Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
De azt minek gyûjteni?Nem értem azt a küldetést!
Racism is a weapon of mass destruction!
@
http://loal.atw.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
@
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
jobb mint az NVIDIA, vajon mennyit fizethettek ezért :)

Ja és sztem ebbõl filmet is fognak csinálni, hiszen DR McMULEN kiköpött arra a színészre hasonlít, aki a Resi 2-3-ban a kutatót illetve a 3. részben fõbosst alakított. Ja és szerepelt a Tomb Raiderben, mint rosszfiú természetesen.
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
ennél a résznél járok, hiába lövöm a célpontokat nem sérülnek! nem használok trainert! miért lehet ez?
kép
Így lesz HD. Hogy mé nincs hang..hát nem tom. XPt használsz? Mert ott nekem se vett
Nothing is True, Everything is Permitted
Pengés rárepülõs megoldás?
1, Jól megdobálod autókkal, járókelõkkel, ami épp kézügyre esik :)
2, Ha jól emlékszem a katonaság is kivonul irtani, szóval lopsz egy tankot, és azzal darálod amíg tudod, bár sztem könnyen szétkapja a zöld lövedékekkel
3, Amit itt valaki már említett, és nekem nagyon jól bevált. Megveszed a tüskés vagy a masszalövõs devastator támadás légi formáját(a csápos nem túl hatékony, azzal kár is szórakozni). Namost, elmész az egyik mellékutcába és feltankolod maxra az életerõdet fertõzöttekkel, hunterekkel, gyalogosokkal, ami jól esik. Felmászol az egyik magas épület tetejére. Az épület tetejérõl elrepülsz a "kukac" fölé, és ott erõs zuhanásba kezdesz. Lényeg hogy ha földetérsz, akkor minél közelebb legyél hozzá. Zuhanás közben, ajánlott kikerülni a feléd lõtt cuccot, és még esés közben(persze a kukac legyen becélozva) ellövöd az egyik devastatort ami ha jól esel, elég lesz kb harmad életerõ levételére. NA ezt megismétled 3* megpofozod kicsit a pengéddel a lányka arcát, aztán újra és újra és újra csinálod amíg meg nem hal.
Elég irritáló boss. Nekem majdnem 40 percembe telt leölni :S
@
1. hangerõszabályzót elindítod
2.Fájl/tulajdonságok
3. "felvételhez"-re klikk és pipáld ki a sztereó keverõt.
elvileg ennyi.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
be van pipálva, még sincsen hangja! :-/
Am a legvégén elég érdekes h van kb 3 másodperc hátra mikor megölöm "Pariah"-t de azér Alex lazán beszállt egy helikopterbe és a vízbe emelte a bombát.
Nem Alex vitte a mintát, és belement a testébe, és tulajdonképpen õ maga a vírus, ez amolyan Resident Evil-ös, tudod, abban is a nagy mutáns, a fõ zombi akit Nemezis-nek hítak, a legerõsebb, az apokalipszis, blabla, itt meg Alex Marcer azt kész
és miket állítasz adobe-ban? (nekem CS3 van, szal annyival nem különbözhet)
A többi viszont stimmel.
Flamer: Amúgy egy dolog hogy marha hangulatosak az emberek emlékei, de rengeteg mindent lehet sejteni elõre, plusz érdekesebb is úgy a sztori ha ezekbõl a kis negyed-fél perces bevágásokból rakod össze a sztorit mint megvárod hogy Mercer elmondja a végén a lényeget azt jól van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sztem enyém is jó minõségû HD <#vigyor0>#vigyor0>
Nothing is True, Everything is Permitted