Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Abban szerintem inkább az Xp lehet a ludas, hogy a DD3 -at "furán" kezeli. Viszont, ha 1280x1024 -ben szépen megy neked a játék akkor ez hülye. Minek korlátoz ha nincs is miért?! Egyébként izmosabb gépekkel használjatok Vista -t, vagy inkább Win7 -et.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

fapados:)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

XP használok :D Sztem amiatt lehet h ddr3, gta 4 pl 486 nézte.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shep
Á a felétõl kezdve rohadt idegesítõ ez a játék és már rohadtul beleuntam az állandó helikopteres szenvedésbe. És ezt a játékot várta itt a nép tûkön ülve? Félelmetes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagylaci
Igen ez a "Bulletdive Drop" nevû képesség. Kár, hogy azon kívül, hogy jól néz ki meg el lehet vele szórakozni szinte semmire sem jó... Kisebb magasságból ugyanis messze nem szól ekkorát ebbõl a magasságból meg képtelenség harc közben használni. Érdekesség, hogy valahol a sziget délnyugati részén van egy iszonyatosan magas épület és ha onnan próbálkozol akkor nem lehet ezt megcsinálni mert mielõtt leérnél egyszerûen "abbahagyja" a támadást. Lehet, hogy ez egy pici bug.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Palesz2
ehe milyen becsapódás

HD

Nagylaci
Aha... Úgy sejtem Cat 02 pedig vagy Vista -t, vagy Win7 -et használ. Ezek az operációs rendszerek ugyanis a rendszermemóriából képesek valamennyit kiosztani a videokártya részére. Szerintem így történhetett. Mutatom mi a helyzet nálam 64bites Win7 alatt. Videokártyám egy 9600GT 512MB RAM -al ennek ellenére nézd a bekarikázott értékeket.

tiburon26
xp-t

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Nagylaci
Milyen operációs rendszert használsz?!

Lobsterman
Amúgy juhé, sikerült végigvinnem a játékot.
Hát mit ne mondjak Green-tõl eléggé szivatósak a küldetések. Ráadásul a fõellenség rohadt egyszerû és gyorsan kivitelezhetõ, fõképp ha Elizabeth-hez viszonítjuk. Nagyjából mást se csináltam csak rohangásztam musclemass+armor kombóval és dobáltam rá a rakétákat meg a heliket, és meg is feküdt.
Ehhez képest Elizabeth kõ kemény volt hogy 5* kellett levernem, úgy hogy gyakorlatilag csak devastatorokkal sikerült megsebeznem, mert ha közel mentem hozzá szétkapott, meg a kis "narancssárga lökéshulláma ami 90%-át levette az életemnek. Khmm :S

Amúgy tetszett a játék nagyon. Nem világmegváltó, de a kategóriájának nagyon kellemes darabja. Fõképp úgy üthet hogy az ember egy szét stresszelt nap után leül valami agykikapcsolót játszani. Na arra tökéletes. Meg hihetetlenül látványos akciójeleneteket lehet csinálni.
És úgy mellesleg megjegyezném: Nem vicces hogy több lehetõséget kap a játékos a továbbjátszásra(minijátékok, küldik terén) miután végigvitte a fõszálat, mint a GTA4-ben pedig ez egy sokkal egyszerûbb megyek-ölök játék. :)

Lobsterman
Azt hiszem tudom melyik ez a rész. Van egy csík amit fel kell töltened ugye?
Na a küldetés elején kapsz egy képességet ami bevörösíti a látásod, na ebben ha emberekre nézel világítanak ezek az "infected" katonák. Azokat kell enni, amíg a csík fel nem megy maxra.

tiburon26
hogy sikerült?

Ron Ragm
Valaki tudja amúgy hogy miért nem lehet sebezni néha a bázisokat (infected/military) helikopterrel vagy hogy mitõl függ mikor lehet és mikor nem?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Vagy csak elbújsz egy sikátorban/konténer mögé és átváltozol.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zorrobomber
brightness up

H3LLBoY
hy all!
elakadtam annál a résznél amikor valami olyasmi a feladat, hogy Go to the Base and find Infected Carriers vagy valami hasonló! bemegyek a bázisba és van bent három tag akiknek a feje felett valami dns szerû ikon van. Na ezeket "magamba szívom" és kapok pár új képességet aztán legyakok mindenkit és kimegyek a bázisról. és semmi! A feladat még mindig ugyan ez! Már vagy 20szor bementem és semmi!!! Valaki segítsen please!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

zorrobomber
Ha közlekedés közben is lõnének rád, akkor kb mindig lõnének rád. Valószínûleg - hozzáteszem, szerintem jó - játéktechnikai döntés, hogy nem támadnak meg repülés/falmászás közben.

Nagylaci
LoL...
Az marha érdekes! Nekem 512 van úgyhogy nem tudom, de akkor is ezt írja a "README"! :D

Nekem 256-os és 1280*1024-ben fut :)

Nagylaci
Idézet a játék "README" fájljából:

"Cards with less than 512 MB cannot access resolutions with widths of greater than 1280 or heights of 720. This means with a card of LESS THAN
512MB VRAM has these available:

640 x 480
800 x 480
800 x 600
1024 x 768
1152 x 720
1152 x 864
1280 x 720
1280 x 800"

Szóval, ha a videokártyád kevesebb mint 512MB RAM -al rendelkezik akkor csak a fent felsorolt felbontások elérhetõek számodra.
Ez a probléma?

ronso
1 ghz-n megy az 5200 es procid?

Sakkoo.......Baszkiiii

tiburon26
hogy lehet a felbontast 1280x1024-re allitani?

Nagylaci
Helikopterek ugyan tényleg nagyon idegesítõek, de nem olyan nehéz elintézni õket! Szóval ha gond van akkor fel kell rohanni egy magas épület tetejére, hogy csak a helikopterekkel kelljen meccsezni. Közben érdemes aktiválni az Armor -t majd a Whipfist -et. A tetõn "Tab" -al jelöld ki az egyik közeli helikoptert ami nem nagy dolog mert mindig közel jönnek. Ezután az "E" nyomva tartásával a Whipfist -et kilövi és odarántja magát a helikopterhez. Ekkor már csak beszállsz és kilövöd a többi helikoptert és vége is a mókának. Ezt amúgy annyira könnyû megcsinálni, hogy inkább unalmas lesz egy idõ után mivel a vége felé nagyon sok a helikopter.

ja és elõre is bocs a dupláért de mikor lesznek platina eventek?
ha már eventeknél tartunk:
a Fire in the Sky nevû event sztem lehetetlen goldra! a lényeg h helibõl kell ölni huntereket meg a többi kis szart, de olyan sokat akar h lehetetlen... másfél perc alatt 300-at óó köszi... nekem a rekordom 140 pedig nemegyszer próbáltam és halikopáter "skill" is maxos már. a másik h ennél a eventnél nem müxik a követõrakéta, mármint ha azzal ölök, nem kapok pontot O.o
offkorzreg
ja

Flamer
eventeket meglehet cisnálni ujra? pl hanem sikerült elsõre gold stb?

http://loal.atw.hu

Broafka
szerintem ez annyira nem logikátlan. Ha azt vesszük, hány olyan amerikai filmet látunk a TV-ben ahol elõször lõnek, aztán gondolkodnak. A másik meg, hogyha bele gondolunk, akkor a történet folyamán kiderül, hogy: mi nem csak fertõzöttek vagyunk, hanem mi magunk vagyunk a VÍRUS innentõl kezdve tulajdonképpen hihetõ azt hiszik, hogyha mi meghalunk, meghalnak a fertõzöttek, vagy legalábbis valami hasonló.

szerintem a legnagyobb baromságaz az hogy nem lõnek ránk, miután 200-zal rohanunk felfelé egy épületen, meg elrepülünk 2 km-t

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Vaxi
köszi!
szal elindítom a játékot, bejon az intro, enter nyomok, megint intro.
ha hagyom futni az introt, ledob az asztalra, visszamegyek, és megint intro :)
mi lehet a baj?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

grebber
Nincs neki warez topikja! Kérdezd itt hátha tudunk segíteni!

Next PC upgrade: 2022

Vaxi
warez topic hol van?
vagy még mehet ide warez kérdés?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

elitehun
De amikor meg kellett védeni egy másik bizbaszt akkor a katonák nem lõttek engem. csak néha jött pár csávesz egy helibõl és azok lõttek de miután kinyírtam õket senki sem lõtt
Sokat dobott volna a hangulaton ha ilyen esetben ellehetne dönteni hogy melyik oldalra állsz... Teszem azt lenne egy mission hogy pusztíts el 3 Hive ot vagy 3 bázist. Ha a hiveokat pusztítod el akkor úgymond a katonák oldalára állsz akik felismerik hogy jó arc vagy és nem olyan sûrûn lõnek rád. Ha a bázisokat akkor a fertõzöttekkel lessz jobb kapcsolatod (segítenek stb) és mondjuk ez befolyásolná a végét.

Helibe/tankba ülni azért jó mert ha nem látják katonák hogy beszállsz és csak a fertõzötteket lövöd akkor békén hagynak. Így pl ez a küldetés is sokkal könnyebb.
elitehun
Én pedig tankkal védtem ;)
Én bepattantam egy helibe és onnan végigkísértem az acitont ;)

na most estem át az eddigi leglogikátlanabb küldetésen amivel PC-s "pályafutásomon" találkoztam.
a helyzet a következõ:
be kell törnöm egy épületbe Mert a húgom elrabolta egy leader[/spolier]
a katonaság épp egy hiperszupertankot küld h pusztítson el jópár hive-ot (köztük az enyim is)
a feladat: megvédeni a tankot a hunterektõl és a többi fortelemtõl, DE közbe a katonaság is engem tipor, ahelyett h belátnák, nélkülem elbuknak.. ennyire nem utálhatnak engem ....
Broafka
bocs, valóban, csak kicsit csalódott vagyok, nem gondoltam volna hogy poént lövök le... nah nem mintha nagy poént lõttem le
egyébként meg az a baj, hogy iszonyat kesze-kusza módon találja meg az ember a dolgokat és az információkat, a memória hálóban meg mindet végig nézni az húzós. De volt egy kettõ információ ami érdekes volt, amúgy a nagy része az eléggé ismétli önmagát

egyrészt: ezt rakhattad volna Spiler-ba
másrészt: nemtom te hogy vagy vele, nekem az is elég h minden kis információmorzsát tudok.
Broafka
CSALÓDÁS!

kínok kínjával, szenvedések szenvedésével, tût a széna kazalban, megtaláltam az utolsó embert is aki hordoz valami memóriát, és mit kapok? nah mit? SEMMIT! egy hatalmas hátbaveregetésen kívül semmit!
Legalább kaptam volna 60 diplomát, vagy neveztek volna ki elnöknek, mert kb annyi ember tudását szívtam magamba, vagy valami fergeteges nagy poén lett volna, de nem, semmi...

mi van ha minden eventet megcsinálok platinára, ugyanez?

komolyan mondom, ezért aztán érdemes volt ennyit szenvedni

Broafka
már mondtam hogy felcseréltem a kettõt...

Na végre nekem is sikerült befejeznem! Nagyon bejött az egész játék, fõleg Alex szinkronja nagyot dob a karakteren. Viszont az uccsó bossnál ment az anyázás rendesen<#eplus2>
Lobsterman
Gusztustalanul szemét az utolsó 4-5 küldetés.

Prince23
lol 104 üzenet??? na ez a beszéd, hisz kijött a gém:D

Shep
Azt hiszem most fogom befejezni ezt a szart, a helikopterek az agyamra mennek, csak jönnek és jönnek ráadásul mikor már 4-5 köröz egyszerûen képtelenség elintézni õket, mert folyamatosan rakétáznak. Ez így engem már nem szórakoztat csak idegesít.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Errõl lenne szó.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
Ja. Nekem is csak közepes beállításoknál fut, de mondjuk így is szép
Balumann
"Vezérlõpult/rendszerben 1GHz-t ír a procinak"
Innentõl kezdve egyértelmû a probléma, 2,7 Ghz helyett 1,0 Ghz-en megy a proci, rosszul van beállítva a proci órajele. Nem kell semmit állítgatni, egy Defaultot nyomj, akkor szerintem helyre állítja a dolgokat. Segíteni nem tudok így, mert majdnem minden alaplapnak más a biosa, esetleg ha csinálsz képeket akkor tudunk segíteni.

Az mondjuk poén volt amikor az Empire State Building tetejérõl ugrottam egy talpast megreptetve pár autót, mire a járókelõk rám néztek majd mentek a dolgukra. Hiába no egy New Yorkit nem könnyû meglepni. :)

A játék nagyon tetszik eddig. Bár az még mindig furcsa hoyg az eggik városrész6ben tombol a káosz 1 kilóméterre meg zajlik az élet mintha mi sem történt volna. Lehet jobb megoldás lett volna ha az egész város egyszerre fajul el. Bár amilyen iramban terjed a fertõzés sztem elõbb utóbb az egész város "vörös" lesz.
wedge31
Szerintem mocskos dolog hogy a Nvidiára optimalizálják a játékokat mikor pl több mint egy éve az ATI gyárja a jobb kártyákat ,de jól mondod a pénz beszél...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.