Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
azért kell gyûjtened, hogy Dana tudja analizálni...én ott rohantam fel-alá, szorgalmasan szedegettem ezeket a szarokat, a mutánsok meg a katonák elvoltak egymással, néha szétzúztam egy-egy tankot, a gyalogságot meg eltapostam <#ravasz1> pajzs be, sprint, és már szálltak is szerteszét <#nyes> meg ezektõl a sárga biszbaszoktól folyamatosan critical mass-ban vagy..szóval a groundspike is mehet korlátlanul szinte, meg az a csápos õrület is <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Aha!
De azt minek gyûjteni?Nem értem azt a küldetést!

gfreak
melyik rákos épületet? amikor gyûjtened kell a sárga izéket amik potyognak belõle?

Racism is a weapon of mass destruction!

Ti hogy védtétek meg azt a rákos épületet?Nekem az istennek sem sikerül jönnek annyian mint a nyüvek!

armageddon666
huhh... megfogtál :) asszem a groundshatter (ha van ilyen) légi verziója, és utána ez. 540000 pont meg 470000 pontok talán... vagy ilyesmi... aztán lehet hogy egy 0val kevesebb :D

@

Flamer
igenigen ha nem szaggatnának az átvezetõ videok meg ezek akkor szivesen megnézném de igy nem látom értelmét :D

http://loal.atw.hu

Mennyibe fáj és mi kell hozzá ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
na bazz, 1.5 óra kínszenvedés de megvolt a féreg :D össze kellett farmolnom elég pontot hogy lehessen légi devastatorom -.-

@

Raven456
Hali én letöltöttem a Protoype-ot de amikor mountolom installra rákattintok nem történik semmi még telepíteni sem tudom.

ahogy el kezdtem a játékot, már éreztem h ebbõl elöbb vagy utóbb film lesz... mondjuk nem kis tõke kell majd az effektekhez mer amik itt vannak... :P
armageddon666
thx tippeket... akkor már csak a pengés slicet kéne megvenni (1 milla EP), meg a légi tüskéket, esetleg légi paint (tüskéket nem is tudom hogy mi kell hozzá :S, paint meg tudnám venni... de az is drága :D) és van 60k EPm talán x) fasza :D tudok nyomni olyat hogy quit to freeroam és akkor csinálni mindenféle mellékküldit pontokért?...

@

Broafka
jah ls az a vicces, hogy itt van a legnagyobb harc, meg minden üzlet teljesen tönkre van menve, kirakatok betörve, de a Gold's GYM az csillog villog még Elizabethes harc után is :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
Azért ez odavág! :D
jobb mint az NVIDIA, vajon mennyit fizethettek ezért :)

Prince23
Hát nem tom, de eléggé meglepett a dolog, hogy jött egy (fõ)küldi így

Ja és sztem ebbõl filmet is fognak csinálni, hiszen DR McMULEN kiköpött arra a színészre hasonlít, aki a Resi 2-3-ban a kutatót illetve a 3. részben fõbosst alakított. Ja és szerepelt a Tomb Raiderben, mint rosszfiú természetesen.

jójó...nem forog,de hiperérzékeny a csávó és néha már oldalról látom:)
Broafka
ööö, mi? miért forog a kamera? nálam fixen van Alex mögött

Broafka
egyébként szerintem elég ha csak az összes tudósos küldit csinálod meg...

Most jön az,mikor azt mondom,büdös kurva anyjába nem lehet a buzi kamerát lockolni a hátam mögött,hogy ne forogjon összevissza,mikor nem kellene,faszom aranyra nem tudom megcsinálni az idõmérõk felét<#boxer><#gun>
GP2100
A 2. "pályán", amikor a helikopter elõl kell menekülni, az elsõt leszedem, felmegyek a jelölt tetõre, és abban a pillanatban ahogy megjelennek a helik és elhangzik, hogy "I gotta kill them", lefagy a játék(az egész gép nem, a feladatkezelõbõl le lehet lõni). Ezt zsinórban 3x egymásután megcsinálta ugyanazon a ponton, szóval azért kérdezem, hogy ez egy ismert hiba vagy csak nálam rossz valami?

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

mellékküldetés alatt minden ventet értesz? és elég szimplán megcsinálni?
Broafka
kövesd az utasítást, ez amoylan tanuló rész, elég nehezen mûködik, vacakolj a tab-bal váltogasd a célpontokat, és elõbb utóbb halál fej lesz belõlük

Endiman
sziasztok!

ennél a résznél járok, hiába lövöm a célpontokat nem sérülnek! nem használok trainert! miért lehet ez?

kép

Broafka
ilyet nem találtam hogy 1280X720 mármint hogy egyáltalán nem lehet iylet beállítani

Broafka
tudtam, azt hittem hogy az csak egy tudós volt, de aztán nagyon ismerõs volt, az egyébként egy elég... szar helyzet ami azzal a nõvel történt

Lobsterman
Jaja, szeretem azt a képességet. Tankokat szoktam vele irtani, meg huntereket :D

Prince23
Jééé tényleg, elfeljtettem közölni. aki megcsinálja az összes szárazföldi mellékküldiket (heliket nem muszáj) az kap + 1 küldit!!!!!!!! Alex ellátogat a feleségéhez és jól..... na nem mondom már el mert spoilertéma nagyon! a feleség is benne volt az állam összeesküvésben . az a lényeg. Meg Mercer is ugyebár.

CroftManor
Én 1280x720ba és 16:9es képarányba mentem. meg 3-4 Mb bit rate.
Így lesz HD. Hogy mé nincs hang..hát nem tom. XPt használsz? Mert ott nekem se vett

Nothing is True, Everything is Permitted

Broafka
amúgy tudtátok hogy amikor alig van életed, (és persze megvetted az adrenalint) akkor is tudsz csinálni devastator támadást, ha jól megnézed akkor is kék az életed! :)

Broafka
azt egy másik youtube-os videóban láttam, penge meg páncél föl, föl egy épület tetejére, Elizabeth valamelyik 3 ölhetõ részét kijelölni, fölrepülés a magasba jobb klikk hosszan nyomva és akkor lecsap a pengével (jah persze meg is kell venni ezt) ezzel kb ugyanazt éred el mint a tüskékkel, csak a tüskével egyszerre 3-ról tudod leszedni akár 4-5 egységet is egyszerre, csak idõbe telik újra vissza jutni a kék csíkba

Lobsterman
Jaha, te voltál. Nem akartam visszakeresni, de így utólag kudos, én a te megoldásoddal öltem le szóval kösz érte :)
Pengés rárepülõs megoldás?

Broafka
nah igen, a 3.-at én használtam, az kezdõknél be válik, másodszor már a pengés teknika repült, az is elég hatékony, és gyors

Broafka
mûködik, köszönöm :)

Lobsterman
3 dolgot tudok ajánlani:
1, Jól megdobálod autókkal, járókelõkkel, ami épp kézügyre esik :)
2, Ha jól emlékszem a katonaság is kivonul irtani, szóval lopsz egy tankot, és azzal darálod amíg tudod, bár sztem könnyen szétkapja a zöld lövedékekkel
3, Amit itt valaki már említett, és nekem nagyon jól bevált. Megveszed a tüskés vagy a masszalövõs devastator támadás légi formáját(a csápos nem túl hatékony, azzal kár is szórakozni). Namost, elmész az egyik mellékutcába és feltankolod maxra az életerõdet fertõzöttekkel, hunterekkel, gyalogosokkal, ami jól esik. Felmászol az egyik magas épület tetejére. Az épület tetejérõl elrepülsz a "kukac" fölé, és ott erõs zuhanásba kezdesz. Lényeg hogy ha földetérsz, akkor minél közelebb legyél hozzá. Zuhanás közben, ajánlott kikerülni a feléd lõtt cuccot, és még esés közben(persze a kukac legyen becélozva) ellövöd az egyik devastatort ami ha jól esel, elég lesz kb harmad életerõ levételére. NA ezt megismétled 3* megpofozod kicsit a pengéddel a lányka arcát, aztán újra és újra és újra csinálod amíg meg nem hal.
Elég irritáló boss. Nekem majdnem 40 percembe telt leölni :S

Broafka

Broafka
hû, megnztem, elõjött valami mixer, megelõjött valami hangfelvevõ is ami nagyon le volt állítva, most ellenõrzöm

armageddon666
na fasza... a pumpálás megvolt (spike spam ^^), de most gázban vagyok mert jött a kukac (így spoilerek nélkül), szal ellene valami tipp? mert gyakorlatilag a közelébe nem jutottam :D

@

Balumann
a felvételi mixer (vezérlõpult, hangok, felvételnél hangerõ) állítsd be, hogy a sztereo mixer (vagy sztereo keverõ) legyen kiválasztva. Lehet, hogy a hangkártyád programjában kell, nem a windowsban (hangkártyafüggõ)

mert be kell állítani honnan vegye a hangot.. figyelj:
1. hangerõszabályzót elindítod
2.Fájl/tulajdonságok
3. "felvételhez"-re klikk és pipáld ki a sztereó keverõt.
elvileg ennyi.
Nagylaci
Annyi különbséggel stimmel a történet eleje, hogy a vírus nem bejut Alex testébe hanem amikor lelövik akkor ráesik az összetört üvegre és a vírus felemészti és lemásolja mint késõbb az összes többi áldozatot(consume). Szóval akivel játszunk az Alex másolata aki gondolom annyiban különleges, hogy mivel õ az elsõ test hozzá vissza tudunk térni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Lobsterman
Ez a Dana dolog kicsit furcsán nincs lezárva az már igaz, de mondjuk miután megmentette Mercer, utána derült ki számára hogy õ a mumus, szóval ez talán magyarázhatja hogy miért nem érdeklõdik tovább a húga után. Én is leszarnám ha kiderülne a, nem az vagyok aki vagyok b, nem is a húgom ez által :)

Broafka
azzal hogy record sound?
be van pipálva, még sincsen hangja! :-/

be lehet állítni h fraps vegyen fel hangot....
Alexet, lelõtték, meghalt. De a vírus bejutott a szervezetébe és életre kelt. Azért nem emlékszik semmire, mert azok nem az õ emlékei... õ nem Alex Mercer... Õ maga a vírus.
Am a legvégén elég érdekes h van kb 3 másodperc hátra mikor megölöm "Pariah"-t de azér Alex lazán beszállt egy helikopterbe és a vízbe emelte a bombát.
Broafka
hát az jó kérdés, a prof szerintem köszöni szépen megvan, de hogy a csajjal mi lett, azt elég hülyén hagyták ott függõben.
Nem Alex vitte a mintát, és belement a testébe, és tulajdonképpen õ maga a vírus, ez amolyan Resident Evil-ös, tudod, abban is a nagy mutáns, a fõ zombi akit Nemezis-nek hítak, a legerõsebb, az apokalipszis, blabla, itt meg Alex Marcer azt kész

Broafka
nah jó, ezthogy? nekem miért oylan kicsi kockás? és te miket állítasz? mivel szeded ki, fraps-szal? és neked miért van hang? fel vagyok háborodva (:D) de most komolyan, hogy veszed föl?
és miket állítasz adobe-ban? (nekem CS3 van, szal annyival nem különbözhet)

A vírust Alex csak biztosítékként vitte magával hogy ne öljék meg (ami láthatóan nem sikerült ezért dobta el a vírust). Bár ezt az "én vagyok a vírus" dolgot nem értem. Ha jól emlékszem valami olyat mondanak hogy a vírus teljesen alkalmazkodot a genetikai szerkezetéhez vagy ilyesmi. Anyit nem értek még hogy mi lett Danával meg a Profal? Lehet kihagytam valamit de mióta Danat megmentettem azóta nem hallottam róluk.
Lobsterman
Egy kis kiegészítés:
Mercer nem szállította a vírust, hanem be akarta buktatni a céget, és magával vitt egy fiolát a vírusból, de Penn station-nél elkapták, ezért más kiút hiányában kiszabadította a vírust.
A többi viszont stimmel.

Flamer: Amúgy egy dolog hogy marha hangulatosak az emberek emlékei, de rengeteg mindent lehet sejteni elõre, plusz érdekesebb is úgy a sztori ha ezekbõl a kis negyed-fél perces bevágásokból rakod össze a sztorit mint megvárod hogy Mercer elmondja a végén a lényeget azt jól van.

A vírus Elizabeth-ben van, akit a játék elején kiengedsz és Õ terjeszti szét a városban, így már világos?
Maga a vírus volt azelõtt is h kiengedem a csajt nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CroftManor
Én pl Adobe CS4et használok. Igazából attól függ h milyen beállításokkal konvertálod.
Sztem enyém is jó minõségû HD <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted