Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
.jpg)
Ehhez képest Elizabeth kõ kemény volt hogy 5* kellett levernem, úgy hogy gyakorlatilag csak devastatorokkal sikerült megsebeznem, mert ha közel mentem hozzá szétkapott, meg a kis "narancssárga lökéshulláma ami 90%-át levette az életemnek. Khmm :S
Amúgy tetszett a játék nagyon. Nem világmegváltó, de a kategóriájának nagyon kellemes darabja. Fõképp úgy üthet hogy az ember egy szét stresszelt nap után leül valami agykikapcsolót játszani. Na arra tökéletes. Meg hihetetlenül látványos akciójeleneteket lehet csinálni.
És úgy mellesleg megjegyezném: Nem vicces hogy több lehetõséget kap a játékos a továbbjátszásra(minijátékok, küldik terén) miután végigvitte a fõszálat, mint a GTA4-ben pedig ez egy sokkal egyszerûbb megyek-ölök játék. :)
Na a küldetés elején kapsz egy képességet ami bevörösíti a látásod, na ebben ha emberekre nézel világítanak ezek az "infected" katonák. Azokat kell enni, amíg a csík fel nem megy maxra.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
elakadtam annál a résznél amikor valami olyasmi a feladat, hogy Go to the Base and find Infected Carriers vagy valami hasonló! bemegyek a bázisba és van bent három tag akiknek a feje felett valami dns szerû ikon van. Na ezeket "magamba szívom" és kapok pár új képességet aztán legyakok mindenkit és kimegyek a bázisról. és semmi! A feladat még mindig ugyan ez! Már vagy 20szor bementem és semmi!!! Valaki segítsen please!!!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Az marha érdekes! Nekem 512 van úgyhogy nem tudom, de akkor is ezt írja a "README"! :D
"Cards with less than 512 MB cannot access resolutions with widths of greater than 1280 or heights of 720. This means with a card of LESS THAN
512MB VRAM has these available:
640 x 480
800 x 480
800 x 600
1024 x 768
1152 x 720
1152 x 864
1280 x 720
1280 x 800"
Szóval, ha a videokártyád kevesebb mint 512MB RAM -al rendelkezik akkor csak a fent felsorolt felbontások elérhetõek számodra.
Ez a probléma?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
a Fire in the Sky nevû event sztem lehetetlen goldra! a lényeg h helibõl kell ölni huntereket meg a többi kis szart, de olyan sokat akar h lehetetlen... másfél perc alatt 300-at óó köszi... nekem a rekordom 140 pedig nemegyszer próbáltam és halikopáter "skill" is maxos már. a másik h ennél a eventnél nem müxik a követõrakéta, mármint ha azzal ölök, nem kapok pontot O.o
szerintem a legnagyobb baromságaz az hogy nem lõnek ránk, miután 200-zal rohanunk felfelé egy épületen, meg elrepülünk 2 km-t
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szal elindítom a játékot, bejon az intro, enter nyomok, megint intro.
ha hagyom futni az introt, ledob az asztalra, visszamegyek, és megint intro :)
mi lehet a baj?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
vagy még mehet ide warez kérdés?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Helibe/tankba ülni azért jó mert ha nem látják katonák hogy beszállsz és csak a fertõzötteket lövöd akkor békén hagynak. Így pl ez a küldetés is sokkal könnyebb.
a helyzet a következõ:
be kell törnöm egy épületbe
a katonaság épp egy hiperszupertankot küld h pusztítson el jópár hive-ot (köztük az enyim is)
a feladat: megvédeni a tankot a hunterektõl és a többi fortelemtõl, DE közbe a katonaság is engem tipor, ahelyett h belátnák, nélkülem elbuknak.. ennyire nem utálhatnak engem ....
egyébként meg az a baj, hogy iszonyat kesze-kusza módon találja meg az ember a dolgokat és az információkat, a memória hálóban meg mindet végig nézni az húzós. De volt egy kettõ információ ami érdekes volt, amúgy a nagy része az eléggé ismétli önmagát
másrészt: nemtom te hogy vagy vele, nekem az is elég h minden kis információmorzsát tudok.
kínok kínjával, szenvedések szenvedésével, tût a széna kazalban, megtaláltam az utolsó embert is aki hordoz valami memóriát, és mit kapok? nah mit? SEMMIT! egy hatalmas hátbaveregetésen kívül semmit!
Legalább kaptam volna 60 diplomát, vagy neveztek volna ki elnöknek, mert kb annyi ember tudását szívtam magamba, vagy valami fergeteges nagy poén lett volna, de nem, semmi...
mi van ha minden eventet megcsinálok platinára, ugyanez?
komolyan mondom, ezért aztán érdemes volt ennyit szenvedni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Innentõl kezdve egyértelmû a probléma, 2,7 Ghz helyett 1,0 Ghz-en megy a proci, rosszul van beállítva a proci órajele. Nem kell semmit állítgatni, egy Defaultot nyomj, akkor szerintem helyre állítja a dolgokat. Segíteni nem tudok így, mert majdnem minden alaplapnak más a biosa, esetleg ha csinálsz képeket akkor tudunk segíteni.
A játék nagyon tetszik eddig. Bár az még mindig furcsa hoyg az eggik városrész6ben tombol a káosz 1 kilóméterre meg zajlik az élet mintha mi sem történt volna. Lehet jobb megoldás lett volna ha az egész város egyszerre fajul el. Bár amilyen iramban terjed a fertõzés sztem elõbb utóbb az egész város "vörös" lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.