Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi erõvel a GTA IV-et is leszólhatjuk h Niko soha nem szarik 😊

am hegi:tudod a legtöbb játékot a Life nevû FPS-rõl mintázzák, csak tesznek bele egy ksi ezt, egy kis azt.
armageddon666
A vírus miatt... nincs is veséje a palinak szerintem 😊

@

armageddon666
Azok is kõröznek a városban...

@

de sztem az is bug hogy játszom..játszom... de soha nem megy WC-re xD
jól bírja vagy csak vírus miatt nem kell neki? 😮 xD de lehet nagy bug 😄
Hegi90
most komolyan valóságalapot akartok keresni egy ilyen arcade sandbox játékban?? Vagy bármilyen játékban egyáltalán??????

get a life..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csakhogy a strike team különleges "vadászhelikoptereket" tartalmaz.
nem kell azoknak felszállni ha felmész egy tetõre látod hogy szerte a városban köröznek a helik
a bázisoknak is kell egy pár perc míg újraépül, mint a hive-oknál...

hegi: ez a bug semmi ahhoz képest ami szimpla figyelmetlenség... teszemazt a bázisok belülrõl olyanok mint egy hangár: négy fal + felszerelések. de ha lerombolod akkor az épület maradványaiban kis kockákat alkotnka a falak... de belülrõl nincsenek iylenek... hive-ok is.
meg még az érdekes, hogy hívják a Strike Team-et és abban a mp-ben már emgjelennek a minitérképen... ennyi idõ alatt felszálltak és odarepültek? nemmondom gyorsaság!
The Protector
a videókártya gyenge.és az sm3.0 is kéne neki

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hegi90
Nah kinyírtam énis azt a férget.

Egy kis bug 😄:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A Katonai báziok azonnal úrápülnek vagy mint a 1 hivenél akkor egy darabig nyugalom lesz a környéken?

Mert bementem egy baseba felvettem a parancsnok alakját aztán mindenkit leirtottam kívül belül, kiírta hogy sikerült de amikor kijöttem mapon már megint jelölte bázist. Szóval azonnal újratermelõdik. Legalább hagyhattak volna egy 2-3 percet hogy láthassuk "igen mi gyõztünk!"
Heló.
Lenne egy problémám.
Elindítom a játékot.Fekete képernyõ.Hang van de halk (csutka hangerõn is alig hallatszik)De ezenkívül semmi.
Gépem már nem egy mai darab(~2éves
Megnéztem a minimum gépigényt.
Ami nem stimmel:
Win xp-m van 2es szervízcsomaggal nem 3assal.
Ati Radeon X550 pro 512 MB memóriával. de nem támogatja a shader moder 3at csak a kettõt.
Többi stim.
Mi lehet a baj?
Néztem sok mindent:
-a Létezõ összes felbontásban elindítottam ami csak létezik. eredmény: semmi
-Dxdiaggal a refresh ratet 60ra állítottam meg 75re is stb stb. szintén semmi.
Nem tudom mi lehet a baja. Bátyám szerint gyenge a video kártya.
Szerintetek? Ötletek?
Elõre is köszi.

Shep
Éppen akartam írni ,hogy a 18. küldetéstõl milyen jók a feladatok erre 29. gyakorlatilag azt sem igazán tudom mit kellene csinálni már szarrá lõttek, 4-5 helikopter köröz folyamatosan, szuper katonák hát óriási móka lesz. Pedig mostmár olyan közel a vége 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Igen direkt úgy lett megcsinálva hogy visszaépüljön
elitehun
Jaaa hogy az. Az tök könnyû én úgy csináltam hogy az elejétõl egy tankkal védtem és mikor már sérült volt átpattantam egy másikba mert kb a felénél oda van rakva egy üres tank (gondolom erre a célra)
ha megnézed a játékokat most az alap hogy 10k-t kérnek érte.

am nem tudja valaki hogy most végig vittem a storyt és kiírtanám az összes ilyen katonai, és szörny bázist de mikor elpusztítom utána visszateszi 10p múlva. bmi ötlet?
Fúró, a kukac elõtt.

Én ott azt csináltam h a critical mass vagy milyen képességet benyomtam, 2 kutya instant hallt, a csápok meg mindig mellédobáltak szal mind1 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

elitehun
Szótárat de gyorsan XD
Mi az a fur? És milyen kutyákról beszélsz? Véletlen nem a hunter-ekre gondolsz?
Nem tudok tovább menni ott ahol az agentot ugynokot ki kell mentenem a helikopterrel .Akkor is mission failed ha meghal az ugynok akkor is ha elrepul a helikopterrel nemtudom hogy mit kell tennem,hogy sikeresen kijutassam az ugynokot.Ha valaki tudja a választ akkor légyszi
RETROB0Y
HElp
Elakadtam annál a résznél amikor egy furt kell védeni már sztem csak 1hullám lenne az enemykbõl mikor jön 2 hydra mg 2 boss kutya

Na és hát ha a 2hydrát ölöm akkor a kutyák ha a kutyákat akkor a hydrák basszák szét a furot

Mit kell csinálni hogy ne robbajnon fel a furo olan gyorsan??

elitehun
Csak nálam fagy ki folyton?
Húú nagyon jó game....<#taps>

zorrobomber
NP 😊

Prince23
Multi hiányába nagyon drága, nem is gondoltam volna ezt. max offline miatt 6990- ér!!!!!

The Protector
Bocs ha ez neked sértõ volt.Inkább vicces akartam lenni de emberfüggõ.Bocs ha megsértett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

eltekintve attól h egy óra játék után jegespakolás kell a kisujjadra (mer a Shiftet nem engedjük ám el😛)
zorrobomber
Te meg ne beszélj többet csúnyán!

zorrobomber
Igen, neked volt igazad. 😊

elitehun
Sztem az irányítás tökéletes bill+egérrel
zorrobomber
Igen, megjelent, de sajnos elég drága - 12k

csak nekem volt igazam he... am meg mondom h pár hsz-el (mostmá inkább fél oldallal) alattad írják h mennyire görcsös a prototype billel...
elitehun
Havernál vok
elitehun
XD igen kijött. itt tartom a kezemben.
gfreak
dehogy...mind fake...mi x360on toljuk, csak szivatjuk a PC gamereket <#zavart2>

(különben tényleg...bár itthon nem tudom hogy megjelent-e már, meg akartam ugyan venni, de már letettem róla)

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
Hát ezen jót röhögtem. Amúgy tényleg kijött már? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gfreak
hagyd a nortont, használj AVG-t vagy NOD-ot <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Ébresztõ!!!!!

The Protector
LOL.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
Komoyl? Najó akkor tuti veszek egy új Nortont Antívírust!!!

Ember jól vagy?
Valaki már végig is vitte <#wilting>

zorrobomber
Mondom, azok fake-ek, a vírusírtom jelete!

elitehun
Ezaz! Haver már meg is kapta szombaton
grebber

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Ne zavarjon de már rég van PCre prototype.

zorrobomber
A WoS-ra irták hogy szaar az iráynitás. Prototype meg nincs még Pc-rrwe!

Lobsterman
Dobáld meg jól mindennel 😄

mintha abból 1értelmû lenne... másfelõl: a WoS-nak is van topicja nem? ki lehet azt ott tárgyalni.
Én ugráltam összevissza, azt lassan meghalt 😄 Space-shift-shift-space-shift-shift...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zorrobomber
#1705!

armageddon666
>.< Supreme Hunter? anyád? >.< na majd még próbálkozom ^^

@