2268
-
Richardix #1788 ahogy egy hive-ot is lerombolsz... -
Prof William #1787 Azt hogy lehet? Lehet hogy az volt baj. -
leviking #1786 az egész épületet fel lehet robbantani.... de akkor is visszaterem.. :(
sajna -
Prof William #1785 A bázisba. Ha felveszed egy parancsnpok mikós alakját allor be lehet menni. Van egy nagy terem dugig katonákkal. Ha kiirtod akkor mejelenik hogy grat -1 bázis. De amint kimegyek ismét jelöli mapon a bázist. Vagy lehet hogy odakint is meg kell ölni mindenkit? -
leviking #1784 persze ha megvan a képesség xD -
Richardix #1783 Am ami mutatja h prototype-os beidegződéseim még vannak:
Flatout Ultimate Carnage-el játdzottam, megyek, versenyzek egyszer csak jobbra meglátok egy kék fényt, és abban a pillanatban az futott át az agyamoon: ye találtam egy landmarkot! persze ez csak egy pillanatig tartott... -
Richardix #1782 mikor az életcsíkod kékbe van jobbegér(spec)+e(fogás/beszállás) nyomvatartva amíg teljesen fel nem tölti. -
borix #1781 Ahhoz a támadáshoz mikor minden irányba kinőnek belőlem csápok a levegőben ahhoz mit kell nyomnom ? -
Richardix #1780 ja nekem is teccene ha kiírthatnám a maradék vírust... vagy ha lennének iylen jutalmak olyanokért mint pl összeszeded az összes landmarkot, avgy hintet stb... teszemazt egy új képesség amit máshogy nem szerezhetsz vagy hasonló. -
#1779 Biztos annyi életreszóló jutalmat szerzett hogy kifejlesztette az acélhólyagot mint a sims3-ban :D -
Richardix #1778 honnan mentél te ki? O.o -
leviking #1777 az a baj hogy legalábba végére betehették volna kipucolhatnám a várost.
mert így már uncsi lett nekem a story után... -
Prof William #1776 Alex feldolgozza a vizeletét és energiává alakítja. Azért olyan kemény csávó. :)
Az újjáépülő bázis meg... Az a fura hogy nekem AZONNAL megjelent. Nem volt pát perc várakozási idő. amint kimentem már ott is volt. Vagy lehet hogy azért mert nem nyírtam ki mindenkit odakint? -
#1775 de a főnök alakját kell,és bemehetsz -
leviking #1774 kártyát? már nem nagyon emléxem de nem véletlen a főnök alakját kéne felvenned? -
rcsaby #1773 A Megszerezhető egyenruhák küldetésnél(bukosisak).Azt irja hogy szivárogjak be a bázisra.Az épületet mutatja,de oda nem tudok bemenni,mer kér valamilyen kártyát.Már elég sokáig eljutottam,de evvel nem tudok mit kezdeni.Valaki Help. -
#1772 ugráltam egy kicsit :)
-
Cat 02 #1771 Mi másról mintáznák teeee ? -
leviking #1770 hogy az életről mintázzák legtöbbször a játékokat xD -
#1769 most ezzel mit akartál mondani? -
Richardix #1768 Ennyi erővel a GTA IV-et is leszólhatjuk h Niko soha nem szarik :)
am hegi:tudod a legtöbb játékot a Life nevű FPS-ről mintázzák, csak tesznek bele egy ksi ezt, egy kis azt. -
#1767 A vírus miatt... nincs is veséje a palinak szerintem :) -
#1766 Azok is kőröznek a városban... -
leviking #1765 de sztem az is bug hogy játszom..játszom... de soha nem megy WC-re xD
jól bírja vagy csak vírus miatt nem kell neki? :O xD de lehet nagy bug :D -
#1764 most komolyan valóságalapot akartok keresni egy ilyen arcade sandbox játékban?? Vagy bármilyen játékban egyáltalán??????
get a life.. -
Richardix #1763 csakhogy a strike team különleges "vadászhelikoptereket" tartalmaz. -
leviking #1762 nem kell azoknak felszállni ha felmész egy tetőre látod hogy szerte a városban köröznek a helik -
Richardix #1761 a bázisoknak is kell egy pár perc míg újraépül, mint a hive-oknál...
hegi: ez a bug semmi ahhoz képest ami szimpla figyelmetlenség... teszemazt a bázisok belülről olyanok mint egy hangár: négy fal + felszerelések. de ha lerombolod akkor az épület maradványaiban kis kockákat alkotnka a falak... de belülről nincsenek iylenek... hive-ok is.
meg még az érdekes, hogy hívják a Strike Team-et és abban a mp-ben már emgjelennek a minitérképen... ennyi idő alatt felszálltak és odarepültek? nemmondom gyorsaság! -
#1760 a videókártya gyenge.és az sm3.0 is kéne neki -
#1759 Nah kinyírtam énis azt a férget.
Egy kis bug :D:
-
Prof William #1758 A Katonai báziok azonnal úrápülnek vagy mint a 1 hivenél akkor egy darabig nyugalom lesz a környéken?
Mert bementem egy baseba felvettem a parancsnok alakját aztán mindenkit leirtottam kívül belül, kiírta hogy sikerült de amikor kijöttem mapon már megint jelölte bázist. Szóval azonnal újratermelődik. Legalább hagyhattak volna egy 2-3 percet hogy láthassuk "igen mi győztünk!" -
supersheep #1757 Heló.
Lenne egy problémám.
Elindítom a játékot.Fekete képernyő.Hang van de halk (csutka hangerőn is alig hallatszik)De ezenkívül semmi.
Gépem már nem egy mai darab(~2éves
Megnéztem a minimum gépigényt.
Ami nem stimmel:
Win xp-m van 2es szervízcsomaggal nem 3assal.
Ati Radeon X550 pro 512 MB memóriával. de nem támogatja a shader moder 3at csak a kettőt.
Többi stim.
Mi lehet a baj?
Néztem sok mindent:
-a Létező összes felbontásban elindítottam ami csak létezik. eredmény: semmi
-Dxdiaggal a refresh ratet 60ra állítottam meg 75re is stb stb. szintén semmi.
Nem tudom mi lehet a baja. Bátyám szerint gyenge a video kártya.
Szerintetek? Ötletek?
Előre is köszi. -
#1754 Éppen akartam írni ,hogy a 18. küldetéstől milyen jók a feladatok erre 29. gyakorlatilag azt sem igazán tudom mit kellene csinálni már szarrá lőttek, 4-5 helikopter köröz folyamatosan, szuper katonák hát óriási móka lesz. Pedig mostmár olyan közel a vége :) -
#1753 Igen direkt úgy lett megcsinálva hogy visszaépüljön -
#1752 Jaaa hogy az. Az tök könnyű én úgy csináltam hogy az elejétől egy tankkal védtem és mikor már sérült volt átpattantam egy másikba mert kb a felénél oda van rakva egy üres tank (gondolom erre a célra) -
leviking #1751 ha megnézed a játékokat most az alap hogy 10k-t kérnek érte.
am nem tudja valaki hogy most végig vittem a storyt és kiírtanám az összes ilyen katonai, és szörny bázist de mikor elpusztítom utána visszateszi 10p múlva. bmi ötlet? -
Cat 02 #1750 Fúró, a kukac előtt.
Én ott azt csináltam h a critical mass vagy milyen képességet benyomtam, 2 kutya instant hallt, a csápok meg mindig mellédobáltak szal mind1 :D -
#1749 Szótárat de gyorsan XD
Mi az a fur? És milyen kutyákról beszélsz? Véletlen nem a hunter-ekre gondolsz? -
Tockos #1748 Nem tudok tovább menni ott ahol az agentot ugynokot ki kell mentenem a helikopterrel .Akkor is mission failed ha meghal az ugynok akkor is ha elrepul a helikopterrel nemtudom hogy mit kell tennem,hogy sikeresen kijutassam az ugynokot.Ha valaki tudja a választ akkor légyszi -
#1747 HElp
Elakadtam annál a résznél amikor egy furt kell védeni már sztem csak 1hullám lenne az enemykből mikor jön 2 hydra mg 2 boss kutya
Na és hát ha a 2hydrát ölöm akkor a kutyák ha a kutyákat akkor a hydrák basszák szét a furot
Mit kell csinálni hogy ne robbajnon fel a furo olan gyorsan??