Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Minta vételes küldetés:
A fertõzött víztartályt szét kell törni, mielõtt a lény ki kellne belõle (következés képpen, mielõtt a narancssárga dzsuva ellepi az egész víztornyot). Az épületnél a sárga gömböket kell fölszedni, ha már nem dob többet, akkor tankkal kell támadni az épületet (hozzá kell tennem, én a tankokat szedtem szét, és úgy is adott nekem sárga göböket)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nothing is True, Everything is Permitted
Milyen Windows-t raktál fel?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pl. katonák le sa szarnak téged amíg nem támadsz. Most lehet mondani h nem ismernek fel de ha vki orra elött ugrasz egy 10 métereset (sõt😊 arra fel kéne figyelni. nem, õk csak akkor támadnak ha teszemazt aktiválsz egy erõt (úgy utálom h hunterrel harcolok benyomom a testpáncélt meg a pengét és már a katonaság is a ynakamon)
Meg néha hallom a fejem fölött (vagy alatt 😛) h a helikopter súrolja a házakat... képzett pilóta nem mûvel iylet...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Még ha ott nincs is közvetlen veszély már rég evakuálnák a várost nem pedig "áá az csak 1 kilóméterre van nincs baj." 😊
Ha az egész város egyszerre fajulna el úgy már reálisabb lenne.
Tudna valaki segíteni, hogy miért olyan a játék mintha fel lenne gyorsulva. Der minden olyan HANG, MOZGÁS, VIDEÓ, BESZÉD......
THX
Lõjem, vagy mi? Ha bemegyek, akkor megáll a számláló... :|
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Consume-olj 4 embert 2.5 perc alatt, de mire a 3.hoz érek, még egyéni rekordom is olyan hogy csak 3 másodpercem marad miután õt is megeszem a 4. csávó meg a város másik végébe van majdnem.
Menj be a bázisra 2.5 perc alatt. Oké is lenne, csak van a bázison 5 detektor úgyhogy ott felvenni a commander alakját nem tudom, ha elviszem és elszívom, riadó lesz és rámjön kapásból 5 heli plusz ha hívnak strike teamet akkor õk, és már csak másfél percem van hogy leöljem õket, visszamenjek a bázisra és bemenjek. Cuki.
Még jó hogy a fõküldiben egyelõre nem akadtam el. Lehet hogy ezeket a mellékágakat inkább hagyom a fõszál vége utánra. Hátha addigra nem lesz az hogy fingok egyet és a fél katonaság lövi a rakétákat rám.
Elizabeth megölésére variáció
persze ha rendesen csinálod az eventeket is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicseréltem az egeret de még midnig nemjó
és az f nem vált be
amikor elindul a visszaszámlálás, válts Musclemass-ba és folyamatosan hajigáld a környéken heverõ tereptárgyakkal, kiváltképp a rakétákkla és bombákkal!