Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Igen???Csak szeretném.Nem megy az fele soha.Szar a bios.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Broafka
nézd meg amit most leírtam, nagyjából ezek derülnek ki az emlékekbõl, meg egy két érdekesség:
a szuper katonák, tulajdonképpen a vírussal sikeresen beoltott emberek

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
A story:

én se tudtam nagy vonalakban kivenni a teljes storyt:
Alex Marcer a GENTEKben dolgozott, fölkérték, hogy vigye a vírus mintáját amirõl õ maga semmit sem tudott, de '69-ben Hope, Idaho-ban kísérleteztek, és minteg 1068 embert beoltottak a vírussal. A vírus elszabadult de ott sikerült megállítani. ám egy valaki túlélte az egészet Elizabeth Green 19 éves csaj, aki a vírus hatására nem öregedettsemmit, de egy kicsit... hát, gonosz lett.
Alex (nah itt nem volt teljesen tiszta hogy mi nem tetszett neki, amikor semmit sem tudott róla) de elege lett és a földhöz vágta a mintát. Ezért fogták és szitává lõtték. Ám a vírus gazdatestet talált magának benne, és tulajdonképpen Alex Marcer megszûnt létezni, akivel te játszol az maga a vírus!!

A játék közben amikor még tök hülye vagy ki engeded Elizabethet, aki folytatja fertõzgetéseit. És késõbb meg is kûzdesz vele mint a bazi nagy kukaccal!
Ám Elizabeth Green a fertõzés pillanatában terhes volt, így mikor megszületett a gyerek Elizabeth fedõneve: Mother (anya) és a gyereké pedig: Pariah (ha jól emlékszem, amúgy ha jól emlékszem akkor ennek a jelentése, a társadalomból kitaszított ember, ami még egész találó is). A gyereken látszólag semmi elváltozás nem történt (amúgy itt nekem megint ködös a történet, véleményem szerint Pariah nem más mint Captain Cross, aki a végén átváltozik és akivel a végén megkûzdünk)

A tábornok meg csak egyszerûen fel akarta robbantani a bombával egész manhattent le tudva ezzel az egész fertõzéses dolgot

Addig okés, de elõtte is volt már vírus. Meg nézik is elõtte a katonák azt a valami a medencében, vagy víztisztítóban.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

armageddon666
kizárólag arra jók az emlékek hogy értsd a storyt, szal tök jelentéktelenek ha csak gyakni akarsz... szvsz egyébként elég fontos szerepe van a történetnek egy játékban...

@

Flamer
izé. az emlékeket fontos megnézni vagy elég ha vannak?:o ha nem nézem meg nem kapok uj célpontokat vagy wat?

http://loal.atw.hu

werkfilm
áh kezdtem egy újat de nagyon öreguras a mozgás az elején :D

Ron Ragm
Tisztán látni lehetett hogy te engedted ki Green-t akaradon kívül, azt meg hogy erre készülnek meg gondolom azért mondták mert féltek attól hogy az a nap eljön

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Baxa meg a rivatuner miatt dobogatott ki áááá....érdemes látogatni az Activision fórumát...
Most már tökéletesen fut...
<#hehe><#hehe>

Prince23
Gondoltam, hogy ezért tartol egy napos játékidõnél:D

werkfilm
hát nagyon jó volt ez a game
12 óra fõleg main questtel, rég élveztem gamet ennyire, talán már a végére sok is lett a combokbol :) lasszót meg nagykezet alig használtam ki, a többi bõven megtette, story nemrossz, flashbackek bejönnek, és még csak 48% gyûlt össze, lehet keresgélni a részleteket tovább a népirtós mellékküldetések mellett :)
de csábít a new gameplussz is nehéz szinten

Hm, spoiler fail.

Ám újabb képességeket h lehet kapni ? Mert nekem csak a magambólkijön sok tüske van meg =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem igazán vágtam h attól h benyomtam neki egy injekciót miért kell belõle ki egy szörny, aztán a csaj meg elfutott. Meg a story is kusza egy picit :D
Direkt elindítják a vírust, aztán meg meg akarják állítani, bár aztán arra a következtetésre jutottam, h csak kipróbálják mit tudtak, egyik katona emlékében benne is volt h erre készülõnk 40 éve[/spoiler]

Broafka
ahha!
én akkor érzem jól magam ha mindegyik gold! :)
amikor volt olyan, hogy már a golddal is megszenvedtem, nah ott már a platinát meg se kezdtem

Broafka
bazi nagy kukac? akkor a kérdésedre a válasz nem, ha már Elizabeth Greenre azt mondtad hogy bazi nagy kukac, a végébõl már semmit se fogsz érteni

De nekem nem lehet módosítani!Szürke!

Shep
A frászt nehezebb, sokkal de sokkal könnyebb legalábbis nekem az volt. Ebben tovább szenvedtem, megmentettem a testvért és továbbra is azt mondom a történet és az átvezetõk + a zene az ami jó lett a többi 1 óra játék után unalmas.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

armageddon666
melyiket :D mert 3 van...
tank... oks... szerzek egyet... helikopter véletlen sincs -.-

amúgy milyen nehézségen toljátok?

oh, és nagyon halk a játék :S elvileg valami frekvenciát kéne állítanom, de minden leírás Vistás... XP alatt nem lehet megoldani a gondot? vagy csak simán ilyen a játék... a drivert már átfésültem párszor és semmi :\

@

5körig szarakodtam, aztán benyomtam azt az imba cuccot és 3 instant meghalt mellettem... :D (critical mass-os cucc)

Bár kb a feléig tankkal toltam.

Ülj be egy tankba.Nekem is csak úgy ment<#wink>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

grebber
Nem verünk agyon!Ez természetes mindenkinek más tetszik.
Nekem sem igen jön be a prototype de ezt végigviszem nemsokára bár uncsisága végett apránként Mercenaries 2-öt meg kb 1/4-edéig sem vittem el sokkal nehezebb mint a prototype :D

Next PC upgrade: 2022

Shep
Verjetek agyon, de nekem a Mercenaries 2 is sokkal jobban bejött mint ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

armageddon666
Sziasztok... Most ott tartok hogy Bloodtoxot kellene pumpálnom, de valahogy nemtom megvédeni a pumpát...

Nem tudom magamra csalni a Huntereket, ha mégis sikerül, akkor meg elgyepálnak -.- Blade Powerrel meg páncéllal megyek... illetve valamikor páncél nélkül... így sem úgy sem sikerült eddig... legrosszabbak a Leader Hunterek amik nagyon imbák :( Lehet hogy kellene a hunterek elleni képessék? Csak sok EPbe kerül...

@

Lenne olyan rendes valaki hogy az eredeti exe-t...feltenné valahová... próbálkozni szeretnék egy másik(dvd5) verzióval ami már a crackelt exe-vel települ...
Köszi!!!

arty
természetesen nem 1ghz-en megy a proceszorod állandóan. a cool'n'quiet (ami a BIOS-ban egyébként kikapcsolható) szabályozza le az órajelet 1ghz-re, amikor nicsen terhelés alatt - játék közben biztosan 2.7ghz-en megy!

Forza.

Lobsterman
Talán mert FELROBBANT EGY RAKÉTA MELLETTED? :D

elitehun
Talán a lökéshullám miatt
1 magos procin else indul???:\
Nem kell, köszi találtam:D.
Sziasztok, egy minimális gépigényt valaki tudna nekem mondani?:)
The Protector
Miért baszódok el folyamatos jelleggel mikor meglõ egy tank és felrobban a rakéta mellettem?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Nekem most Xfire méri, mert ugyanazon a nehézség+ kezdtem újra, és egy mellék kükdit mindig úgy csinálom, hogy egyszer próbálom ki, úgy nem ér mérni idõt hogy x mellékküldit csinálok, hogy csak arany legyen... nekem változó, meg egyébként is tojok rá a mellékre. Legyen meg elsõre azt kész. Így teljesen meglehet mérni az idõt. Pár mellékküldetés vagy harmadjára sikerült... de az vagy 3. Belefér még.
24 óra meg eleve nem lehet a teljes játékideje. az túl hosszú. sztem azért van, mert mindent aranyra akarsz gyúrni, és többször kezdted el azokat, míg nem sikerült goldra.

Jó ennek a fosnak a vége ? Elég uncsi h van egy kiba nagy kukac, ami körül zöld bogyók lebegnek, és ha közel mek egybõl rámrontanak, de hiába ugrok el követnek, ráadásul még betont is hány ...

Nagylaci
Igen ebben van igazság, hogy a vége már kezd elég unalmas lenni. Az már tényleg nem szórakoztató, hogy tök mindegy mit csinálsz rád rontanak ezren.

EK1TEP:
START - Control Panel - Hardware and Sound - Sound - Speakers - Properties - Advanced. Itt állítsd át a Default Format - ot 24bit, 44100 Hz (Studio Quality) -ra nekem ez segített a halkságon.

Egyébként nekem Win7 64bit -en egyetlen egyszer sem fagyott ki a játék úgyhogy nem a játékkal van gond!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Tök halk a játék!Mit tudok vele csinálni?Hangfalat már csutkára tekerem fel hogy haljak valamit!(windows 7)

Broafka
nem tudom hogy amikor atérképet nézem azt számolja e játék idõnek, mert én azt neveztem ki pause-nak, és akkor mentem kajálni meg ilyenek. De így másodszorra végig víve, minden event aranyon, minden ember megtalálva, egy kettõ platinumon, 24 óránál vagyok

Prince23
vegyes, a lényeg hogy foglalkoztam vele. Egyébként kivi vok mennyi lesz így a teljes játékidõ. Még van 16 ember, akibe belekéne nézzek. és 6 fõküldi a végére.

grebber
Usa Top 40 2. helyezett az eladási listákon!

Next PC upgrade: 2022

Broafka
aranyra?

Hali, akkor neked nagy szerencséd van hogy fut a Win7 64biten, mert nekem is futna szépen, de viszont vagy 2-3 percenkét kidobál....Kicsit fel is húzott...ugyhogy töröltem, de ha lesz rá valami megoldás akkor talán végigtolom...már mindent kipróbáltam:driverek,single GPU, directX, meg mindent....ja és XP és Vista alatt is ez müvelte...nemtom mitöl lehet???
<#nemtudom><#fejvakaras><#worship>

Prince23
Ja éppen ezt mondtam pár napja, hogy az anyahajós, fõboss küldi kismiska volt, Green-él már tök ideg voltam elõször. Már másodjára tolom, 13 óránál tartok (úgy, hogy mellék küldik kiiktatva, kivégezve)

Csomószor rohadt szánalmas az egész, rohangál 50 zombi, felkapom a tudóst és 2 tank rámront, arról nem is beszélve h mire odaérek a helyszínre a 3ból 1 tudós már meghalt... De volt olyan h mikor helizni kellett, akkor a saját társam ölt meg team killel...

Shep
Nem arról van szó, hogy nem tudom elintézni õket, csak hát számomra ez így nem szórakoztató, ráadásul a játék is hamar unalomba fulladt (1-2 óra után) egyedül a történet miatt játszottam csak, de most már nagyon beleuntam. Az egész játék sehol nincs a WoS-hoz képest, egyedül a grafika jobb ebben de hát az meg édes kevés.

H3LLBoY
kössssssz!!!
én barom, hogy erre nem jöttem rá!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Kell még1et, jönni fog egy animáció elvileg.

H3LLBoY
kössz a választ, de most azt mondd meg nekem, hogyha maxon a csík akkor mi a teendõ?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Xvid gondolom, én pl xfire decorder-ével szoktam.

Broafka
hogyan veszik föl iylen jó minõségben?
én Frapsot használok, akkor szép meg minden, de iszonyat nagy a fájl, ha meg átkonvertálom, akkor ronda lesz (+ ha még szerkesztem is, akkor meg kicsi lesz és ronda)

Broafka
nem lehetetlen, én megcsináltam mindet goldra! :)

tipp: szállj föl és menj elõre van ott egy másik nagy placc, és annyira alacsonyan állj egy helyben hogy szinte már a földön vagy, akkor nem tudnak alád menni és rakétával lõdd õket, a 2.-kal

Nagylaci
Már alant írtuk. A helikopterek kissé tényleg idegesítõek, de könnyû lerázni vagy elpusztítani õket. Szóval a probléma ezúttal nem csak a játékban van...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|