Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am hegi:tudod a legtöbb játékot a Life nevû FPS-rõl mintázzák, csak tesznek bele egy ksi ezt, egy kis azt.
jól bírja vagy csak vírus miatt nem kell neki? 😮 xD de lehet nagy bug 😄
get a life..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hegi: ez a bug semmi ahhoz képest ami szimpla figyelmetlenség... teszemazt a bázisok belülrõl olyanok mint egy hangár: négy fal + felszerelések. de ha lerombolod akkor az épület maradványaiban kis kockákat alkotnka a falak... de belülrõl nincsenek iylenek... hive-ok is.
meg még az érdekes, hogy hívják a Strike Team-et és abban a mp-ben már emgjelennek a minitérképen... ennyi idõ alatt felszálltak és odarepültek? nemmondom gyorsaság!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy kis bug 😄:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mert bementem egy baseba felvettem a parancsnok alakját aztán mindenkit leirtottam kívül belül, kiírta hogy sikerült de amikor kijöttem mapon már megint jelölte bázist. Szóval azonnal újratermelõdik. Legalább hagyhattak volna egy 2-3 percet hogy láthassuk "igen mi gyõztünk!"
Lenne egy problémám.
Elindítom a játékot.Fekete képernyõ.Hang van de halk (csutka hangerõn is alig hallatszik)De ezenkívül semmi.
Gépem már nem egy mai darab(~2éves
Megnéztem a minimum gépigényt.
Ami nem stimmel:
Win xp-m van 2es szervízcsomaggal nem 3assal.
Ati Radeon X550 pro 512 MB memóriával. de nem támogatja a shader moder 3at csak a kettõt.
Többi stim.
Mi lehet a baj?
Néztem sok mindent:
-a Létezõ összes felbontásban elindítottam ami csak létezik. eredmény: semmi
-Dxdiaggal a refresh ratet 60ra állítottam meg 75re is stb stb. szintén semmi.
Nem tudom mi lehet a baja. Bátyám szerint gyenge a video kártya.
Szerintetek? Ötletek?
Elõre is köszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
am nem tudja valaki hogy most végig vittem a storyt és kiírtanám az összes ilyen katonai, és szörny bázist de mikor elpusztítom utána visszateszi 10p múlva. bmi ötlet?
Én ott azt csináltam h a critical mass vagy milyen képességet benyomtam, 2 kutya instant hallt, a csápok meg mindig mellédobáltak szal mind1 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mi az a fur? És milyen kutyákról beszélsz? Véletlen nem a hunter-ekre gondolsz?
Elakadtam annál a résznél amikor egy furt kell védeni már sztem csak 1hullám lenne az enemykbõl mikor jön 2 hydra mg 2 boss kutya
Na és hát ha a 2hydrát ölöm akkor a kutyák ha a kutyákat akkor a hydrák basszák szét a furot
Mit kell csinálni hogy ne robbajnon fel a furo olan gyorsan??
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(különben tényleg...bár itthon nem tudom hogy megjelent-e már, meg akartam ugyan venni, de már letettem róla)
Racism is a weapon of mass destruction!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Racism is a weapon of mass destruction!
Valaki már végig is vitte <#wilting>#wilting>
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ