meg a pengét és már a katonaság is a ynakamon)
Meg néha hallom a fejem fölött (vagy alatt 😛) h a helikopter súrolja a házakat... képzett pilóta nem mûvel iylet...
DarkSector
NÉZZÉTEK MEG EZT:

Prototype (ingame videó)!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha detektor van a bázoson szabotáljad... katonabõrben odamész jobbklikk (vagy amit kiír) és a felugró számokat lenyomod... éss voala nem észlel téged.
Hegi90
és hogy csinálom meg? 😄 szerzek egy helit és elkezdem lõni? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azért Lol hogy pl békkésen mennek az emberek az utcán két háztömbbel arrébb meg tombol a káosz. 😊

Még ha ott nincs is közvetlen veszély már rég evakuálnák a várost nem pedig "áá az csak 1 kilóméterre van nincs baj." 😊

Ha az egész város egyszerre fajulna el úgy már reálisabb lenne.
Van olyan h bázist kell robbantani 😄

Sziasztok

Tudna valaki segíteni, hogy miért olyan a játék mintha fel lenne gyorsulva. Der minden olyan HANG, MOZGÁS, VIDEÓ, BESZÉD......
THX
VipJoco
Végre sikerült adott küldetést mostmár brutálisan abálok 😄

Hegi90
Azon az eventen mit kell csinálni, ami azt írja, hogy foglaljak el egy katonai bázist? 😄

Lõjem, vagy mi? Ha bemegyek, akkor megáll a számláló... :|

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lobsterman
Tud a játék azért vicces dolgokat kérni a játékodtól mondjuk.
Consume-olj 4 embert 2.5 perc alatt, de mire a 3.hoz érek, még egyéni rekordom is olyan hogy csak 3 másodpercem marad miután õt is megeszem a 4. csávó meg a város másik végébe van majdnem.
Menj be a bázisra 2.5 perc alatt. Oké is lenne, csak van a bázison 5 detektor úgyhogy ott felvenni a commander alakját nem tudom, ha elviszem és elszívom, riadó lesz és rámjön kapásból 5 heli plusz ha hívnak strike teamet akkor õk, és már csak másfél percem van hogy leöljem õket, visszamenjek a bázisra és bemenjek. Cuki.
Még jó hogy a fõküldiben egyelõre nem akadtam el. Lehet hogy ezeket a mellékágakat inkább hagyom a fõszál vége utánra. Hátha addigra nem lesz az hogy fingok egyet és a fél katonaság lövi a rakétákat rám.

sQr
Tegyél már a térképrõl egy képet légyszíves meg a játékból egy pillanatképet.

Broafka
nem értelek. üldözd a csávót a tankban, a parkban rá zoomol a játék egy rakétavetõsre, vedd el a rakétavetõt, lõj kettõt bele a tankba, a muki kiszál a híd alá futva, odamész, elkapod aztán consume, ezután az a lnéyeg, hogy rejtõzz el a katonaság elõl, amikor kiírja oldalt hogy nyomd meg a 2-es gombot akkor megnyomod és a küldetésnek vége

VipJoco
Jó, felvenni az alakját, de utánna nem kapok küldetést ez a probléma. Az megvan kb a játékban töltött 1óránál és kb 4.órája játszok vele, de sehol semmi. Pontosabban 3ilyen sebeség ellenörzés és 1 tömeggyilkolási pont a parkban, de komolyabb semmi

Broafka
nah, fölraktam egy kis videót, tudom nem nagy szám, meg rövid, nincs benne az egész, stb, ez csak egy variáció, azoknak akik könnyebben akarják kinyírni Elizabethet. (Van akciósabb megoldás is rá, én ezt választottam)
Elizabeth megölésére variáció

Broafka
az event meg ügyesebbé tesz, kapsz XP-t, és legalább van miért kûzdeni...

Event az uncsi, katonásakat csinálom csak, mert néha adnak jó képességet 😊

Broafka
húzd azt, jó az, a késõbb meg már úgyis annyi pontod lesz hogy nem tudsz vele mit kezdeni

persze ha rendesen csinálod az eventeket is...

Van valami jó cucc amit megéri megvenni ? Penge-t nemnagyon akarom húzni mert felesnek érzem. (csáp jó mindenre 😄). Esetleg késõbb lesznek újabb cuccok ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most volt az h el kellett pusztítani azokat az antianyag kibocsátókat

Broafka
ennél sokkal egyszerûbb megoldás is van, legalábbis amikor én megpróbáltam hajigálni rá, akkor egyszerûen elsöpört, iszonyat gyors, és mnidig velem foglalkozik...

viszon mostmár télleg a bal egérgomb a bal egérgomb
ez enmigaz
kicseréltem az egeret de még midnig nemjó
eddig nem volt gondom vele.... de bmeg itt most ezér enm jutok tovább?
elitehun
Hát ez szívás
tudod a SideWindert a játék enmcsípi, és eleve els e indul amíg nem húzom ki. a játékban emg a jobb egérgombot hiszi a bal egérgombnak a bal egérgombot meg ún. "0-s gomb"-nak. és gondoltam rá h ez a megoldás csakhogy azt ha lenyomom elkezd emelkedni a heli....
elitehun
És azon melyiket kell megnyomni?
nekem nem, SideWinderem van
Törölt felhasználó
engem már nagyon felidegesitett a játék...<#boxer>
elitehun
érdekes...
nálam nem írja h f jelez egy gombot amire nincs írva semmi...
és az f nem vált be
tipp a végsõ bosshoz:
amikor elindul a visszaszámlálás, válts Musclemass-ba és folyamatosan hajigáld a környéken heverõ tereptárgyakkal, kiváltképp a rakétákkla és bombákkal!
tab akkor becélozza irja is hogy f megnyomod rajta hagyod a célzót és ott fenn irja hogy scan 😄 és ha végez akkor szétrobbanik 😄 és akkor kell kiszállni 😄
elitehun
Akkor csak egyszer nyomd meg ne tartsd nyomva. És semmit nem csinál emlékeim szerint