Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem fog készülni hozzá hun szerintem 😞
Next PC upgrade: 2022
Racism is a weapon of mass destruction!
@Hegi90: na igen, a web of shadows-t nyomtam még elõször bill+egér kombóval...volt pár görcsös ujj egy három-három és fél órányi játék után xD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mikor szurkolsz akkor teljesen más érzéseid vannak, mint amikor te is ott vagy a pályán. Ez a különbség amikor egy videót nézel a játékból, meg aközött amikor játszol 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tudnátok segíteni,mert elakadtam a játákban ott ahol a víztorgyokhoz kell menni és szörnyek jönnek ki belõle!Már nagyon sokat szétütöttem ,de a genetika metichal csík nem igazán mozdul semerre!Mit rontok el?Köszönöm a segítséget elõre is!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Flamer: a minitérképen ha zöld az event, akkor nincs érme, aztán meg amit kaptál érte, olyan színû (bronz, ezüst, arany)
Pengével ez 45 fõnél is mûködik
Ostorral meg 10 sec alatt 😊
Devastator (tüskés vagy csápos) meg 60 fõs instantkill... jármûvekkel együtt 😊 ha jön a Strike Team és nagy szarban vagyok a tendrillel mindnek vége 😞
Cannonballal 2 hit egy helikopter, jól összefûzöm a strike team fél perc alatt odavan... ha tankok vannak a pengés lecsapással egybõl megvannak...
nemtom milyen darálást szeretnél ennél többet... és ez csak néhány képesség... a mindenféle magasból becsapódó területes cuccok még nincsenek is benne, pedig azok is látványosan pusztítanak... Hát épületek nem rombolhatók... de az még a jövõ zenéje 😊 bár történetes játékokban ott sem hiszem... pl. mi van akkor ha lerombolsz a tombolás közben egy olyan épületet amit egy késõbbi küldinél meg kellene védened? 😄 újrakezded a játékot?... szal ilyen gátak nem csak a technológia miatt vannak (mert olyan szempontból nem hiszem hogy lenne akadálya)
Egyébként nekem tetszik a grafikája is... nem feltétlen szuperhi-end engine, de az összhatás remek 😊 és igen, KÁOSZ... fenébe, miért van káosz? ekkora hülyeséget... elszabadul egy zombikat gyártó vírus, és bevonul a katonaság, és NINCS REND?! felháborító... 😊
@
http://loal.atw.hu
ááá, már szét lõttek
A káoszról meg annyit hogy itt legalább van. Mindig is utáltam a rendezett mivoltát az ilyen nagyobb konfliktusoknak más játékokban. Itt legalább úgy néz ki a hadsereg vs mutánsok összecsapás mint ahogy tényleg kinézne.
Arrol van szo hogy be kene potyogtetni a kodokat a detektorokba...hogy az a hapi odamereszkedjen...na,csinaltam en lassan gyorsan...sehogy nem tudom hatastalanitani oket.Lenne szives valaki megmondani hogy mit kell ott csinalni?
Elore is koszonom es kellemes napot
De könnyebb ha a csápkézhez megtanulod a csápkéz elkapást, és akkor jó messzirõl be lehet fogni a heliket sima e-vel, akár a fölrõl is.
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nothing is True, Everything is Permitted
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://loal.atw.hu
jah és az épületet kellene lõni hogy adjon bogyókat, de mivel a katonaság ezt elintézi helyettünk, ezért folyamatosan jönnek a bogyók
1, A csaj (asszem Veronica, vagy mi a neve)akit beinjekcióztak a vírussal szuper képességei lettek = Alexben a vírussal, maga a vírus
2, Fél holt, fertõzött, zombis manhattan = Racoon City
az épületesnél..amit lejebb írtam az nekem tök mûködött...én az elsõ infected patrollal voltam így...10.re lett meg, akkor meg egybõl aranyra 😄
lehet hogy felváltva fogom tolni controllerrel meg billentyûzet+egérrel 😉
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ